انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: "اندر احوالاته شهر هرت" یا "مجله ی اوبونتو فارسی"  (دفعات بازدید: 25443 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
فکر کنم هدف تایپیک یه چیز دیگه ای بود...

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
خوبه یه کلمه یاد گرفتید! ترول ترول ترول! خودتونو خفه کردید با این کلمه.پیشنهاد میکنم هر کس میخواد ترول شه بره وسط خیابون ترول شه.حتما افراد بیشتری بهتون توجه میکنن. اینجا جای این دلقک بازیا نیست. آخه چکار خانواده ی همدیگه دارید؟؟ خجالت بکشید. واقعا متاسفم...

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
خسته نباشید دوستان،

ممنون برای اینکه وقت گذاشتید و نکاتی رو که به دهنتون می‌رسید برای بهبود سرویس‌دهی و بالاتر بردن سطح کیفی انجمنها مطرح کردید. به نظرم همه آزادانه تونستند تو این بحث شرکت کنند و نظراتشون رو بدن، چیزی که ما از ابتدای کار بر اون تاکید داشتیم اینکه کاربرا بتونن آزادانه نظراتشون رو در *جای مناسب* طرح کنن تا نتیجه مطلوب حاصل بشه. هیچ کدام از ماها انسان کامل و ایده‌ال نیستیم ولی باید فضای تمرین و مباحثه داشته باشیم و این فضا اساسا برای همین در اختیار شماست.
هر چند گاه و بی‌گاه از ما خواسته شده که انجمنهای کافه و انتقادات و پیشنهادات بسته بشه ولی همیشه در مقابل این خواسته مقاومت کردیم تا شما بتونید آزادانه نظراتتون رو طرح کنید :)

پیشنهاد من برای رسیدن به یک وضعیت مطلوب اینه که اجازه بدید این پست و بقیه پستهای مشابه که این چند روزه ایجاد شدن بسته بشن، چون برخی از قسمتها پاسخ داده شده و بحث طولانی و بنابراین دنبال کردن ادامه اون مشکل. در عوض مشکل همراه با راه‌حل تو این پست http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,69077.0.html مطرح بشه.

در پایان مطمئن باشید اگه لازم باشه قوانینی اضافه بشه خواهد شد و اگر لازم باشه مدیری عذرخواهی کنه خواهد کرد :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 340
mhch,

شما یک هشدار برای ارسال توهین آمیز دریافت کردید. لطفا قوانین انجمن را رعایت نمایید در غیر این صورت در آینده با شما جدی تر برخورد خواهد شد.

با تشکر
انجمنهای فارسی اوبونتو

هه هه هه
خب به سلامتی با پاک کردن جواب به توهین یه مدیر و دادن اخطار متوجه شدیم که بدبخت کیه؟تو صفحه اول توهین یه مدیر پاک نشد و حالا پست من در جواب به توهین اون مدیر پاک شد
این بزرگترین ضعف مدیریت اینجاست
در ضمن نشات گرفتن رفتار افراد از فهم و درک و شعور خودشون و خانوادشون هنوز پابرجاست
در جواب اون دوست بالایی هم باید اضافه کنم که کسی که عقده داره رو از رفتارش میشه تمیز داد
« آخرین ویرایش: 10 تیر 1392، 03:45 ب‌ظ توسط mhch »
در این زمانه بی های و هوی و لال پرست
خوشا بحال کلاغای قیل و غال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده میافتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
هنوز زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردمان زوال پرست

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
خب دیگه آقای بهزادی فکر میکنم کم کم دیگه حرفای من رو همه دارن میفهمن ، مدت ها پیش من این بحث رو داشتم سر این قضیه که شما یه مقداری نحوه و فرمت مدیریت کردنتون ایراد داره ،

- اولاً دوستان لطفا قضیه مدیریت و نظارت بر انجمن رو با هم قاطی نکنیم که افرادی در LinkedIn خودشون رو Ubuntu Forum Manager معرفی نکنن :) چون به هر حال کسی که زیر اسمش میخوره Administrator باید بالاخره یه فرقی با Staff داشته باشه...

