انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: "اندر احوالاته شهر هرت" یا "مجله ی اوبونتو فارسی"  (دفعات بازدید: 25487 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
معذرت میخوام در همین ابتدا بابت اسپم.
من اگه جای ناظران و مدیران اینجا بودم بعضی رفتارها رو اصلا تحمل نمیکردم، بعضی از کاربران نباید دسترسی پست زدن بدون محدودیت رو داشته باشن، تا جو انجمن آروم بمونه.

نه خیر، بعضی از اراذل به جاهایی رسیدند که موجب شدند انجمن به این روز بیفته :).

اراذل کلمه ی خوبی نیست. به نظرم تند داری میری دوست من حقیری.همه تابع قانون از اعضا تازه کار تا مدیرش .

جمع مکسر رذل و یعنی ، افرادی که شعورشون کمتر از موقعیتشونه :).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
معذرت میخوام در همین ابتدا بابت اسپم.
من اگه جای ناظران و مدیران اینجا بودم بعضی رفتارها رو اصلا تحمل نمیکردم، بعضی از کاربران نباید دسترسی پست زدن بدون محدودیت رو داشته باشن، تا جو انجمن آروم بمونه.

نه خیر، بعضی از اراذل به جاهایی رسیدند که موجب شدند انجمن به این روز بیفته :).

اراذل کلمه ی خوبی نیست. به نظرم تند داری میری دوست من حقیری.همه تابع قانون از اعضا تازه کار تا مدیرش .

جمع مکسر رذل و یعنی ، افرادی که شعورشون کمتر از موقعیتشونه :).

نباید اینگونه صحبت کرد.

به هر حال مشکلی است که نیاز به بررسی داره .چون اگر قراربود حل بشه چند ماه پیش حل می شد.

آیا نیاز به این کد هست.
   ******************************  انجمن های فارسی اوبونتو  sudo apt-get update
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1392، 11:52 ب‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
دوستان، عزیزان، بزرگواران،

اول از همه این نکته رو بگم که تمامی نظرهای شما توسط ناظران و گروه راهبران خونده می‌شه، اگه توی این تاپیک پست نمی‌ذارن دلیل بر بی تفاوتی نیست. من خودم تمام پست‌های این تاپیک رو می‌خونم.

بعضی از دوستان از پست‌هایی انتقاد دارن که مدت‌ها قبل توی فورم گذاشته شده، شما اون موقع اعتراض نکردید حالا یادتون اومده که بله فلانی، فلان موقع، فلان حرف رو زده. چرا همون موقع چیزی نگفتید؟ چرا حرف‌ها رو توی دلتون نگه داشتید؟ ناظران انجمن که توی ذهن شما نیستند، شما باید بگید و از دکمه‌ی «گزارش به مدیر انجمن» استفاده کنید تا با کاربرهای خاطی در هر سطحی که هستن برخورد بشه.

نکته‌ی بعدی اینکه بعضی از ناظران این انجمن هم اخطارهاشون به سطحی رسیده که به صورت خودکار «تحت نظر» قرار گرفتن، اگه بیشتر اخطار بگیرن دسترسیشون قطع می‌شه، دقیقاً مثل بعضی کاربرهای دیگه که دسترسیشون موقتاً قطع شده و هیچ تفاونی بین ناظران با بقیه نیست.

مهم‌ترین نکته هم این‌که راه‌حل بدید، مشکل‌ها رو به اندازه‌ی کافی و با لحن‌های متفاوت گفتید، اگه کس راه‌حل جامعی داره، بنظر من توی یه تاپیک جدا راه‌حلش رو بگه. این فورم متعلق به همه‌ی کاربرها هست و ناظرها و راهبران تنها و تنها خدمتگذاران جامعه‌ی نرم‌افزار آزاد هستند تا این فرهنگ گسترش پیدا کنه.

