به نظر من سیاست های گوگل در این مسائل واقعا عالی هست
این تصویر زیر رو ببینید
شما موقع ثبت نام تو گوگل همه اطلاعاتتون شامل سن و تلفن و ... رو باید بدین و گول زدن گوگل کار سختی هست
قبلا هم در مورد جستجوی مدیریت شده گوگل و قابلیت کنترل والدین گفتم
به نظر من که این سیاست واقعا جواب میده
ادرس این فیلم شبیه این هست youtube.com/v?id=jhsk خب حالا ادرس رو به این تغییر بده youtube.com/v/jhsk یعنی بعد .com یک /v/ بزار
و تمام علامت اینارو بردار و اون حروف رو بزار مثلا jhsk من گزاشتم
دور زدنش هم سخت نیست
دوست عزیز ممنون
من 20 سالمه و هیچ محدودیتی مدارم از طرف گوگل الان هم خارج شدم عکس گرفتم که نمونه قرار بدم
به نظر شخصی من آدمی به سن من نیازی به کنترل نداره
بچه نابالغ که اینم من نگفتم عدد 13 رو و خیلی جاها اینجوری تقسیم بندی کردن و بعد 13 کم کم انسان بالغ میشه و در 16تا 18 دیگر به تکامل اخلاقی میرسد و از 21 به بعد دیگه هیجانات جوانی هم فروکش کرده و شخص خودش صاحب نظر میشه در خیلی حوزه های اخلاقی و دیگه من به خودم و کس دیگه حق نمیدم یه آدم 21 ساله رو محدود کنه البته از نظر اطلاعاتی منظورم هست سو تفاهم نشه !
این ایراد هم که در گوگل گفتین بهتره گزارش بدین تا اصلاحش کنن !
قطعا یک بچه 9 ساله که اصلا نیاز جنسی نداره و توان جنسی نداره نباید همچین محتوایی ببینه چون به صورت خشونت و جنایت درک میکنه همچین چیز هایی رو و درش بسیار تاثیر بدی میزاره
---
در کل نظر من این هست که یک سیستمی ایجاد بشه که انسان ها رو بر اساس سنی محدود کنه که کودکان از محتوای بد آسیب نبینن و با فیلتر کردن محتوا برای همه مخالف هستم
حالا میشه مثلا یک گزینه اضافه داشته باشه که مثلا شخصی که اعتقادات خاص داره هم بتونه از این محتوای ایمن استفاده کنه
و با محدود کردن اطلاعاتی انسان های بزرگ و بالغ کاملا مخالفم