انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا از ویندوز استفاده نکنیم  (دفعات بازدید: 6019 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پاسخ : چرا از ویندوز استفاده نکنیم
« پاسخ #15 : 07 اسفند 1391، 12:12 ق‌ظ »
بنده از لینوکسی شدنم نا راضی نیستم چون عادت دارم چیز های جدید رو تجربه کنم

یه نکته اینکه من داشتم جواب محسن رشیدی  رو میدادم وقتی که نظرم رو ازسال کردم با گزینه زیبای انجمن مورد نظر شما وجود ندارد روبرو شدم !!!!!!! و هر چی هم بک زدم که نظرم رو کپی کنم بازم همون گزینه آمد!!!!!! و متاسفانه جواب من حذف شد و ارسال نشد !!!!!!! این از مزایای طراحی سایت با نرم افزار آزاد هستآدم دلش میخواد وقتی یه همچین گزینه ای رو تو مرورگر پیش فرض اوبونتو میبینه مانیتور رو با تبر دو نیم کنه
عزیزم
ویندوز سون !
ویندوز ۸ بشو حداقل یکم بروز باشی خیلی کهنه شدی
دوست گرامی
نصبیت نه و نسبیت !
در ضمن کدوم نسبیت ؟
نسبیت انیشتین ؟ یا نسبیت عرفانی ؟
اولی که ربطی نداره ! دومی هم منظورت باشه
اول ثابت کن که ما وجود داریم
اصلا شاید وجود نداریم آخه وجود داشتن هم نسبی هست
کلا دنیا هیچ و پوچ هست (واقعیت این هست البته:)‌)
وارد دنیای مادی و فیزیکی که میشی چون سیستم عامل ها بر اساس قوانین این کیهان هستن! دیگه نسبیت مسبیت نداریم و میره کنار
برو یکم مطالعه کن بعد بیا بحث کنیم
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1391، 12:14 ق‌ظ توسط ava »
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
« پاسخ #16 : 07 اسفند 1391، 12:32 ق‌ظ »
جواب آقای رشیدی رو مجبورم دوباره تایپ کنم و نسبت به قبل توضیحات رو کمتر میکنم
1و2- اگه یه برنامه نویسی یه اسکرپتی رو نوشت و تو یه برنامه قرار داد (هنگام نصب پسورد رو وارد میکنی   گیر نده بقیه رو بخون)یا یه هکری یکی از سرویس های اوبونتو شما رو به دلیل ندونم کاری یا سهل انگاری کارکنان اون بخش هک کرد به هر حال اون اسکرپت وارد سیستم شما شد به هرتریقی (حتی از طریق فلش) و توی اون یه سری کد مخرب با دستور sudo بود و قبل از اون هکر یه برنامه نوشته باشه (مدت دار)که بره و بچسبه به یکی از فایل های اتو استار اوبونتو (مثلا کیرو داکی)و بعد از اجرا ازت پسورد روت بخواد و شما نگاه میکنی که کیرو هست و بهش پسورد رو میدی(اگه تازه بفهمی کیرو هست یا نیست) اون وقت اوبونتو میره رو هوا (همه ما تا حالا یه نرم افزار خارج مخزن نصب کردیم نکردیم؟؟؟؟؟)