نکته‌ی آخر این‌که ادب رو رعایت کنید تا ناظران مجبور نشن که پست‌های گرانقدر شما رو ویرایش کنن یا تاپیک‌ رو ببندن.
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1392، 12:02 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *

۷. متأسّفانه مسأله‌ی سن پایین عدّه‌ی زیادی از کاربران که گه‌گاه موجب بروز رفتارهای عجیبی می‌شه که همه باهاش آشناییم

اگر اوبونتو فون در ایران مورد استقبال قراربگیره ممکنه این مشکلات بدتر هم بشه.چون طیف جدیدی وارد می شوند.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
متاسفم آقای دانیال اما پاسخی به من داده نشد که :

چه بلایی به سر تاپیک مدیر انقلابی اومد؟
اگه واقعاُ نمی‌تونی معنی مورد ۳ رو بفهمی باید برات ترجمه کنم که به علّت گزارش‌های زیاد و اعتراض‌های کاربران بسته شد

این الآن یعنی اخطار گرفتی؟؟؟؟
اگه خیلی مشتاقید بدونید و دونستنش مکلی رو براتون حل می‌کنه بله، بنده هشدار با درجه‌ی ۱۰ گرفتم و الآن هم «تحت نظر» هستم

میشه چند نمونه از این گزارش‌ها رو بذاری؟ فقط متن رو بذار و اسم افرادی که گزارش دادن رو نذار. بعد اون افرادی که گزارش دادن اگه دوست داشتن بیان بگن که من گزارش دادم.
آره. این ایده‌ی خوبیه. مثلاً در مورد همین تاپیکی که الآن توش هستیم این گزارش‌ها اومده:
۱. سلام
ماجراها اظهر من الشمسه
نیاز به توضیح هم نیست

۲. تشریف بیارید اینجا رو ببینید

۳. احساس می‌کنم این یکی از اکانت‌های فیک ***ـه

۴. واقعا از دیدن پست‌ها ناراحت شدم. هیچ حرفی ندارم که بزنم. برای خودم ناراحت نیستم برای شما ناراحت هستم :) که این همه از وقت و عمر با ارزشتون می‌ذارید و آخر این‌جوری باهاتون برخورد می‌شه.

۵. چنین افرادی همه جا هستند و همیشه اشکال رو از بقیه می‌بینند، در حالی که در اکثر موارد خودشون مقصر هستند. مختص ایران هم نیست و حدس هم می‌زنم که سن پایینی داشته باشه (زیر ۱۸ سال).

۶. متن توهین آمیز

۷. هشدار داده شود

۸. متن توهین آمیز و غیر مفید

۹. کسی نظری برای این تاپیک نداره؟!

۱۰. فکر نمی‌کنم این پست هیچ بار مفیدی داشته باشه و هیچ چیزی رو روشن بکنه.

تعریفت از رفتار عجیب چیه؟ شاید اون جوون‌ها دارن درست میگن! هیچوقت سن ملاک توانایی نیست. یه چند مدت بذارین جوون‌ترهای انجمن، انجمن رو بچرخونن ببینیم چی میشه! بعد اگه اوضاع خوب پیش نرفت بگو نباید زمام امور رو به جوون‌ترها داد.
رفتار عجیب یعنی رفتار کودکانه، مدل رفتاری برخی از دوستان مثل آقای حقیری. هرچیزی رو که نمی شه با سعی و خطا انجام داد. مثل اینه که بگی خالا یه بار انگشتت رو بکن تو پریز برق بعد اگه مردی بگو نباید انگشت رو در پریز کرد

از کجا میفهمین که این افراد مورد تایید بقیه هستن؟ (فقط چون چند نفر بعد از اعلام مدیر شدن یک نفر میان بهش تبریک میگن این یعنی اینکه همه اون مدیر رو تایید کردن؟!)
خیر، تو همون پست نخستم در این موضوع هم اشاره کردم که قبل از این که کسی بخواد به تیم مدیریت اضافه بشه باید توانایی‌شون اجراز بشه و تمام مدیران قبلی روی اون شخص به اجماع برسن

یکی از مدیران با یوزر نارسیس یا یه همچین چیزی، تنها حرکتی که من ازش دیدم این بوده که هر چند وقت یکبار چندتا تاپیک رو بسته یا انتقال داده. الآن ایشون اصلا مورد تایید من نیستن! (الآنه که یه اخطار واس من بیاد)
قرار نیست مدیران مورد تأیید همه‌ی کاربران باشن. خانم نارسیس از اعضای قدیمی و بسیار باسواد انجمن هستن که اتّفاقاً از بقیه ی مدیران هم بیش‌تر فعّال هستن و به نوعی دبیری گروه مدیران رو برعهده دارن. فقط نوع فعّالیت ایشون به گونه‌ایه که همه نمی‌تونن متوجّهش بشن.

