انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: "اندر احوالاته شهر هرت" یا "مجله ی اوبونتو فارسی"  (دفعات بازدید: 25451 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
من این پست رو هم برای کسانی که نظری برای پیشرفت انجمن دارن، ایجاد کردم.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,69077.0.html

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
ببینید دوستان هر انجمنی برای خودش قوانینی داره و شمایی که می یایی در این انجمن برای خود آیدی درست میکنی به این معنی است که قوانین این انجمن را چه خوب چه بد چه منصفانه و... هرچه است قبول دارید حق و حقوق کسی هم وقتی در جایی عضو میشه برابر است با قوانینی که براش پیش بینی شده اگه قوانین انجمن رو قبول ندارید نباید عضو بشید به همین سادگی! ماشاالله همتون هم که سواد دارید میتونید قوانین رو مرور کنید اگه فکر میکنید قوانین این انجمن از نظر شما مورد داره که نباید همون اول کار اصلا عضو میشدید اما اگر قوانین رو قبول دارید و بعد از عضو شدن از قوانین تخطی میکنید برابر قانون باهاتون برخورد میشه وقتی کاربرانی جو و ارامش انجمن رو بهم میزنن و فضای انجمن رو متشنج میکنن این طبیعی است که باید باهاشون برخورد کرد به همین خاطر باید به طور کاملا قاطع با همچین کاربرانی برخورد کرد مدیران باید با قاطعیت بیشتری با کاربران متخلف برخورد کنند و

درسته. بزار یه مثال بزنم

ما یه چراغ راهنمایی سر چهارراه داریم. همه هم چراغ راهنمایی رو قبول دارند.
خوب میخواهیم یه شمارشگر عددی هم نصب کنیم. این خلاف قانون نیست. این برای بهبود قانونه.
نباید این رفتارها و حرف ها خلاف قوانین فهمیده بشه. بلکه در جهت توسعه و پیشرفتش تلقی بشه.
البته تف سر بالا رو  هم نباید پذیرفت. بادلیل باید صحبت کرد.

آفلاین سجاد !

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • کدرز
آقای بهزادی رشته‌ی تحصیلی من ‌IT Management هست البته برای Ph.D و فکر هم نمیکنم بدبخت باشم! بی‌ادبی رو دیگه از حد گذرندوین.
اگر سطح سواد استاد‌های شما پایینه برای اینه که در دانشگاه خوبی در حال تحصیل نیستید. اما بهرحال در هیچ‌جای دنیا کل‌کل کردن با استاد هم پذیرفته نیست و چنین شخصی بی‌ادب تلقی میشه، حالا هرفدر هم که درست بگه یا استادش اشتباه کنه.
با نهایت شرمساری، رویه‌ی جاری در جامعه و پیرو اون جامعه‌ی مجازی به‌اندازه‌ای آلوده است که همونطور که قبلا اشاره کردم اصلاح‌پذیر نیست مگر با گذشت زمان و تعویض نسل!
نمونه‌های این بی‌ادبی‌ها و بی‌فرهنگی‌ها، شوربختانه در همه‌جای کشور عزیز ما جاری است. وقتی بالاترین مسئول اجرایی یه کشور اونقدر بی‌ادبه که مثلا میگه آب رو بریزید اونجا که میسوزه،

فکر کنم آقای بهزادی با مشخص کردن دقیق "بدبخت ها" یه خورده بیراهه رفتن.

من در دانشگاه پیام نور درس میخونم و به وضوح سطح پایین اساتیدم رو میبینم
و البته این که ما مجبور هستیم کل کتاب درسی رو بخونیم و خبری از جزوه و ... برای پاس شدن هم نیست

به نظر من:
اما آیا دلیل میشه که بگیم ما بدبختیم؟ بد بختی یا خوشبختی نسبیه و هرکس واسه خودش تصمیم میگیره که بدبخته یا خوشبخت
و گفتن کلمه بدبخت به گروهی خاص باعث القای حس بد بختی در آنها ممکنه بشه و به بدبختی بیشتر سوق بده
و با ایجاد شدن حس بدبختی در جامعه  فعالیت و تلاش کم میشه و کم کم از بین میره و "کار" کم میشه و امید به زندگی کم میشه خود کشی زیاد میشه فساد و تجاوز و دزدی و قتل زیاد میشه و جامعه به گند کشیده میشه و هممون میدونیم چنین جامعه ای خوب نیست چون انسانها تنهایی نمیتونند هدفشونو پیدا کنند و باید با هم ارتباط داشته باشن

ما در جامعه ای به نام انجمن اوبونتو هستیم و امیدواریم انجمن به گند کشیده نشه فعالیت اعضا کم نشه ترک انجمن زیاد نشه ترولینگ زیاد نشه

تقدیم به داریوش:

گفتم کدر (coder) شوم مگرم درد جامعه                      ساکن شود ، ساکن نشد من هم ترول شدم
    چون یک کدر (coder) اوفتاده بدم فی الکامیونیتی        حرف های نابخردانه بدیدم ترول شد
    از هر که انتقاد کردم خود یک ترول بود                    دوشواری ای برای ترولینگ ندیدم ترول شدم
    گویند، داریوش ! تو را کی ترول کرد !                     داریوش:  اکسیر بلاهت ، در کامیونیتی دیدم ترول شدم!