3 و 4- موافقم باهاش چون درسته و شکی درش نیست ولی ممکنه هم هست نقض بشه(هیچ غیر ممکنی وجود نداره)
5- این امر امنیت بیشتر ی داره در صورتی که بی پروا جاوا ورژن 7 و یا فلش 11 رو مثل احمق ها بدون تست وارد آپدیت منیجر نکنن و به هکر ها نگن بفرما بیا داخل    دم در بده
در ضمن بروز رسانی سخت افزار در 7-8 اضافه شده (بابت اطلاع رسانی به نویسنده این مطلب) و برای بروز رسانی نرم افزار ها هم میشه یه نرم افزار از سایت فایل هیپوپ بگیری و اون کار رو با دو تا کلیک انجام بدی
در ضمن عدم بروز رسانی برنامه ها بصورت خودکار یک مزیتی هست که مثل فلش و جاوا رو ندیده نیاد آپدیت کنه و به سیستم عاملی مثل اوبونتو و کارکنانش اعتماد کنه و بعدش گندش بالا بیاد و این کارکنان محترم دم دقیقه آپدیت هایی رو بزارن که مشکل قبلی رو درست نکرده هیچ  کلی مشکل جدید هم داره و تو چند ماه جونم آمد تو دهن تا درست شد(البته به گفته خودشون)
6- قسمت اول همون جواب 1-2 هست
قسمت دومش هم در مورد فایروال اینه فایروال ویندوز مشکلی نداره با این حال فایروال های خیلی خوبی برای ویندوز وجود داره در ضمن ویندوز xp رو در سال 2001 زد!!!!! و همه ویندوزی xp نیست که مشکل امنیتی داشته باشه (تازه اونم مشکلی نداره) جواب این قسمت یادم نیست چی دادم؟؟!!!!!
7- نویسنده خبر نداره که اینترنت اکسپلوره رو خود من تا حالا چندصد بار پاک کردم!!!!!!! در ضمن این حرف تا حدودی صحیح هست که روی ویندوز نمیشه چیزهای اساسی رو پاک کرد(اینم بخاطر دیسک های لایو لینوکسه) ولی ایشون خبر ندارن که توی 7-8 میشه درستش کرد و اونم دانش میخواد که من که چند وقتی تو کامپیوتری کاری میکردم کسی نداشت (نه همکارا و نه مشتری ها) جیگرت رو بخورم تازه از دیسک های زنده ای که جدیدا داره باب میشه و باهاش میشه همه کاری رو کرد رو هم نمیشه گذشت (خودم تاحالا چندین بار از این کارها کردم)
8 -  اینم درسته ولی خودتون بگین کدوم احمقی (با عرض معذرت)سیکورتی رو روی پروداکشن مود میزاره (خود ویندوز پیش فرض نزاشته) در ضمن شما بهتره یه بار با نرم افزار نمپ در لینوکس کار کنین تا بفهمین چقدر سرویس در حال فعالیته و شما ازش بی خبرین تا دیگه پز امنیت بخاطر سرویس رو ندین تازه در ویندوز بصورت گرافیکی میشه همه رو غیر فعال کرد تو لینوکس کلی با ترمینال باد ور بری!!!!!!

