جناب MRB بیشترمنظور من این هستش که خب طبق نتیجه ای که تا الان از گنو/لینوکس گرفتیم و محدودیت هایی که اینهمه تا الان مطرح شده مثل مشکلات گرافیکی یا نبود برنامه های مهمی مثل CAD - Ps - Dw - Premier - AfterEffect شحصا گفتم یه گرافیست رو نمیتونیم بندازیم تو یه اتاق و یه لپتاپ لینوکس بدیم بهش و بگیم پوستر برای کنسرت جدید Dj Tiesto طراحی کن! زود! طبیعتا طرف کف و خون قاطی میکنه و اگر خودش رو نکشه احتمال مرگ مغزیش زیاده!
اگر هم طبق اونجور احتمالاتی که شما میگین الان مادر من با نت بوکش فکر میکنم جز مسن ترین کاربران لینوکسه! چون یه اوبونتو براش نصب کردم و اینطوری راحت توش موزیک گوش میده - فیسبوک میره - و با یکی از بستگان که ایران نیستن هم با Skype صحبت میکنن! خوبه؟! شاید بگم اصلا نیمدونه نسخه ی مورد استفاده اش چنده! ولی خب کاربر لینوکسه! :DDD
اینجوری کار خودم راحتتره هر دقیقه مشکل رفع ویروس و اینجور داستان ها رو ندارم و همچنین خوش رنگ و قیافه هم که هست! ولی کل کاری که الان داره انجام میشه در حد حداکثر 10-15 کلیک بیشتر نیست! استفاده ای نداره آخه براش! یا برای خیلی های دیگه! اما! خب این هم دلیل نمیشه که اگر من الان دارم از اوبونتو استفاده میکنم و کارم وب و جاوا هست پس دیگه اگر اوبونتو نتونه یه کاری کنه که DreamWeaver رو Adobe بیاد نسخه لینوکس بده یا حداقل یه نسخه با 70درصد شباهت به اون بده یعنی بازم لینوکس Perfect هست
اگر به نظر من بخوایم بگیم از لحاظ پایداری و سرعت و زیبایی و راحتی کار و بودن همه ی نرم افزارهای توی ویندوز در اون و حتی بعضی ها که بهتر هستن و توی ویندوز یا سایر نیستن ولی توی او هستن و اینجور داستان ها بدون در نظر گرفتن قیمت و وابستگی شدید به پلتفرم و نامرد بودن سازنده هاش و سخت بودن استفاده اون مخصوصا در ایران بدلیل نبود امکان پرداخت آنلاین و یکمی رو مخ بودن اینکه اون Docky پایین صفحه اش اجازه کاملاً فول اسکرین شدن پنجره نمیده و اینکه اگه دستت بگیری و تو یه جلسه که همه لینوکس بازن مثل جلسات لاگ کتک میخوری و در نظر نگیریم پس به خاطر همه ی این مسایل اون سیستم عامل اسمشو نبر پس Perfect حساب میشه! چون چه برنامه نویس و چه گرافیست و چه مهندس عمران و چه برق کار و چه گیمر و چه تدوین گر میتونن براحتی ازش استفاده کنن!
اما از اونجایی که مثلا من خودمو مثال میزنم به اندازه استفاده خودمون رو بشدت خوب و راحت لینوکس داره پشتیبانی میکنه بنده اصلا هیچ شکایتی که ندارم هیچ کلی هم دوسش دارم و عاشقشم! اینو گفتم در جریان باشید فک نکنید من اون اسمشو نبر رو ازش خوشم میاد خیلیییی! نه! وگرنه که خب میرفتم میخریدم!
گفتم در جریان باشید!
و خب الان ما باید فعلا منتظر بمونیم و لینوکس هامون و این جامعه ی آزاد رو خیلی خیلی دوست داشته باشیم و به توسعه اش کمک کنیم (این آزادی و امکان اینکه هرکس میتونه به توسعه اش کمک کنه خودش یه ویژگی خیلی بزرگیه که مک نداره خب!) و همچنان منتظر بمونیم و ببینیم پس از پرش بسیار بلندی که اوبونتو در نسخه 13.04 از خودش نشون داده ببینیم بعد از این چیکار میخواد بکنه و چجوری یه جامعه کاربری بزرگتری رو میخواد تشکیل بده .
در آخر اینکه من غلط بکنم دندون اسب پیشکشی رو بشمرم! خیلی هم لینوکس خوبه! تا چش هرچی مکاره (!) دراد! :دی