انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل فرهنگ پایین ماست  (دفعات بازدید: 8515 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل فرهنگ پایین ماست
« پاسخ #30 : 02 اردیبهشت 1392، 11:43 ب‌ظ »
لارمه بگم که طبقه‌ی اجتماعی رو هم به فهرست اون دروغ‌ها اضافه کنید؟

اصل کلّی: هر چیزی که انسان خودش در به‌وجودآوردن آن نقشی نداشته باشد، نمی‌تواند عاملی برای افتخار یا شرم باشد.
حالا می‌خواد تاریخ باشه، می‌خواد ملّیت باشه، می‌خواد طبقه‌ی اجتماعی خانواده‌ی پدری باشه، می‌خواد قیافه باشه و…
همین شمایی که به گذشته‌ی تاریخی‌ات افتخار می‌کنی چرا لااقل به همین افتخارات تاریخی‌ات توجّه نمی‌کنی پس؟
مگه ۷۰۰ سال پیش همین شاعر بزرگ ایرانی نگفته «بنی‌آدم اعضای یک پیکرند، که در آفرینش ز یک گوهرند»؟
پس چرا می‌خوای آدم‌ها رو بر اساس ارزش پوچی مثل محل تولّد از هم جدا کنی؟ چرا خودت رو محق می‌دونی که چون نطفه‌ات در یک‌جا بسته شده برای ۷۰ میلیارد آدم تصمیم‌گیری کنی؟ این طرز تفکّر خطرناکه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #31 : 03 اردیبهشت 1392، 12:00 ق‌ظ »

اصل کلّی: هر چیزی که انسان خودش در به‌وجودآوردن آن نقشی نداشته باشد، نمی‌تواند عاملی برای افتخار یا شرم باشد.
حالا می‌خواد تاریخ باشه، می‌خواد ملّیت باشه، می‌خواد طبقه‌ی اجتماعی خانواده‌ی پدری باشه، می‌خواد قیافه باشه و…
همین شمایی که به گذشته‌ی تاریخی‌ات افتخار می‌کنی چرا لااقل به همین افتخارات تاریخی‌ات توجّه نمی‌کنی پس؟
مگه ۷۰۰ سال پیش همین شاعر بزرگ ایرانی نگفته «بنی‌آدم اعضای یک پیکرند، که در آفرینش ز یک گوهرند»؟
پس چرا می‌خوای آدم‌ها رو بر اساس ارزش پوچی مثل محل تولّد از هم جدا کنی؟ چرا خودت رو محق می‌دونی که چون نطفه‌ات در یک‌جا بسته شده برای ۷۰ میلیارد آدم تصمیم‌گیری کنی؟ این طرز تفکّر خطرناکه!

شدیدا موافقم.
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #32 : 03 اردیبهشت 1392، 12:09 ق‌ظ »
نقل‌قول
در جامعه آزاد شما می‌تونی مسلمان - اسراییلی - سنی و یا بلوچ باشی ولی آیا یک پاکستانی متعصب می‌تونه آزاد باشه و به آزادی دیگران احترام بزاره و بدون در نظر گرفتم دین و ملیت طرف مقابل به اون کمک کنه؟

یه اسرائیلی متجاوز چطور؟
-
وقتی یه اسرائیلی می تونه در جامعه آزاد حضور داشته باشه چرا یک پاکستانی (حالا چرا پاکستانی نمی دونم) متعصب نتونه؟!
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #33 : 03 اردیبهشت 1392، 12:28 ق‌ظ »

والا با این گذشته ای من از شما توی این فروم سراغ دارم حقیقتا من بیکار نیستم 10 صفحه پست بدم تا ببینم آخرش چی میشه،شما و دوستانتون هر جور دوس دارید در مورد کاربری به اسم aliboy  قضاوت کنید. 