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #17 : 07 اسفند 1391، 12:39 ق‌ظ »
جواب آقای رشیدی رو مجبورم دوباره تایپ کنم و نسبت به قبل توضیحات رو کمتر میکنم
1و2- اگه یه برنامه نویسی یه اسکرپتی رو نوشت و تو یه برنامه قرار داد (هنگام نصب پسورد رو وارد میکنی   گیر نده بقیه رو بخون)یا یه هکری یکی از سرویس های اوبونتو شما رو به دلیل ندونم کاری یا سهل انگاری کارکنان اون بخش هک کرد به هر حال اون اسکرپت وارد سیستم شما شد به هرتریقی (حتی از طریق فلش) و توی اون یه سری کد مخرب با دستور sudo بود و قبل از اون هکر یه برنامه نوشته باشه (مدت دار)که بره و بچسبه به یکی از فایل های اتو استار اوبونتو (مثلا کیرو داکی)و بعد از اجرا ازت پسورد روت بخواد و شما نگاه میکنی که کیرو هست و بهش پسورد رو میدی(اگه تازه بفهمی کیرو هست یا نیست) اون وقت اوبونتو میره رو هوا (همه ما تا حالا یه نرم افزار خارج مخزن نصب کردیم نکردیم؟؟؟؟؟)
3 و 4- موافقم باهاش چون درسته و شکی درش نیست ولی ممکنه هم هست نقض بشه(هیچ غیر ممکنی وجود نداره)
5- این امر امنیت بیشتر ی داره در صورتی که بی پروا جاوا ورژن 7 و یا فلش 11 رو مثل احمق ها بدون تست وارد آپدیت منیجر نکنن و به هکر ها نگن بفرما بیا داخل    دم در بده
در ضمن بروز رسانی سخت افزار در 7-8 اضافه شده (بابت اطلاع رسانی به نویسنده این مطلب) و برای بروز رسانی نرم افزار ها هم میشه یه نرم افزار از سایت فایل هیپوپ بگیری و اون کار رو با دو تا کلیک انجام بدی
در ضمن عدم بروز رسانی برنامه ها بصورت خودکار یک مزیتی هست که مثل فلش و جاوا رو ندیده نیاد آپدیت کنه و به سیستم عاملی مثل اوبونتو و کارکنانش اعتماد کنه و بعدش گندش بالا بیاد و این کارکنان محترم دم دقیقه آپدیت هایی رو بزارن که مشکل قبلی رو درست نکرده هیچ  کلی مشکل جدید هم داره و تو چند ماه جونم آمد تو دهن تا درست شد(البته به گفته خودشون)
6- قسمت اول همون جواب 1-2 هست
قسمت دومش هم در مورد فایروال اینه فایروال ویندوز مشکلی نداره با این حال فایروال های خیلی خوبی برای ویندوز وجود داره در ضمن ویندوز xp رو در سال 2001 زد!!!!! و همه ویندوزی xp نیست که مشکل امنیتی داشته باشه (تازه اونم مشکلی نداره) جواب این قسمت یادم نیست چی دادم؟؟!!!!!
7- نویسنده خبر نداره که اینترنت اکسپلوره رو خود من تا حالا چندصد بار پاک کردم!!!!!!! در ضمن این حرف تا حدودی صحیح هست که روی ویندوز نمیشه چیزهای اساسی رو پاک کرد(اینم بخاطر دیسک های لایو لینوکسه) ولی ایشون خبر ندارن که توی 7-8 میشه درستش کرد و اونم دانش میخواد که من که چند وقتی تو کامپیوتری کاری میکردم کسی نداشت (نه همکارا و نه مشتری ها) جیگرت رو بخورم تازه از دیسک های زنده ای که جدیدا داره باب میشه و باهاش میشه همه کاری رو کرد رو هم نمیشه گذشت (خودم تاحالا چندین بار از این کارها کردم)
8 -  اینم درسته ولی خودتون بگین کدوم احمقی (با عرض معذرت)سیکورتی رو روی پروداکشن مود میزاره (خود ویندوز پیش فرض نزاشته) در ضمن شما بهتره یه بار با نرم افزار نمپ در لینوکس کار کنین تا بفهمین چقدر سرویس در حال فعالیته و شما ازش بی خبرین تا دیگه پز امنیت بخاطر سرویس رو ندین تازه در ویندوز بصورت گرافیکی میشه همه رو غیر فعال کرد تو لینوکس کلی با ترمینال باد ور بری!!!!!!
ما و هیچ کس دیگه نمیگیم که گنو/لینوکس غیر قابل نفوذ هست
ولی نسبت به ویندوز امن تر هست ...
سوال اول هم پرسیده شده بود مزایای لینوکس نسبت به ویندوز که شما میگی امنیت نسبی هست و ...
بله امنیت صد در صد نیست
ولی امنیت لینوکس نسبت به ویندوز بهتره
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین iran28

