خب دیگه آقای بهزادی فکر میکنم کم کم دیگه حرفای من رو همه دارن میفهمن ، مدت ها پیش من این بحث رو داشتم سر این قضیه که شما یه مقداری نحوه و فرمت مدیریت کردنتون ایراد داره ،
- اولاً دوستان لطفا قضیه مدیریت و نظارت بر انجمن رو با هم قاطی نکنیم که افرادی در LinkedIn خودشون رو Ubuntu Forum Manager معرفی نکنن
چون به هر حال کسی که زیر اسمش میخوره Administrator باید بالاخره یه فرقی با Staff داشته باشه...
- مسئله بعدی اینکه دوستانی که از حرف آقای بهزادی ناراحت شدن در مورد بدبخت بودن و حرف های دیگه به نظرم نباید ناراحت شن اصلا
حرف ایشون اتفاقاً درسته ، الان میگم چرا :
دوستان متاسفانه من باید یکمی رک ، صریح و بی تربیت باشم شرمنده
همین آقای بهزادی و یا افراد دیگه ای مثل نارسیسوس (یا حالا هر اسم دیگه ای تو این مایه ها) که به هر دلیل درست یا نادرست دست به قفل کردن تاپیک ملت میزنن معلوم نیست اصلا از کجا بهشون این امر مشتبه میشه که حق تصمیم گیری در مورد بقیه اعضا دارن ، هزار بار گفتم بازهم میگم اینکه ما بخوایم اینجا بحثی رو زیر پرچم گنو/لینوکس و یه بقیه بحث های مرتبت به هر نحو (مثلاً بخوایم از ادعاهای شرکتی یا جایی در مورد یک نرم افزار انتقاد کنیم یا نقد و تحلیل کنیم) هیچ اشکالی نباید داشته باشه و مسئله مهم اینه که "ما نیازی نداریم کسی برامون تصمیم بگیره که چی درسته بگیم و بشنویم و چی درست نیست." تاپیک در صورتی که توهینی توش نباشه کسی حق نداره قفلش کنه :|
افراد اعتدال گرایی مثل سلمان که میان جو رو آروم میکنن فکر میکنم خیلی تاثیر گذاری بیشتر در روند بهتر شدن انجمن دارن تا افرادی که فقط بلدن تاپیک قفل کنن.
من وکیل وصی کسی نیستم اما این قضیه بیخ گلوم مونده و عصبیم کرده فکر میکنم حالا که مهدی هم پست گذاشته بگم بهتره :
-- جناب بهزادی صلاحیت شما رو کی تعیین کرده؟؟
- شما به چه حقی به خودت اجازه میدی تز کارشناسی بدی اینجوری تلاطم ایجاد کنی تو انجمن؟
- افرادی اینجا هستن که شما به گرد پای اطلاعات و سوادشون هم نمیرسی حالا اینکه کجا درس میخونی و انقدر به خودت مطمئنی که بخوای اینطوری قضاوت کنی و تازه بدتر اینکه ضمن اشتباه بودن تفکراتتون سعی در درست جلوه دادن و گسترش اونها هم دارید ، شخصاً اون استاد رو به شما ترجیح میدم چون حداقل ادعای کاذبی نداره...
- شما به چه حقی به خودت اجازه میدی راجع به بزرگ و یا کوچیک بودن بقیه اعضا حرفی بزنی و قضاوتی بکنی؟ خودت خیلی بزرگی؟ سن یه عدد توی شناسنامه ست و نه چیزی که معیار برای تعیین میزان شعور و عقل کاربران باشه ، شمایی که خیلی "گنده ای" برای چی حرکاتی رو که من اسمش رو عقده گشایی میزارم رو توی Twitter و Facebook انجام میدی مثل دری وری گفتن پشت سر محمد رضا حقیری با هشتگ و لینک؟؟؟
پسر جان اینترنت با مداد نوشته نشده که این کارها رو میکنی ، حداقل انقدر اعتماد به نفس داشته که بخواد همچین ادعایی بکنه حالا 2 جا هم کسی بهش چیزی بگه شما به عنوان هم وطن یا حداقل همون آرمان ها و شعارهایی که الان و توی این شرایط باید بگم مسخره ای که توی روز جشن انتشار پشت بلندگو تفت میدادی باید ازش حمایت کنین و به هم کمک کنین نه اینکه 2تا تو بگی 2 تا اون بگه (بالاخره غرور داره اون مگه آدم نیست؟) جنگ جهانی راه بندازین بعد تازه به خودتون هم افتخار کنین ...