نقل‌قول
چرا خودت رو محق می‌دونی که چون نطفه‌ات در یک‌جا بسته شده برای ۷۰ میلیارد آدم تصمیم‌گیری کنی؟ این طرز تفکّر خطرناکه
ولی توصیه میکنم اخبار روز  دنیا رو بیشتر رصد کنید.
و ما میطوانیم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #34 : 03 اردیبهشت 1392، 12:50 ق‌ظ »
نقل‌قول
چرا خودت رو محق می‌دونی که چون نطفه‌ات در یک‌جا بسته شده برای ۷۰ میلیارد آدم تصمیم‌گیری کنی؟ این طرز تفکّر خطرناکه
ولی توصیه میکنم اخبار روز  دنیا رو بیشتر رصد کنید.
[/quote]
اخبار روز دنیا هدفمند برای حکومت کردن بر مردم هست به نظرم کمی کتاب های برتراند راسل رو بخونید در مورد حکومت و جنگ
اون موقع بهتر میفهمید تو دنیا دقیقا چه خبره
نقل‌قول
یه اسرائیلی متجاوز چطور؟
-
وقتی یه اسرائیلی می تونه در جامعه آزاد حضور داشته باشه چرا یک پاکستانی (حالا چرا پاکستانی نمی دونم) متعصب نتونه؟!
خوب هر دوش حظور دارن !
البته هم اسرائیلی متجاوز داریم هم پاکستانی متجاوز هم ایرانی متجاوز و هر جای دیگه
اسرائیلی خوب ایرانی خوب
انسان بد انسان خوب و ...
--
شرمنده ولی من فکر نمیکنم با این طرز تفکری که داریم این تایپک به جایی برسه فقط برای خالی کردن ناراحتی میتونه مفید باشه !
متاسفانه تریلیارد ها تومان صرف جا انداختن برخی چیز ها شده و تبلیغاتی که ده ها سال برای این کار انجام شده و یه سری چیز ها رو تو ملت ما نهادینه کرده خیلی سخته از بین بردنش مگر این که واقعا شخصی برجسته و باهوش باشیم و بتونیم اطلاعات صحیح بدست بیاریم
البته این مشکلات خیلی جای دنیا هست و کل دنیا از نظر من باید اصلاح بشه ولی خوب تو ایران کمی شدید تر هست
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #35 : 03 اردیبهشت 1392، 12:56 ق‌ظ »

دوستان رو توصیه میکنم به خوندن این مطلب:

http://www.mehrnews.com/detail/News/1803316

گفتگوی مشروح با سریع القلم درباره سبک زندگی ایرانی/ خوشبختی را با راحتی اشتباه گرفته‌ایم
و ما میطوانیم

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #36 : 03 اردیبهشت 1392، 09:08 ق‌ظ »
آقایون اگه میخواین ایده بدین  لطفا بدین ولی بهم نتوپین

پ.ن : آلان یکی میگی من کی به کسی تو انجمن توپیدم! :o .
فکر میکنین دارین مشکل فرهنگ پایین در این فروم رو حل میکنین
بهتره برگردین به سر حرف اصلی     برین از اول شروع کنین به خوندن ببینین چه بد و بی فرهنگانه دارین بحث میکنین      حتی فرهنگ بحث کردن رو هم ندارین(طریقه بحث کردن رو هم بلد نیستین)     نمیتونین (همهون)روی یک مورد درست و حسابی بحث کنیم    تا میبینیم که دیگه راه حلی - چیزی به نظرمون نمیرسه میزنیم معنی و مفهموم بحث رو بهش رررررررررررررررررر میزنیم میره       از کار خودتون خجالت بکشین    همه چی رو کشیدین وسط که چی؟؟

مشکل فرهنگ پایین در فروم اوبونتو ایرانی ها (در این مورد بحث کنین)
چرا عادت دارین بحث ها رو به نا کجا آباد بکشین؟؟؟ (به من و ... چه که یارو اون ور دنیا ... شده ... کرده و یا گذشته مون اینجوریه)ول کنین حرف های بی نتیجه رو  >:( (خوبه این پست رو توی صفحه اول دادم)

واسه خودم متاسفم که دارم همچین جایی فعالیت میکنم (با این طریقه بحث کردنتون) :oops: :oops: :oops:
از خودم خجالت میکشم که اینها رو بگم (میدونم نمیتونین بفهمین ولی دیگه دارین زیاد روی میکنین)

