انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمایی برای خرید لب تاپ  (دفعات بازدید: 7605 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
پاسخ : راهنمایی برای خرید لب تاپ
« پاسخ #30 : 06 اردیبهشت 1392، 11:25 ب‌ظ »
دوستان پسر عموم پیشنهاد داده که این مدل رو بخرم, به نظرشما این مدل خوبه

http://behin.net/fa/shop/detail948/LIFEBOOK-AH532i5G52/

این مدل ای 3 هم داره
به نظر بد نمياد ، البته بستگي به قيمتش هم داره ، اگه با اين امكانات قيمتش زير 2 ميليون باشه خوبه  :)
من كلا با لپ تاپ بزرگ حال نمي كنم اگه كوچيكتر و سبكتر بود بهتر بود .
زیر 2میلیون هست

مدل خاصی مد نظر تون هست اینجا بگین
  ;D ;D
من چنتا پست بالاتر مدل پيشنهاديم رو گفتم ، دوستان چنتا ايراد گرفتن كه البته وارد بود  :)
باز هم اگه مدلي پيدا كردم حتما بهتون پيشنهاد ميدم  ;)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #31 : 06 اردیبهشت 1392، 11:51 ب‌ظ »
دوستان لپتاپ ۱۵ اینچی خوب با پردازنده ۴ هسته ای چی هست؟ یا دو هسته ای بالاتر از ۱.۹ گیگاهرتز؟
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
« پاسخ #32 : 07 اردیبهشت 1392، 10:48 ق‌ظ »
دوستان لپتاپ ۱۵ اینچی خوب با پردازنده ۴ هسته ای چی هست؟ یا دو هسته ای بالاتر از ۱.۹ گیگاهرتز؟
سلام دوست عزیز :)
شما دقیقا نگفتی که چجور لپ‌تاپی میخوای و قیمت مناسب رو هم نگفتی ولی تو لپ‌تاپ های ۱۵ اینچی من به صورت ویژه این لپ‌تاپ رو به شما معرفی می کنم :

Dell Inspiron 15R N5520

عکس :

مشخصات :
قیمت دقیق : 2,590,000 تومان

توجه : این لپ‌تاپ برچسب پشتیبانی از اوبونتو هم داره :)

http://www.alldigitall.ir/products/cats/26/spec/Display_Size!bt!15!nd!17#brand=!%5Ball%5D!&page=3&flt=1&srt=-LatestPrice-ASC-
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین <<theBlackWhale

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • <freedom>/ #@!?*^%$/
« پاسخ #33 : 07 اردیبهشت 1392، 11:02 ب‌ظ »
به نظر من یکی از بهترین برند هایی که توی این شرایط اقتصادی کیفیتش به قیمتش میرزه برند نه چندان محبوب و تقریبا ناشناخته ی Acer هستش . من توصیه میکنم ایسر بخرید چون قیمتش نسبت به ایسوس 500 تومن کمتره ولی خب ایسوس ها یکم خوشگل ترند و مد روزن ولی اگه میخواید اسم و رسم هم داشته باشه یه پله بالاتر Lenovo داره چشمک میزنه سری IdeaPad مخصوصا
من خودم پیارسال اواخر سال 90 , Acer Aspire TimeLineX 5820tg خریدم علاوه بر خوشگل بودنش تا حالا با 12 تا از معروف ترین توزیع های لینوکس که مشکلی نداشته و از اولین های Ultra Thin محصوب میشه و علاوه بر اون با استفاده ی متوسط 8 ساعت باطری میده من تاحالا با گرافیک دومش که 256 مگه تونستم 14.5 ساعت دووم بیارم البته یه کارت گرافیک 1 گیگ خوب هم داره که تا 2.6 بوت اپ میشه من اسفند 90 خریدم 1 ملیون ولی الآن 2و300 تا 2و700 باید باشه
<<
نرم افزارهای آزاد، نرم افزار نیستند بلکه فرهنگ و تفکر است نه فقط راجع به قانون حق اثر سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره بازم لاتی راه میره ... ("MADMAN")
>>

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #34 : 11 اردیبهشت 1392، 10:48 ب‌ظ »
سلام:

دوستان ممنون از پاسخ هایی که دادین فقط تو یه چیزی موندم میخوام که شماهم کمک کنید:

اینکه الان بخرم یا صبر کنم بعد از 2 یا 3 ماه دیگه بخرم
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
« پاسخ #35 : 12 اردیبهشت 1392، 12:00 ق‌ظ »
سلام:

دوستان ممنون از پاسخ هایی که دادین فقط تو یه چیزی موندم میخوام که شماهم کمک کنید:

در اين مورد هيچ نظر خاصي نميشه داد  ;D
چون كلا معلوم نيست چي ميشه  ](*,)
ولي من خودم دست نگه داشتم تا بعد از تابستون :)

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #36 : 12 اردیبهشت 1392، 01:20 ق‌ظ »
در ضمن تا 2 ماه دیگه انتخابات رو پیش رو داریم و تا اون موقع احتمال زیاد بازار بالا و پایین نشه و تا 2 ماه دیگه cpu های haswell اینتل با گرافیک داخلی اینتل 5000 که گفته شده دایرت ایکس 11.1 رو پشتیبانی میکنه خواهد آمد و همین آلان هم سری جدید گرافیک های انودیا سری 700 و ای تی آی 8000 هم عمومی تر خواهد شد.همین رو برای نسل جدید CPU های اینتل بگم که گفته شده تا 2 برابر سریعتر و بهتر از اینتل 4000 هست (طبق ادعای اینتل)و اگه اون رو داشته باشی و اینتل درست گفته باشه دیگه با اون گرافیک نیازی به گرافیک انودیا و ای تی آی در لینوکس نداری و بار گرافیکی رو راحت تحمل میکنه (درد سر نصب گرافیک و راه اندازی و ... که خودت بهتر خبر داری).

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #37 : 12 اردیبهشت 1392، 07:18 ق‌ظ »
سلام:

اگر کسی جواب این سوال رو میدونس الان همه پولدار بودن!
ولی فکر کنم بعد انتخابات دوباره بازار متزلزل بشه باز حالا هیچ کس نمیدونه فقط چیزی رو که میدونیم اینه که با این وضع دو میلیون برای لپ تاپ خوب جوکه