راستشو بخوام بهت بگم این 1 ماهی که تو توییتر دارم فالوت میکنم کاملاً دستم اومده فقط ادعاست همه ی مسائل آخه چرند تر از این توییت تا حالا دیدیدین :
"من هر موقع حوصله ام سر میره به ویندوز فکر میکنم خندم میگره کلی حال میکنم
)"
و البته این رو هم بگم که منم هر موقع حوصله ام سر میره بخش افتخارات LinkedIn شما رو به دوستان نشون میدم میگم نگاه کن سطح دسترسی بهش دادن کیفور شده
)) (خوبه؟)
یه مسئله ای هست به اسم شخصیت و همچنین احترام کسی که راجع به هر مسئله ای درست یا غلط بخواد تک رای و از طرف خودش قضاوت کنه لایق حرفای دیگه ای نیست اصلاً . اون همه "خودت گفتی" توی روز جشن انتشار که گنو/لینوکس و این حرفا فقط همین نیستن و یه فرهنگ هستن ، ولی مثل اینکه فقط اون موقع بود چون افراد قرار بود انتخاب کنن اما وقتی انتخاب کردن و تموم شد و گرفتار اینجا شدن هرکسی که اصلا معلوم نیست چرا باید سطح دسترسی داشته باشه بر چه اساس به میل کی و چرا باید بیاد بالا سرش زور بگه و بسیــــــــــــــــار مشاهده شده که بقیه مدیران اهمیتی بابت این قضیه قایل نیستن و توجهی نمیکنن.
در مورد شما جناب آقای مهدی همینکه این ارسال رو دادید آرامش خاطری بود برای بقیه که بفهمن اینجا حداقل افراد دیگه ای هم از بین بچه های بالا جز دانیال و نارسیس فعالیت مثبت دارن اما ... چرا باید تاپیک رو قفل کنین؟ یه جوری حرف میزنین انگار زوری بالاسرتون هست و یه فاجعه ای در حال رخداد هست که نمیخواید اجازه بدید بقیه کاربرها از اصل ماجرا با خبر بشن! خواهش تمنا و جون مادرتون باید بگیم که آقا تروقرعان بزار حرفمونو بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقایون ، دوستان ، مهندسان ، بعضاً مثل من بدبختان (طبق نتیجه گیری دانیال البته) : لطف کنین و همگی هم نظر بشین که آقا انجمن هرررررررر اتفاقی توش میخواد بیفته اعم از اینکه:
- ناظر جدید میخواد انتخاب بشه؟ کیه؟ چرا؟ رای اعضا؟
- یه تاپیک میخواد قفل شه؟ چرا؟ دلیل؟ رای اعضا؟ آیا میشه تاپیک رو مسیرش رو درست کرد یه نه؟ بابا انقدر راحت قفل نکنین این قفل کردن باید توی مرحله آخر و زمانی که هیچ کاری از دستتون بر نمیومد باشــــــــــــه نه هر دیقه! اٍ!
- قانون جدیدی میخواد ایجاد شه؟ رای اعضا چیه؟
- کسی اعتراضی داره؟؟ خب طبیعیه! همیشه توی هر سیستمی افرادی معترض هستن و اصلا همین انتقادات باعث پیشرف میشن بعد اونوقت شما آقا مهدی میای میگی خیلیا از ما خواستن قفل کنیم بخش انتقادات و پیشنهادات رو ولی ما نکردیم؟ خب دم شما گرم نه تروخدا بیاین همونم قفل کنین دیگه چی؟ این حرف الان درون مایه طنز داشت یا منت؟
این هم انداحوالات افراد ناظر :
حالا کی سنش پایینه؟ این مسخره بازی و بچه بازیا رو کی در میاره؟ اون فرد به قول شما بچه که فقط نشسته هرچی میگین و هیچی نمیگه؟
سرتو نکن زیر برف فکر نکن کسی نمیبینتت