انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل فرهنگ پایین ماست  (دفعات بازدید: 8506 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
پاسخ : مشکل فرهنگ پایین ماست
« پاسخ #15 : 02 اردیبهشت 1392، 12:26 ب‌ظ »
به فاراب:
البته

نقل‌قول
اون یکی یه رمستر زده توی سایتش نوشته the most secure OS.

خیلی با حال اومدی...

نقل‌قول
ببخشید اگه خیلی بی ربط و از این شاخه به اون شاخه شد. یه گلایه بود صرفا از خودمون (من از همه بدتر).

ما تا خودمون نفهمیم که چه معایب و نقاط ضعفی داریم نمی تونیم مشکلات رو رفع کنیم برا همین باید اول از خودمون شروع کنیم.
و ما میطوانیم

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #16 : 02 اردیبهشت 1392، 02:03 ب‌ظ »
نقل‌قول

اگه منظورت منم ، باید بگم این چیزا عادی هست و بری ایندکس هر توزیعی رو ببینی یه شری پرونده برای خودش. حالا اگه توی یه توزیعی که اصل و مبداش رو نمیدونستیم چنین چیزی نوشته بود ، همه اوبونتو رو شیفت + دیلیت میکردیم و میرفتیم نصبش میکردیم :| .

یکم به خودت بیا داداش.

در ضمن میتونی این سایت رو چک کنی ببینی واقعا چنین چیزی هست یا نه؟ http://jabirproject.org

نقل‌قول
ما تا خودمون نفهمیم که چه معایب و نقاط ضعفی داریم نمی تونیم مشکلات رو رفع کنیم برا همین باید اول از خودمون شروع کنیم.

دمت گرم ;)

برای بار چندم میگم :

نقل‌قول
یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به بقیه.

مشکل اصلی ما اینه که میخوایم کل چیزایی که اطرافیانمون انجام بدند رو بکنیم پیرهن عثمون! چیزایی هم که اجنبی جماعت انجام میده کلاه شرعی میزاریم سرش و ... :| .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #17 : 02 اردیبهشت 1392، 02:34 ب‌ظ »
هزار سال پس رفت فرهنگی رو فکر نکنم حالا حالا ها بشه درست کرد حداقل دو نسل زمان میبره
یعنی بچه های ما و بچه های اون ها
تازه اگه وضعیت جامعه بهتر بشه
--
در مورد اون موضوع اعتقادات و ....
خوب ببینید فروم ها اهداف خاصی دارن
افراد وقتی با اهداف خاص یه جا جمع میشن با هم موافق هستن اغلب و بحثی پیش نمیاد
برای مثال شما توی یه گروه مذهبی شعار مذهبی بدی بقیه خوشحال هم میشن
تو یه گروه غیر مذهبی شعار ضد مذهبی بدی بقیه خوشحال هم میشن
وقتی تو گروهی هستین که ربطی به مذهب و ضدش نداره نباید به اون موضوع پرداخت
چون شما نمیدونی چقدر از افراد با شما هم عقیده و هم نظر هستن
فکرش رو بکن یکی بیاد تو امضاش حرف ضد مذهب بزنه شما ناراحت میشی و شما حرف مذهبی میزنید و اون ناراحت میشه و ... در حالی که کلا به این گروه ربطی نداره اینا
البته مشکل مذهب نیست هر چیز غیر مربوطی نباید باشه
مثلا یکی بیاد بنویسه پیروزی سرور استقلال و ... یا همین حرف رو تو یه فروم مذهبی بزنه
یا مرگ بر فلانی
به فلانی رای دهید
البته باز هم به من ربطی نداره هر کی هر چی خواست بنویسه آزاده ولی بهتره وقتی ابراز عقیده میکنیم آماده بازخورد بقیه هم نسبت بهش باشیم
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #18 : 02 اردیبهشت 1392، 03:03 ب‌ظ »
این مطلب رو جایی دیدم:

چرا عادت کرده ایم در مورد مساله ای که اطلاعات کافی از ان نداریم، اظهار نظر کنیم و یا حتی مخالف سر سخت ان نیز باشیم؟

مشکل اکثر ما ایرانیان یا کلا شرقی ها میدانید چیست؟
تحقیق نمیکنیم، به حرف این و ان اکتفا میکنیم، این جمله اصلا در ادبیات ما موجود نمیباشد:
"در این مورد اطلاعات کافی ندارم"!
مشکل ما این است که در مورد یک حرکت، یک مساله یا یک فرد که مخالفت خود را ابراز میداریم، این مخالفت اکثرا علمی و بدون نظر شخصی نیست. ما عادت کردیم با مسائل بیشتر سوبجکتیو برخورد کنیم تا اوبجکتیو ! Subjective/Objective

اگر از ما سوالی شود، شروع به تجزیه و تحلیل میکنیم حتی اگر در این رابطه به حد کافی تحقیق نکرده باشیم. به شنیده ها بسنده میکنیم.