درضمن، این باسواد که ذکر کردی یعنی اینکه بیان به سوالات کاربرا پاسخ بدن. نه اینکه فقط بیان تاپیک ببندن! بعضی از مدیران هم تو این تقریبا ۲سالی که اینجا فعالم، فکر نکنم تعداد پست‌ها و یا حتی کارهای مدیریتی که ازشون دیده باشم به ۵تا برسه. الآن کی میخواد به وضع این مدیرای بی‌فعالیت رسیدگی کنه؟
تعریفت از مدیر اشتباهه. باید که اصلاً وجود نداره، و بعدش هم این اعضا هستن که می‌تونن به سوالات کاربران پاسخ بدن. به علّت دلایلی معمولاً این جور می‌طلبه که مدیران زیاد در روند موضوعات عادی انجمن دخالت نکنن.
وظیفه‌ی مدیران اینه:
۱. ایجاد و سرپا نگه‌داشتن محیط انجمن. مثلاً اگه شهاب‌سنگ زد و سرور ترکید مدیران باید سایت رو سرپا نگه‌دارن
۲. رسیدگی به گزارشات وارده از اعضا. که می‌شه همون ویرایش پست‌های نامناسب یا بستن تاپیک‌های بی‌هدف و…

آقای بهزادی دوست دارم منظورتون از عبارت "بدبخت" رو بدونم :‌)
یعنی من که مدیریت میخونم و این رشته رو از روی علاقه انتخاب کردم بدبختم و کسایی تحصیلات آکادمیکشون در رشته کامپیوتر هست ...
نه. بدبخت کسیه که مجبور باشه چیزی رو بخونه و حفظ کنه و این حق رو به خودش نده که در درستی اون‌ها شک کنه. برای مثال من خودم در دانشگاه با استادهای بی‌سواد زیادی روبه رو بودم که اصرار داشتند حرف‌های نادرست و مزخرفشون رو به خورد ما دانشجوهای بدبخت بدن. کسی که گرفتار چنین استادی بشه بدبخته و کسی که در مقابل این انگل‌های استادنما فد علم نکنه انتخاب کرده که بدبخت باشه. امیدوارم متوجّه منظورم شده باشی (:

در پایان برای طولانی شدن این ارسال از همه عذرخواهی می‌کنم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *

بعضی از دوستان از پست‌هایی انتقاد دارن که مدت‌ها قبل توی فورم گذاشته شده، شما اون موقع اعتراض نکردید حالا یادتون اومده که بله فلانی، فلان موقع، فلان حرف رو زده. چرا همون موقع چیزی نگفتید؟ چرا حرف‌ها رو توی دلتون نگه داشتید؟ ناظران انجمن که توی ذهن شما نیستند، شما باید بگید و از دکمه‌ی «گزارش به مدیر انجمن» استفاده کنید تا با کاربرهای خاطی در هر سطحی که هستن برخورد بشه.

دوست عزیزم دو خط آخر پست فاراب رو نخوندی.این ریشه دار هست.نه الان.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
دوستان خيلى هم تند نريد.اگه ميخوايد گزارش کنيد اول فکر اىنو هم بکنىد که بعدش مىخواد چى بشه.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
سلمان جان اینم یه پیشنهاد

هر بخش انجمن توسط یک یا چند ناظر که بتونن خوب ساپورت کنند قرار بگیره. اگر مشکلی هم بوجود آمد خود اون شخص با ناظر اون بخش حلش کنه در صورت عدم حل مشکل مدیریت تصمیم میگیره.البته باید با توجیه قانونی (یعنی فرد رو با قوانین توجیه کرد)این کارها صورت بگیره نه سلیقه ای.
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1392، 12:39 ق‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
آقای بهزادی دوست دارم منظورتون از عبارت "بدبخت" رو بدونم :‌)
یعنی من که مدیریت میخونم و این رشته رو از روی علاقه انتخاب کردم بدبختم و کسایی تحصیلات آکادمیکشون در رشته کامپیوتر هست ...
نه. بدبخت کسیه که مجبور باشه چیزی رو بخونه و حفظ کنه و این حق رو به خودش نده که در درستی اون‌ها شک کنه. برای مثال من خودم در دانشگاه با استادهای بی‌سواد زیادی روبه رو بودم که اصرار داشتند حرف‌های نادرست و مزخرفشون رو به خورد ما دانشجوهای بدبخت بدن. کسی که گرفتار چنین استادی بشه بدبخته و کسی که در مقابل این انگل‌های استادنما فد علم نکنه انتخاب کرده که بدبخت باشه. امیدوارم متوجّه منظورم شده باشی (:

بله، در این شرایط با حرفتون موافقم :‌)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین علی هردان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
توی این چند روزی که نبودم چه خبرایی توی انجمن هست  ;D
من تعجب میکنم از افرادی که تاپیک های این چنینی رو گزارش میکنن، در صورتی که توی جامعه خودمون، تمام افرادی که دارن پست میزنن با ادامه پیدا کردن چنین تاپیک هایی کاملا موافقن. نمیدونم گزارش دهندگان کیا هستن! فکر میکنم مدیران باشن  :guitar: :guitar:

این بحث ها و دعواها مدت‌های زیادیه که توی انجمن مطرح میشه. نمیدونم کی میخواد به نتیجه برسه. منم یه مدت از رفتار یکی از ناظرها حسابی عصبانی شده بودم، چون میدیدم که کلی از کاربران توی یک تاپیک خیلی مفید دارن با هم دیگه بحث میکنن، حتی ناظرها هم توی بحثشون شرکت دارند، ولی یهویی یه ناظر عجیب و غریب از راه میرسه و زرتی میزنه تاپیک رو میبنده  ??? بخاطر چندتا پست بی ربط. به نظر من، قفل کردن تاپیک راه مناسبی برای حل مشکل پست های منحرف کننده نیست. هیچ تاثیری هم نداره. مدتهاست که ناظران توی خیلی از انجمن ها، تاپیک رو به علت پست های نامربوط قفل میکنن. ولی هممون دیدیم که این حرکت، هیچ فایده ای نداره و این قضیه بازم تکرار میشه.
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1392، 04:37 ق‌ظ توسط علی هردان (ojZim) »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
ببینید دوستان هر انجمنی برای خودش قوانینی داره و شمایی که می یایی در این انجمن برای خود آیدی درست میکنی به این معنی است که قوانین این انجمن را چه خوب چه بد چه منصفانه و... هرچه است قبول دارید حق و حقوق کسی هم وقتی در جایی عضو میشه برابر است با قوانینی که براش پیش بینی شده اگه قوانین انجمن رو قبول ندارید نباید عضو بشید به همین سادگی! ماشاالله همتون هم که سواد دارید میتونید قوانین رو مرور کنید اگه فکر میکنید قوانین این انجمن از نظر شما مورد داره که نباید همون اول کار اصلا عضو میشدید اما اگر قوانین رو قبول دارید و بعد از عضو شدن از قوانین تخطی میکنید برابر قانون باهاتون برخورد میشه وقتی کاربرانی جو و ارامش انجمن رو بهم میزنن و فضای انجمن رو متشنج میکنن این طبیعی است که باید باهاشون برخورد کرد به همین خاطر باید به طور کاملا قاطع با همچین کاربرانی برخورد کرد مدیران باید با قاطعیت بیشتری با کاربران متخلف برخورد کنند و

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
دوستان، عزیزان، بزرگواران،

"سلمان" عزیز باهالترین و بهترین مدیر انجمن بوده لااقل در برخورد با من و دوسش دارم.

اما ازونجایی ما کلا تو کار کمپینیم، چن ساعت بعد راه انداختیم اما یادشون رفت و با کمال پررویی پاسخ دادن گاها : http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,62787.msg515192.html

دوستان من این تاپیک رو ایجاد کردم نه اینکه مشکل داشته باشم، یا بخوام اختلالی ایجاد کنم و جلب توجه کنم، یا اینکه بخوام اذیت کنم و جو تالار اوبونتو رو بهم بزنم؛اینجا تنها تالاریه که عضوم بخاطر سیستم عامل دومم و هرچند روز سر میزنم؛

اما اینکه کامیونیتی های عمومی که برای محصولی آزاد (هرچند شرکتی) ایجاد میشه اصلا خوب نیست کاربرا با مدیرا فاصلشون انقدر زیاد بشه و مدیرا از یک جنس دیگه ای باشن و کمتر مشارکتی ازشون ببینیم

البته از مدیرانی که بهشون بخاطر لحن تندم برخورد عذر میخوام اما اینجا اومدیم مشارکت کنیم؛ اگر ماجرای رفتن آرمان نبود و انقد دوباره رفتار بد مدیرا و تکرار این مسائل پیش نمیومد خب مسلما من تو تالار برنامه نویسی مینشستم لذت جاوا رو ادامه میدادم نه اینکه اینجا وقت تلف کنم اما :

چرا ساختارهای مدیریتی اصلاح نمیشه و مدیران بالا دست، رده ها ی مدیریتی مشخص نمیکنن و برای هر تالار مدیران شایسته ی سطح و دانش اون تالار نمیزارن که هر کسی نیاد و تو هر بحثی نخواد تاپیک ببنده.که توجیه منطقی.