- مسئله بعدی اینکه دوستانی که از حرف آقای بهزادی ناراحت شدن در مورد بدبخت بودن و حرف های دیگه به نظرم نباید ناراحت شن اصلا :) حرف ایشون اتفاقاً درسته ، الان میگم چرا :

دوستان متاسفانه من باید یکمی رک ، صریح و بی تربیت باشم شرمنده

همین آقای بهزادی و یا افراد دیگه ای مثل نارسیسوس (یا حالا هر اسم دیگه ای تو این مایه ها) که به هر دلیل درست یا نادرست دست به قفل کردن تاپیک ملت میزنن معلوم نیست اصلا از کجا بهشون این امر مشتبه میشه که حق تصمیم گیری در مورد بقیه اعضا دارن ، هزار بار گفتم بازهم میگم اینکه ما بخوایم اینجا بحثی رو زیر پرچم گنو/لینوکس و یه بقیه بحث های مرتبت به هر نحو (مثلاً بخوایم از ادعاهای شرکتی یا جایی در مورد یک نرم افزار انتقاد کنیم یا نقد و تحلیل کنیم) هیچ اشکالی نباید داشته باشه و مسئله مهم اینه که "ما نیازی نداریم کسی برامون تصمیم بگیره که چی درسته بگیم و بشنویم و چی درست نیست." تاپیک در صورتی که توهینی توش نباشه کسی حق نداره قفلش کنه :|

افراد اعتدال گرایی مثل سلمان که میان جو رو آروم میکنن فکر میکنم خیلی تاثیر گذاری بیشتر در روند بهتر شدن انجمن دارن تا افرادی که فقط بلدن تاپیک قفل کنن.

من وکیل وصی کسی نیستم اما این قضیه بیخ گلوم مونده و عصبیم کرده فکر میکنم حالا که مهدی هم پست گذاشته بگم بهتره :

-- جناب بهزادی صلاحیت شما رو کی تعیین کرده؟؟
-  شما به چه حقی به خودت اجازه میدی تز کارشناسی بدی اینجوری تلاطم ایجاد کنی تو انجمن؟
-  افرادی اینجا هستن که شما به گرد پای اطلاعات و سوادشون هم نمیرسی حالا اینکه کجا درس میخونی و انقدر به خودت مطمئنی که بخوای اینطوری قضاوت کنی و تازه بدتر اینکه ضمن اشتباه بودن تفکراتتون سعی در درست جلوه دادن و گسترش اونها هم دارید ، شخصاً اون استاد رو به شما ترجیح میدم چون حداقل ادعای کاذبی نداره...
-  شما به چه حقی به خودت اجازه میدی راجع به بزرگ و یا کوچیک بودن بقیه اعضا حرفی بزنی و قضاوتی بکنی؟ خودت خیلی بزرگی؟ سن یه عدد توی شناسنامه ست و نه چیزی که معیار برای تعیین میزان شعور و عقل کاربران باشه ، شمایی که خیلی "گنده ای" برای چی حرکاتی رو که من اسمش رو عقده گشایی میزارم رو توی Twitter و Facebook انجام میدی مثل دری وری گفتن پشت سر محمد رضا حقیری با هشتگ و لینک؟؟؟
پسر جان اینترنت با مداد نوشته نشده که این کارها رو میکنی ، حداقل انقدر اعتماد به نفس داشته که بخواد همچین ادعایی بکنه حالا 2 جا هم کسی بهش چیزی بگه شما به عنوان هم وطن یا حداقل همون آرمان ها و شعارهایی که الان و توی این شرایط باید بگم مسخره ای که توی روز جشن انتشار پشت بلندگو تفت میدادی باید ازش حمایت کنین و به هم کمک کنین نه اینکه 2تا تو بگی 2 تا اون بگه (بالاخره غرور داره اون مگه آدم نیست؟) جنگ جهانی راه بندازین بعد تازه به خودتون هم افتخار کنین ...

راستشو بخوام بهت بگم این 1 ماهی که تو توییتر دارم فالوت میکنم کاملاً دستم اومده فقط ادعاست همه ی مسائل آخه چرند تر از این توییت تا حالا دیدیدین :

"من هر موقع حوصله ام سر میره به ویندوز فکر میکنم خندم میگره کلی حال میکنم :))"

و البته این رو هم بگم که منم هر موقع حوصله ام سر میره بخش افتخارات LinkedIn شما رو به دوستان نشون میدم میگم نگاه کن سطح دسترسی بهش دادن کیفور شده :))) (خوبه؟)
یه مسئله ای هست به اسم شخصیت و همچنین احترام کسی که راجع به هر مسئله ای درست یا غلط بخواد تک رای و از طرف خودش قضاوت کنه لایق حرفای دیگه ای نیست اصلاً . اون همه "خودت گفتی" توی روز جشن انتشار که گنو/لینوکس و این حرفا فقط همین نیستن و یه فرهنگ هستن ، ولی مثل اینکه فقط اون موقع بود چون افراد قرار بود انتخاب کنن اما وقتی انتخاب کردن و تموم شد و گرفتار اینجا شدن هرکسی که اصلا معلوم نیست چرا باید سطح دسترسی داشته باشه بر چه اساس به میل کی و چرا باید بیاد بالا سرش زور بگه و بسیــــــــــــــــار مشاهده شده که بقیه مدیران اهمیتی بابت این قضیه قایل نیستن و توجهی نمیکنن.