بارها تجربه کرده ام که هر گاه از یک اتریشی، آلمانی، فرانسوی یا انگلیسی سوالی میشود و نظری خواسته میشود،  اگر در این رابطه تحقیقی نداشته باشد، به راحتی میگوید:
"من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم، اجازه بدهید نظری ندهم".

ولی اکثر ما ایرانیان عادت داریم در مورد همه چیز بدانیم وطبق این باور خود که ممکن است، هم ناقص هم نادرست باشد، نظر بدهیم .

متاسفاته بقیه‌اش رو نمیتونم اینجا بذارم چون سیاسیه.
انگار دقدقه‌ی خیلی‌ها شده این بی‌فرهنگی ما. که البته از هر طرف هم بری آخرش سیاسی میشه.
Godisnowhere

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #19 : 02 اردیبهشت 1392، 03:43 ب‌ظ »
به نظر من نمیشه بگی "جدایی انجمن اوبونتو از هدف و اعتقاد و مذهب و ..."
چون این انجمن و سیستم عامل و ... هم ابزاری هستند برای رسیدن به بالایی‌ها, مگه میشه یه x که آرمانش تحریم من و تسلط بر من و بیگاری کشیدن از من و ایناس طوری اینجا پاسخگوی من باشه که به نفع من باشه. البته بیخیال, اگه قبول ندارید منو ببخشید و به عنوان یه فرد نادون توجهی بهم نکنید.

اما سؤال:
دوستان خوبمون دارن با اهدافی متفاوت توزیع میدن بیرون, زمین, جبیر, پارسیکس, قاصدک, آریوس, کارآمد, شریف و ... یا تا از اتیاک خبر سیستم عامل جدید میشنویم, هرکسی یه جور جبهه‌گیری میکنه و بالاخره نمیگم ایرانی, آیا اینا به عنوان یه آدم پیش شما احترام ندارن؟ آیا این 300 یا 1000 تا (نمیدونم دقیق چندتا) توزیع اروپایی و آمریکایی دیگه واقعا از این توزیع‌ها بهترن یا ...؟
به هرحال ایکاش همه مثل بعضی از شما بودن که با دلیل به مخالفت برمیخواستن و دلیل میاوردن که فلانی داره دزدی میکنه نه تا میشنوه خبری رو بدون دلیل میگه این هم مثل بقیه بـــــــــــــــوق.

از شما ممنونم به خاطر همه چیز, بخاطر کمکهاتون, زحمتاتون, راهنمایی و صبر و ...
:) :)

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #20 : 02 اردیبهشت 1392، 03:49 ب‌ظ »
متاسفاته بقیه‌اش رو نمیتونم اینجا بذارم چون سیاسیه.
انگار دقدقه‌ی خیلی‌ها شده این بی‌فرهنگی ما. که البته از هر طرف هم بری آخرش سیاسی میشه.
از اونجایی که بنده ی حقیر سواد و شعورم نمیتونه این بحث فرهنگ رو هیچ جوره به سیاست ربط بده ممنون میشم کمی بیشتر توضیح بدین.
چند سالی مد شده همه بحث از عدم وجود فرهنگ توی این جامعه میزنن. به جای این همه حرف زدن اگه هرکس شروع به خودسازی کنه کمک بیشتری به جامعه کرده تا اینکه فقط حرف بزنه آخر همه ی حرفاش هم فقط به سیاست برسه.
Freedom and community are important

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #21 : 02 اردیبهشت 1392، 05:11 ب‌ظ »
چون این انجمن و سیستم عامل و ... هم ابزاری هستند برای رسیدن به بالایی‌ها, مگه میشه یه x که آرمانش تحریم من و تسلط بر من و بیگاری کشیدن از من و ایناس طوری اینجا پاسخگوی من باشه که به نفع من باشه. البته بیخیال, اگه قبول ندارید منو ببخشید و به عنوان یه فرد نادون توجهی بهم نکنید.

