آقای بهزادی رشتهی تحصیلی من IT Management هست البته برای Ph.D و فکر هم نمیکنم بدبخت باشم! بیادبی رو دیگه از حد گذرندوین.
اگر سطح سواد استادهای شما پایینه برای اینه که در دانشگاه خوبی در حال تحصیل نیستید. اما بهرحال در هیچجای دنیا کلکل کردن با استاد هم پذیرفته نیست و چنین شخصی بیادب تلقی میشه، حالا هرفدر هم که درست بگه یا استادش اشتباه کنه.
با نهایت شرمساری، رویهی جاری در جامعه و پیرو اون جامعهی مجازی بهاندازهای آلوده است که همونطور که قبلا اشاره کردم اصلاحپذیر نیست مگر با گذشت زمان و تعویض نسل!
نمونههای این بیادبیها و بیفرهنگیها، شوربختانه در همهجای کشور عزیز ما جاری است. وقتی بالاترین مسئول اجرایی یه کشور اونقدر بیادبه که مثلا میگه آب رو بریزید اونجا که میسوزه،
فکر کنم آقای بهزادی با مشخص کردن دقیق "بدبخت ها" یه خورده بیراهه رفتن.
من در دانشگاه پیام نور درس میخونم و به وضوح سطح پایین اساتیدم رو میبینم
و البته این که ما مجبور هستیم کل کتاب درسی رو بخونیم و خبری از جزوه و ... برای پاس شدن هم نیست
به نظر من:
اما آیا دلیل میشه که بگیم ما بدبختیم؟ بد بختی یا خوشبختی نسبیه و هرکس واسه خودش تصمیم میگیره که بدبخته یا خوشبخت
و گفتن کلمه بدبخت به گروهی خاص باعث القای حس بد بختی در آنها ممکنه بشه و به بدبختی بیشتر سوق بده
و با ایجاد شدن حس بدبختی در جامعه فعالیت و تلاش کم میشه و کم کم از بین میره و "کار" کم میشه و امید به زندگی کم میشه خود کشی زیاد میشه فساد و تجاوز و دزدی و قتل زیاد میشه و جامعه به گند کشیده میشه و هممون میدونیم چنین جامعه ای خوب نیست چون انسانها تنهایی نمیتونند هدفشونو پیدا کنند و باید با هم ارتباط داشته باشن
ما در جامعه ای به نام انجمن اوبونتو هستیم و امیدواریم انجمن به گند کشیده نشه فعالیت اعضا کم نشه ترک انجمن زیاد نشه ترولینگ زیاد نشه
تقدیم به داریوش:
گفتم کدر (coder) شوم مگرم درد جامعه ساکن شود ، ساکن نشد من هم ترول شدم
چون یک کدر (coder) اوفتاده بدم فی الکامیونیتی حرف های نابخردانه بدیدم ترول شد
از هر که انتقاد کردم خود یک ترول بود دوشواری ای برای ترولینگ ندیدم ترول شدم
گویند، داریوش ! تو را کی ترول کرد ! داریوش: اکسیر بلاهت ، در کامیونیتی دیدم ترول شدم!