در مورد شما جناب آقای مهدی همینکه این ارسال رو دادید آرامش خاطری بود برای بقیه که بفهمن اینجا حداقل افراد دیگه ای هم از بین بچه های بالا جز دانیال و نارسیس  فعالیت مثبت دارن اما ... چرا باید تاپیک رو قفل کنین؟ یه جوری حرف میزنین انگار زوری بالاسرتون هست و یه فاجعه ای در حال رخداد هست که نمیخواید اجازه بدید بقیه کاربرها از اصل ماجرا با خبر بشن! خواهش تمنا و جون مادرتون باید بگیم که آقا تروقرعان بزار حرفمونو بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقایون ، دوستان ، مهندسان ، بعضاً مثل من بدبختان (طبق نتیجه گیری دانیال البته) : لطف کنین و همگی هم نظر بشین که آقا انجمن هرررررررر اتفاقی توش میخواد بیفته اعم از اینکه:
- ناظر جدید میخواد انتخاب بشه؟ کیه؟ چرا؟ رای اعضا؟
- یه تاپیک میخواد قفل شه؟ چرا؟ دلیل؟ رای اعضا؟ آیا میشه تاپیک رو مسیرش رو درست کرد یه نه؟ بابا انقدر راحت قفل نکنین این قفل کردن باید توی مرحله آخر و زمانی که هیچ کاری از دستتون بر نمیومد باشــــــــــــه نه هر دیقه! اٍ!
- قانون جدیدی میخواد ایجاد شه؟ رای اعضا چیه؟
- کسی اعتراضی داره؟؟ خب طبیعیه! همیشه توی هر سیستمی افرادی معترض هستن و اصلا همین انتقادات باعث پیشرف میشن بعد اونوقت شما آقا مهدی میای میگی خیلیا از ما خواستن قفل کنیم بخش انتقادات و پیشنهادات رو ولی ما نکردیم؟ خب دم شما گرم نه تروخدا بیاین همونم قفل کنین دیگه چی؟ این حرف الان درون مایه طنز داشت یا منت؟

این هم انداحوالات افراد ناظر :

حالا کی سنش پایینه؟ این مسخره بازی و بچه بازیا رو کی در میاره؟ اون فرد به قول شما بچه که فقط نشسته هرچی میگین و هیچی نمیگه؟
سرتو نکن زیر برف فکر نکن کسی نمیبینتت

« آخرین ویرایش: 12 تیر 1392، 08:41 ب‌ظ توسط TESLAA »
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
TESLA +1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
دمت گرم دقیقا حرف دل من(و بسیاری دیگه از بچه های انجمن) بود اینا

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
من فکر می‌کنم کمی داریم خارج از مباحث مربوط به انجمن صحبت می‌کنیم!

اول از همه، اگر انتقادی دارید، نیازی به توهین نیست. اگر پست‌ها بخواد با ننگت باد تموم بشه یا توهین به خود یا خانواده یک فرد، یا باید اون پست پاکسازی بشه یا قفل بشه. اگر هدف بهبود وضعیت باشه، نیازی به توهین نیست. می‌خواید پست‌ها به سرعت قفل نشده؟ توهین نکنید! باید این رو یاد بگیریم :)

اگر فکر می‌کنید مثلا دانیال یا هر فرد دیگه‌ای در اینجا داره اشتباه عمل می‌کنه، خوب خوبه اون رو بدون هیچ توهینی بیان بکنیم. ولی فعالیت اون توی همین انجمن باید بررسی بشه، نه بر اساس چیزی که توی توییتر یا آیدنتیکا یا فیس‌بوق یا جاهای دیگه نوشته. من نمیگم اون‌ها درست بوده یا اشتباه بوده، میگم جای دنبال کردن اون موارد اینجا نیست.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
معین جان ما هم داریم همین کارو میکنیم

من توهین کردم؟ کو؟ کجاس؟ به خانواده کسی؟ کو؟
حالا که بحثش باز شده صبوری به خرج بدین یه بار و برای همیشه این بحث تموم شه توی همین تاپیک و اگر هم که ترسی یا مسئله مشابهی چیزی نیست تاپیک رو قفل نکنین تا شفاف سازی بشه
در ضمن عفت شخص ناظر چه اینجا چه اونجاها (توییتر و فیسپوک) چون در مورد این انجمن و افرادش بوده باید همینجا بررسی بشه اگه جای بهتری سراغ دارین معرفی کنین بریم اونجا! هان؟!