اما سؤال:
دوستان خوبمون دارن با اهدافی متفاوت توزیع میدن بیرون, زمین, جبیر, پارسیکس, قاصدک, آریوس, کارآمد, شریف و ... یا تا از اتیاک خبر سیستم عامل جدید میشنویم, هرکسی یه جور جبهه‌گیری میکنه و بالاخره نمیگم ایرانی, آیا اینا به عنوان یه آدم پیش شما احترام ندارن؟ آیا این 300 یا 1000 تا (نمیدونم دقیق چندتا) توزیع اروپایی و آمریکایی دیگه واقعا از این توزیع‌ها بهترن یا ...؟
به هرحال ایکاش همه مثل بعضی از شما بودن که با دلیل به مخالفت برمیخواستن و دلیل میاوردن که فلانی داره دزدی میکنه نه تا میشنوه خبری رو بدون دلیل میگه این هم مثل بقیه بـــــــــــــــوق.

دوست عزیز بیشتر حرفات رو نفهمیدم ولی
جامعه آزاد، نرم افزار آزاد و در کل آزادی ورای دین و مذهب و سیاست و ملیت و ... هستش چون همه رو در خودش جای میده
در جامعه آزاد شما می‌تونی مسلمان - اسراییلی - سنی و یا بلوچ باشی ولی آیا یک پاکستانی متعصب می‌تونه آزاد باشه و به آزادی دیگران احترام بزاره و بدون در نظر گرفتم دین و ملیت طرف مقابل به اون کمک کنه؟
بحث این انجمن هم نه در مورد دینه، نه ملیته و نه سیاست پس چرا باید در این موارد صحبت بشه؟

من مخالف هرگونه عکس، نوشتار و یا امضا که کلیت آزادی رو در این انجمن رو زیر سوال ببره هستم
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
« پاسخ #22 : 02 اردیبهشت 1392، 05:37 ب‌ظ »
فکر میکنم بیشتر به جای اینکه نگران رفتار دیگران باشیم مواظب رفتار خودمان باشیم بهتر است و وقت بقیه هم نخواهیم گرفت.
هر وقت توانستیم خودمان رو درست کنیم یعنی هر وقت توانستیم راه درست شدن رو پیدا کنیم میتوانیم دست بقیه هم بگیریم و راهنمای شان بکنیم.
اینکه گفته میشه شرقی ها اینطور! غربی ها آن طور! مواظب باشید که اول به خودتان و بعد به بقیه ودوستان اهانت میکنید. مثل اینکه یک ژاپنی بگه ایرانی ها دزد هستند! و کاری ندارم چند نفر ایرانی دزدی کردند تو کشور ژاپن! ولی دلیل نمیشه کل ایرانی ها دزد بشن وهرکسی که درمقابل این جمله ساکت باشه در واقع دزد بودن خودش رو پذیرفته! غربی هایی که ایران به عنوان توریست آمده اند ، متوجه شده اند که ایرانی ها مهمان نواز هستند و به قول همشون ، ایرانی دوست داشتنی ترین مردم دنیا ، بله این فرهنگ پایین ماست ولی بقیه که نیامده اند؟
شاید اثر تبلیغات باعث شده همچین طرز تفکری  جا بیافتد! عربهای مفت خور! کشورهای شرقی سریع و بی مغز! ایران کشور جهان سومی که مردمش با گاری جابجا میشوند! و در عوض کشورهای غربی با فرهنگ! که تو تاریخ به غیر غارت(استعمار) کار دیگه ای نداشته! کشورهای غربی که نگران فقر مردم افریقا است در حالیکه خودشان اون کشور رو غارت کرده اند و حالا نگران شده اند! این درحالی است که هیچ کدام از کشورهای شرقی در طول تاریخ دست درازی به قاره افریقا نداشته! بله مردم شرق همچین فرهنگ پایینی دارند.
اینکه می بینید کشورهای غربی تو ابزار پیشرفته شده اند بله به خاطر به غارت بردن کشورهای ثروتمند شرق است. اینکه میبینید الان هم تو ابزار پیش میره باز هم به خاطر نیروهای مستعد شرقی است که غرب رو برای پیشرفت خودشان قرار دادند بدون اینکه توجه کنند همه ی اینها به نام غرب نوشته میشه نه شرق!
مثلا بسیاری از ابزارهای هنر تایپوگرافی حاصل تلاش عربهای مفت خوره و غرب با کمال میل استفاده میکنه. نمیدانم شاید زمانه اینگونه است که الان باید به نام بلوک دیگری باشد.

