کلیت حرفت درسته ولی دموکراسی به معنی «دیکتاتوری اکثریت» نیست.. دقیقا چیزی که دموکراسی رو از فاشیسم و غیره جدا می کنه «رعایت حقوق اقلیت» است. یعنی آزادی های انسانی همیشه پایدار هستن از جمله آزادی بیان، عقیده و تبلیغ عقیده. در یک دموکراسی کامل کل جهان هم جمع بشه و مخالف این باشه که من بگم «ایکس» باعث نمی شه من این حق رو نداشته باشم.
آزادی بیان باید کامل باشه و هر کس باید بتونه در مورد هر چیزی که دوست داره نظر بده، بررسی کنه و تحقیق کنه. اما جرم جرم است. مثلا دزدیدن یک چیزی جرم است یا بد نام کردن یک نفر در نتیجه اگر من از آزادی بیان استفاده کنم برای دروغ گفتن در مورد یک آدم، اون آدم می تونه از من شکایت کنه و «دادگاه صالح» به جریان رسیدگی کنه و منو به خاطر «بدنام کردن» مجرم بشناسه (نه به خاطر گفتن یک چیز).
البته این بحث جدید نیست !
دموکراسی گونه های مختلف داره که در یکیش که سوشیال دموکراسی باشه همون چیرگی اکثریت بر اقلیت هست و لیبرال دموکراسی هم همون تعریفی هست که شما به دموکراسی خوب دادین - جزئیات به طور کامل در ویکی پدیا هست و مطمئنم که خوندین و بهتر از من میدونید
بحث سر همین هست که در ایران دموکراسی که هست از نوع سوسیال دموکراسی هست
دولت از طریق سرمایه گذاری های کلان میلیاردی و آموزش پرورش و رسانه و ... و با بایکوت کردن رسانه های خارجی و داخلی و سانسور ذهنیت اکثریت رو همیشه موافق اعمال خودش نگه میداره و بعد از طریق پشتوانه اذهانی که خودش تفکرشون رو ساخته به انجام اعمالش میپردازه !
شما همین الان بیا از مردم بپرس گشت ارشاد خوب یا بد اکثریت میگن باشه خوبه
حجاب اجباری خوب یا بد اکثریت میگن باشه
عدم به رسمیت شناختن اقلیت های جنسی تقریبا همه میگن باشه
در حالی که در کشور های دیگه دولت ابتدا میاد از طریق رسانه آزادی و مبانی لیبرالیسم رو به مردم میفهمونه بعد دیگه دولت هم بخواد که آزادی رو از مردم بگیره دیگه ملت نمیگذارن !
فرهنگ سازی باید توسط دولت انجام بشه تا مردم آگاه بشن بعد میشه روی نظر اکثریت فکر کرد
نه این که یه عده آدم کثیر رو بدون دانش و در سانسور خبری نگه داریم و بعد بگیم اکثریت هستن و حرفشون درسته
تازه باز هم در همون جوامع دولت حامی آزادی های فردی هست
برای مثال در همین فرانسه تعداد بیشماری از مردم علیه اقلیت های جنسی تظاهرات کردن با این که اکثریت بودن ولی پلیس باهاشون مقابله کرد
مشکل اینجاس دولت ایران به آزادی شخصی مردم اعتقادی نداره و جامعه رو هم همینجوری بار آورده و با روشن و آگاه شدن چند نفر چیزی تغیر نمیکنه و همون چند نفر بدبخت میشن معمولا !
و من اصلا امیدی ندارم که این وضعیت درست بشه به این زودی ها
فردا اگه دولت بگه حجاب اجباری نیست همین ملت نمیزارن ! چون دولت قبلا باید فرهنگ سازی کنه و آزادی رو به ملت بفهمونه
من تو جامعه با دوستام و ... صحبت میکنم در این مورد همشون دیدگاه های اینجوری دارن و معدود هستن کسایی که موافق باشن
شاید هم جایی که من زندگی میکنم وضع اینجوریه نمیدونم !
در مورد فیلترینگ هم اول باید مسئولین آگاه بشن و بعد با فرهنگ سازی و ... و کم کم بیان فیلترینگ رو بردارن
ولی از اونجایی که مسئولین محال هست باقیش هم اتفاق نخواهد افتاد
حالا ما هر چقدر اینجا بشینیم حرف بزنیم هیچ ارزشی نداره هیچ کس نمیخونه هیچ کس اهمیت نمیده