از طرف دیگه ، نه که خیلی حالا توی همین انجمن رفتار ایشون متناسب با شئونات عموم بوده که حالا اونا رو در نظر نگیریم مشکلی نیست؟
شما 20 تا پست آخر این بابا رو نگاه کن ببین چندتاش توهین آمیز بوده؟ کار ندارم به کی ، چرا یا هرچیه دیگه ، میخوام بدونم کسی که ناظر میشه چرا باید انقدر راحت به خودش اجازه زدن هر حرفی رو بده؟
تازه قاطی هم میکنه اخطار گرفته =)) من همینجا میگم ، آقا افرادی مثل دانیال یا هرکس دیگه ای که الان ناظر شده واسه چی ناظر شده؟ و این قضیه صلاحیت اون افراد باید دوباره بررسی و به رای گذاشته بشه و به نظر من یه سری چیزا باید از اول شروع بشه توی این انجمن وگرنه ما همچنان این بحث ها رو خواهیم داشت چون این خانه از پایبست ویران است برادر من باید از پی درست بشه اینجوری که به هر ضرب و زوری کسی که ناظر شده رو با وجود این حجم اعتراضات نگه دارین شاید به این دلیل ککه در صورت خلع درجه به تصمیمی که مدیران مدت ها پیش گرفتند توهین میشه یا به هر دلیل دیگه ای اصلا کار معقولی نیست ...

حالا خدا رو شکر تعداد پست هام زیر 1000 تاست وگرنه همه میگفتن میخواد خودش ناظر شه عقده ای شده =))
« آخرین ویرایش: 12 تیر 1392، 09:42 ب‌ظ توسط TESLAA »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
من توهین کردم؟ کو؟ کجاس؟ به خانواده کسی؟ کو؟
خیر، اون توضیح در مورد پست‌های حذف شده قبلی و تاپیک قفل‌شده قبلی بود.

در ضمن عفت شخص ناظر چه اینجا چه اونجاها (توییتر و فیسپوک) چون در مورد این انجمن و افرادش بوده باید همینجا بررسی بشه اگه جای بهتری سراغ دارین معرفی کنین بریم اونجا! هان؟!
عفت ناظر که به اینجا مرتبط نیست! ما می‌تونیم ناظر بی‌عفت هم داشته باشیم و تا وقتی که در اینجا به خوبی و به درستی و مفید فعالیت می‌کنه، ازش استقبال می‌شه. فعالیت هر شخص باید در همون مکان بررسی بشه، وگرنه نتیجه اون می‌شه همون گزینشی که قدیم زیاد داشتیم و مثلا شرط ورود به دانشگاه رو بر اساس دین افراد یا ...

برای اینکه متوجه منظورم بشید، یک مثال می‌زنم. من در یک جا به خوبی کار می‌کنم، بعد بخاطر پست‌های من در وبلاگم شخصی خودم، هرچند برای پست‌هایی مرتبط با کارم، من رو اخراج کنند! خوب این اشتباهه. من اگر کارم رو در اون شرکت اشتباه انجام بدم باید اخراج بشم، نه بخاطر پست‌های توی وبلاگ شخصیم!

اگر به پست‌های شخصی یک فرد در یک شبکه اجتماعی اعتراض دارید، می‌تونید مستقیم با اون شخص صحبت کنید و اگر نتیجه نداد، با اون شخص در شبکه اجتماعی دوست نشید و پست‌هاش رو نخونید. اگر اون پست‌ها توهین به شما هستند، می‌تونید اون پست‌ها رو به همون شبکه اجتماعی گزارش کنید، نه توی یک سایت دیگه.

لازم به ذکر هست که این‌ها نظرات شخصی من هستند و از جانب ناظران انجمن صحبت نمی‌کنم. بقیه ناظران ممکنه نظرات متفاوتی داشته باشند.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
متاسفم آقای دانیال اما پاسخی به من داده نشد که :

چه بلایی به سر تاپیک مدیر انقلابی اومد؟
اگه واقعاُ نمی‌تونی معنی مورد ۳ رو بفهمی باید برات ترجمه کنم که به علّت گزارش‌های زیاد و اعتراض‌های کاربران بسته شد

++++ چه طرز حرف زدنه؟ یعنی چی اگه نمیتونی "بفهمی"؟

این الآن یعنی اخطار گرفتی؟؟؟؟
اگه خیلی مشتاقید بدونید و دونستنش مکلی رو براتون حل می‌کنه بله، بنده هشدار با درجه‌ی ۱۰ گرفتم و الآن هم «تحت نظر» هستم
[/quote]

++++ خدا رو شکر ایشالله زودتر همه مشکلات انجمن حل شه :)

میشه چند نمونه از این گزارش‌ها رو بذاری؟ فقط متن رو بذار و اسم افرادی که گزارش دادن رو نذار. بعد اون افرادی که گزارش دادن اگه دوست داشتن بیان بگن که من گزارش دادم.
آره. این ایده‌ی خوبیه. مثلاً در مورد همین تاپیکی که الآن توش هستیم این گزارش‌ها اومده:
۱. سلام
ماجراها اظهر من الشمسه
نیاز به توضیح هم نیست

۲. تشریف بیارید اینجا رو ببینید

۳. احساس می‌کنم این یکی از اکانت‌های فیک ***ـه

۴. واقعا از دیدن پست‌ها ناراحت شدم. هیچ حرفی ندارم که بزنم. برای خودم ناراحت نیستم برای شما ناراحت هستم :) که این همه از وقت و عمر با ارزشتون می‌ذارید و آخر این‌جوری باهاتون برخورد می‌شه.