بله من فرهنگ مردمی که دانشمندانش متعلق به 1000 سال پیشه ، ترجیح میدم به فرهنگی که قدیمی ترین دانشمنداش متلعق به 300 یا 400 سال قبله! و خوشحال هم هستم که جایی بزرگ شدم که کشورش نیاز نداشته باشه دنبال تاریخ یا هویت باشه.

ببخشید زیاده روی شد! چون بحث به من ایرانی هم مربوط میشد.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #23 : 02 اردیبهشت 1392، 08:08 ب‌ظ »

اما سؤال:

دوست عزیز بیشتر حرفات رو نفهمیدم ولی
جامعه آزاد، نرم افزار آزاد و در کل آزادی ورای دین و مذهب و سیاست و ملیت و ... هستش چون همه رو در خودش جای میده
در جامعه آزاد شما می‌تونی مسلمان - اسراییلی - سنی و یا بلوچ باشی ولی آیا یک پاکستانی متعصب می‌تونه آزاد باشه و به آزادی دیگران احترام بزاره و بدون در نظر گرفتم دین و ملیت طرف مقابل به اون کمک کنه؟
بحث این انجمن هم نه در مورد دینه، نه ملیته و نه سیاست پس چرا باید در این موارد صحبت بشه؟

من مخالف هرگونه عکس، نوشتار و یا امضا که کلیت آزادی رو در این انجمن رو زیر سوال ببره هستم
حرفامو بخاطر آزادی بیان این انجمن, بیان کردم و از این بابت خوشحالم, البته همش در پاسخ ب افرادی بود ک ب هموطنان من و بعضی ب دوستان حرفه‌ای هممون توهین کرده بودند. منم آزادانه دفاع کردم.
فکر میکنم بیشتر به جای اینکه نگران رفتار دیگران باشیم مواظب رفتار خودمان باشیم بهتر است و وقت بقیه هم نخواهیم گرفت.
هر وقت توانستیم خودمان رو درست کنیم یعنی هر وقت توانستیم راه درست شدن رو پیدا کنیم میتوانیم دست بقیه هم بگیریم و راهنمای شان بکنیم.
اینکه گفته میشه شرقی ها اینطور! غربی ها آن طور! مواظب باشید که اول به خودتان و بعد به بقیه ودوستان اهانت میکنید. مثل اینکه یک ژاپنی بگه ایرانی ها دزد هستند! و کاری ندارم چند نفر ایرانی دزدی کردند تو کشور ژاپن! ولی دلیل نمیشه کل ایرانی ها دزد بشن وهرکسی که درمقابل این جمله ساکت باشه در واقع دزد بودن خودش رو پذیرفته! غربی هایی که ایران به عنوان توریست آمده اند ، متوجه شده اند که ایرانی ها مهمان نواز هستند و به قول همشون ، ایرانی دوست داشتنی ترین مردم دنیا ، بله این فرهنگ پایین ماست ولی بقیه که نیامده اند؟
شاید اثر تبلیغات باعث شده همچین طرز تفکری  جا بیافتد! عربهای مفت خور! کشورهای شرقی سریع و بی مغز! ایران کشور جهان سومی که مردمش با گاری جابجا میشوند! و در عوض کشورهای غربی با فرهنگ! که تو تاریخ به غیر غارت(استعمار) کار دیگه ای نداشته! کشورهای غربی که نگران فقر مردم افریقا است در حالیکه خودشان اون کشور رو غارت کرده اند و حالا نگران شده اند! این درحالی است که هیچ کدام از کشورهای شرقی در طول تاریخ دست درازی به قاره افریقا نداشته! بله مردم شرق همچین فرهنگ پایینی دارند.
اینکه می بینید کشورهای غربی تو ابزار پیشرفته شده اند بله به خاطر به غارت بردن کشورهای ثروتمند شرق است. اینکه میبینید الان هم تو ابزار پیش میره باز هم به خاطر نیروهای مستعد شرقی است که غرب رو برای پیشرفت خودشان قرار دادند بدون اینکه توجه کنند همه ی اینها به نام غرب نوشته میشه نه شرق!
مثلا بسیاری از ابزارهای هنر تایپوگرافی حاصل تلاش عربهای مفت خوره و غرب با کمال میل استفاده میکنه. نمیدانم شاید زمانه اینگونه است که الان باید به نام بلوک دیگری باشد.

