انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

Mac یا Linux ؟ اطمینان و راحتی کار با کدوم؟

Linux رو دوست دارم ولی کاربر Mac هستم
Mac رو دوست دارم ولی کاربر Linux هستم
کلا Mac رو قبول ندارم
کلا Linux رو قبول ندارم
فقط کاربر Linux هستم
فقط کاربر Mac هستم
هیچکدام (ویندوزی هستم! OS دیگه ای که نیست؟!)

نویسنده موضوع: برای یک کاربر معمولی Mac بهتره یا Linux ؟ اطمینان و راحتی کار چطور؟  (دفعات بازدید: 17316 بار)

0 کاربر و 13 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
برای یک **کاربر معمولی**؟ به نظر من مک... سخت افزار و نرم افزار یکپارچه، با کیفیت بالا و بدون دردسر، و با پشتیبانی عالی (در خارج البته)
مک یه یونیکس هست. سیستم خوبی هم هست اتفاقا. اکثر برنامه نویس های معروف اوپن سورس کار هم مک دارن. حتی خود توروالدز هم کامپیوتر
محبوبش مک هست (از نظر سخت افزاری البته!) و همین الآن هم مک‌بوک ایر داره!!!! (لینوس از یوزرهای قدیمی مک هست)

اما یه کاربر کنجکاو، توی مک با محدودیت روبرو میشه. حس کنجکاویش ارضا نمیشه. لینوکس تمرکزش روی مصارف خونگی نیست اما منو شما که
عشقمون انگولک کردن کامپیوتر هست باهاش راحتیم. من خودم اگه در یک کشور خارجی و آزاد بودم، و دستم به
جیبم میرسید، انتخاب اولم یه مک‌بوک ایر بود + یه pc رده بالا که روش لینوکس نصب میکردم و کارها و پروژه هام رو باهاش انجام میدادم.
یکی برای تفریح و گشت و گذار و درس و کارهای سبک، و یکی برای کارهای جدی.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
حتی خود توروالدز هم کامپیوتر
محبوبش مک هست (از نظر سخت افزاری البته!) و همین الآن هم مک‌بوک ایر داره!!!! (لینوس از یوزرهای قدیمی مک هست)
قبلا رو نمی‌دونم ولی در حال حاضر، مثل این‌که، آقای توروالدز «کروم‌بوک پیکسل» داره که سیستم‌عامل اون رو به فدورا ۱۸ تغییر داده ;)
http://www.zdnet.com/chromebooks-biggest-fan-linus-torvalds-7000012842

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
لطفا این تاپیک قفل بشه!

جماعت دارن بحث فنی میکنن شما یه هویی بی دلیل میگی قفل بشه؟ >:(
???
لینوس مک داره یا کروم بوک، فنیه؟ غیر فنی هم نیست! بچه بازیه! گزینه های نظرسنجی من رو کشته: این رو دوست دارم ولی کاربر اون هستم!
توجه کنید که این انجمن کاربر متخصص نداره! میایید یک چیز اشتباه می گید نفر بعدی میاد اصلاح کنه بدتر می کنه و همین طور تجربه های ناقص کاربران اوبونتو است که تو این تاپیک خالی شده! اعصاب نمونده برام  ](*,)
هر موقع لینک آخرین ارسالها یا موضوعات جدید رو باز میکنم لینک این تاپیک کذایی توی لیسته  ](*,)
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1392، 04:13 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
لطفا این تاپیک قفل بشه!

???
لینوس مک داره یا کروم بوک، فنیه؟ غیر فنی هم نیست! بچه بازیه! گزینه های نظرسنجی من رو کشته: این رو دوست دارم ولی کاربر اون هستم!
توجه کنید که این انجمن کاربر متخصص نداره! میایید یک چیز اشتباه می گید نفر بعدی میاد اصلاح کنه بدتر می کنه و همین طور تجربه های ناقص کاربران اوبونتو است که تو این تاپیک خالی شده! اعصاب نمونده برام  ](*,)
هر موقع لینک آخرین ارسالها یا موضوعات جدید رو باز میکنم لینک این تاپیک کذایی توی لیسته  ](*,)

عزیز من همین کارا رو میکنی همه از دستت شاکی میشن دیگه... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
آنکه به ما ن*** بود، کلاغ دم بریده بود!

