انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فراخوان جذب ایده ها و سرمایه گذاری برای طراحی سیستم عامل  (دفعات بازدید: 21895 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین keshavarz2440

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 28
سلام به همه دوستان عزیز
یه سری سوال دارم میخوام اگه بشه پاسخ بدید تا تا در نهایت یه مطلبی رو بگم،البته این پست دقیقا مربوط به همین بخش هست

میخواستم اگه میشه به تک تک سوالات پاسخ بدید/ممنون

1-چرا از لینوکس استفاده میکنید؟

2-ایا حاضر هستید برای استفاده از سیستم عامل مبلغی بپردازید؟

3-اگه یه سیستم عاملی ازاد باشه ، لینوکس نباشه و پولی باشه حاضرید استفاده کنید؟

4-اگه سیستم عامل ایرانی باشه استفاده میکنید؟

5-اگه یه شرکتی ریسک کنه و یه سرمایه گذاری عظیم بکنه که یک سیستم عامل از بیس طراحی بشه حمایت میکنید؟

6-یه موقعی میشه به مک وابسته هستید ولی لینوکس رو دوست دارید و یا به لینوکس وابسته هستید اما برای انجام کار هاتون به ویندوز نیاز دارید و حالت های بسیار چیکار میکنید؟

داشتم گشت میزدم گفتم حالا در این بحث هم شرکت کنم.

1- راستش نمیدونم  ;D
2- اگه از پس ماموریتش خوب بر بیاد چرا که نه.
3- بله
4- بله
5- بله
6- تا بحال با مک کار نکردم ویندوز هم فقط در شرکت میبینم :)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
عزیزم شما اکانت دست دوم کی هستی؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
این سؤالاتی که مطرح کرده‌اید هر کدوم یه تاپیک جواب می‌خواد.

1- چون باهاش راحتم و از همه مهم‌تر از کارکردن باهاش لذت می‌برم. یه نگاهی هم به اینجا بندازید:
http://blog.sito.ir/why-i-love-gnulinux

2- در حال حاضر خیر. چون همین گنو/لینوکس چیزی کم نداره. باید ببینم آیا می‌تونید سیستم عاملی بسازید که اونقدری خوب باشه که مجاب بشم گنو/لینوکسو بذارم کنار و بیام طرفش یا خیر.

3- من کاری به آزاد یا غیرآزاد بودن سیستم‌عامل یا کلا هر نرم‌افزاری ندارم. مهم اینه که کارمو راه بندازه. پس بازم برمی‌گردیم به جواب سؤال شماره 2.

4- چرا که نه. آدم یه حرکت مثبت ببینه از هم‌وطنش...

5- خیر. چون یک درصد هم احتمال به موفق شدنش نمی‌دم.

6- اگه بشه که مشابهشو پیدا می‌کنم. نشد ماشین مجازی. باز هم نشد کنار هم نصبشون می‌کنم.

امیدوارم موفق باشید. فقط چیزی که مهمه اینه که زیاد نباید به اظهارنظرهای منفی ملت توجه کنید. خیلیا هستن ادعاشون گوش فلکو کر می‌کنه اما درونشونو که نگاه می‌کنید هیچی نیست.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
در رابطه با reactos باید بگم کار خوبی رو دارند انجام میدن،ما هم به نوبعه خودمون خیلی به این پروژه کمک مالی کردیم،من نمیدونم چطور  پروژه اینده میتونه برنامه های سیستم عامل ویندوز رو اجرا کنه ، حتی افیس 2013 و ویژوال استدیو 2012 بدون مشکل
از این جمله من بردشت میکنم که شما در ایران زندگی نمیکنید ::)

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
با منی
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین keshavarz2440

• Jr. Member
  • *

](*,)

دوست عزیز مگه هرکی داشته گشت میزده گفته حالا تو این بحثم شرکت کنه اکنت دومه؟ نه عزیز من مهمان میومدم گفتم عضو بشم از مطالب انجمن استفاده کنم. خیلی ممنون که تو اولین برخورد زدین کورمون کردید :D