بله من فرهنگ مردمی که دانشمندانش متعلق به 1000 سال پیشه ، ترجیح میدم به فرهنگی که قدیمی ترین دانشمنداش متلعق به 300 یا 400 سال قبله! و خوشحال هم هستم که جایی بزرگ شدم که کشورش نیاز نداشته باشه دنبال تاریخ یا هویت باشه.

از شما هم ممنون
:) :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #24 : 02 اردیبهشت 1392، 09:43 ب‌ظ »

تاریخ و هویت تاریخی دو دروغ بزرگ هستند. افراد با چیزی که الآن هستند سنجیده می‌شن، نه شایعاتی در مورد این که ۲۰۰ سال پیش یه بابایی اهل این‌جا بود. اون آدم اگه آدم بزرگی بود به خاطر تلاش خودش بود، نه به دنیا اومدنش توی یه منطقه‌ی جغرافیایی‌ای که حتا خودش انتخابش نکرده بود. یک انسان سالم از هرجای جهان همون قدر می‌تونه به ابن سینا افتخار کنه که به اینشتاین یا به مادام کوری یا به ابولوفای بوزجانی یا به هرکس دیگه. اگه به چیزی که در اختیار خودش نبوده مثل ملّیت افتخار کرد یعنی یه جای کارش ایراد داره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #25 : 02 اردیبهشت 1392، 10:43 ب‌ظ »
تاریخ و هویت تاریخی دو دروغ بزرگ هستند. افراد با چیزی که الآن هستند سنجیده می‌شن، نه شایعاتی در مورد این که ۲۰۰ سال پیش یه بابایی اهل این‌جا بود. اون آدم اگه آدم بزرگی بود به خاطر تلاش خودش بود، نه به دنیا اومدنش توی یه منطقه‌ی جغرافیایی‌ای که حتا خودش انتخابش نکرده بود. یک انسان سالم از هرجای جهان همون قدر می‌تونه به ابن سینا افتخار کنه که به اینشتاین یا به مادام کوری یا به ابولوفای بوزجانی یا به هرکس دیگه. اگه به چیزی که در اختیار خودش نبوده مثل ملّیت افتخار کرد یعنی یه جای کارش ایراد داره

قبول دارم. و این نقل قول از آرتور شوپنهاور که احتمالا برای خیلی از دوستان آشناست:

نقل‌قول
مبتذل‌ترین نوع غرور، غرور ملی است، زیرا کسي که به ملیت خود افتخار می‌کند در خود کیفیت باارزشی برای افتخار ندارد، وگرنه به چیزی متوسل نمی‌شد که با هزاران هزار نفر در آن مشترک است. برعکس، کسي که امتیازات فردی مهمی در شخصيت خود داشته باشد، کمبودها و خطاهای ملت خود را واضح‌تر از دیگران می‌بیند، زیرا مدام با این‌ها برخورد می‌کند. اما هر نادان فرومایه که هیچ افتخاری در جهان ندارد، به مثابه‌ي آخرین دستاویز به ملتی متوسل می‌شود که خود جزیی از آن است. چنین کسي آماده ‏و خوشحال است که از هر خطا و حماقتی که ملتش دارد، با چنگ و دندان دفاع کند. به طور مثال در میان انگلیسی‌ها به ندرت می‌توان از هر پنجاه ‏نفر یکی دو نفر را یافت که وقتی درباره‌ي دورویی احمقانه و موهن ملتش با تحقیری به‌سزا سخن مي‌گویند، ‏موافقت خود را ابراز کند، اما آن یک نفرمعمولاً فردی عاقل است.

