انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اجرای بازی های PlayStation در اوبونتو به زبان ساده  (دفعات بازدید: 36459 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
سلام
ممنون فاراب جان ، واقعا جای خالیش خیلی خیلی احساس میشد!
با اجازت با ذکر نام نویسنده و انجمن اوبنتو در وبلاگ و انجمن قرار دادم!
یا علی!
from freedom came elegance

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
نقل‌قول
سلام
رفیق دستت درد نکنه راهنمای واقعا عالیی بود.
راستی بیخیال ps2 بازیهاش با بایوس ps2 هم اجرا نمی شن یا با سرعت ضایع اچرا میشن.
من معمولا از psx با wine استفاده می کردم اصلا نمی دونستم نسخه لینوکسی هم داره.
واقعا دستت درد نکنه.
ایشا ا.. از خجالتت در بیایم
موفق باشی
آره مثل اینکه همیطوره. از صبح هر چی بایوس PS2 بوده تست کردم ولی جواب نگرفتم. ولی راش میندازم... کار نشد نداره ;)

نقل‌قول
سلام
یا علی!

خوشحالم، موفق باشید.
Godisnowhere

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
سلام
یا علی!
می شه بگید وقتی می خواهید کار خودتون رو بکنید چه نیازی به اجازه گرفتنه ؟

دوست عزیز شما روی عکس ها کپی رایت خودتون رو گذاشتید و توی ذکر منبع هم نوشتید :
نقل‌قول
منبع : انجمن‌های انارنت ، انجمن‌های اوبنتو

این کار نه از لحاظ اخلاقی و نه از لحاظ عقلانی درست نیست...
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
چه كار زشتي!!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
سلام
ممنونم از توجهتون.
۱ . خود فاراب جان اجازه دادن ، پست قبلی پست خودتون و بخونید و نیز پست من ، نوشته :
نقل‌قول
سلام
یا علی!
اگه دقیق نگاه کنید نوشته : با اجازت ، امیدوارم متوجه شده باشید منظورم رو !
۲ . من برای اپلود عکس‌هام از گیگاایمیج استفاده میکنم اینه که مجبورم یه نوشته برای عکس‌ها استفاده کنم = http://gigaimage.com ، قسمت Watermark Options رو نگاه کنید.
۳ . میهن‌بلاگ ۴ از سرویسی به نام دنبالک استفاده میکنه ، به طریقی که من منبع‌هایی که از اونجا کپی زدم رو مینویسم بعد اون به ترتیب حروف الفبا ذکر میکنه
حال اگه مشکل اینه که چرا اول انجمن انارنت رو ذکر کردم بعد اوبنتو اون دیگه تقصیر من نیست ، برید از اجداد گذشته بپرسید این چه ترتیبیه ، اما اگه میگید چرا انارنت رو در کل ذکرکردم ، باید بگم شرمنده ، حداقل عکس پلی استیشن که از خودم هست  :) ، پس فقط کپی خالی نزدم ، پس حق اضافه کردن انجمن رو دارم.
۴ . سخن آخر شما صحیح است اما در صورتی که من نگفته باشم :
نقل‌قول
نویسنده : فاراب
مطمئنم که خوانندگان وب من اینقدر هوش و ذکاوت دارند که بفهمند نویسنده مطلب من نبوده‌ام و شخص دیگری به نام فاراب است که در اوبنتو عضو است و این که چرا اوبنتو اول نیست بر میگرده به مورد ۳.
+
چقدر بودن دوستانی که از آموزش‌های فتوشاپ من کپی کردن بدون ذکر حتی اسم من در حالی که من اونا رو دست و پا شکسته از وب‌های اونطرفی ترجمه کرده بودم و من دم نزدم ، حالا من یه کپی زدم ، ببین چیکار کردن!  ;)

باز از توجه شما دوست عزیز بسیار ممنونم.

