وقت گیر ترین توزیعیه که تاحالا دیدم. برای نصب یکی دو روز کامل وقتتو میگیره بعد نصب برای کانفیگ کردنش حداقل ۱۰ روز و برای اینکه به سیستمی برسی که ازش راضی باشی ماه ها وقتتو میگیره.مخازن هیچ توزیعی به بزرگی دیباین نیست ولی مخازن این هم کامله و کارتو راه می اندازه.
مزخرف ترین قسمتش هم کانفیگ کردن کردنله که ساعت ها وقتتو میگیره و با کوچکترین اشتباه گند میزنه به همه چی و قطعا اولین چیزی هم که له میشه اعصابته.
در ضمن بعد نصب کامل هم خیلی خیلی خیلی سریعه و هم اینه که اگر نرم افزاری آپدیت بشه تقریبا نیازی به دانلود نیست چون سورس رو میگیره و تغیرات رو انجام میده.اگر بلد نباشی portage رو مخصوص سیستم خودت تنظیم کنی بهتره سمتش نری چون اون موقع سورس اونجور مچ با سخت افزارش نیست و سرعتش مثل توزیع های دیگر خواهد بود
اگر دوست داری می تونم واست یه آموزش نصب بنویسم
از نقطه نظر من استفاده از توزیعی هایی مثل جنتو وقت تلف کردنه.
چون به احتمال قوی هیچ کاری نیست که در جنتو انجام پذیر باشه و در توزیع های دیگه نه.
ساعت ها وقت برای نصب و یاد گیری جنتو و آرچ صرف میکنید، در صورتی که اگر اون وقت رو برای یادگیری چیز دیگه می ذاشتید نتیجه بسیار بهتری در بر می داشت.
باکار کردن گنو/لینوکس های سخت خیلی چیز ها یاد میگیری, من حدود ۱ سال وقتم و صرف آرچ و جنتو و اسلکور کردم و الان اکثر کتاب های گنو/لینوکسی که میگیرم بلدم و کم پیش میاد که به چیز جدیدی برخورد کنم و اینم مدیون این سه توزیعم. آرچ بهم یاد داد که چجوری از گنو/لینوکس استفاده کنم و از ترمینال نترسم طوری که الان دیگه اکثر کار هام رو با ترمینال انجام میدم.اسلکور منو با اچزای نرم افزار آشنا کرد و کامپایل و ... . جنتو توزیع خاصی بود که هم بی اس دی و هم آرچ و هم اسلکور با هم مچ شده بودن و تجربه ی خاصی بهت میداد + سرعت و آپدیت بودن تا نزدیکی آرچ ولی من واقعا وقت و حوصله سر و کله زدن دیگه ندارم و بخاطر همین از دیباین استفاده می کنم
اگرم مصر هستید که از جنتو استفاده کنید، سابایون رو بهتون پیشنهاد می دم.
اگر میخوای وارد دنیای آرچ و جنتو و ... بشی بهتره نترسی!باهاش مستقیم رو به رو شو اینا فقط وقتتو میگیرن