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #18 : 07 اسفند 1391، 12:51 ق‌ظ »
تو بیا بگو گنو چی می‌گه، شنونده‌ها اون‌قدر عقل دارن که با ویندوز تطبیقش بدن و خودشون به این نتیجه برسن که چرا نباید ازش استفاده کنن. اتّفاقاً چون خودشون به این نتیجه می‌رسن، تأثیرش صد بار بیش‌تر از اونه که شما بخوای به زور تو مغزشون بکنی که ویندزد فلان است و بهمان است. من این مقاله رو پیشنهاد می‌کنم و این اسلاید رو هم براش ساختم.
ببخشید اگه تونستی اسلایدهار یه جای غیر فیلتر آپلود کن. :oops:

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
« پاسخ #19 : 07 اسفند 1391، 12:53 ق‌ظ »
بروز بودن هم نصبیه در ویندوز هم بروز هستی پس شما بروز بودن رو نصبت به چی گرفتی که فرمودی بروز بودن؟؟؟؟؟؟
نه دیگه. هرچیزی که تو ویندزد به کار رفته حداقل تکنولوژی‌اش برای ده سال پیشه. از فایل‌سیستم NTFS بگیر تا هسته‌ی NT. ولی گنو/لینوکس لبه‌ی تکنولوژیه و همیشه تکنولوژی‌های نوین ابتدا بر روی گنو/لینوکس پیاده می‌شن.
این یه تفکر بی پروا هست همین کرنل NT داره بروز میشه و اینو شما که استفاده کننده ویندوز نبودین حس نمیکنن
درسته که لینوکس عدد میبره بالا و بروز بودنش مشخصه (در ویندوز هم همینجوریه و کاملا مشخصه)فقط استفاده کنندگان میتونن با کار کردن اینو حس کنن
فکر نکنم به راحتی کار کردن با ویندوز باشه    اینو از بچه 2 ساله هم سوال کنی (البته اگه حرف بزنه !!!)میتونه اینو تشخیص بده
نتایج تحقیقات با این حرف شما کاملاً در تضاده. اگه شما با ویندزد احساس راحتی می‌کنی برای اینه که بهش عادت کردی. همون‌طوری که من الآن که پای ویندزد می‌شینم دلم می‌خواد با تبر بزنم مونیتور رو بیارم پایین این‌قدر که احمقانه‌است.
توی تحقیقی که بین چند صد نفر ادمی که تا حالا با رایانه کار نکرده بودن انجام شد، مقدا زمان لازم برای یادگیری کاربری رایانه برای استفاده‌ی روزمره، روی اوبونتو ۸ ساعت، روی مک ۹ ساعت و روی ویندوز ۱۸ ساعت بوده.
لینک بده ببینم کی گفته این حرفو (منبع معتبره؟؟؟ ) یا نه لینک هات قربونش برم شیلتر میلتره مثل همیشه و آدم رو تو حسرت می زاره
برای بقیه قسمت ها اظهار نظر نمیکنم (بعضا موافقم                یعنی موافقم دیگه گیر نده دانیال)

نقل‌قول
ببخشید کلا با نظریه نصبیت آشنایی دارین؟؟؟
با نصبیت که نه ولی با نسبیت آشنایی داریم ;D
بابا فهمیدم چرا میزنی آوا جان ایشون قبلا گفتن (حرف ایشون رو نقل قول کردم گفتم شاید متوجه نشدی و هول شدی برای پست دادن ;D)
تو هنوز زنده ای؟ ;D
آخ فداتم اتوران جان (ایشالله هزار سال پاینده باشی :)  )

عزیزم
ویندوز سون !
ویندوز ۸ بشو حداقل یکم بروز باشی خیلی کهنه شدی

نسبیت انیشتین ؟ یا نسبیت عرفانی ؟
اولی که ربطی نداره ! دومی هم منظورت باشه
اول ثابت کن که ما وجود داریم
اصلا شاید وجود نداریم آخه وجود داشتن هم نسبی هست
کلا دنیا هیچ و پوچ هست (واقعیت این هست البته:)‌)
وارد دنیای مادی و فیزیکی که میشی چون سیستم عامل ها بر اساس قوانین این کیهان هستن! دیگه نسبیت مسبیت نداریم و میره کنار
برو یکم مطالعه کن بعد بیا بحث کنیم
من 7-8-xp و اوبونتو دارم فدات شم (تو پست قبلیم هم گفتم)در ضمن 7 من هم بروزه ;D
خوب روش مانور ندادم چون هیچ کس نمیتونه روش مانور بده پس سعی نکن تو پوچی دنبالش بگردی که هم خودت رو به فنا میدی هم تایپیک رو
فکر کنم یه نموره مطالعه هم کردم البته ... ارجاع نتیجه گیری پست قبلی

در مورد امنیت هم فکر کنم گفتم لینوکس نصبت به ویندوز بهتره ولی دلیلش هم گفتم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #20 : 07 اسفند 1391، 12:55 ق‌ظ »
ببخشید اگه تونستی اسلایدهار یه جای غیر فیلتر آپلود کن. :oops:
این‌جا خوبه؟ فقط این پی‌دی‌افه. احتمالاً اونی که رو اسلاید شیر هست اصلشه. اگه نبود بهم ای‌میل بزن برات بفرستم اصلش رو
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #21 : 07 اسفند 1391، 01:15 ق‌ظ »
دانیال جان ! اون همایش چی شد پس ؟!
من میخوام برادر محترممون << فقط ویندوز ۷ >> رو توی حوض بندازم خب !!! :دی

آفلاین فقط ویندوز 7

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 07 اسفند 1391، 01:33 ق‌ظ »
;D ;D ;D ;D خدا خفت کنه  ;D ;D ;D ;D خنجر از پست خوردم این رسمش نبود ...(فیلم بهروز وثوقی) ;D ;D ;D
من که گفتم نمیام تازشم از کجا میخوای بدونیم منم ;D ](*,) ](*,) ;D