آرتور شوپنهاور
برگرفته از كتاب:
شوپنهاور، آرتور؛ در باب حكمت زندگي؛ برگردان محمد مبشّري؛ چاپ نخست؛ تهران: انتشارات نيلوفر 1388.
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #26 : 02 اردیبهشت 1392، 10:47 ب‌ظ »
امیدوارم کسی ناراحت نشه :

http://haghiri75.com/?p=246
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #27 : 02 اردیبهشت 1392، 11:09 ب‌ظ »

درسته و اتفاقا یکی از بدترین بی‌فرهنگی‌هامون هم همین افتخار الکی به تاریخمونه.  من نمیدونم یه دانشمندی که چند صد سال پیش در یه جایی به دنیا اومده و الان توی تقیسمان کشوری ایرانی حساب میشه چه افتخاری داره؟
ما الان تقریبا هیچی نداریم. هر چی آدم حسابی هم که داریم تو دنیا یا اونجا درس خوندن یا اونجا شکوفا شدن یا دورگه هستن. مثل پیر امیدیار یا اون پسره همه کاره‌ی دراپ باکس.
من از شهری هستم که ۱۰۰۰۰ سال تاریخ داره. اولین شهر مدرن دنیا و پایتخت اولین امپراتوری جهان. یکی از پاتخت‌های هخامنشیان. اتفاقا بوعلی‌سینا و باباطاهر هم داشته. و یه عالمه تاریخ و آدم‌های مهم. الان هم پروفوسور موسیوند داره که اولین خالق قلب مصنوعیه، احسان یارشاطر، نوسنده فرهنگ عظیم ایرانیکا،یا شیرین عبادی برنده جایزه صلح بین‌الملل ، یه عالمه استاد که جاهای مختلف دنیا هستد و حتی ناسا و...
ولی خوب آخرش که چی؟ اینا بخاطر تلاش خودشون به اونجا‌ها رسیدن و تنها نقطه‌‌ی مشترشکون با من تولد در یک نقطه مشخص جغرافیایست.
ما حتی صحبت کردن عادی هم بلد نیستیم. توی کارهای گروهی خیلی ضعیفیم. تربیت هم نداریم. ادب هم نداریم. تازه الان توی ۳۰ سالگی باید بهمون بگن که مثلا پرسیدن میزان حقوق ماهیانه‌ی یه نفر بی ادبیه! فضولی کردن بی‌ ادبیه.
ما تمرین خیلی چیزا رو نکردیم و تقصیر خودمون هم نیست. تقصیر باباهامون هم نیست. عقب موندگی ما ریشه‌ای شده.
دورویی و ریاکاری، خیانت و فریب در تمام تاریخ ما موج میزنه.
الان هم از همیشه بدتر چون ضد ارزش‌ها ارزش شده. زرنگی کلاه گزاشتن سر مردم شده.
مردمی که هزاران سال به مهمون نوازی شهره بودن، حالا عید که میشه فرار میکنن که یه وقت مهمون نیاد.
راستی و درستی، کمک به هم نوع، آیین‌های پهلوونی دیگه ارزشی ندارن. هر کس صادق باشه میگن دیوونه است.
اینا اسمش چیه؟ خب ناراحت نشیم بی‌فرهنگیه دیگه. سقوط آزاد به ماقبل تاریخ اون هم در عرض چند دهه.
اینجا یه انجمن تخصصیه که غالبا آدم های تحصیل کرده و محترمی توش میان. اما اگه اینجا از این چیزا دیده بشه دیگه از متن جامعه چی میخواد بیرون بیاد؟
آمار رو که نگاه کنیم، بزنم به تخته توی تمام شاخص‌های انسانی آخریم. آمار افسردگی داره میشه ۵۰ درصد! این از فاجعه هم بدتره.
امیدوارم از این حرفم ناراحت نشید ولی کلا ایران و ایرانی داره از دست میره. هر روز بدتر از دیروز.
توی سربازی چند ماهی افسر راهنمایی بودم. به زور باید مردم رو جریمه میکردم وگرنه بازداشت میشدم. روزی ۲ بسته که میشد ۵۰ برگه جریمه. توی این مدت یه چیزایی دیدم از فرهنگ بسیار پایینمون که کلا منزجر شدم. اصلی ترین دلیل خروجم هم همین بود.
در شهری که من من ازش میام دو تا کتیبه هست به خط میخی در کنار هم مال یه پدر و پسر از دودمان کوروش: خشایارشا و داریوش. توش نوشته شده اهورا مزدا این کشور را از دروغ و خشکسالی در امان دارد. انگار میدونستن یه روزی دروغ میشه عصاره‌ی ایران و ایرانی از بالا تا پایین. تا جایی که خودمون هم یه خودمون دروغ میگیم.
باز هم زیاد نوشتم. اما دلم پره. نه پر نیست داغوونه. راستی میدونید نوشتن اینا با کیبردی که فارسی نداره چقدر سخته؟
اینجا میام و اینجا مینویسم چون حس میکنم اینجا مثل یه جزیره است مه هنوز خیلی از آلودگی‌ها توش نیوومده و دوست ندارم شاهد این چیزا باشم، حتی به مقدار کمش به همین خاطر بود که که این پست رو دادم.