۵. چنین افرادی همه جا هستند و همیشه اشکال رو از بقیه می‌بینند، در حالی که در اکثر موارد خودشون مقصر هستند. مختص ایران هم نیست و حدس هم می‌زنم که سن پایینی داشته باشه (زیر ۱۸ سال).

۶. متن توهین آمیز

۷. هشدار داده شود

۸. متن توهین آمیز و غیر مفید

۹. کسی نظری برای این تاپیک نداره؟!

۱۰. فکر نمی‌کنم این پست هیچ بار مفیدی داشته باشه و هیچ چیزی رو روشن بکنه.
[/quote]

++++ راست میگی Print Screen بزار =))

تعریفت از رفتار عجیب چیه؟ شاید اون جوون‌ها دارن درست میگن! هیچوقت سن ملاک توانایی نیست. یه چند مدت بذارین جوون‌ترهای انجمن، انجمن رو بچرخونن ببینیم چی میشه! بعد اگه اوضاع خوب پیش نرفت بگو نباید زمام امور رو به جوون‌ترها داد.
رفتار عجیب یعنی رفتار کودکانه، مدل رفتاری برخی از دوستان مثل آقای حقیری. هرچیزی رو که نمی شه با سعی و خطا انجام داد. مثل اینه که بگی خالا یه بار انگشتت رو بکن تو پریز برق بعد اگه مردی بگو نباید انگشت رو در پریز کرد
[/quote]

++++ شما روانشناسی کودک میخونی؟؟؟

از کجا میفهمین که این افراد مورد تایید بقیه هستن؟ (فقط چون چند نفر بعد از اعلام مدیر شدن یک نفر میان بهش تبریک میگن این یعنی اینکه همه اون مدیر رو تایید کردن؟!)
خیر، تو همون پست نخستم در این موضوع هم اشاره کردم که قبل از این که کسی بخواد به تیم مدیریت اضافه بشه باید توانایی‌شون اجراز بشه و تمام مدیران قبلی روی اون شخص به اجماع برسن
[/quote]

++++ توانایی شما احراز شد؟ شوخی میکنی!
البته لطف کنید جمله ی از "تمام" به اونطرف رو اصلاح کنین (جدی) چون معنی ای اصلا نمیده.

یکی از مدیران با یوزر نارسیس یا یه همچین چیزی، تنها حرکتی که من ازش دیدم این بوده که هر چند وقت یکبار چندتا تاپیک رو بسته یا انتقال داده. الآن ایشون اصلا مورد تایید من نیستن! (الآنه که یه اخطار واس من بیاد)
قرار نیست مدیران مورد تأیید همه‌ی کاربران باشن. خانم نارسیس از اعضای قدیمی و بسیار باسواد انجمن هستن که اتّفاقاً از بقیه ی مدیران هم بیش‌تر فعّال هستن و به نوعی دبیری گروه مدیران رو برعهده دارن. فقط نوع فعّالیت ایشون به گونه‌ایه که همه نمی‌تونن متوجّهش بشن.
[/quote]
++++
چرا قضیه رو مافیاییش میکنی برادر من؟ همه نمیتونن متوجه شون بشن یعنی چی؟ این خانم با سواد کاری به جز قفل کردن بلد نیستن کسی راجع به سواد ایشون صحبت نکرد که، کرد؟ رفتار آدما در قبال بقیه هست که داره به چالش کشیده میشه نه چیز دیگه.

درضمن، این باسواد که ذکر کردی یعنی اینکه بیان به سوالات کاربرا پاسخ بدن. نه اینکه فقط بیان تاپیک ببندن! بعضی از مدیران هم تو این تقریبا ۲سالی که اینجا فعالم، فکر نکنم تعداد پست‌ها و یا حتی کارهای مدیریتی که ازشون دیده باشم به ۵تا برسه. الآن کی میخواد به وضع این مدیرای بی‌فعالیت رسیدگی کنه؟
تعریفت از مدیر اشتباهه. باید که اصلاً وجود نداره، و بعدش هم این اعضا هستن که می‌تونن به سوالات کاربران پاسخ بدن. به علّت دلایلی معمولاً این جور می‌طلبه که مدیران زیاد در روند موضوعات عادی انجمن دخالت نکنن.
وظیفه‌ی مدیران اینه:
۱. ایجاد و سرپا نگه‌داشتن محیط انجمن. مثلاً اگه شهاب‌سنگ زد و سرور ترکید مدیران باید سایت رو سرپا نگه‌دارن
۲. رسیدگی به گزارشات وارده از اعضا. که می‌شه همون ویرایش پست‌های نامناسب یا بستن تاپیک‌های بی‌هدف و…
[/quote]