از کسایی که ایده دادن برای بالا بردن فرهنگ در این فروم سپاسگذارم       هیچ کس ایده ای نداد :oops: خجالت آوره  فقط ولوله کنین   یه ایده برای درست کردن رفتار و فرهنگ سازی در فروم نتونستین بدین :oops: میخوایین کل دنیا رو درست کنین ;D همه رو ریختین توی گود تا بتونین همه کاربرا رو بندازین وسط   (این است فرهنگ کاربرای اوبونتو ایران!!!!) برین خودتون رو درست کنین  (از ماست که بر ماست)و یا بقول آقای حقیری یه سوزن به خودت یه جالیدوز به دیگری

راجع به فروم میتونین بحث کنین نمیتونین   کسی مجبورتون نکرده  که ؟!!  کرده؟؟ (چرا تایپیک رو منحرف میکنین) (چرا کل دنیا رو ریختین وسط) بلد نیستین بحث نکنین

پ.ن: ما بلدیم   تو چرت و پرت میگی     ...نگو گالیور         و از این قبیل حرفها نثار بنده میشه (این است فرهنگ غنی فروم اوبونتو ایران)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #37 : 03 اردیبهشت 1392، 09:15 ق‌ظ »
نقل‌قول
دوستان رو توصیه میکنم به خوندن این مطلب:

http://www.mehrnews.com/detail/News/1803316

منبع مهرنیوز!!! دوست عزیز غرض‌ورزی این رسانه‌ها به همه ثابت شده. مثل فارس‌نیوز. دقت کردی چقدر شخص مصاحبه شونده رو بالا برده؟ به نظرت طبیعیه؟

نقل‌قول
متاسفانه تریلیارد ها تومان صرف جا انداختن برخی چیز ها شده و تبلیغاتی که ده ها سال برای این کار انجام شده و یه سری چیز ها رو تو ملت ما نهادینه کرده خیلی سخته از بین بردنش مگر این که واقعا شخصی برجسته و باهوش باشیم و بتونیم اطلاعات صحیح بدست بیاریم