و البته این حق رو بر جامعه فارسی اوبونتو محفوظ بدونن که حقوق کاربری برای کاربران محفوظ باشه، یک سیستم تشکر خوب داشته باشه، یک سیستم ریسپانس خوب برای تبلت ها و موبایل ها داشته باشه، آزادی های معنوی و حقوق  انسانی کاربرا ملاک باشه تو پاسخ دادن ها، شخصیت اجتماعی مدنظر باشه، قوانین برای بچه های نابالق انجمن که هنوز سن 18 نرسیدن متفاوت و با اقتضای سنشون باشه؛

و خلاصه انسانیت مطرح باشه.

الان مشکل اصلی فاصله ی مدیران و تفکر جوامع آزاد هست؛ درسته هرکجا قوانینی داره اما قوانین و مدیرهای اینجا، عین  یک کشوره( که اسمشو شما نمیدونید، منم نمیگم) که همچی توش هست و آزادن و خلاصه حالشو میبرن با مدیران انقلابیشون. ???

حرف دیگه ای ندارم

با تشکر

I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلمان جان، خودت یه تاپیک بزن تا هرکی هر پیشنهادی برای بهتر شدن انجمن داره بیاد اونجا بگه. فقط لطفا اون تاپیک رو کنترل کنین تا توش بحث متفرقه ایجاد نشه و همه فقط بیان نظراتشون رو بگن.

این دوبخش از صحبت‌های داریوش رو هم من کاملا باهاش موافقم:

نقل‌قول
اما اینکه کامیونیتی های عمومی که برای محصولی آزاد (هرچند شرکتی) ایجاد میشه اصلا خوب نیست کاربرا با مدیرا فاصلشون انقدر زیاد بشه و مدیرا از یک جنس دیگه ای باشن و کمتر مشارکتی ازشون ببینیم

نقل‌قول
چرا ساختارهای مدیریتی اصلاح نمیشه و مدیران بالا دست، رده ها ی مدیریتی مشخص نمیکنن و برای هر تالار مدیران شایسته ی سطح و دانش اون تالار نمیزارن که هر کسی نیاد و تو هر بحثی نخواد تاپیک ببنده.که توجیه منطقی.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
حامد جان و داریوش جان، اول از همه باید بگم که خوشحالم که شما توی این انجمن هستید،

@حامد، چشم ایجاد می‌کنم.

@داریوش،

نکته‌ی اول اینکه در رابطه با مشارکت ناظران و راهبران، اگر بخوایم با فیلم مقایسه کنیم، این‌ها بیشتر عوامل پشت صحنه هستن تا بازیگر نقش اول. توی همه‌ی فیلم‌ها همه برای بهرام رادان هورا می‌کشن هیچ کس برای صدابردار و منشی صحنه و بازیگردان، هورا نمی‌کشه. این فقط یه مثال بود، من خودم شاهد هستم که ناظران و گروه راهبران دارن توی پشت صحنه کار می‌کنن. بحث می‌کنن که آیا موتور ویکی به MediaWiki تغییر پیدا کنه یا نه. که آیا چیزی مثل AskUbuntu لازم هست ایجاد کنیم یا نه. بحث می‌شه که با فلان کاربر چجوری برخورد بشه، چون داره وقت و انرژی بقیه‌ی کاربرها رو می‌گیره.

نکته‌ی دوم: شما می‌گی که یکی از مشکل‌های این انجمن این هست که هر بخش باید یه مدیر داشته باشه تا هر مدیری نخواد هر تاپیکی رو ببنده، ولی بنظر من شما مساله رو دقیقاً برعکس متوجه شدی، کاربرها باید جوری رفتار کنن که مدیرها این اجازه رو به خودشون ندن که تاپیک‌ها رو ببندن، بنظر من باید «برخوردها قاطع‌تر و با مسامحه‌ی کم‌تر ولی با ذکر دلیل برای همه و توجیح کاربر خاطی» باشه. مثلاً توی همین تاپیک چه کلمه‌های زشت و سخیفی رو بعضی کاربرها به کار می‌برن، آیا همچین کاربری نباید باهاش برخورد بشه؟ نباید بهش تذکر اکید و شدید داده بشه که از کلمه‌های مناسب استفاده کنه؟

با بقیه‌ی چیزهایی که گفتی موافقم، به جز آخری :)
اینکه قوانین برای کسانی که نوجوان هستن متفاوت باشه، توی یه تاپیک گفتم که بخش جدایی براشون ایجاد کنیم، خودشون مخالف بودن.