++++ جداً؟؟ یعنی فکر سرپا نگه داشتن سایت در صورت برخورد شهاب سنگ رو هم کردن ولی همچنان فکر عذل شما با این همه اعتراضات نیوفتادن؟ نه نه اصلاً قابل قبول نیست حداقل من که باور نمیکنم.
البته به نظر من هم بهتره که به این موارد ذکر شده بن کردن همینجوری کابران و بستن تاپیک ها (خب هر تاپیکی به هرررر حال به یه دلیلی ایجاد شده و دلیل بسته شدنش اول باید ذکر بشه و پس از آن با رای اعضا یه قفل خواهد شد یا قفل نخواهد شد! نه اینکه شما بیای ما "بدبخت" ها رو مدیریت کنی) محض تنوع احوالات و فی الواقع یادآوری حس قدرت رو هم باید بهش اضافه کنیم!

آقای بهزادی دوست دارم منظورتون از عبارت "بدبخت" رو بدونم :)
یعنی من که مدیریت میخونم و این رشته رو از روی علاقه انتخاب کردم بدبختم و کسایی تحصیلات آکادمیکشون در رشته کامپیوتر هست ...
نه. بدبخت کسیه که مجبور باشه چیزی رو بخونه و حفظ کنه و این حق رو به خودش نده که در درستی اون‌ها شک کنه. برای مثال من خودم در دانشگاه با استادهای بی‌سواد زیادی روبه رو بودم که اصرار داشتند حرف‌های نادرست و مزخرفشون رو به خورد ما دانشجوهای بدبخت بدن. کسی که گرفتار چنین استادی بشه بدبخته و کسی که در مقابل این انگل‌های استادنما فد علم نکنه انتخاب کرده که بدبخت باشه. امیدوارم متوجّه منظورم شده باشی (:
[/quote]

++++ شما باغچه خودت رو بیل بزنی جذابیتش بیشتره ، اول یه حرکتی از خودت در کن بعد! 6000 تا ارسال یا بیشتر واسه کسی ملاک با سوادی نیست =)) نه خدایی با تکیه به چه پشتوانه ای این حرفا رو میزنی؟؟!! وای خدا! :|

------------------------------------------------------------------------------------------

پاسخ های بنده با ++++ تفکیک شده است :)
خدمت شما معین جان :)
« آخرین ویرایش: 12 تیر 1392، 11:39 ب‌ظ توسط TESLAA »

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
خب اینکه دانیال توی شبکه های اجتماعی راجع به ویندوز و یا جبیر و یا هرچیز دیگه ای چه نظری داره اولا این نظر شخصیه و به شما هیچ ربطی نداره. دومااگه گمان میکنید این نظرات توهین به چیزی هستن این حق این رو دارین که توی همون شبکه ی اجتماعی از طریق قوانین همون شبکه پیگیر بشین.
نظرات آقای حقیری هم در شبکه های اجتماعی خیلی تند هست نسبت به این کامیونیتی و کلا جامعه ی نرم افزارهای آزاد اما اما نظرات ایشون هم کاملا شخصی هست و به خودشون مربوط میشه ، و ما اوبونتویی ها هم حق نداریم بریم توی فروم ایشون (به گمانم ایران بی اس دی) و ایشون رو راجع به نظرات شخصیشون توی مثلا فیس بوک یا توئیتر بازخواست کنیم.
داشتم فکر میکردم اگه کاربران کامیونیتی های دیگه مثل ask ubuntu هم همینطوری رفتار میکردن چی میشد. البته همه جور کاربری همه جا هست، فقط توی کامیونیتی های دیگه قاطعانه تر برخورد میشه با کاربران.
Freedom and community are important

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
نظرات شخصی آداب و اصول دارن و این نحوه حرف زدن شما که "این نظر شخصیه و به شما هیچ ربطی نداره." نهایت داستان رو داره میرسونه و من حرفی ندارم :|
از طرفی بحث بچه بازی شد من هم اینا رو گفتم.حالا برداشت با خودتونه. در ضمن مثل اینکه شماها واقعاً سرتون زیر برفه جداً! چرا یه سری حرکاتی که اشتباهات محض و مهملات فاحش ان به زور حتی اگه شده ترکوندن اکانت دیگر افراد ماله کشیده بشه؟
اگه اینجا همه چی درسته چرا توی این یک ماه این 20مین باره که داره از انجمن شکایت میشه و دانیال و امثالهم دارن مورد انتقاد قرار میگیرن؟ خوابین؟ یه سطل آب چاره اشه هااااا ، الان اکانت حقیری چرا محدود شده؟ اینجا چه خبره؟ مسخره بازیا چیه؟