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
در رابطه با reactos باید بگم کار خوبی رو دارند انجام میدن،ما هم به نوبعه خودمون خیلی به این پروژه کمک مالی کردیم،من نمیدونم چطور  پروژه اینده میتونه برنامه های سیستم عامل ویندوز رو اجرا کنه ، حتی افیس 2013 و ویژوال استدیو 2012 بدون مشکل
از این جمله من بردشت میکنم که شما در ایران زندگی نمیکنید ::)
من خودم در ایران - تهران - محله نارمک زندگی میکنم،حالا چرا این برداشت رو کردی؟
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
خب برای اینکه امکان کمک مالی از ایران به خارج کشور نیست.بنظرم میاد که شما پروژه تون رو خیلی وقته آغاز کردید و به موفقیت هایی هم دست یافتید

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
نقل‌قول
از حرفاتون فکر نکنم بشه این پروژه را کاملا آزاد نامید
تنها چیزی که میتونم مطمئن بهش جواب بدم اینه
این پروژه 100% منبع باز خواهد بود،شاید الان یک سری ابهامات و سوالات بی پاسخ از طرف ما باشه اما،در اینده هیچ سوال بی جوابی نخواهد بود و کد منبع به صورت خیلی تمیز و با پشتیبانی روی سرور های سایت قرار میگره
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین keshavarz2440

• Jr. Member
  • *
خب برای اینکه امکان کمک مالی از ایران به خارج کشور نیست.بنظرم میاد که شما پروژه تون رو خیلی وقته آغاز کردید و به موفقیت هایی هم دست یافتید

دوست عزیز راه زیاده. متاسفانه سخته ولی :( شخصا بارها از آمازون خرید کردم به همین شیوه ولی خب پدرم دراومده :(

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
    • گروه شرکت های اتیاک
خب برای اینکه امکان کمک مالی از ایران به خارج کشور نیست.
از داخل ایران هم امکان کمک مالی وجود داره و شرکت اتیاک تا به الان مقداره خیلی زیادی کمک مالی به react و gnome کرده
نقل‌قول
بنظرم میاد که شما پروژه تون رو خیلی وقته آغاز کردید و به موفقیت هایی هم دست یافتید
بله از روز اول اگه بخوایم حساب کنیم در حدود 3 سال میشه،داریم تلاش میکنیم ظرف 15 ماه اینده اولین نسخه ازمایشی رو بدیم
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
نقل‌قول
از حرفاتون فکر نکنم بشه این پروژه را کاملا آزاد نامید
تنها چیزی که میتونم مطمئن بهش جواب بدم اینه
این پروژه 100% منبع باز خواهد بود،شاید الان یک سری ابهامات و سوالات بی پاسخ از طرف ما باشه اما،در اینده هیچ سوال بی جوابی نخواهد بود و کد منبع به صورت خیلی تمیز و با پشتیبانی روی سرور های سایت قرار میگره
فکر کنم سوال رو بد خواندید!
اگر نه این لینک را مشاهده کنید
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
+ این لینک

چرا پست های من گاهی وقتا دوبار ارسال می شه ](*,) لازم به این پست نبود!
« آخرین ویرایش: 05 فروردین 1392، 11:54 ب‌ظ توسط nafeldo »

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مشکلی وجود  نداره چون اگر اون درایور ها برای ویندوز پورت شده باشن ، قطعا ما هم مشکلی نخواهیم داشت
این پروژه 100% منبع باز خواهد بود.
3-اگه یه سیستم عاملی ازاد باشه ، لینوکس نباشه و پولی باشه حاضرید استفاده کنید؟

در مورد جمله‌ی نخست تا جایی که سواد من قد می‌ده راه‌اندازها از بخش‌های اصلی در هسته‌ی سیستم‌عامل هستند، حتا در صورتی که امکان استفاده از راه‌اندازهای ویندزدی در پروژه‌ی شما وجود داشته باشه هم با جمله‌ی دومتون در تناقضه و البته هر دوی این‌ها با جمله‌ی سومتون
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
جمع بندی خوبی بود
البته فکر کنم ایشون منظورشون از آزاد ، متن باز بود
« آخرین ویرایش: 06 فروردین 1392، 04:00 ق‌ظ توسط nafeldo »