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت

تقدیم به داریوش:

گفتم کدر (coder) شوم مگرم درد جامعه                      ساکن شود ، ساکن نشد من هم ترول شدم
    چون یک کدر (coder) اوفتاده بدم فی الکامیونیتی        حرف های نابخردانه بدیدم ترول شدم
    از هر که انتقاد کردم خود یک ترول بود                    دوشواری ای برای ترولینگ ندیدم ترول شدم
    گویند، داریوش ! تو را کی ترول کرد !                     داریوش:  اکسیر بلاهت ، در کامیونیتی دیدم ترول شدم!

+1

آخه تورو خدا ببینید تشکر نداره این انجمن و مجبوریم ترول تر بشیم و تاپیکو بهم بزنیم برای تشکر، خواهشا نیاید بگید انجمن واسه تشکر نیست  که اصلا قبول ندارم؛ درسته به اختیار میان پاسخ میدن اما این تشکر کردن دلگرمیه که باز هم جواب ها باشن.

این کار هم از مدیران با این که ماههاست همه داشتن داد میزدن، بر نیومده فعلا. ???

و در مورد تاپیک آقا سلمان بگم که ازین تاپیک ها خیلی درست شده و مدیران اینجا متاسفانه به درخواست های عادی هیچ پاسخی نمیدن و فقط تاپیک میمونه، میپوسه و فراموش میشه.

اگر عملی شدن یک درخواست تو اون تاپیک ها رو دیده بودیم الان همچین تاپیکی شروع به فعالیت نمیکرد.

ماجرای برداشتن سیستم امتیاز دهی هنوز تو خاطره ها هست  :-X

I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir

تقدیم به داریوش:

چون یک کدر (coder) اوفتاده بدم فی الکامیونیتی        حرف های نابخردانه بدیدم ترول شدم

+1

آخه تورو خدا ببینید تشکر نداره این انجمن و مجبوریم ترول تر بشیم و تاپیکو بهم بزنیم برای تشکر، خواهشا نیاید بگید انجمن واسه تشکر نیست  که اصلا قبول ندارم؛ درسته به اختیار میان پاسخ میدن اما این تشکر کردن دلگرمیه که باز هم جواب ها باشن.

و در مورد تاپیک آقا سلمان بگم که ازین تاپیک ها خیلی درست شده و مدیران اینجا متاسفانه به درخواست های عادی هیچ پاسخی نمیدن و فقط تاپیک میمونه، میپوسه و فراموش میشه.

اگر عملی شدن یک درخواست تو اون تاپیک ها رو دیده بودیم الان همچین تاپیکی شروع به فعالیت نمیکرد.

درسته که ترول هستید و به ترول بودن خودتون هم افتخار میکنین، ولی به فکر چشمای ما هم باشین. کور نیستیم که! ;D
نیاز به توجه، با نوشتن با فونت کوچیک هم ارضاء میشه، من بهتون قول میدم میتونیم نوشته هاتون رو با فونت کوچیک هم بخونیم.  :D
Freedom and community are important

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت

تقدیم به داریوش:

+1

درسته که ترول هستید و به ترول بودن خودتون هم افتخار میکنین، ولی به فکر چشمای ما هم باشین. کور نیستیم که! ;D
نیاز به توجه، با نوشتن با فونت کوچیک هم ارضاء میشه، من بهتون قول میدم میتونیم نوشته هاتون رو با فونت کوچیک هم بخونیم.  :D

اینجا منو زامبی کرد داااش!
کسایی که با شی گرایی مشکل داشتن و تاپیکشو به گند میکشیدن، کسایی که مجبور کردن ترول گونه برخورد کنیم و کسایی که حواسشون هست تو تبلت و موبایل فونت انجمن مورچست و باید درشت بنویسن که اونا هم ببینن؛ ::)

و خوشحال عارض شم خدمتتون که اگه این تاپیک و مشارکت خوب بچه ها نبود تاپیک پایین درست نمیشد و سنجاق نمیشد و همچنان ترول پروری ادامه میافت :|