از طرفی شما اگر جای حقیری بودین و یه عده هر روز شما رو فالو میکردن و هی بهتون انگ میزدن اونجوری جری نمیشدین و نظرات تند و تیز نمیدادین؟ من دوست داشتم راجع به خودم همچین نظراتی از طرف چنین افرادی داده میشد اونوقت حقیری رو زیارت میکردین دقیق متوجه
Every Action Has Reaction
میشدین ، بیشتر از این هم این بحث رو اینجا ادامه نمیدم ، ما حرفا رو گفتیم ، دیگه قضاوت هرکس واسه خودش ، انجمن هم ارزونیتون :)
« آخرین ویرایش: 12 تیر 1392، 10:51 ب‌ظ توسط TESLAA »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
پاسخ های بنده با ++++ تفکیک شده است :)
خدمت شما معین جان :)
متاسفانه چنین پستی هیچ کمکی نمی‌کنه. یکی از دلایلی که خیلی از انتقادها تاثیری نداره، عدم انتقاد به روش درست اونه. شما تنها یک سری جواب به یک سری پست‌های دانیال دادید. نتیجه اون می‌تونه این باشه که اون بیاد و به جواب‌های شما جواب بده و همینطوری یک بحث بی‌حاصل ادامه پیدا بکنه. نتیجه خاصی هم نخواهد داشت.

به عنوان مثال، چنین قسمتی فقط متن رو طولانی می‌کنه و هیچ معنی‌ای نداره. من هیچ مشکلی هم توی جواب دانیال نمی‌بینم. تنها شما یک جواب غیر مفید دادید.
نقل‌قول
این الآن یعنی اخطار گرفتی؟؟؟؟
اگه خیلی مشتاقید بدونید و دونستنش مکلی رو براتون حل می‌کنه بله، بنده هشدار با درجه‌ی ۱۰ گرفتم و الآن هم «تحت نظر» هستم

++++ خدا رو شکر ایشالله زودتر همه مشکلات انجمن حل شه :)

اگر واقعا با پست‌های شخصی مشکل دارید، چه از ناظران، چه از بقیه دوستان، از این به بعد وقتی پست مشکل‌داری از اون‌ها می‌بینید، اون رو گزارش کنید. البته گزارش پست‌های قدیمی بیشتر برای ناظران اسپم هست (چون دیده شده)، پس ترجیحا برای پست‌های جدید این کار رو بکنید، همون موقعی که پست داده می‌شه. اگر واقعا گزارش‌ها در مورد پست‌های اون فرد زیاد بشه، اون فرد اخطار می‌گیره و به صورت خودکار محدود میشه. اینطوری نتیجه بهتری خواهید گرفت.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
تسلا جان :)
با خیلی از حرف‌هات موافقم ولی بحثی که دوستان می‌کنن سر خوبی یا بدی بحث بقیه توی توییتر یا آیدنتیکا نیست. سر این هست که این انجمن «انجمن پارسی اوبونتو» هست و نه «دادگاه حل اختلاف». اگر کسی خارج از این انجمن نظری داده به این انجمن مربوط نیست. برید به خود اون شخص تذکر بدید که فلانی چرا فلان حرف رو زدی یا به جایگاهی که اون متن رو منتشر کرده گزارش بدین.

یه نکته‌ی دیگه هم این که چرا همیشه‌ی این اتفاق‌ها برای یک نفر می‌افته؟ چرا مثلاً خود تو، چرا هیچ کس  در مورد تو این حرف‌ها رو نمی‌زنه؟ آخه کسی که می‌یاد می‌گه پدر BSD ایران هست، نباید این انتظار رو هم داشته باشه که اسمش همه‌جا پخش بشه؟ نمی‌گم که کار بقیه درست بوده یا اشتباه، ولی خود فرد هم باید متوجه حرف‌هایی که می‌زنه باشه.

در ضمن، اون متن‌هایی که دانیال گذاشته رو من شاهدم که از خودش ننوشته :) بلکه نوشته‌های دیگر کاربران معترض هست.