البته این‌ها نظر شخص من بود و ممکنه نظر بقیه متفاوت باشه. سیستمی رشد می‌کنه که دارای نظرهای متفاوت و مخالف باشه.
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1392، 10:09 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
آقای بهزادی رشته‌ی تحصیلی من ‌IT Management هست البته برای Ph.D و فکر هم نمیکنم بدبخت باشم! بی‌ادبی رو دیگه از حد گذرندوین.
اگر سطح سواد استاد‌های شما پایینه برای اینه که در دانشگاه خوبی در حال تحصیل نیستید. اما بهرحال در هیچ‌جای دنیا کل‌کل کردن با استاد هم پذیرفته نیست و چنین شخصی بی‌ادب تلقی میشه، حالا هرقدر هم که درست بگه یا استادش اشتباه کنه.
با نهایت شرمساری، رویه‌ی جاری در جامعه و پیرو اون جامعه‌ی مجازی به‌اندازه‌ای آلوده است که همونطور که قبلا اشاره کردم اصلاح‌پذیر نیست مگر با گذشت زمان و تعویض نسل!
نمونه‌های این بی‌ادبی‌ها و بی‌فرهنگی‌ها، شوربختانه در همه‌جای کشور عزیز ما جاری است. وقتی بالاترین مسئول اجرایی یه کشور اونقدر بی‌ادبه که مثلا میگه آب رو بریزید اونجا که میسوزه، خب از اون بچه که اونجا نشسته چه انتظاری دارید؟ این چنین نمونه‌ها زیادن و در این مقال نمیگنجند. در دانشگاه، جامعه و تک‌تک نهادهای اجتماعی از بیمارستان‌‌ها گرفته تا اداره‌ها و غیره، هر روزه شاهد این دست  رفتارها هستیم. رفتارهایی که ریشه در تفکرات بنیادگرایی دارند. مرگ‌بر این و زنده‌باد آن! یا زیر‌پا گذاشتن پرچم یک کشور یا انواع توهین‌‌ها.
با ورود امکانات جدید ارتباطی مثل اینترنت این مشکل دو چندان شد. ازطرفی فرهنگ درست استفاده‌ی از آن، مانند قالب محصول‌های وارداتی، وارد کشور نشد و از طرف دیگر روش‌های کنترلی غلط جامعه رو قانون‌گریز کرد.
ای‌کاش به اون هم‌میهن بی‌ادب می‌شد فهموند که مثلا با اسپم‌باران کردن صفحه‌ شخصی بازیکن تیم ملی والیبال ایتالیا، نام تمام ایرانی‌ها رو در دنیا لکه‌دار میکنی:

این‌گونه نگرانی‌های فرهنگی دقدقه‌ی بسیاری از دلسوزان ایرانی است که نمونه‌هایشان در دنیای وب کم نیست.
یا اون دوست نوجوونمون که میره در انجمن‌های خارجی شاخ‌وشونه میکشه و متاسفانه از کلماتی مثل پرشین و ایرانی استفاده میکنه و دومینی رو از خودش معرفی می‌کنه که توش از کلمه‌ی ایران استفاده شده. خب همین میشه که ایران منفور‌ترین کشور دنیا میشه که فقط توی پاکستان بیش از ۵۰٪ نظر مثبتی بهش دارن.
باری به قول معروف از کوزه همان برون تراود که در اوست. من بخش بزرگی از آرامی‌های اخیر رو وابسته به حضور همگانی از همه قشر و سن در انجمن میدونم که خود نشان از موفقیت و همه‌گیر شدن نرم‌افزار‌های متن باز در جامعه داره. این موضوع مانند یک شمشیر دو‌لبه از طرفی برای گسترش این فرهنگ مفیده اما از طرفی باعث جایگزین شدن اون قشر قدیمی و فرهیخته با یک جامعه‌ی نوپا و اکثرا کم تجربه و کم سن و سال شده. سن کم به خودی خود بد نیست. رفتار‌های بچگانه زننده هستند. چه از طرف کاربر عادی چه از طرف تیم مدیریت.
امیدوارم روزی برسه که به ایرانی بودن خودمون در هر جایی که هستیم افتخار کنیم.
« آخرین ویرایش: 09 تیر 1392، 01:13 ب‌ظ توسط فاراب »
Godisnowhere