I just felt like running

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
والا ما که نفهمیدیم این ترول چیه  :o چه معنی میده  :o چرا انقدر تکرارش میکنی؟ چی هست اصلا؟ خوردنیه؟ پوشیدنیه؟ مکانه؟ چیه؟  ;D
یه سرچی کردم کلمه ترول رو، سایت چندتا آدم بیکار اومد که دارن عکسای بی مزه و مسخره منتشر میکنن. اونا ترولن؟

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
والا ما که نفهمیدیم این ترول چیه  :o چه معنی میده  :o چرا انقدر تکرارش میکنی؟ چی هست اصلا؟ خوردنیه؟ پوشیدنیه؟ مکانه؟ چیه؟  ;D
یه سرچی کردم کلمه ترول رو، سایت چندتا آدم بیکار اومد که دارن عکسای بی مزه و مسخره منتشر میکنن. اونا ترولن؟

ترول منم، ترول تویی، ترول این مملکته، ترول این آدمان، ترول...

ترول های یکسری آدماهای از رده خارج و تباه و فاقد شخصیت خوب اجتماعی ان که انجمن ها عین چی پرسه میزنن و نمایشی از خود برپا میکنن و جو به هم میزنن و خلاصه ترولن و....

تعریف کاملتر و دقیق تر تو نارنجی : http://narenji.ir/3098
I just felt like running

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243

ترول های یکسری آدماهای از رده خارج و تباه و فاقد شخصیت خوب اجتماعی ان که انجمن ها عین چی پرسه میزنن و نمایشی از خود برپا میکنن و جو به هم میزنن و خلاصه ترولن و....

ممنون از توضیحاتت. استفاده خوبی بردم. الان من میخوام یه حرف ترولی بزنم  ;D من توی اوایل بحث از حرفات خوشم میومد. ولی الان که بیشتر فکر میکنم میبینم بیخودی خوشم اومده  :o
با حرف زدنت سعی نکن خودت رو خراب بکنی  ;)

نقل‌قول
انصافا آدم عاقل، همچین حرفی میزنه؟ اول از اینکه اینجا یه محیط عمومی هست و طبق قوانین انجمن، کسی حق توهین به شخص دیگری رو نداره. الان تو خودت، من، و تمام مردم دنیا رو ترول خطاب کردی. به چه حقی؟  :o حتی اگه خودت ترول باشی، حق نداری بیای بگی من ترول هستم  :-X نباید توهین کنی به خودت.
البته میدونم حرفایی که زدی شوخی بود و جدی نبود. منم همینطوری گفتم  ;D

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت

ممنون از توضیحاتت. استفاده خوبی بردم. الان من میخوام یه حرف ترولی بزنم  ;D من توی اوایل بحث از حرفات خوشم میومد. ولی الان که بیشتر فکر میکنم میبینم بیخودی خوشم اومده  :o

نقل‌قول
انصافا آدم عاقل، همچین حرفی میزنه؟ اول از اینکه اینجا یه محیط عمومی هست و طبق قوانین انجمن، کسی حق توهین به شخص دیگری رو نداره. الان تو خودت، من، و تمام مردم دنیا رو ترول خطاب کردی. به چه حقی؟  :o حتی اگه خودت ترول باشی، حق نداری بیای بگی من ترول هستم  :-X نباید توهین کنی به خودت.

همه آدما عین کودک درون، یک ترول درون هم دارن.

اگه توهینی بنظر رسیده عذر میخوام اما این تاپیک برای این ایجاد شده که دوستانی که کمک میکنن و انسانهای خوبی بودن و شرافنت مندانه رفتار میکردن؛ دلیلشون ترول ها بودن.

ترول هایی که خودشون مچ ترول های دیگه رو میگرن و خلاصه ترول بازاری شده.

اما نباید میشده.

اینجا یک انجمنه که برپایه ی نظم معنوی و نه یک نظمی که ظاهر نظم دداره هدایت بشه.

اینجا بخاطر این ایجاد شد که ترول نباشیم و قدر جمع خوبی که میتونه باعث پیشرفت بشه رو بدونیم؛

و البته دیگه الان بدرد نمیخوره چون مدیران با ما صحبت میکنن و ما هم با اونها؛

ادامه ی این تاپیک، قدری محترمانه و شرافتمندانه تر اینجاست : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,69077.0/topicseen.html
I just felt like running

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1392، 10:21 ب‌ظ توسط HsebliS »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11

نقل‌قول

همه آدما عین کودک درون، یک ترول درون هم دارن.

اگه توهینی بنظر رسیده عذر میخوام اما این تاپیک برای این ایجاد شده که دوستانی که کمک میکنن و انسانهای خوبی بودن و شرافنت مندانه رفتار میکردن؛ دلیلشون ترول ها بودن.

ترول هایی که خودشون مچ ترول های دیگه رو میگرن و خلاصه ترول بازاری شده.