سلام
کیان جان , عزیز من حالا چرا میزنی؟
من سر حرفم هستم شما زیادی خشن رفتار میکنید و چیزی رو عنوان میکنید که در حیطه اختیارات شما نیست!!!
حتی دلیلتو برای قفل کردن ذکر نکردی و با تحکم میگی قفل بشه!!!خب درست نیست دیگه...
بله حرف شما درسته این دوستمون برا حرفشون هیچ reference ی ذکر نکردن...
ولی خب منظور من این بود که باید به دیدگاه های هم احترام بذاریم نه اینکه بیام و صورت مسئله رو پاک کنیم با قفل تاپیک...اگه دارن اشتباه می گن شما که اطلاع داری اشکال رو متذکر بشین تا به هم دیگه کمک کرده باشیم...فکر کنم یکی از اهداف تشکیل این چنین اجتماعاتی همین باشه دیگه؟...کمک به هم برای بهتر شدن...

بازم تکرار میکنم با حرف کیان در خصوص اینکه میگن همین جوری دوستان یه چیزی میگن بدون منبع کاملا موافقم...

فعلا... 8)

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من
نقل‌قول
قبلا رو نمی‌دونم ولی در حال حاضر، مثل این‌که، آقای توروالدز «کروم‌بوک پیکسل» داره که سیستم‌عامل اون رو به فدورا ۱۸ تغییر داده ;)

این اولین بار نیست. بارها شده که گوگل و خیلی شرکت های دیگه محصولات جدیدشون رو براش کادو مفرستن تا تست کنه. اینم از کروم بوک خوشش اومده اما
دستگاه همیشگی‌اش از همون قدیم مدیم ها مک بوده.

نقل‌قول

شما رو نمیدونم، اما با توجه به سوالی که شده بود، برداشت من این بود که دوستمون میخواد از ما مشورت بگیره و نظرات ما رو هم بدونه.
من این تاپیک رو به عنوان یه صحبت دوستانه قلمداد میکنم که هر کسی داره نظر خودش رو میگه. اون نظرسنجی هم کاملا مشخصه که قرار نیست
چیزی رو ثابت کنه.
اینکه این انجمن کاربر متخصص داره یا نداره، چیزی نیست که من بتونم در موردش قضاوت کنم. اما اینطور که پیداست شما قضاوت خودتون رو انجام دادید!
همین تجربه های ناقصی که مطرح میشه، اگه خواننده بتونه از اون ها یه جمع بندی مناسب داشته باشه خیلی هم میتونه مفید باشه.

بابت اینکه «بچه بازی‌های» من یا سایر دوستان داره اعصاب شما رو خورد میکنه ازتون معذرت میخوام، اما اینجا یه جامعه‌‌ی مجازی هست با تفکرات و نظرهای
مختلف. باید سعی کنید حرف بقیه رو هم گوش کنید. حتی اگه به تعبیر خودتون بچه بازی باشه!

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
حتی دلیلتو برای قفل کردن ذکر نکردی و با تحکم میگی قفل بشه!!!خب درست نیست دیگه...
قبلا بحث شده: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,64692.0.html
به چنین تاپیکی حتی یک پست نباید ارسال می شده ولی تا ۵ صفحه پیش رفته! فقر آداب کاربری تو این انجمن موج میزنه!

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
الان واقعا مشکل اینه که تایپیک باید قفل بشه یا نه؟ بیییخیییال ... بهتره مدیر ها در مورد این موضوع تصمیم بگیرند تا ما . اگر مشکلی داشت تاحالا قفل شده بود

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42
قبلا بحث شده: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,64692.0.html
به چنین تاپیکی حتی یک پست نباید ارسال می شده ولی تا ۵ صفحه پیش رفته! فقر آداب کاربری تو این انجمن موج میزنه!

عجیبه قانون هم وضع میکنید!!! :o
یادم باشه منم قوانینم رو به کاربرا گوش زد کنم :lolflag:...عزیز من این انجمن خودش ناظر داره اگه مشکلی بود احتمالا تا الان باید ذکر میشد...