متاسفانه تفکرات دایی‌جان ناپلئونی و دشمن‌پنداری در تمام عرصه‌های زندگی ما ریشه دوانده. طرف فکر میکنه آمریکا جهان خواره و انگلیس همه‌ی دنیا رو میچرخونه. بعد تازه خودش از همه بدتره و میگه چرا اونا به ما مسلط باشند، ما باید به اونا مسلط بشیم! اونوقت داعیه‌ی لینوکس و آزادی هم داره.
همین زنده‌بادها و مرده‌بادها ما رو به اینجا رسونده.
ای بابا حتی رغبت نوشتن و گلایه کردن هم نمونده. اونقدر این تفکرات مسموم متاسفانه غالب شده که چند نسل طول میکشه تا تعدیل بشه.
این بحث شروع شد با یه رفتار زشت که اینجا دیدم و اونقدر بدم اومد که برای اولین بار خواستم یه موضوع گلایه‌ای باز کنم. اما کم کم تبدیل شد به یه تحقیق عملی که بفهمم تو جایی که لااقل آدم‌های باهوش‌تر جامعه فعالیت میکنند و اکثرا تحصیل کرده هستند، چه تفکراتی در جریانه.
اگر میخواهیم آزادی رو تجربه کنیم، باید اول ذهنمون رو آزاد کنیم. این انجمن نمونه بارز یه جامعه است. جامعه‌ای که از انحصار یه دیکتاتوری به اسم مایکروسافت خسته شده و داره سعی میکنه به کمک هم یه سیستم آزاد که برای خودش  درست کنه تا طعم آزادی رو بچشه. بسیار خب حالا توی یه سیستم‌‌عامل آزاده اما آیا تونسته ذهنشو هم آزاد کنه؟ جواب برای خیلی‌ها لزوما مثبت نیست.
شاید بشه تعمیمش داد و به این نتیجه رسید که حتی با وجود بهترین شرایط اقتصادی و سیاسی و بهترین حکومت هم متاسفانه این مردم اونقدر تغییرات بد کرده‌اند که اصلاحش مدت‌ها طول میکشه. این موضوع باعث میشه تصمیم خیلی‌‌ها که هنوز به ایجاد تغییر امیدوارن و با هزار امید قصد بازگشت به مملکتشون و خدمت رو دارن، عوض بشه.
به امید روزی که این فرهنگ بد مثل یه کابوس چند ساله تموم بشه و لااقل برگردیم به اون چیزی که قبلا بودیم، با تمام کاستی‌هاش.
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1392، 09:21 ق‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #38 : 03 اردیبهشت 1392، 10:19 ق‌ظ »
برآیند مباحث خیلی خوبه و از همه دوستان تشکر می کنم. اول از همه از جناب فاراب که این تاپیک را شروع کردند و بنده به نوشته هایشان اسم درد دل می دم نه گله و شکایت و...
این خیلی خوبه که آدم نگران فرهنگ کشورش، مردمش، وطنش، دوستانش، و خودش باشه. فرهنگی چیزی خارج از ما نیست، فرهنگ خود ماییم. خود من که از صبح میرم بیرون معلوم نیست که تا شب چه کارهایی را انجام بدم که بافرهنگی محسوب بشه یا بی فرهنگی.
و یک صحبت کلی به همه دوستان علی الخصوص به جناب فاراب عزیز، این خوبه که همه دقدقه فرهنگ داریم ولی به این موضوع هم توجه داشته باشیم که با کوچک کردن خودمان و بزرگ کردن دیگران با فرهنگ نمی شویم. نمی خوام بگم که آی ما دارای فلان سال سابقه فرهنگی و فلان دانشمند و فیلسوف و ریاضی دان و حکیم و... هستیم نه، «از فضل پدر ما را چه حاصل» مهم الآن ماست، کاجا هستیم، چکار می کنیم، چکار می خواهیم بکینم.
بهتره که با احترام به خودمان، خودمان را نقد کنیم. حالا اگر یه نفر توی خیابان آب دهان بیندازد، چه دکتر باشد، چه یه آدم معمولی، اون فرد بی فرهنگه، دلیل نمی شود که همه ۷۵ یا ۸۰ میلیون ایرانی ها را بی فرهنگ خطاب کنیم. بله قبول دارم که تعداد زیادی هستند که در خیابان آب دهان ممکنه بیندازند.
جناب فاراب عزیز این طور که بنده متوجه شدم شما در ایران زندگی نمی کنید. امیدوارم که هرجا هستید سالم و پیروز باشید. ولی دوست من با بیرون نشستن و نگاه کردن و حرف زدن که فرهنگ این کشور تغییری نمی کند. شما اونجایی و می گی آی فلان و آی بهمان. برادر من اگر توی این کشور بودی و خودت باعث ترویج فرهنگ شدی، درسته.
چرا ما نباید یک ابوعلی سینای دیگه داشته باشیم! چرا نباید یک حافظ دیگه یا یک علامه طباطبایی دیگه داشته باشیم.
بنده خودم سعی می کنم در حد خودم این موضوع را رعایت کنم، چون وقتی بی فرهنگی کسی را می بینم می خوام اون طرف را ... کنم، می دونم که همه دوستان این طوری هستند، ولی حیف که با ... کردن اون فرد فرهنگ یک جامعه را نمی شود درست کرد.
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #39 : 03 اردیبهشت 1392، 11:05 ق‌ظ »
برآیند مباحث خیلی خوبه و از همه دوستان تشکر می کنم. اول از همه از جناب فاراب که این تاپیک را شروع کردند و بنده به نوشته هایشان اسم درد دل می دم نه گله و شکایت و...
این خیلی خوبه که آدم نگران فرهنگ کشورش، مردمش، وطنش، دوستانش، و خودش باشه. فرهنگی چیزی خارج از ما نیست، فرهنگ خود ماییم. خود من که از صبح میرم بیرون معلوم نیست که تا شب چه کارهایی را انجام بدم که بافرهنگی محسوب بشه یا بی فرهنگی.
و یک صحبت کلی به همه دوستان علی الخصوص به جناب فاراب عزیز، این خوبه که همه دقدقه فرهنگ داریم ولی به این موضوع هم توجه داشته باشیم که با کوچک کردن خودمان و بزرگ کردن دیگران با فرهنگ نمی شویم. نمی خوام بگم که آی ما دارای فلان سال سابقه فرهنگی و فلان دانشمند و فیلسوف و ریاضی دان و حکیم و... هستیم نه، «از فضل پدر ما را چه حاصل» مهم الآن ماست، کاجا هستیم، چکار می کنیم، چکار می خواهیم بکینم.
بهتره که با احترام به خودمان، خودمان را نقد کنیم. حالا اگر یه نفر توی خیابان آب دهان بیندازد، چه دکتر باشد، چه یه آدم معمولی، اون فرد بی فرهنگه، دلیل نمی شود که همه ۷۵ یا ۸۰ میلیون ایرانی ها را بی فرهنگ خطاب کنیم. بله قبول دارم که تعداد زیادی هستند که در خیابان آب دهان ممکنه بیندازند.
جناب فاراب عزیز این طور که بنده متوجه شدم شما در ایران زندگی نمی کنید. امیدوارم که هرجا هستید سالم و پیروز باشید. ولی دوست من با بیرون نشستن و نگاه کردن و حرف زدن که فرهنگ این کشور تغییری نمی کند. شما اونجایی و می گی آی فلان و آی بهمان. برادر من اگر توی این کشور بودی و خودت باعث ترویج فرهنگ شدی، درسته.
چرا ما نباید یک ابوعلی سینای دیگه داشته باشیم! چرا نباید یک حافظ دیگه یا یک علامه طباطبایی دیگه داشته باشیم.
بنده خودم سعی می کنم در حد خودم این موضوع را رعایت کنم، چون وقتی بی فرهنگی کسی را می بینم می خوام اون طرف را ... کنم، می دونم که همه دوستان این طوری هستند، ولی حیف که با ... کردن اون فرد فرهنگ یک جامعه را نمی شود درست کرد.