و برداشت دیگه من نسبت به کلمه‌ی «بدبخت» کسی نیست که حتما باید یه بختی داشته باشه که اون هم بد باشه، :) بنظر شخصی من می‌شه اون رو معادل گرفت با «طفلکی» یا «طفلی» بذار یه مثال بزنم: مثلاً دوست من تصادف می‌کنه وقتی که می‌خوام خبرش رو به دوست شماره‌ی دو بدم می‌گم «فلانی رو می‌شناسی؟ بدبخت دیروز تو خیابون ماشین زدتش الآن تو بیمارستان هست، چه پسر خوبی هم بود» الآن کسی به نفر اول توهین کرده؟ من که همچین برداشتی ندارم.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
تسلا جان :)
با خیلی از حرف‌هات موافقم ولی بحثی که دوستان می‌کنن سر خوبی یا بدی بحث بقیه توی توییتر یا آیدنتیکا نیست. سر این هست که این انجمن «انجمن پارسی اوبونتو» هست و نه «دادگاه حل اختلاف». اگر کسی خارج از این انجمن نظری داده به این انجمن مربوط نیست. برید به خود اون شخص تذکر بدید که فلانی چرا فلان حرف رو زدی یا به جایگاهی که اون متن رو منتشر کرده گزارش بدین.

یه نکته‌ی دیگه هم این که چرا همیشه‌ی این اتفاق‌ها برای یک نفر می‌افته؟ چرا مثلاً خود تو، چرا هیچ کس  در مورد تو این حرف‌ها رو نمی‌زنه؟ آخه کسی که می‌یاد می‌گه پدر BSD ایران هست، نباید این انتظار رو هم داشته باشه که اسمش همه‌جا پخش بشه؟ نمی‌گم که کار بقیه درست بوده یا اشتباه، ولی خود فرد هم باید متوجه حرف‌هایی که می‌زنه باشه.

در ضمن، اون متن‌هایی که دانیال گذاشته رو من شاهدم که از خودش ننوشته :) بلکه نوشته‌های دیگر کاربران معترض هست.

و برداشت دیگه من نسبت به کلمه‌ی «بدبخت» کسی نیست که حتما باید یه بختی داشته باشه که اون هم بد باشه، :) بنظر شخصی من می‌شه اون رو معادل گرفت با «طفلکی» یا «طفلی» بذار یه مثال بزنم: مثلاً دوست من تصادف می‌کنه وقتی که می‌خوام خبرش رو به دوست شماره‌ی دو بدم می‌گم «فلانی رو می‌شناسی؟ بدبخت دیروز تو خیابون ماشین زدتش الآن تو بیمارستان هست، چه پسر خوبی هم بود» الآن کسی به نفر اول توهین کرده؟ من که همچین برداشتی ندارم.

این شد حرف حساب :)
سلمان جان به خدا منم خسته شدم، به ولله منم دوست ندارم هر دیقه بابا
آخه چی بگم؟ این حرفای توییتری ای که گفتم بحث بچه بازی شد من خواستم بگم خود ایشون از همه بیشتر بچه بازی درمیاره...

انصافاً آخه یه چندتا از این ارسال هاش رو نگاه کن ، از 10 تا 8تاش گیر داده به این بچه! آقا خب چرا؟! چیکارش داری؟ بیکاری هر دیقه لنگ اینو میکشی وسط؟! حالا میگه بزار بگه! مگه جادی ام میگه؟ مگه شمام میگی؟ این یه نفر شده کاسه داغ تر از آش هی خب این چیزا باعث ایجاد مشکل میشه دیگه الان نگاه کن به جای اینکه 5 صفحه حرف علمی و درست حسابی جمع شه 5 صفحه همه افتادن به جون هم یکیشونم من داریم همدیگه رو تیکه پاره میکنیم بابا مگه من دوست دارم این حرفا رو آخه؟ مگه من بیکارم؟ مگه شما بیکاری که هی بیاین اینجا این دعوا ها رو جمع کنین؟ چرا آخه باید اینطوری باشه؟ آقا منم یعنی ما هم بخدا دوست نداریم هی این بحث ها رو بکنیم ، شاید 4 روز دیگه من دوباره بخوام برم جلسه تهران لاگ ، خب ضایع نیست اینهمه اینجا به دانیال یا هرکی دیگه بندازیم بعد بریم حالا یه همایش یا جلسه ای ببینیمش البته ایشون که منو نمیشناسه ولی من میشناسمش پیش خودم که بالاخره یه ذره هم ناراحت میشم که ، آقا به قرعان همه اینجا آدمن هیشکی هم دوست نداره با کسی بجنگه! جنگه مگه؟!
منم دیگه چیزی نگم ، برم بخوابم دم همتون گرم ولی از ما گفتن بود یه فکری به حال این انجمن بکنین انقدر هی نیایم یقه همدیگه رو بگیریم اعمال تغییرات تند و تیز هم تموم کنید خواهشاً...

بازم شرمنده :)
« آخرین ویرایش: 12 تیر 1392، 11:24 ب‌ظ توسط TESLAA »