قوانین شما درسته!!!اما من که مشکلی برای این تاپیک نمی بینم!!!
این تاپیک در کافه مطرح شده...تا جایی که من می دونم کافه چه از نوع مجازی و چه واقعی محلی برای گپ و گفت دوستانه هست... 8)

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
لطفا این تاپیک قفل بشه!

???

عزیز من همین کارا رو میکنی همه از دستت شاکی میشن دیگه... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
آنکه به ما ن*** بود، کلاغ دم بریده بود!

کیان عزیز

اتفاقا فکر می‌کنم لزومی به وجود کاربران حرفه‌ای در این بحث نیست. کابران حرفه‌ای که بارها نظرشون رو گفتن: «فقط لینوکس و دیگر هیچ!»

ما داریم از دید کاربر عادی سیستم‌عامل‌ها رو بررسی می‌کنیم. از نظر یه کاربر حرفه‌ای که مثلا به راحتی می‌تونه با چند خط کدنویسی کارهاش رو انجام بده خیلی چیزها نادیده گرفته میشه.

یک سؤال جالب به ذهنم رسید: فکر کنید یک نفر طرفدار مک، یک نفر طرفدار لینوکس‌ها و یک نفر طرفدار ویندوز هر کدوم تصمیم می‌گیرند که به یک فرد مشترک (تنها یک نفر) سیستم عامل‌هاشون رو معرفی کنن و از اون بخوان که بر اساس چیزی که فهمید یکی از اونها رو برای کامپیوتر شخصی‌اش استفاده کنه. به نظر شما واقعا انتخاب اون فرد لینوکس خواهد بود یا نه؟ (و یا فرض کنید این آزمایش رو ۱۰۰ بار تکرار کنیم، چند نفر لینوکس، چند نفر مک و چند نفر ویندوز رو می‌پذیرند؟) (توجه کنید که در این آزمایش هر سه طرفدار‌، باید سیستم عامل‌هاشون رو نصب کنن و تمامی امکاناتش رو نشون داده و اجازه بدن که فرد مورد آزمایش با اون کار کنه).

این رو نگفتم که اینجا جواب بدین ولی واقعا باید به نتیجه‌اش فکر کرد.

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
یک سؤال جالب به ذهنم رسید: فکر کنید یک نفر طرفدار مک، یک نفر طرفدار لینوکس‌ها و یک نفر طرفدار ویندوز هر کدوم تصمیم می‌گیرند که به یک فرد مشترک (تنها یک نفر) سیستم عامل‌هاشون رو معرفی کنن و از اون بخوان که بر اساس چیزی که فهمید یکی از اونها رو برای کامپیوتر شخصی‌اش استفاده کنه. به نظر شما واقعا انتخاب اون فرد لینوکس خواهد بود یا نه؟ (و یا فرض کنید این آزمایش رو ۱۰۰ بار تکرار کنیم، چند نفر لینوکس، چند نفر مک و چند نفر ویندوز رو می‌پذیرند؟) (توجه کنید که در این آزمایش هر سه طرفدار‌، باید سیستم عامل‌هاشون رو نصب کنن و تمامی امکاناتش رو نشون داده و اجازه بدن که فرد مورد آزمایش با اون کار کنه).

