0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
اول بگرد دنبال بازی گرافیک بالا واسه لینوکس !!!!اگه پیدا کردی بعد بیا تصمیم بگیر :دی
بله چشم میرم سراغ مینتولی نظر کیان چیه؟
نقلقول از: ojZim در 06 اردیبهشت 1392، 12:49 قظپیشنهاد میکنم سراغ اوبونتو نری اگه تازه از ویندوز مهاجرت کردی! اول برو سراغ لینوکس مینت. برپایه اوبونتو نوشته شده. این اواخر طرفداراش از طرفداران اوبونتو بیشتر شدن. تمام برنامه های اوبونتو هم روش نصب میشن. ظاهرش هم شبیه تره به ویندوز. سراغ لوبونتو هم نرو، خیلی خیلی ساده و سبکه. برو سراغ مینت! یکم سرچ کنی چیزای جالبی پیدا میکنی!هر چند اسپم هستش ولی بهم برخوردکجا گفته شده طرفدارای مینت بیشتر از اوبونتو هستن؟ میشه منبع معرفی کنید!
پیشنهاد میکنم سراغ اوبونتو نری اگه تازه از ویندوز مهاجرت کردی! اول برو سراغ لینوکس مینت. برپایه اوبونتو نوشته شده. این اواخر طرفداراش از طرفداران اوبونتو بیشتر شدن. تمام برنامه های اوبونتو هم روش نصب میشن. ظاهرش هم شبیه تره به ویندوز. سراغ لوبونتو هم نرو، خیلی خیلی ساده و سبکه. برو سراغ مینت! یکم سرچ کنی چیزای جالبی پیدا میکنی!
۱- هومم! آمارش مربوط به سایت distrowatch.com هست. یکی از معروفترین سایت های لینوکسی هست. توصیه میکنم این مقاله رو بخونی:http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1006461۲- این مقاله هم ثابت میکنه که مینت برای کاربران ویندوزی بهتر هست. یعنی مینت و اوبونتو رو با هم مقایسه میکنه از چندین لحاظ، و با دلیل بهت میگه برای کاربرانی که از ویندوز اومدن مینت بهتره!http://narenji.ir/10442-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%AA
نقلقول از: MHA152 در 05 اردیبهشت 1392، 04:55 بظنقلقول از: MHA152 در 05 اردیبهشت 1392، 04:23 بظببخشید فرق desktp باalternate چیه؟باید کدومشون را دانلود کنیم؟alternate نصابش متنی هستش بعد موقع نصب امکانات بیشتری داره به نصبت نوع گرافیکی .
نقلقول از: MHA152 در 05 اردیبهشت 1392، 04:23 بظببخشید فرق desktp باalternate چیه؟باید کدومشون را دانلود کنیم؟
ببخشید فرق desktp باalternate چیه؟
سلام بر دوستان عزیزمن به عنوان تازه وارد باید کدوم نسخه از لینوکس را دانلود کنم(اوبونتو-کوبونتو-لوبونتو)؟خیلی دوست دارم هم به ویندوز شباهت داشته باشه تا دچار اشکال نشمخیلی ممنون
ما که آخرش نفهمیدیم کدوم را نصب کنیمهمون اوبونتو را نصب کنم ؟دبیان چیه؟
اگه همش منتظر باشی دیگران برات تصمیم بگیرن که نمیشه بچه ها نظرشون رو گفتن، خودت تصمیم بگیر دیگه.