با حرفتون موافقم. اما اگه حرفی زدم متاسفانه عین واقعیته و بسیار تلخه. درسته الان از ایرانی که عاشقش بودم دورم. اما شاید هیچ کس توی این انجمن مثل من اینحوری در بطن جامعه نبوده. همه جا آدم خوب و بد هست اما متاسفانه در جامعه‌ی کنونی ما این نسبت ۱۰ به ۱ شده! همین الان که اینا رو مینویسم صحنه‌های انزجار انگیزی از جلوی چشمم داره میگذره که بوی گندش رو هنوز حس میکنم.
من خیلی تلاش کردم که اطرافم رو اصلاح کنم در طول مدت سربازی. اما حتی نتونستم یک نفر رو هم عوض کنم. دلسرد شدم. رفتم. اما هنوز قلبم اونجاست.
ماها خیلی حیف بودیم. سرشار از انرژی و استعداد که درست تربیت نشدیم. روزهایی که باید ارتباط با دنیا رو برای پیشرفت یاد میگرفتیم متاسفانه در حال تمرین ایدئولژی‌های مسموم بودیم. این جمله براتون آشنا نیست؟
یه جوری فریاد بزنید که صداش تا اسراییل بره!

زمانی که باید ادبیات میخوندیم، درسمون نامه ای از یک کودک فلسطینی بود. که فقط تخم تنفر میکاشت.
درس تاریخ بهمون نگفت که دلیل شکست نهضت مشروطه دقیقا چی بود (میدونم که میدونید) و چرا مصدق خونه نشین شد. در عوض گمراهمون کردند.
درس دینی بهمون نگفت که چرا خسروپرویز اون نامه رو پاره کرد. (خودش و مردمش قبلا خدا پرست بودن)
توی دانشگاه استاد فیزیک وسط درس دادن درسو ول کرد و گفت آرایش بعضی از خانم ها مانع درس دادن منه!!! خب مردک نگاه نکن! جالب ابن که ایشون زیرآب رییس دانشگاه قبلی رو زدن با مدرک فوق لیسانس شدن رییس دانشگاه!!!!