با اين كه گفتي اينجا جواب نديد من ميخوام اينجا جواب بدم :  ;D
ببين چنتا چيز هست كه بايد براي اون كاربر انتخاب كننده تعريف بشه ( نميدونم اطلاعاتي درباره ي درجه آزادي داري يا نه ) :) ببين تعريف درجه آزادي در اين مسئله اي كه شما گفتي اينجوريه كه بايد شرايط مساوي براي هر سه سيستم وجود داشته باشه حالا در چه صورتي اين شرايط وجود نداره ؟! مثلا طرف بايد دقيقا بدونه كه ويروس كامپيوتري چيه و چه بلايي ميتونه سر كامپيوتر يه نفر بياره . يعني طرفي كه قراره يه سيستم رو انتخاب كنه بايد يه شرايط و يه اطلاعاتي داشته باشه شما اول تعريف كن كه اون طرف چجور آدميه بعد من بهت ميگم كدوم سيستم رو انتخاب ميكنه .
من قبل از شما جوابتون رو حدس ميزنم ، احتمالا شما ميگيد طرف يه آدم معمولي و از همه نظر متوسطه :) خب از ديد من آدم معمولي اين شرايط رو داره ( تو جامعه امروز ) :
1 . اين شخص تو يه كشوري زندگي ميكنه كه قانون كپي رايت اونجا رعايت ميشه و اين شخص كاملا از قوانين اطلاع داره  :-?
2 . با توجه به چيزايي كه من ميدونم حقوق ماهيانش بين 3000 تا 5000 دلاره  :-\" ( يا يه درآمد متوسط )
3 . اطلاعات كلي درباره كامپيوتر داره ( يعني ميدونه سيستم عامل چيه ، اسم و كار سخت افزار ها رو ميشناسه ، ميدونه ويروس و دزدي اطلاعات چيه ، بلده با موس صفحه كليد كار كنه ، ميدونه اينترنت چيه و بلده باهاش كار كنه )  :)
4 . طرف كار هاي عادي زندگيش رو با كامپيوتر انجام ميده  :-|
5 . به زبان انگليسي تا 70درصد تسلط داره  :rolleyes:
6 . اين كامپيوتري كه ميخواد ازش استفاده كنه كاملا شخصيه و هيچكس ديگه اي ازش استفاده نميكنه  8)
7 .  در اين حالت كاربر ما به كارايي و زيبايي هم  دقيقا مساوي اهميت ميده ( 50-50 )  :^o
8 . اين شخص از قبل طرفدار هيچكدوم از اينا سيستم ها نبوده و هيچ اطلاعاتي درباره هيچ يك نداشته  :-s
9 .  سطح متوسط تحصيلات كشور خودش رو داره
10 . به اينترنت با حداقل سرعت 2 مگابيت بر ثانيه خيلي راحت دسترسي داره

با اين شرايطي كه گفتم اگه از 100 نفر سوال بشه به نظر من نتايجش حدودا اين ميشه :

30 نفر از گنو/لينوكس استفاده ميكنن
20 نفر از مك استفاده ميكنن
50 نفر هم از ويندوز استفاده ميكنن

يا اينجوري :

35 نفر گنو/لينوكس
25 نفر مك
40 نفر ويندوز

دوستان اگه دوست دارن با اين شرايطي كه من گفتم نظرشون رو درباره 100 نفر بگن  ;D
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1392، 02:40 ب‌ظ توسط Alireza Fe »
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
با تشکر از دوستان عزیز آقایان Alireza Fe - shahrooz68 - Geek و سالار مقدم
این دوست عزیزمون آقای کیان طبق مندرجات لینک زیر کلا با تاپیک ها مشکل دارن:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?action=profile;area=showposts;u=48222
و همونطور که میتونید مشاهده کنید به تاپیک "بک گراند های منتخب کاربران گنو/لینوکس" و همینطور "دیباین یا فدورا؟تفاوت؟دلیل اینکه تروالز از فدورا استفاده میکنه چیه؟" ایجاد اختلال کردن و متاسفانه با همراهی جو بوجود اومده اون تاپیک ها رو هم مثل چندی از ارسال های اینجا دچار مشکل کردن
اهداف یک فروم یکیش تولید محتوا هست و شما با تاریخ عضویت زیر یک سالتون اصلا صلاحیت تصمیم گیری در مورد سطح تولید محتوا در هیچ زمینه ای و هیچ کجا ندارید و توهین های شما در این تاپیک به مدیر انجمن گزارش داده شد.
این تاپیک هدفش باز کردن سطوحی از آشنایی با گنو/لینوکس هست که بشه قشر کاربرش رو بهتر شناخت و فکر نمیکنم نیازی به قفل کردن داشته باشه.
به هر حال تشکر میکنم از دوستان نامبرده لطفا به ادامه ی بحث بپردازیم و خواهشمندم به هیچ عنوان در صورت مشاهده ی ارسال توهین آمیز و یا انتقادی جدیدی از آقای کیان به هیچ عنوان پاسخ ندید و بحث رو جلو ببرید ...
مدیرانی مثل جادی که سطح دسترسی دارن خودشون رسیدگی میکنن

----
پ.ن : آقای "کیان" ویرایش ارسالتون و پاک کردن محتوایی که توسط بیش از 10 نفر مشاهده شده چیزی رو عوض نمیکنه :)
« آخرین ویرایش: 06 خرداد 1392، 06:50 ب‌ظ توسط TESLAA »
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111