چه كار زشتي!!
من از شما نیز عفو و بخشش طلب میکنم  ;)

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
من واقعا شرمنده ی فاراب هستم که دارم با این تاپیک اینجوری می کنم

اما نمی فهمم چرا قانع نمی شم
قانع نمی شم چون سرویس هایی مثل http://www.tinypic.com/ وجود داره

قانع نمی شم که وقتی شخصب با اوبونتو کار می کنه چه اهمیتی داره واسش که آموزش فوتوشاپش رو کسی برداره...
اگه آموزش هاتون gpl که نباید بترسید... اگر نیست... دلیلی نداره اصلا با آموزش های این انجمن مقایسشون کنید.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
سلام
آقا اگه موضوع قانع شدنه که ایدی من anar_net98 در یاهو ، بیا بچتیم یا من قانع میشم یا شما ، دیگه تاپیک به انحراف نمیره و اگه خیلی جرم سختی مرتکب شدم بگید اون پست رو در وبلاگ و انجمن پاک کنم (حداقل اگه اینطور باعث آرامش روان شما میشه).
ضمنا همه میدونن که در دنیای گرافیک پیکسلی هیچ نرم‌افزاری جای فتوشاپ رو نمیگیره (اگه هست به من معرفی کنین) پس دلیلی وجود نداره که از فتوشاپ استفاده نکنم (و من حتی سعی کردم که فتوشاپ رو در اوبنتو اجرا کنم ( http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5902.0 ) ولی واقعا مثل چرخوندن لقمه دور سره .
من به آموزش‌هام دلبسته نبودم که گیر ندادم که یکی دیگه کپی کنه ، چون اعتقاد دارم همون‌طور که من از آموزش‌های یکی دیگه استفاده میکنم و چیز یاد میگیرم پس یکی دیگه هم حق داره که از آموزش‌های من استفاده کنه و یاد بگیره و به این میگم رد و بدل آزاد اطلاعات و منظور من از گفتن جمله آخریم این بود که اتفاق مهمی در حد اومدن فایرفاکس ۴ نیفتاده که در یه تاپیک بررسی شه.
در مورد تینی‌پیک باید خدمت شما عرض کنم که من در http://www.anarnet.mihanblog.ir/post-83 یه دفه با
برخورد کردم و اگه دقت کرده باشید در جدید‌ترین پست‌هام از گیگاایمیج استفاده میکنم (و مشغول این هستم که همه‌ی عکس‌ها رو به اینجا منتقل کنم) و سایت‌هایی مثل http://tinypic.com یا http://blogpulp.com وفایی به من نکردن که من به اونا وفا کنم.
ضمنا ، من نمیدونم هنوز GPL چی هست ، اگه چیزی در حدود همون CreativeCommons که بله ، من از این سایت یه گواهی برا خودم درست کردم که در قالب جدیدم نیست ، اگه چیز بدربخوریه بگید بذارم تو وبلاگم (از این بابت ممنون میشم) و اگه نیست باز ممنون میشم که جایی رو معرفی کنید که GPL رو به من بشناسونه.
و در مورد سخن آخرتون ، ببینید دوست عزیز هر آموزشی برای بالا بردن سطح علمی بشریته ، پس دلیلی نداره که به یکی توهین کنیم و یکی رو حلوا حلوا کنیم ، برا من هیچ فرقی بین آموزش‌های شما و جادی و موبایلستان و سایت‌ گفتمان قرآن وجود نداره ، چون همه‌ی اون‌هارو محترم میشمُرم و براشون احترام قائلم و دلیلی برای بی احترامی به اونا نمی بینم.

اما برای قانع کردن شما :
جمله اولتون در مورد تینی‌پیک : این سرویس رایگان و سرویس‌های دیگری چون http://blogpulp.com بعد از مدتی که از عکس استفاده ای نشد و در مرورگری نمایش داده نشد ، اونا رو پاک میکنن ، در حالی که http://gigaimage.com گفته که پهنای باند محدودی قائل نمیشه و عکس‌ها رو پاک نمی کنه (حداقل تا به حال اینطور بوده است).

