...
۳. بود و نبود این سامانه برای مدیران تفاوتی نداره، این جمله که کفهی ترازوی مدیران به سمت حذف نزدیکتره به این معنی بود که در رایگیری ابتدایی داخلی تیم مدیران، اکثراً به حذف رأی داده بودن، با این حال رأی و نظر شما مشخّصکنندهی همهچیزه
با تشکّر، دانیال بهزادی به عنوان یکی از اعضای انجمن
خوب اگر واقعا این طوری است، و مدیران واقعا نظرات اعضا را می خوانند و این نظر اعضا هست که تعیین کننده است چرا طبق گفته خودتان در اولین پست این تاپیک گفته اید:
...
گزینههای ممکن همین سه گزینهای هستند که در بالا ذکر شدن و امکان افزودن گزینهی دیگهای رو نداریم، پس فقط از بین این سه تا انتخاب کنید.
...
در صورتی که حدافل یک گزینه جدید که بیشتر اعضا توی نظراتشان گفته بودند
امکان امتیاز دهی به خود مطالب است را اضافه نمی کنید. یا کاش لااقل گزینه ها را اینقدر نزدیک به هم تعیین نمی کردید.
از این گذشته اگر خود مدیران جلسه میزاند و رأی گیری می کنند دیگه این نظر سنجی چه معنایی دارد و اگر هم نظرات اعضا و این نظر سنجی ملاک است، اون رأی مدیران چه معنایی دارد؟؟؟؟؟؟ تازه شما گفتید که این نظر سنجی الزام آور نیست و پس قصد از این نظر سنجی چیه؟ می خواهید که اعضا درد دلهایشان را بگویند و بقیه بشنوند؟؟؟؟؟
دوستمان گفتند که مدیران ساید محدودیت هایی داشته باشند. خوب اگر واقعا این طور است اعلام کنید. فکر می کنم که اعضاء این قدر حق داشته باشند که بدانند و اگر منطقی بود اعتراضی نکنند.
بنده خودم خیلی در این فروم فعالیت ندارم ولی دوستش دارم و حیف است که منحرف و بسته بشه. به طور کلی اعتبار یک فروم به تعداد اعضا و فعالیت آنها در آن فروم است. تا اینجا از گوشه و کنار پست ها دیده ام که مثل این که خیلی از اعضا قدیمی این فروم دیگر در آن ادامه فعالیت نمی دهند. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توجه و صبرتان تشکر می کنم.