با اين كه گفتي اينجا جواب نديد من ميخوام اينجا جواب بدم :  ;D
ببين چنتا چيز هست كه بايد براي اون كاربر انتخاب كننده تعريف بشه ( نميدونم اطلاعاتي درباره ي درجه آزادي داري يا نه ) :) ببين تعريف درجه آزادي در اين مسئله اي كه شما گفتي اينجوريه كه بايد شرايط مساوي براي هر سه سيستم وجود داشته باشه حالا در چه صورتي اين شرايط وجود نداره ؟! مثلا طرف بايد دقيقا بدونه كه ويروس كامپيوتري چيه و چه بلايي ميتونه سر كامپيوتر يه نفر بياره . يعني طرفي كه قراره يه سيستم رو انتخاب كنه بايد يه شرايط و يه اطلاعاتي داشته باشه شما اول تعريف كن كه اون طرف چجور آدميه بعد من بهت ميگم كدوم سيستم رو انتخاب ميكنه .
من قبل از شما جوابتون رو حدس ميزنم ، احتمالا شما ميگيد طرف يه آدم معمولي و از همه نظر متوسطه :) خب از ديد من آدم معمولي اين شرايط رو داره ( تو جامعه امروز ).....

...
...

علیرضاجان ممنون. واقعا نکات خوبی رو گفتی. واقعا دوست دارم این بررسی در دنیای واقعی انجام بشه و ببینیم مردم چی کار می‌کنن! من که تا الان اوبونتو رو به هر کدوم از دوستان عادی‌ام (!  ;D) نشون دادم (تازه با کلی تعریف و عیب‌پوشی) هیچ کدوم خوششون نیومد! البته من این رو با کمتر از ۱۰ نفر تست کردم. شاید روی ۱۰۰ نفر جواب بهتری بگیریم!  :?:

ُTESLAA جان

فکر کنم کیان روی بعضی موضوعات و همچنین کیفیت مطالب خیلی حساس هستند. البته من قضاوتی در مورد ایشون نمی‌کنم. به هر حال نظرشون محترم هست. اما ما تاپیک رو تا آخرین قطره‌ی خون خودمون و تا آخرین نفس ادامه می‌دیم!  ;D  8)  :guitar: :lolflag:

و اما نهایت چیزی که از نظر یک کاربر عادی می‌تونم بگم، همینه که منتظر بمونیم و ببینیم سیستم‌عامل‌های لینوکسی در آینده چه تغییراتی می‌کنن.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
خب پس از حرفهای زده شده میشه اینطور نتیجه گرفت که اصلا نمیشه در این مسئله نتیجه ای گرفت :))
داستانیه!
آقا هرکی با هرچی راحته کار کنه و حالشو ببره
والسلام ، نامه حرام
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
داداش گلم ببین کلا نیازت چیه بر اساس اون تصمیم بگیر برعکس فکر نکن ...من سال ها بر عکس فکر میکردم اهنگسازی کارم بود اومدم سمت لینوکس دیگه نتونستم آهنگسازی کنم ...چرا ؟ چون لینوکس تو این زمینه ضعیفه .... حالا هم که خیلی ازش فاصله گرفتم . باید اول مطابق با آهنگسازی سیستم عاملم رو انتخاب میکردم نه متناسب با سیستم عامل کارمو

کلا اعصابم خورده اگه بد توضیح دادم به بزرگی خودت ببخش

در نهایت هم اگر چیز خاصی (مثل هزینه و نرم افزار های خاص و ...) محدود و مجبورت نمیکنه من Mac رو پیشنهاد میکنم .

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734

اما لینوکس سرچ کنید. ابتدا هدایت میشید به یه سری وب پیج قدیمی ، مثلا نسخه ۱ پارسیکس یا شریف. و یا چند تا انجمن که خوابن و یا وضعیتی بهتر از اینجا ندارند.
دومین برتری مک این هست که میدونید چی دارید استفاده میکنید و قر و فر نداره. هرروز یه چیز جدید ازش در نمیاد ، هر ساعت یه فیچر بهش/ازش اضافه/حذف نمیشه و ... !