انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خبرهای انتشار 13.04 اوبونتو در اینجا دنبال کنین !! منتشر شد سریع دانلود کنین  (دفعات بازدید: 29569 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
اول بگرد دنبال بازی گرافیک بالا واسه لینوکس !!!!
اگه پیدا کردی بعد بیا تصمیم بگیر :دی
;D
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
بله چشم میرم سراغ مینت
ولی نظر کیان چیه؟
مینت هم خوبه :)
دسکتاپ اصلی مینت: سینامون
دسکتاپ اصلی اوبونتو: یونیتی
فیلم هاشون (مینت ۱۴ و اوبونتو ۱۳٫۰۴ و kubuntu 13.04) رو ببین و بعد تصمیم بگیر

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
پیشنهاد میکنم سراغ اوبونتو نری اگه تازه از ویندوز مهاجرت کردی! اول برو سراغ لینوکس مینت. برپایه اوبونتو نوشته شده. این اواخر طرفداراش از طرفداران اوبونتو بیشتر شدن. تمام برنامه های اوبونتو هم روش نصب میشن. ظاهرش هم شبیه تره به ویندوز. سراغ لوبونتو هم نرو، خیلی خیلی ساده و سبکه. برو سراغ مینت! یکم سرچ کنی چیزای جالبی پیدا میکنی!

هر چند اسپم هستش ولی بهم برخورد
کجا گفته شده طرفدارای مینت بیشتر از اوبونتو هستن؟ میشه منبع معرفی کنید!
هومم! آمارش مربوط به سایت distrowatch.com هست. یکی از معروفترین سایت های لینوکسی هست. توصیه میکنم این مقاله رو بخونی:
http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1006461

این مقاله هم ثابت میکنه که مینت برای کاربران ویندوزی بهتر هست. یعنی مینت و اوبونتو رو با هم مقایسه میکنه از چندین لحاظ، و با دلیل بهت میگه برای کاربرانی که از ویندوز اومدن مینت بهتره!
http://narenji.ir/10442-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%AA

البته من هم مثل شما از اوبونتو استفاده میکنم، در حقیقت هیچ فرقی با هم دیگه ندارن! مینت فقط نرم افزارایی که روش نصبه یکم بیشتره، و محیط دسکتاپش هم شباهت بیشتری به ویندوز داره. شرمنده دوستان اینجا جای بحثش نیست! خوشحال میشم جوابت رو بشنوم  \\:D/
« آخرین ویرایش: 06 اردیبهشت 1392، 02:03 ق‌ظ توسط ojZim »

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
۱- هومم! آمارش مربوط به سایت distrowatch.com هست. یکی از معروفترین سایت های لینوکسی هست. توصیه میکنم این مقاله رو بخونی:
http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1006461

۲- این مقاله هم ثابت میکنه که مینت برای کاربران ویندوزی بهتر هست. یعنی مینت و اوبونتو رو با هم مقایسه میکنه از چندین لحاظ، و با دلیل بهت میگه برای کاربرانی که از ویندوز اومدن مینت بهتره!
http://narenji.ir/10442-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%AA

۱- اگه به سایت distrowatch.com بری میفهمی که این آمار هیچ ربطی به میزان استفاده از یک توزیع نداره بلکه به میزان بازدید صفحه اون توزیع در اون سایت مربوطه
شما به آمار روزانه واژگان جستجو شده در گوگل اگه توجه کنی میبینی که هر روز این امار بر حسب موضوعات روز تغییر می‌کنه و ربط چندانی به محبوبیت اون موضوع نداره. یک روز طوفان کاترینا، روز دیگه ایران و ... امار distrowatch.com تنها به کنجکاوی کاربرها در مورد یک توزیع مربوط میشه
۲- اون هم تنها یک مقاله از سایت نارنجیه و هیچ چیزی رو ثابت نمی‌کنه (نارنجی یک سایت تخصصی نیست). منم میگم مینت به ویندوز بسیار شبیهه ولی هیچ دسکتاپی به اندازه KDE به ویندوز شبیه نیست ولی باز هم نمیشه گفت که بهترین توزیع برای تازه‌ کارها توزیعی هست که از KDE‌  استفاده می‌کنه

این لینکهایی که دادید هیچ چیزی رو ثابت نمی‌کنن. بیخیالش بهتره بحث ادامه پیدا نکنه چون به این تاپیک مربوط نمیشه منم یکجا خوندم اوبونتو بیش از 50٪ کامپیوترهای گنو/لینوکس رو در اختیار داره ولی هیچگونه اشاره‌ای به نحوه محاسبه نکرده بود پس هیچ گونه سندیتی نداره و نباید به اون اشاره کرد
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
پیشنهاد میکنم سراغ اوبونتو نری اگه تازه از ویندوز مهاجرت کردی! اول برو سراغ لینوکس مینت. برپایه اوبونتو نوشته شده. این اواخر طرفداراش از طرفداران اوبونتو بیشتر شدن. تمام برنامه های اوبونتو هم روش نصب میشن. ظاهرش هم شبیه تره به ویندوز. سراغ لوبونتو هم نرو، خیلی خیلی ساده و سبکه. برو سراغ مینت! یکم سرچ کنی چیزای جالبی پیدا میکنی!

اصن رو چه حسابی این حرفو زدی آخه
اگه قرار بوده ظاهرش شبیه ویندوز باشه دیگه چرا اومدی اونو نصب کنی !!!
از اوبونتو ساده تر چیه هست ؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
ببخشید فرق desktp باalternate چیه؟
باید کدومشون را دانلود کنیم؟

alternate نصابش متنی هستش بعد موقع نصب امکانات بیشتری داره به نصبت نوع گرافیکی .
یعنی alternate از desktop بهتره؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
سلام بر دوستان عزیز
من به عنوان تازه وارد باید کدوم نسخه از لینوکس را دانلود کنم(اوبونتو-کوبونتو-لوبونتو)؟
خیلی دوست دارم هم به ویندوز شباهت داشته باشه تا دچار اشکال نشم
خیلی ممنون
اگه قبلا اوبونتو را دیدی و می خواهی شکل ویندوز باشه و می خواهی که سرعت و قدرت بیشتری داشته باشی و مصرفت هم کمتر باشه من بهت لوبونتو را پیشنهاد می کنم
جیمیلم

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
دوستان من سی پی یو سیستمم doul core اینتل هست که فکر کنم 64 بیتی است .
اما من همیشه نسخه 32 بیتی نصب کردم به نظر شما 64 بیتی نصب کنم بهتره یا همون 32 بیت
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
منم سی پی یوم همینه و بهم پیشنهاد شد که 32 بیتی نصب کنم ولی من نکردم و بنظر خودم همین که قدرت پردازش 64 بیت را داره کافیه تا 64 بیتی نصب کنیم
جیمیلم

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
تجربه من میگه که اگه سیستم شما 64 بیتی هستش بهتره 64 بیتی نصب کنی تا از حداکثر توان cpu استفاده کنه.در این صورت عمر مفید سیستم هم افزایش پیدا میکنه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین آرش کدخدایی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
  • لینوکس یا ویندوز مسئله این است؟!
    • باشگاه سمپادی ها
ما که آخرش نفهمیدیم کدوم را نصب کنیم
همون اوبونتو را نصب کنم ؟
دبیان چیه؟
« آخرین ویرایش: 06 اردیبهشت 1392، 09:38 ق‌ظ توسط آرش کدخدایی »
لینوکس یا ویندوز مسئله این است؟!

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
ما که آخرش نفهمیدیم کدوم را نصب کنیم
همون اوبونتو را نصب کنم ؟
دبیان چیه؟
اگه همش منتظر باشی دیگران برات تصمیم بگیرن که نمیشه :D
بچه ها نظرشون رو گفتن، خودت تصمیم بگیر دیگه.
Freedom and community are important

آفلاین آرش کدخدایی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
  • لینوکس یا ویندوز مسئله این است؟!
    • باشگاه سمپادی ها
اگه همش منتظر باشی دیگران برات تصمیم بگیرن که نمیشه :D
بچه ها نظرشون رو گفتن، خودت تصمیم بگیر دیگه.
خوب از نظر دوستان اوبونتو بهتر بود ولی این همه توزیع وجود داره:
Xubuntu
Kubuntu
Edubuntu
Ubuntu
Linux Mint
Mageia
Fedora
Debian GNU/Linux
Lubuntu
و...
میشه آدرس یه جایی را بدید که تمام این ها را با تمام تصاویرشون به فارسی مقایسه کرده باشه
لینوکس یا ویندوز مسئله این است؟!

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
عزیز من!
یه توزیع نصب کردن که این همه دردسر نداره! توزیع‌های مختلف تفاوت مبنایی ندارند، با هرکدوم شروع کنی از بقیه هم می‌تونی کار بکشی!
در یک کلام:
مشکل اینترنت و ترافیک نداری: Ubuntu
داری: Mint
سیستمت خیلی ضعیفه: Lubuntu
تموم!

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
ولی بهتره اول فیلم ها و عکس های هر توضیعی رو که خواستی ببینی! توزیع هایی که آقای ماتریکس گفت رو بصورت جدی دنبال کن. میتونی روی ویژوال باکس نصبشون کنی و امتحانشون کنی! ببین با کدوم راحت تری  \\:D/