توی یه اداره دولتی یه مدت کار میکردم. تنها فعالیت مثبتشون غیبت کردن و خودشیرینی پیش رییس بود.
توی یه شرکت خصوصی یه مدت کار میکردم. یه شرکت ISP بود. کارمند شرکت گار اومده بود برای کامپیوترش آی‌پی Dedicated میخواست با سرعت فضایی و نا محدود که بقول خودش بهتر دانلود کنه. اونم به خرج اداره. حوب یادمه که یه مودم خاص و گرون قیمت براش نصب کردم اما بجای اینکه وصلش کنه به سرور وصلش کرد به سیستم خودش.

همه‌ی اینا نشون دهنده‌ی چیه؟ میدونم که همه شما مثال‌های بسیار بیشتری توی ذهنتون دارید. امروز که از خونه بیرون رفتید خودتون به چشم یه قاضی بیطرف نگاه کنید. بعد ببینید آیا درمان برای این بی‌فرهنگی وجود داره؟
لطفا بهتون برنحوره. ازتون خواهش میکنم فقط بدور از تعصب فکر کنید.

فرهنگ سینه به سینه منتقل میشه. که این در شرایط عصبی کنونی ایران امکان‌پذیر نیست. چون سینه‌ها عشقی توش نمونده.
از کوزه همان برون تراود که در اوست.
Godisnowhere

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
« پاسخ #40 : 03 اردیبهشت 1392، 11:16 ق‌ظ »
نقل‌قول
زمانی که باید ادبیات میخوندیم، درسمون نامه ای از یک کودک فلسطینی بود. که فقط تخم تنفر میکاشت.
درس تاریخ بهمون نگفت که دلیل شکست نهضت مشروطه دقیقا چی بود (میدونم که میدونید) و چرا مصدق خونه نشین شد. در عوض گمراهمون کردند.
درس دینی بهمون نگفت که چرا خسروپرویز اون نامه رو پاره کرد. (خودش و مردمش قبلا خدا پرست بودن)

من این تاپیک رو دنبال نمیکنم. اما یکی توی یه سایت دیگه یه حرف خیلی خوبی زد:

نقل‌قول
ما دهه شصتی‌ها هر چقدر هم که وقتی بزرگ شدیم هر کدوم به یک راه متفاوت رفتیم و از هم دور شدیم، اما کودکی‌های ما خیلی خیلی به هم شباهت داره و هممون از هر قشری که باشیم توی دوران کودکی وجه مشترک زیادی داریم

معذرت می‌خوام به خاطر آف‌تاپیک. لطفا این پست رو جدی نگیرید.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #41 : 03 اردیبهشت 1392، 11:21 ق‌ظ »
به نظر من اشتباه شما این هست که به جای ترویج تفکر آزاد تواضع رو میخواین ترویج بدین
انسان با فهم بسیار بهتره از انسان متواضع که نمیفهمه
تا زمانی که خودمون با فکر خودمون اخلاق و رفتارمون رو جهت دهی نکنیم و فقط به گفته های بقیه بدون اندیشه عمل کنیم یا سعی کنیم همرنگ جماعت باشیم همین میشه
من نظریات برتراند راسل رو خیلی در مورد جوامع قبول دارم
http://ketabnak.com/comment.php?dlid=46212
http://ketabnak.com/persons/%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF+%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%84
از نظر من هر ایرانی لازمه این کتابا رو بخونه :دی کلی فرهنگ و سطح اندیشه بالا میره
کتاب جمهور از افلاطون (البته نوشته خودش نیست قبلا کتابی نوشته بوده بعدا نظریاتش بازنویسی شده)
http://ketabnak.com/comment.php?dlid=34165
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
« پاسخ #42 : 03 اردیبهشت 1392، 11:30 ق‌ظ »
من از شهری هستم که ۱۰۰۰۰ سال تاریخ داره. اولین شهر مدرن دنیا و پایتخت اولین امپراتوری جهان. یکی از پاتخت‌های هخامنشیان. اتفاقا بوعلی‌سینا و باباطاهر هم داشته. و یه عالمه تاریخ و آدم‌های مهم. الان هم پروفوسور موسیوند داره که اولین خالق قلب مصنوعیه، احسان یارشاطر، نوسنده فرهنگ عظیم ایرانیکا،یا شیرین عبادی برنده جایزه صلح بین‌الملل ، یه عالمه استاد که جاهای مختلف دنیا هستد و حتی ناسا و...

ببخشید خواستم در راستای گفته‌هاتون چند مورد رو اصلاح کنم
اولین شهر مدرن دنیا شهر سوخته می‌باشد که حدود ۶۰۰۰ سال سال پیش ساخته شده
اولین تمدن حدود 5000 سال پیش به وجود آمده
پس همدان نمیتونه 10000 سال قدمت داشته باشه
باطاهر که لرستانی بود و پورسینا زادگاهش بخارا
منظورم اینه که ماها نمیتونیم به چیزهایی که به گذشته مربوطه افتخار کنیم

منظور از پاکستانی متعصب انسانهایی هستن که به تبار و مذهب و جنسیت اهمیت میدن راستش خواستم از ایرانی ... حرف بزنم که گفتم شاید بعضیها مثل شما ناراحت بشین
بهتره این بحث احمقانه اسراییل و اعراب ادامه پیدا نکنه
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #43 : 03 اردیبهشت 1392، 11:40 ق‌ظ »
خداوند هیچ ظلمی رو بر قوم و ملتی روا نمیدارد بلکه خود اونها هستن که به خودشون ظلم میکنن (برگرفته از آیات قران)

این ما هستیم که داریم که داریم خراب کاری میکنیم و باید پیشنهادهایی در این فروم که بشه عملا اجراش کرد (البته با برنامه ریزی انجام بشه)رو داد من منتظرم پیشنهادها رو بخونم البته پست قبلی رو میتونم یه پیشنهاد در نظر بگیرم

ما هممون از مشکلات و کج خلقی های فردی و اجتماعی در جامعه خبر داریم (اون کسی که میگه نیست یا کوره و یا خودشون رو زده به کوری و چشاش رو بسته)پس بهتر به جای گلایه کردن از خودمون شروع کنیم به درست کردن و با پیشنهاد منطقی راجع به این قضایا گامی رو به جلو برداریم و دیگران رو هم کمک کنیم(وقتی خودمون رو درست کردیم و دیگری رو به همین ترتیب زیاد میشه و قضیه یه دست صدا نداره میشه یه گروه و شایدم کل جامعه) وقتی که بیشتر بشیم میتونیم روی جامعه تاثیر بزاریم و با اجرای اون در چند نسل میشه یه فرهنگ (همون فرهنگی که شاه در مورد کورش هخامنشی به راه انداخت هر چند برخاسته از دروغ بود ولی شد فرهنگ)ما هم اگه بتونیم خودمون رو اصلاح کنیم و این رو عمومی کنیم میتونیم کارمون رو به صورت یه فرهنگ جا بندازیم
خوب پس از خودمون شروع میکنیم

پ.ن : منتظر پیشنهاد ها هستم :)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #44 : 03 اردیبهشت 1392، 12:16 ب‌ظ »
نقل‌قول
پ.ن : منتظر پیشنهاد ها هستم

اگر از اول هیچ امیدی وجود نداشت اصلا ادامه دادن این بحث اشتباه بود. من جامعه شناس نیستم، روانشناس هم نیستم. فکر نمیکنم نسخه‌ای هم وجود داشته باشه. هدف نشون دادن رفتارهای زشت به خودمون و سعی در تصحیحشون بود.
شاید بهترین کار در قدم اول کمی فکر کردن به عادت‌های زشتمون باشه.
اگه همه بخوان، هر چند خیلی سخته اما میشه. باید از خودمون شروع کنیم و کم کم بسطش بدیم. این قسمت از یه آهنگ معروف دقیقا حال . روز الان ایران ماست و راه چاره‌اش هم همینه که گفته شده:

دشت بی فرهنگی ما، هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب ؛ بد اگه بد، مرده دلای آدماش
دست من و تو، باید این پرده ها رو پاره کنه
کی می‌تونه جز من و تو، درد مارو چاره کنه؟

بشنوید:
https://soundcloud.com/farab-alipanah/yare-dabestanie-man
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1392، 12:21 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere