فک نمی کردم فروم با این تعداد کاربر این قدر خلوت شده که نیازمند تبلیغات در پر رفت امدترین محل کشور بشیم!
وقتی کفگیر سواد به ته دیگ بخوره این جوری صداش در میاد.
دوست عزیز پر رفت و آمد ترین محل کشور مرکز شهر تهران است که روز با شبش ۵ میلیون اختلافه. اما بنده نگفتم که برید در م.انقلاب و م.ونک و ولیعصر و ... اونجا پوستر بچسبونید. میدونید چرا؟ چون ۹۵ درصد مردی که اونجا رفت آمد میکنن اصولا جویای پول هستند و کارای به این کارها ندارن. اما نمایشگاه تهران ۹۵ درصد جویای علم و دانش هستند و افراد باسواد و از همه ایران در آنجا حضور دارند. و میشه کاملا هم باکلاس مراسم رو معرفی کرد مثل چسبوندن پوستر و روشهای دیگری که دوستان بهتر بلد هستن.و البته بنده هم مثل شما با هوچیگری مخالفم.
معمولا هدف مراسمی اینچنینی این است که دعوت حداکثری از میان افرادی که تمایل به یادگیری اصول اولیه لینوکس را دارند به عمل آید. در پستهای قبل هم خواندم که همایش کاملا open است و آموزشهای ابتدایی لینوکس هم در آن داده خواهد شد بنابراین اگر هدف برگزارکنندگان همایش ۱۹ اردیبهشت هدفی غیر است شما راست میگید من اصلا اشتباه کردم این نظر را گفتم.
البته از الطاف و افاضاتی هم که نسبت به بنده تازه وارد به انجمن داشتید میتوانم حدس بزنم که هدف حداقل شخص شما چیز دیگری است. یک جمع دوستانه کوچک حداقلی.
در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند/گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را