متاسفم آقای دانیال اما پاسخی به من داده نشد که :
چه بلایی به سر تاپیک مدیر انقلابی اومد؟
اگه واقعاُ نمیتونی معنی مورد ۳ رو بفهمی باید برات ترجمه کنم که به علّت گزارشهای زیاد و اعتراضهای کاربران بسته شد
این الآن یعنی اخطار گرفتی؟؟؟؟
اگه خیلی مشتاقید بدونید و دونستنش مکلی رو براتون حل میکنه بله، بنده هشدار با درجهی ۱۰ گرفتم و الآن هم «تحت نظر» هستم
میشه چند نمونه از این گزارشها رو بذاری؟ فقط متن رو بذار و اسم افرادی که گزارش دادن رو نذار. بعد اون افرادی که گزارش دادن اگه دوست داشتن بیان بگن که من گزارش دادم.
آره. این ایدهی خوبیه. مثلاً در مورد همین تاپیکی که الآن توش هستیم این گزارشها اومده:
۱. سلام
ماجراها اظهر من الشمسه
نیاز به توضیح هم نیست
۲. تشریف بیارید اینجا رو ببینید
۳. احساس میکنم این یکی از اکانتهای فیک ***ـه
۴. واقعا از دیدن پستها ناراحت شدم. هیچ حرفی ندارم که بزنم. برای خودم ناراحت نیستم برای شما ناراحت هستم
که این همه از وقت و عمر با ارزشتون میذارید و آخر اینجوری باهاتون برخورد میشه.
۵. چنین افرادی همه جا هستند و همیشه اشکال رو از بقیه میبینند، در حالی که در اکثر موارد خودشون مقصر هستند. مختص ایران هم نیست و حدس هم میزنم که سن پایینی داشته باشه (زیر ۱۸ سال).
۶. متن توهین آمیز
۷. هشدار داده شود
۸. متن توهین آمیز و غیر مفید
۹. کسی نظری برای این تاپیک نداره؟!
۱۰. فکر نمیکنم این پست هیچ بار مفیدی داشته باشه و هیچ چیزی رو روشن بکنه.
تعریفت از رفتار عجیب چیه؟ شاید اون جوونها دارن درست میگن! هیچوقت سن ملاک توانایی نیست. یه چند مدت بذارین جوونترهای انجمن، انجمن رو بچرخونن ببینیم چی میشه! بعد اگه اوضاع خوب پیش نرفت بگو نباید زمام امور رو به جوونترها داد.
رفتار عجیب یعنی رفتار کودکانه، مدل رفتاری برخی از دوستان مثل آقای حقیری. هرچیزی رو که نمی شه با سعی و خطا انجام داد. مثل اینه که بگی خالا یه بار انگشتت رو بکن تو پریز برق بعد اگه مردی بگو نباید انگشت رو در پریز کرد
از کجا میفهمین که این افراد مورد تایید بقیه هستن؟ (فقط چون چند نفر بعد از اعلام مدیر شدن یک نفر میان بهش تبریک میگن این یعنی اینکه همه اون مدیر رو تایید کردن؟!)
خیر، تو همون پست نخستم در این موضوع هم اشاره کردم که قبل از این که کسی بخواد به تیم مدیریت اضافه بشه باید تواناییشون اجراز بشه و تمام مدیران قبلی روی اون شخص به اجماع برسن
یکی از مدیران با یوزر نارسیس یا یه همچین چیزی، تنها حرکتی که من ازش دیدم این بوده که هر چند وقت یکبار چندتا تاپیک رو بسته یا انتقال داده. الآن ایشون اصلا مورد تایید من نیستن! (الآنه که یه اخطار واس من بیاد)
قرار نیست مدیران مورد تأیید همهی کاربران باشن. خانم نارسیس از اعضای قدیمی و بسیار باسواد انجمن هستن که اتّفاقاً از بقیه ی مدیران هم بیشتر فعّال هستن و به نوعی دبیری گروه مدیران رو برعهده دارن. فقط نوع فعّالیت ایشون به گونهایه که همه نمیتونن متوجّهش بشن.
درضمن، این باسواد که ذکر کردی یعنی اینکه بیان به سوالات کاربرا پاسخ بدن. نه اینکه فقط بیان تاپیک ببندن! بعضی از مدیران هم تو این تقریبا ۲سالی که اینجا فعالم، فکر نکنم تعداد پستها و یا حتی کارهای مدیریتی که ازشون دیده باشم به ۵تا برسه. الآن کی میخواد به وضع این مدیرای بیفعالیت رسیدگی کنه؟
تعریفت از مدیر اشتباهه. باید که اصلاً وجود نداره، و بعدش هم این اعضا هستن که
میتونن به سوالات کاربران پاسخ بدن. به علّت دلایلی معمولاً این جور میطلبه که مدیران زیاد در روند موضوعات عادی انجمن دخالت نکنن.
وظیفهی مدیران اینه:
۱. ایجاد و سرپا نگهداشتن محیط انجمن. مثلاً اگه شهابسنگ زد و سرور ترکید مدیران باید سایت رو سرپا نگهدارن
۲. رسیدگی به گزارشات وارده از اعضا. که میشه همون ویرایش پستهای نامناسب یا بستن تاپیکهای بیهدف و…
آقای بهزادی دوست دارم منظورتون از عبارت "بدبخت" رو بدونم :)
یعنی من که مدیریت میخونم و این رشته رو از روی علاقه انتخاب کردم بدبختم و کسایی تحصیلات آکادمیکشون در رشته کامپیوتر هست ...
نه. بدبخت کسیه که مجبور باشه چیزی رو بخونه و حفظ کنه و این حق رو به خودش نده که در درستی اونها شک کنه. برای مثال من خودم در دانشگاه با استادهای بیسواد زیادی روبه رو بودم که اصرار داشتند حرفهای نادرست و مزخرفشون رو به خورد ما دانشجوهای بدبخت بدن. کسی که گرفتار چنین استادی بشه بدبخته و کسی که در مقابل این انگلهای استادنما فد علم نکنه انتخاب کرده که بدبخت باشه. امیدوارم متوجّه منظورم شده باشی (:
در پایان برای طولانی شدن این ارسال از همه عذرخواهی میکنم