دوست عزیز
کودک 12 ساله خوب من نمیگم ! من خیلی سایت ها دیدم که از 13 سال به بالا ثبت نام میکنن
و کودم زیر 13 طبق علم و روانشناسی و ... نیاز جنسی نداره
دادن اطلاعات به کسی که نیازی به اون اطلاعات نداره لازم نیست و ممکنه مضر باشه
انسان که به دنیا میاد نیاز به غذا داره و بعدا که بزرگ شد (البته این سن مطلق نیست و میانگین هست) قوای جنسیش فعال میشه و نیاز های جنسی براش ایجاد میشه
همونطور که ما به یک سنگ غذا نمیدیم چون بریزیم روش همونجا میمونه و غذا فاسد میشه و ...
به یک کودک 9 ساله هم لازم نیست فیلم که توش موضوعات جنسی هست بدیم چون نه میتونه کامل درک کنه و این که ممکنه بره و کار های عجیب و غزیب بکنه
بعد که انسان بزرگ میشه عاقل میشه و میتونه تصمیم بگیره و کم کم اطلاعاتش بیشتر میشه و طبق اطلاعاتی که داره تصمیماتش رو میگیره
انسانی که فریب میخوره به نوعی مقصر هست چون حماقت کرده و از عقل خودش استفاده نکرده
بحث سر زور و گول زدن نیست اینجا
مرز توسط علم و عقل تعیین میشه همونی که گفته بچه رو 24 ماه شیر بدین و از فلان ماه غذای فلان بخوره و از فلان ماه راه بره از فلان ماه اینجوری (یک کتاب در مورد رشد بچه پیدا کنید بخونید) همون ها هم حد مرز 13 رو تعیین کردن
بچه هم بعد این که کم کم به بلوغش نزدیک میشه اطلاعات در این مورد در مدارس بهشون داده میشه
در مورد اون مثالی که شما ذکر کردین ار کسی از کس دیگه فیلم تهیه کرده و گذاشته و شخص صاحب فیلم راضی نیست از نظر قانونی پاک باید بشه و بحث اصلا در این مورد نبود
منظور منم از همون اول روی سایت های پ...ن نبود
میدونید از چی عصبانیم ؟
این اینکه در یک بحث خوب مثل این جرئت ندارم بنویسم پو.... و باید نقطه بزارم
از این که سایت های پزشکی مطالبش سانسور میشه
اینا برای منفعت من هست ؟
شما یک سری باور داری مربوط به خودت هست میتونی اصلا مرتاز بشی تا آخر عمر مثل کشیش ها و راهبه ها ازدواج نکنی اصلا غذا نخوری ولی حق نداری به من و یا بچه خودت این چیز ها رو تحمیل کنی و بعدش بگی شما به من مربوط هستید
این تفکر جاهلانه هست که به زور بخواین مردم رو ببرید به بهشت مثلا !
مردم آزاد هستن و آزاد آفریده شدن
اگر قرار بود زوری باشه از همون اول زوری میشد
(اینم با استدلال شما البته)