جمله دومتون در مورد فتوشاپ و لینوکس:
دوست عزیز!
بهتره که باور کنیم لینوکس نیز مانند هر نرم‌افزار دیگری با نیاز به وجود اومده است ، پس نیازهای من هستن که منو ترغیب به استفاده از لینوکس کردن ، از طرف دیگه من در لینوکس نرم‌افزاری در پایه فتوشاپ ندیدم (و همون‌طور که قبلا گفتم اگه هست معرفی کنید ، ممنون میشم) و چون به فتوشاپ احتیاج دارم پس اونو عزیز میشُمارم ، این از فتوشاپ و اوبنتو اما در مورد آموزش‌هام من برای اولین بار اینجا ذکر کردم که بدون ذکر نام من کپی شده ، وگرنه برداشتن سایر نکته‌ها از وبلاگم هم برام مهم نیست چون مهم پیشرفت کردن علم و سطح اطلاعاته.
در مورد جمله سومتون هم همون طور که به خدمت شریفتان عرض کردم بنده از GPL بی اطلاعم ، اگه میشه راهنماییم کنید.
+
خوشحال میشم این موضوع ادامه پیدا نکند و اگه مشکلی هست خود فاراب جان در این مورد به من تذکر دهند ، باز با anar_net98 در یاهو منتظر شما هستم.

موفق و موید باشید!
یا علی!

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام دوستان لطفا کمی رعایت کنید تاپیک دارد منحرف میشود متشکرم

خب فاراب جان شما با این فایلهای بایوس ps2 چه کردی منم یک سری دانلود کردم ولی جواب نمیدادند

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: اجرای بازی های PlayStation در اوبونتو به زبان &
« پاسخ #23 : 26 شهریور 1387، 05:28 ب‌ظ »
دوست عزیز Meys@m به وبلاگ شما سر زدم، مطالب خوبی داشتید. از اینکه اسم نویسنده رو هم اضافه کردید ممنون. در مورد عکس ها با badjoker موافقم، شاید بهتر بود که اسم بلاگتون رو روشون نمی انداختین، هر چند مهم اشاعه ی دانسته هاست پس مشکلی از این بابت نیست. در مورد ترتیب منبع هم فکر می کنم به دلیل sort فارسی باشه پس بنابر این حق با شماست.
بحث در مورد GPL و http://tinypic.com و http://gigaimage.com هم خارج از بحثه پس بهش نمی پردازیم.
ازدوست خوبم  آقای badjoker به خاطر زحمت هایی که کشیدند به خصوص برای ویکی و حساسیتی که نسبت به موضوع دارند بسیار ممنونم.
موفق باشید.
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1387، 05:30 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
نقل‌قول
من BIOS پلی استیشن۲ رو پیدا کردم. نزدیک به ۲۲mb بایوس پیدا کردم. فکر میکنم حتی پلی استیشن۳ رو هم بشه اجرا کرد.

فکر نکنم PS3 اجرا بشه، حتی اگه BIOS اش پیدا بشه! به دو دلیل:
1- باید Bluray خوان داشته باشید که فعلا قیمتش حدودا 300-400 هزار تومان است!
2- اگر هم بخواهید از اینترنت بازی های PS3 رو دانلود کنید، باید حدود 20 گیگابایت دریافت کنید! (چون ظرفیت دیسک های BD بیست و پنچ گیگابایت است)

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
نقل‌قول
من BIOS پلی استیشن۲ رو پیدا کردم. نزدیک به ۲۲mb بایوس پیدا کردم. فکر میکنم حتی پلی استیشن۳ رو هم بشه اجرا کرد.

2- اگر هم بخواهید از اینترنت بازی های PS3 رو دانلود کنید، باید حدود 20 گیگابایت دریافت کنید! (چون ظرفیت دیسک های BD بیست و پنچ گیگابایت است)

سلام
بیخیال فکر نکم حتی ps2 اجرا بشه چه برسه به ps3
موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
سلام
در مورد اجرای بازی های پلی استیشن۲ بعد از تست کردن تعداد زیادی از BIOS ها متاسفانه موفق نشدم. با اینکه نرم افزار pSX این توانایی رو داره.
کمی جستجو کردم و در نهایت به نرم افزار PCSX2 که دوستمون قبلا هم گفته بودند رسیدم:

خوشبختانه به تازگی تیم این نرم افزار از اوبونتو هم پشتیبانی کرده. پیدا کردن فایل .deb کمی مشکل بود ولی پیدا شد. بر روی سرور خودم براتون آپلود کردم. یک فایل BIOS برای پلی استیشن۲ هم به اسم SCPH-70012_BIOS_V12_USA_200 همراه با اون به آدرس زیر براتون ضمیمه کردم:

در هنگام نصب، اگر کارت گرافیک شما مثل من  باشه،nVidia برنامه وابستگی nVidia-cg-toolkit_2.00010_i386.deb رو از سایت nVidia دانلود میکنه
و بعد اون فایل رو با دانلود Cg-2.0_Dec2007_x86.tar.gz از http://developer.download.nvidia.com/cg/Cg_2.0/2.0.0010 کانفیگ میکنه. کمی طول میکشه، صبور باشید .
پس از نصب، ابتدا فایل BIOS را به آدرس pcsx2/bios./~ کپی کنید.
در نهایت برنامه نصب میشه و از منویApplications->Games اجرا می شه:

پلاگین ها خوشبختانه کامل هستند و شما فقط کافیه فایل BIOS رو آدرس دهی کنید.
ولی متاسفانه من در هر با اجرا به یک خطا بر می خورم. البته فکر میکنم permission  پوشه ی pcsx2/plugins./~ که البته یه میانبر هست، رو بهتر باشه ۷۷۷ بکنید:
sudo chmod -R 777 plugins

تقریبا مطمئنم که اشکال از BIOS نیست و می دونم که این برنامه ۱۰۰٪ کار میکنه چون از عکس هاش معلومه:

خوشحال می شم اگه دوستان هم کمک کنند. این راهنما هم می تونه راهگشا باشه:
Godisnowhere

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
سلام
آقا من همین سی‌دی های که بروی پلی‌استیشن بازی می کنن رو یه ایمیج بگیرم میتونم باهاش بازی کنم؟
و پیشنهاد میکنم یه بخش جدا برای این منظور قرار داده بشه که ایمیج‌ها اپلود بشه ، اگه دعوت‌نامه پرشین‌گیگ خواستید من میتونم در خدمت باشم برای این منظور  :)
و نیز ضمنا سایت PCSX2 خودش راهنمای فارسی داره : http://www.pcsx2.net/guide.php?lang=fa_IR
+
به پیشنهاد فاراب عزیز عکس‌ها رو در وبلاگم تغییر دادم.
یا علی!
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1387، 07:15 ب‌ظ توسط Meys@m »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
نقل‌قول
همین سی‌دی های که بروی پلی‌استیشن بازی می کنن رو یه ایمیج بگیرم میتونم باهاش بازی کنم؟
بله می شه اما فکر کنم باید .bin باشند، تست کنید.

نقل‌قول
پیشنهاد میکنم یه بخش جدا برای این منظور قرار داده بشه که ایمیج‌ها اپلود بشه ، اگه دعوت‌نامه پرشین‌گیگ خواستید من میتونم در خدمت باشم برای این منظور
تمام بازی هایی که مد نظر شماست از طریق Torrent با amule یا هر برنامه P2P دیگه قابل دریافته.

نقل‌قول
عکس‌ها رو در وبلاگم تغییر دادم.
ممنونم از توجهتون.

نقل‌قول
حق با شماست. هر چند اگر فایل BIOS مناسب پیدا بشه، از لحاظ تئوری این کار عملیه.

راستی دوستان فایل های BIOS متاسفانه آزاد نیستند و شامل قوانین نقض نرم افزاری هستند.
Godisnowhere

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
پاسخ به: اجرای بازی های PlayStation در اوبونتو به زبان ساده
« پاسخ #29 : 05 اردیبهشت 1388، 01:38 ب‌ظ »
این چی میگه الان؟

** (<unknown>:19806): WARNING **: Couldn't find pixmap file: pcsxAbout.bmp
ZeroGS: Disabling MRT depth writing
ZeroGS: creating
get fences failed: -1
param: 6, val: 0
ZeroGS: Got Doublebuffered Visual!
ZeroGS: glX-Version 1.2
ZeroGS: Depth 24
ZeroGS: you have Direct Rendering!
ZeroGS: *********
ZeroGS: OGL WARNING: multiple render targets not supported, some effects might look bad
ZeroGS: ******
ZeroGS: GS WARNING: Floating point render targets not supported, switching to 32bit
Segmentation fault
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم