انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چگونه با گنو/لینوکس آشنا شدید  (دفعات بازدید: 8331 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
چگونه با گنو/لینوکس آشنا شدید
« : 10 فروردین 1392، 12:00 ق‌ظ »
با عرض سلام من می خواهم به تبلیغ گنو/لینوکس بپردازم و خیلی دوست دارم بدانم که شما چگونه با گنو/لینوکس آشتا شده اید حتما به افرادی مثل من کمک خواهد کرد
اول از خودم شروع می کنم من ۲ سال پیش یک مجموعه نرم افزار های لرد برای ویندوز خریدم و در دی وی دی ۳ آن نسخی اوبونتو ۱۱.۱۰ در آن بود
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
پاسخ : چگونه با گنو/لینوکس آشنا شدید
« پاسخ #1 : 10 فروردین 1392، 12:15 ق‌ظ »
من برای اولین بار حدود سال 85 با لینوکس آشنا شدم. اما یادم نمیاد که اول سایت تکنوتاکس موجب آشنایی من شد و بعد یه نسخه از Fedora Core 4  رو خریداری کردم و یا اینکه اول Fedora Core 4  رو توی یه فروشگاه دیدم و بعد با تکنوتاکس آشنا شدم!
ببخشید دیگه سنم زیاد شده حافظه جواب نمی ده!  ;)

آفلاین mojtabarezaei76

• Full Member
  • *
  • ارسال: 179
« پاسخ #2 : 10 فروردین 1392، 12:21 ق‌ظ »
من برای اولین بار حدود سال 85 با لینوکس آشنا شدم. اما یادم نمیاد که اول سایت تکنوتاکس موجب آشنایی من شد و بعد یه نسخه از Fedora Core 4  رو خریداری کردم و یا اینکه اول Fedora Core 4  رو توی یه فروشگاه دیدم و بعد با تکنوتاکس آشنا شدم!
ببخشید دیگه سنم زیاد شده حافظه جواب نمی ده!  ;)
ممنون جالب بود
دنیا را دو گونه می توان تغییر داد: با قلم (كاربست اندیشه) و با شمشیر (كاربست زور)

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #3 : 10 فروردین 1392، 12:26 ق‌ظ »
اولین سی دی آزادی که به دستم رسید اوبونتو 8.04 بود. فکر کنم اولین بار توی یه برنامه تلویزونی فهمیدم چیزی بجز ویندوز هم هست، با نام لینوکس. با مک هم سال 2010 آشنا شدم.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #4 : 10 فروردین 1392، 12:36 ق‌ظ »
حدود سال 85  بود که با فدورا (فک کنم 5 دقیقا نمی دونم) بود آشنا شدم تا پارتیشن بندی رفت بعد دیدم بعد نصب هاردم فرمت شده  ;D منم حذفش کردم فرستادم ریکاوری  ;)  هااا هاااا نفسم کم میاد
بعد تو دانشگاه (خوزستان) با دوست عزیز و گلی آشنا شدم (ر.گ) با مشورت اون اومدم ابونتو رو انتخاب کردم.فقط هم با ابونتو کار میکنم.
ان شاءلله که هر جا هست موفق بشه.
همچنین شما.
 :)
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1392، 12:46 ق‌ظ توسط aliboy »
و ما میطوانیم

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #5 : 10 فروردین 1392، 12:37 ق‌ظ »
من کلا خیلی با کامپیوتر کلنجار میرم . روی این کامپیوتر بیچاره هر چیزی رو امتحان میکنم اصلا هم به عاقبتش فکر نمیکنم !!!! (البته قبلش یکم در مورد کارم می خونما) . حدوده 4 سال پیش میخواستم ویندوزمو عوض کنم توی سی دی هام برخوردم به اوبونتو . با خودم گفتم نصبش میکنم خوب نبود پاکش میکنم . نصبش کردم اولش خیلی توی ذوقم خرد چون خیلی محیط ضایعی داشت . من با ویندوز ایکس پی کار کرده بودم محیطش قابل تحمل تر بود . البته به نظر خودم اون موقع ها . باهاش کار کردم بعد از چند روز خیلی خوشم اومد . خیلی تغیرات زیادی توش دادم .تا 1 ماه به ویندوز نرفتم . تا الان که فقط به خاطر بازی call of duty میرم و شبا هم میرم توی ویندوز 8 IDM رو میزارم روی دانلود . البته بگم که ویندوزم هم لایسنس اصل هست . ولی کلا خیلی با این سیستم عامل حال میکنم . از اون روز به بعد رفتم دنبال یاد گیریشو چند تا از توزیع هاشم نصب کردم . ببخشید که یکم طولانی شد . 

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
« پاسخ #6 : 10 فروردین 1392، 12:43 ق‌ظ »
منم اولین بار سال ۸۵ بود که داداشم یه نسخه از کتاب «آموزش لینوکس ردهت ۹» نوشته آقای باغومیان رو خریده بود. اون موقع هنوز کامپیوتر نداشتیم و وقتی که همون سال کامپیوتر خریدیم روز دوم یه نسخه از فدوراکور ۴ رو نصب کردیم که این باعث شد همه اطلاعات هارد همون روز نابود بشه و سیستم غیر قابل استفاده باشه و بابام خیلی دعوامون کرد. این باعث شد چند ماه از لینوکس فاصله بگیریم اما بعدش زوزه نصب کردیم (فکر کنم نسخه ۱۰.۲ بود یادم نیست) که با این کلی داستان داشتیم اما به هر ترتیبی که بود پایه‌ها رو محکم کردیم و استفاده از نرم‌آفزارهای آزاد تا امروز ادامه داره و خواهد داشت. (تقریبا آخرین باری که یه خودم اجازه دادم یه برنامه غیر آزاد استفاده کنم حدودا ۸۶ بود. اما باز هم دقیق یادم نیست) حالا این تبدیل شده به بزرگترین معمای زندگی من که داداشم چطور با نرم‌افزار‌های آزاد آشنا شده بود ??? خیلی وقته می‌خوام ازش بپرسم اما یادم میره  :) و من خودم رو مدیون دو نفر میدونم. یکی داداشم و دیگری آقای باغومیان.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #7 : 10 فروردین 1392، 12:46 ق‌ظ »
اولین بار سال ۸۳ بود که یه سی دی «ویندوز با نصب ۵ دقیقه‌ای» رو خریدم. اومدم امتحانش کردم دیدم این که ویندوز نیست. اسمش knoppix بود! البته Live هم بود. خیلی باهاش ور رفتم و واقعا ازش خوشم اومد. چون متفاوت و البته خیلی کامل بود. یادمه تا مدت ها فقط دیسک رو موقع بوت میذاشتم تو دستگاه و با عشق لینوکس و تجربه جدید فقط KSokoban بازی می‌کردم!! بعدش کم‌کم با technotux آشنا شدم و مجله irantux رو می‌خوندم و می‌دیدم که چقدر با علایقم جور درمیاد (یاد اون بنر «لینوکس یک فرهنگ است» بخیر/ آلن باغومیان هرجا هستی شاد باشی). دیگه بعدش هم رسیدیم به parsix و نسخه به نسخه تست کردن و سفارش دادن اوبونتو (ubuntu, kubuntu, edubuntu) (که مجموعا حدود چهل تا دیسک سفارش دادم!). این اتفاقات مربوط میشه به حدود سال ۸۶. یادش بخیر...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
« پاسخ #8 : 10 فروردین 1392، 12:49 ق‌ظ »
نمی تونم از نوشتن این پست صرف نظر کنم:

واقعا آقای باغومیان کمک بزرگی به جامعه لینوکس ایران کردند. امیدوارم هرجا که هستن شاد و موفق باشند.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #9 : 10 فروردین 1392، 12:55 ق‌ظ »
من حدود ۸۶ بود که اول راهنمایی بودم. چون مدرسه غیرانتفاعی بود درس کامپیوتر داشتیم. اونجا معلم در مورد لینوکس صحبت کمی کرد و گفت تو سطح شما فقط دونستن اسمش کافیه :o منم حسابی کنجکاو شدم ، با اسلکور و ردهت برخورد کردم ولی خب کار باهاشون اون موقع سخت بود. تا سال ۸۹ که شد سیستم عامل دومم. سال ۹۰ شد تنها سیستم عاملم :) . الان حدود ۳ ساله دارم با لینوکس خوش و خرم زندگی میکنم :) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #10 : 10 فروردین 1392، 12:56 ق‌ظ »
دوستان توضیح کامل دادن. ما هم تکمیل کنیم.
یادمه اوبونتو رو بدون اشتباه نصب کردم ولی فقط یه مشکل داشتم؛ home و boot و... رو جدا درست کرده بودم و فکر کنم 5 تا پارتیشن جدا شد. الان 2 پارتیشنه نصب میکنم.
بعد از نصب هم باظاهرش مشکل نداشتم اتفاقا با قسمت 4 تا دسکتاپش کلی حال کردم.
البته تا 2 سه سال بعد از اولین نصب هی پاک میکردم و هی مینصبیدم و بیشتر تو ویندوز بودم تا اینکه کم کم سوئیچ کردم رو اوبونتو و بعد هم امتحان دیگر توزیع ها.
تو 4 ماه اخیر هم 3 4 بار بیشتر نرفتم به ویندوز

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
« پاسخ #11 : 10 فروردین 1392، 01:02 ق‌ظ »
جناب r_m1232002 ، یادتون میاد اونموقع مودمهای dial-up یا همون winmodemها پشتیبانی نمیشدند و یه درایور آزادی بود که نصبش برابر با عبور از هفت خان رستم بود و به صورت ناقص نصب میشد و سرعش از ۱۴.۴ بیشتر نمی‌رفت؟  همینطور واسه خرید دیسک‌های نصب باید حسابی جستجو می‌کردیم چون هنوز سیتو و لینوکس‌شاپ نبودند. و نصب کدک‌های mp3 و ntfs-3g و تعمیر گراب و اینا از مباحث داغ اون موقع بودند ;D

آفلاین arvinall

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
  • http://arvinall.github.io
    • ALL's Rhythmic Prose
« پاسخ #12 : 10 فروردین 1392، 01:15 ق‌ظ »
من برای بار اول خود سایت GNU و FSF دیدم و کلی علاقمند شدم که به دلیل اینترنت نمیتونستم دانلود کنم
یک روز رفته بودم به یک مغازه فروش نرم‌افزار (های انحصاری) که بین نرم‌افزار های بسته اوبونتو 2.7 (:|) چشمک میزد
که بعد نصب متوجه شدم اوبونتو آلتیمیت هست (اوبونتو ۱۰...)

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #13 : 10 فروردین 1392، 02:25 ق‌ظ »
جناب r_m1232002 ، یادتون میاد اونموقع مودمهای dial-up یا همون winmodemها پشتیبانی نمیشدند و یه درایور آزادی بود که نصبش برابر با عبور از هفت خان رستم بود و به صورت ناقص نصب میشد و سرعش از ۱۴.۴ بیشتر نمی‌رفت؟

این رو من خیلی باهاش کلنجار رفتم. آخرش هم با همین فروم جوابم رو گرفتم. اصلا اولین پست‌های من توی این فروم مربوط به همین قضیه میشه. و همین باعث شد بالاخره از dial-up دل بکنم و برم سمت ADSL. یادش بخیر...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #14 : 10 فروردین 1392، 02:55 ق‌ظ »
من زمستان ۹۰ شدیدا منتظر ویندوز ۸ بودم که نسخه بتاش بیاد و با ظاهر و امکانات جدیدش آشنا بشم آخه می‌خواستم یه محیط جدید تجربه کنم تو همین روزها بود که تو قسمت نظرات سایت نارنجی کسایی رو می‌دیدم که شدیدا از لینوکس و اوبونتو تعریف می کردن منم از اونجا که ویندوز ۸ هنوز نیومده بود واسه تنوع اوبونتو رو نصب کردم و چیزی نگذشت که یه دوجین از توزیع‌های لینوکس رو امتحان کرده بودم و نهایت آرچ نصب کردم خیلی خوشم اومده بود. ویندوز ۸ بتا اومد فاینالش  هم اومد ولی من همچنان آرچ رو سیستم نصب دارم و اثری از هیچ ویندوزی رو سیستم من نیست.