آینه چون نقش تو بنمود راست ...خود شکن ، آینه شکستن خطاست ...
Godisnowhere

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #28 : 02 اردیبهشت 1392، 11:11 ب‌ظ »
نقل‌قول
تاپیک داشت با یه سری چرت و پرت همیشگی – که روال این فروم هست – پیش میرفت

نقل‌قول
خب ببینیم مشکلات ما کجاست؟ آیا با بی فرهنگیم؟ آیا بی شعوریم؟ مسلما اینطور نیست. یک سری «هنجار اشتباه» در بین ما نهادینه شده و متاسفانه جامعه داره هرروز بیشتر خودش رو نهادینه میکنه. وقتی جمعیتی اسم خودش رو میزاره «آزاد» باید به فکر حذف این هنجارها باشه. هنجار هم که باید و نبایدهای اجتماعی هست و همه میدونن :D  .

این دو تا جمله با هم اصلا نمی خونه.خوب باید یا نظم رو برقرار کرد و یا ازادی را.جمله اول مخالف ازادی هستش و جمله دوم مخالف نظم.
به نظر من هر کسی هر چیزی دوست داره بگه حتی اگه غلط،چرت و پرت(به قول دوستمون)و... باشه.تو این پروسه ازاد هستش که افراد مفهوم ازادی و نظم رو می فهمند.

یه توصیه دوستانه به این دوستی (محمدرضا حقیری) که مطلب رو نوشته:بهتره به جای جدل(به جای کلی گویی و پیدا کردن نقطه ضعف سخنان گوینده)فن تبادل نظر رو یاد بگیریم.و با نهایت احترام به فرهنگ ،هویت دینی و کشور و مردم سرزمینم،کسی که میخواد پیشرفت کنه و مشکلات رو شناسایی کنه باید همه چیز رو نقد کنه(نه نفی).
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #29 : 02 اردیبهشت 1392، 11:12 ب‌ظ »

=D>
خیلی زیبا نوشتید،من هم کاملا موافقم و تنفر دارم از افرادی که تا اسم ایران میاد از زمین و زمان شکایت میکنن و ازادی رو در بی بندباری جنسی می بینن!
هر چند نباید از تکنولوژی غرب و خدمت هایی که به بشریت کردن غافل شد ولی کم هم به قول شما "کشورهای غربی تو ابزار پیشرفته شده اند بله به خاطر به غارت بردن کشورهای ثروتمند شرق است."

هیچ کس دوست نداره خودش رو از خانوادی پست جامعه به حساب بیاره؟مثال میزنم؟
وقتی در یک جمع از شما سوال کنن از  چه طبقه ای از جامعه هستید شما هیچ وقت دوست ندارید خودتون رو از خانواده ای پست و بی هویت معرفی کنید پس تاریخ و هویت تاریخی دو دروغ بزرگ نیستند
در جامعه جهانی که خانواده ای با وسعت کشور های جهان است هم همین طور خواهد بود و هویت تمام دارایی یک ملت خواهد بود! ولی حقیقت بر عکس شده!ما با باید برای دنیا تصمیم گیری کنیم نه استکبار و غربی که تمدنی 200 ساله دارن!
هدف و ماهیت غرب و آمریکا یک چیز بیشتر نیست:
ترویج ناامیدی و مصرف گرایی مردم جهان!ترویج عدم اعتماد به نفس

آف:
نقل‌قول
البته فکر نمی کنم منظور دوستمون حقیری باشه حقیری هم یکی مثل همس که توزیع اماده میکنن هر چند که بعضی ها بی مورد بهش حمله میکنن ولی به هر حال حقیری تجربیات خیلی خوبی هم بدست اورده و اگر توی دانشگاه نرم افزار (نه رشته دیگه)ادامه بده حتما کارهای بزرگ انجام میده ولی باید صبور باشه  ;)
« آخرین ویرایش: 02 اردیبهشت 1392، 11:34 ب‌ظ توسط aliboy »
و ما میطوانیم