من فکر میکنم برای اشاعهی گنو/لینوکس در بین مردم عادی بیشتر از برنامههای خوب (که شکر خدا تا دلت بخواد داریم)، محیط بومی و ررون میتونه مناسب باشه. بزرگترین شانس ما اینه که ویندوز و اپل فعلاً ترجمهی فارسی ندارن و اگه ما زودتر بتونیم محیط رو بومیسازی کنیم، میتونیم خیلی از افراد فراری از رایانه (مثل بچّهها، اونایی که هیچی زبان انگلیسی نمیدونن و…) رو از ابتدا پای سامانههای گنو/لینوکسی بنشونیم تا در آینده مشکلات مهاجرت رو نداشته باشن.
یعنی کاری که مایکروشافت در بلاد کفر با بچّهها میکنه و به مدارس ویندزد رایگان اهدا میکنه تا بچّهها از همون ابتدا کار با ویندزد رو یاد بگیرن، بهش معتاد بشن و نتونن بدون صرف هزینههای زیاد به چیز دیگهای مهاجرت کنن و کاربر ویندزد بمونن تا در آینده سود بیشتری رو به صورت مستقیم یا غیرمستقیم نصیب این شرکت کنن. به نظر من وظیفهی ما اینه که تا ویندزد فارسیسازی نشده، ما محیط اوبونتو رو به صورت کامل بومی کنیم.
اینم فکر خوبیه فکر میکنم که KDE به پارسی برگردان شده؟ و تنها گنوم هستش که محیطش کامل ترجمه نشده ؟ و البته خیلی از نرمافزارهای دیگه و مخصوصا HELP اونها
به نظرتون از کجا باید شروع کنیم ؟
جوری باشه که همگی با هم و در یک محدوده زمانی کار رو یکسره کنیم.
میشه چند پروژه رو هم همزمان انجام داد با تیمهای مختلف البته انتدا به نتیجه برسیم سپس تاپیکهای مختلف ایجاد کنیم