یه چیزی دیدم مردم از خنده (( عکس جونیامه)) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #23 : 07 اسفند 1391، 01:33 ق‌ظ »
@محسن: هم‌چنان مشکل مکان برگذاری داریم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 07 اسفند 1391، 01:38 ق‌ظ »
;D ;D ;D ;D خدا خفت کنه  ;D ;D ;D ;D خنجر از پست خوردم این رسمش نبود ...(فیلم بهروز وثوقی) ;D ;D ;D
من که گفتم نمیام تازشم از کجا میخوای بدونیم منم ;D ](*,) ](*,) ;D

یه چیزی دیدم مردم از خنده (( عکس جونیامه)) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

قرار شد بیای و خودتو معرفی کنی !  ;) ;D ;D
به متنم خندیدی یا عکسم !؟!! واسه اول ترم 1 خونه دانشجوییه !!! ;) ;D ;D ;D

@محسن: هم‌چنان مشکل مکان برگذاری داریم

مگه آقا سلمان جانمون نتونست مکانو هماهنگ کنه ؟ (البته قرار بود توی اون تاپیک خبرشو بده ، من فک کردم (خیلی با ذهن مثبت !) که حتما درست شده و داره با دانیال کبیر هماهنگ میکنه ! ;D ;) )

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #25 : 07 اسفند 1391، 01:50 ق‌ظ »
اسپم.
اگه بیاین کرمان شرکت ما هست. مجمع شرکت های صنعتی هست. مرکز رشد و فناوری هست. دانشگاه تحصیلات تکمیلی High-tech هست. دانشگاه شهید چمران هست. کلا هرجا بخواین ردیف میکنیم براتون.  ;D
Freedom and community are important

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #26 : 07 اسفند 1391، 01:54 ق‌ظ »
اسپم.
اگه بیاین کرمان شرکت ما هست. مجمع شرکت های صنعتی هست. مرکز رشد و فناوری هست. دانشگاه تحصیلات تکمیلی High-tech هست. دانشگاه شهید چمران هست. کلا هرجا بخواین ردیف میکنیم براتون.  ;D
اگه بشه که عالی میشه. من نتونستم کاریش کنم. ماشالا یکی دو تا هم که نیستیم! باید ظرفیت تقریبا ۲۰۰ نفر داشته باشه. هرچی به مرکز کشور نزدیک تر باشه بهتره. (مرکز منظورم جغرافیایی هست!)

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 07 اسفند 1391، 01:55 ق‌ظ »
اسپم.

یکم زیادی دورین آخه !
با VIP سیزده ساعت از تهران فاصله داره ! (البته الان که میبینم زیادم نیستااا شیراز هم 13 ساعت بود !!! :دی )
دادا من پرچمم رو به نشانه ی تایید بالا میبرم !!! میام !
http://seirosafar.ir/index.aspx?siteid=2&pageid=179
http://www.asiasafar.com/index.php?option=com_content&view=article&id=44%3A1391-08-16-11-28-11&catid=16%3A1391-03-24-23-21-46&Itemid=21&limitstart=2
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1391، 01:57 ق‌ظ توسط محسن ح. »

• Full Member
  • *
« پاسخ #28 : 07 اسفند 1391، 01:58 ق‌ظ »
اسپم.

یکم زیادی دورین آخه !
با VIP 13 ساعت از تهران فاصله داره ! (البته الان که میبینم زیادم نیستااا شیراز هم 13 ساعت بود !!! :دی )
دادا من پرچمم رو به نشانه ی تایید بالا میبرم !!! میام !
جدا از این قضیه با دانیال صحبت کرده بودم. گفت راهتون خیلی دوره. :D
من با وی آی پی از کرمان تا تهران متوسط ۱۱ ساعته میام ها. :D
ولی اگه کرمان بیاین نگران جا نباشین. حله.

• Full Member
  • *
« پاسخ #29 : 07 اسفند 1391، 01:59 ق‌ظ »
نقل‌قول
آخ فداتم اتوران جان (ایشالله هزار سال پاینده باشی :)  )
پس هنوز زنده ای. ;D
خوبه. راضیم ازت. جنبه ی Fun هم داری بین بچه ها.  ;D