اما نباید میشده.

اینجا یک انجمنه که برپایه ی نظم معنوی و نه یک نظمی که ظاهر نظم دداره هدایت بشه.

اینجا بخاطر این ایجاد شد که ترول نباشیم و قدر جمع خوبی که میتونه باعث پیشرفت بشه رو بدونیم؛

و البته دیگه الان بدرد نمیخوره چون مدیران با ما صحبت میکنن و ما هم با اونها؛

ادامه ی این تاپیک، قدری محترمانه و شرافتمندانه تر اینجاست : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,69077.0/topicseen.html
امثال جنابعالی جو این فروم رو دارن بهم میریزن آقای داریوش خان! مجبور نیستی همینطور کامنت بزاری و به شعور بقیه توهین کنی. اینجا بخاطر این ایجاد شد که ترول نباشیم!!!! همه آدما عین کودک درون، یک ترول درون هم دارن!!!! اگه جنابعالی آدمی ترول هستی که خودت هم داری میگی! قرار نیست بقیه اینطور باشن لطفا به شعور بقیه توهین نکن آقای محترم. و اما راه حل  مدیران باید با امثال جنابعالی قاطع تر برخورد کنن تا به خودشون اجازه ندن هرکاری دلشون می خواد انجام بدن

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت

امثال جنابعالی جو این فروم رو دارن بهم میریزن آقای داریوش خان! مجبور نیستی همینطور کامنت بزاری و به شعور بقیه توهین کنی. اینجا بخاطر این ایجاد شد که ترول نباشیم!!!! همه آدما عین کودک درون، یک ترول درون هم دارن!!!! اگه جنابعالی آدمی ترول هستی که خودت هم داری میگی! قرار نیست بقیه اینطور باشن لطفا به شعور بقیه توهین نکن آقای محترم. و اما راه حل  مدیران باید با امثال جنابعالی قاطع تر برخورد کنن تا به خودشون اجازه ندن هرکاری دلشون می خواد انجام بدن

امثال من که میگم "ادامه ی این تاپیک، قدری محترمانه و شرافتمندانه تر اینجاست : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,69077.0/topicseen.html"

آدم خوبهای انجمن مثل شما (با اینکه تاپیک به نتیجه رسیده و محل بعدیش مشخص شده و به هدفش که ارتباط با مدیران بود رسیده دارن) نقل قول میکنن دوست خوبم، حالا ترول کیه قضاوت با... ;)

I just felt like running

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
نقل‌قول
آدم خوبهای انجمن مثل شما (با اینکه تاپیک به نتیجه رسیده و محل بعدیش مشخص شده و به هدفش که ارتباط با مدیران بود رسیده دارن) نقل قول میکنن دوست خوبم، حالا ترول کیه قضاوت با... ;)
۱۰۰ درصد کسی که این تایپیک رو ببینه خودش میفهمه ترول کیه  :D بعضی وقتها آدم جوابی رو نده از کنارش رد بشه بهتر است یا بهتر بگم بعضی از حرفها اونقدر پیش پا افتاده و کودکانه است که اصلا حیف وقت که آدم بخواد بهش اهمیت بده و جوابش رو بده اما بعضی وقتها میبینی یه نفر هی داره حرفهای غلط خودش رو تکرار میکنه همچین آدمهایی اگه بهشون جواب ندی فکر میکنن حق با خودشون است به همین خاطر هم اومدن زیر این تایپیک کامنت گذاشتم که بدونی چه خبره! من حرفهام رو زدم بیشتر از این هم اصلا ارزشی نداره که بخوام وقتم رو بابتش تلف کنم شما هم هرچقدر دوست داری این زیر کامنت بزار و به افشاگری هات ادامه بده  :D

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
نقل‌قول
۱۰۰ درصد کسی که این تایپیک رو ببینه خودش میفهمه ترول کیه  :D بعضی وقتها آدم جوابی رو نده از کنارش رد بشه بهتر است یا بهتر بگم بعضی از حرفها اونقدر پیش پا افتاده و کودکانه است که اصلا حیف وقت که آدم بخواد بهش اهمیت بده و جوابش رو بده اما بعضی وقتها میبینی یه نفر هی داره حرفهای غلط خودش رو تکرار میکنه همچین آدمهایی اگه بهشون جواب ندی فکر میکنن حق با خودشون است به همین خاطر هم اومدن زیر این تایپیک کامنت گذاشتم که بدونی چه خبره! من حرفهام رو زدم بیشتر از این هم اصلا ارزشی نداره که بخوام وقتم رو بابتش تلف کنم شما هم هرچقدر دوست داری این زیر کامنت بزار و به افشاگری هات ادامه بده  :D

+ 1
I just felt like running