انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: "اندر احوالاته شهر هرت" یا "مجله ی اوبونتو فارسی"  (دفعات بازدید: 25457 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
در جواب آقاى شفقى فکر کنم آقاى محمدرضا ح. منظور من رو رسوندند

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
خب لازمه بگم که من با چند تا گزارش از کاربران که می‌گفتن این پست توهین‌آمیزه یا اسپمه به این‌جا اومدم. ولی خب قصد ندارم ببندمش یا اخطاری بدم، شاید پاسخ به پرسش‌های بالا قدری شفافیت انجمن رو از این هم بیش‌تر کنه.

میشه چند نمونه از این گزارش‌ها رو بذاری؟ فقط متن رو بذار و اسم افرادی که گزارش دادن رو نذار. بعد اون افرادی که گزارش دادن اگه دوست داشتن بیان بگن که من گزارش دادم. درضمن دقیقا چند نفر گزارش دادن؟ و اینکه میتونم با اطمینان بگم تعداد افرادی که دوست دارن این تاپیک به یه جایی برسه بیشتر از تعداد افرادیه که میخوان این تاپیک بسته بشه. نتیجه اخلاقی اینکه این تاپیک اصلا نباید بسته بشه!

۷. متأسّفانه مسأله‌ی سن پایین عدّه‌ی زیادی از کاربران که گه‌گاه موجب بروز رفتارهای عجیبی می‌شه که همه باهاش آشناییم یکی از معضلات بزرگ جدید انجمنه و با دادن زمام امور به خود این افراد باعث می‌شه حتا چنین رفتارهایی در تیم مدیریت هم دیده بشن که اون وقت دیگه فاتحه‌ی انجمن خونده‌است.

تعریفت از رفتار عجیب چیه؟ شاید اون جوون‌ها دارن درست میگن! هیچوقت سن ملاک توانایی نیست. یه چند مدت بذارین جوون‌ترهای انجمن، انجمن رو بچرخونن ببینیم چی میشه! بعد اگه اوضاع خوب پیش نرفت بگو نباید زمام امور رو به جوون‌ترها داد.

۸. دقیقاً مدیران جدید از بین افراد لایق و با سواد انجمن که مورد تأیید بقیه باشن انتخاب می‌شن و ملاک پست‌های مفیدشونه، نه تعداد پست‌هاشون.

از کجا میفهمین که این افراد مورد تایید بقیه هستن؟ (فقط چون چند نفر بعد از اعلام مدیر شدن یک نفر میان بهش تبریک میگن این یعنی اینکه همه اون مدیر رو تایید کردن؟!)
یکی از مدیران با یوزر نارسیس یا یه همچین چیزی، تنها حرکتی که من ازش دیدم این بوده که هر چند وقت یکبار چندتا تاپیک رو بسته یا انتقال داده. الآن ایشون اصلا مورد تایید من نیستن! (الآنه که یه اخطار واس من بیاد)
درضمن، این باسواد که ذکر کردی یعنی اینکه بیان به سوالات کاربرا پاسخ بدن. نه اینکه فقط بیان تاپیک ببندن! بعضی از مدیران هم تو این تقریبا ۲سالی که اینجا فعالم، فکر نکنم تعداد پست‌ها و یا حتی کارهای مدیریتی که ازشون دیده باشم به ۵تا برسه. الآن کی میخواد به وضع این مدیرای بی‌فعالیت رسیدگی کنه؟

۵. مدیران هم مثل کاربران عادی با همون نظام هشدار سنجیده می‌شن و در صورت رسیدن به مقدار خاصی دسترسی اون‌ها هم بسته می‌شه.

امیدوارم تو قوانین بند «پ» نباشه!

۱۰. آزمون مدیریتی یعنی چی آخه؟ مدیریت در نرم‌افزار ازاد فرق پایه‌ای با مدیریتی که در دانشگاه به یه سری بدبخت درس می‌دن داره و عقاید اون‌ها بر اساس اندیشه‌ی نرم‌افزار آزاد غلطه

تا اونجا که اطلاع دارم دانشجویی و این یعنی...

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
من ۶ ساله که کاربر این انجمن هستم. به جرات میتونم بگم که این مشکلات بعد از مدیر شدن بعضی از مدیرها پیش اومد. برادر من اگه مدیر شدی شان مدیریت رو حفظ کن و در هر بحثی شرکت نکن. اگر هم نمیتونی خودت رو کنترل کنی که مودب باشی و دیگران رو تحریک نکنی، هیچ اشکال نداره مدیریت رو پس بده و دیگران رو نصبت به مدیریت بدبین نکن.
البته با همه‌گیر شدن سیستم‌عامل‌های آزاد، سن استفاده کننده‌ها هم پایین اومده. دوره‌ی نوجوانی هم دوره گستاخی و رفتارهای نسنجیده‌است و متاسفانه این انجمن هم از این قاعده لطمه دیده.
با افزایش تعداد کاربران، بروز چنین مشکلاتی اجتناب‌ناپذیره. ترول، نوجوونهای بی‌ادب جویای نام و مدیرهایی که از بین همین جمع انتخاب میشن.
مدتی این موضوع من رو آزار می‌داد تا حدی که چند‌بار اعتراض کردم و حتی یه تاپیک جدید هم براش باز کردم. اما وقتی میبینم متاسفانه سطح دانش و فرهنگ هم‌میهنانم در همین حده، بجای سعی بیهوده برای اصلاح، راه خودم رو میرم و از این انجمن استفاده خودم رو می‌کنم. 
Godisnowhere

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
من ۶ ساله که کاربر این انجمن هستم. به جرات میتونم بگم که این مشکلات بعد از مدیر شدن بعضی از مدیرها پیش اومد. برادر من اگه مدیر شدی شان مدیریت رو حفظ کن و در هر بحثی شرکت نکن. اگر هم نمیتونی خودت رو کنترل کنی که مودب باشی و دیگران رو تحریک نکنی، هیچ اشکال نداره مدیریت رو پس بده و دیگران رو نصبت به مدیریت بدبین نکن.
البته با همه‌گیر شدن سیستم‌عامل‌های آزاد، سن استفاده کننده‌ها هم پایین اومده. دوره‌ی نوجوانی هم دوره گستاخی و رفتارهای نسنجیده‌است و متاسفانه این انجمن هم از این قاعده لطمه دیده.
با افزایش تعداد کاربران، بروز چنین مشکلاتی اجتناب‌ناپذیره. ترول، نوجوونهای بی‌ادب جویای نام و مدیرهایی که از بین همین جمع انتخاب میشن.
مدتی این موضوع من رو آزار می‌داد تا حدی که چند‌بار اعتراض کردم و حتی یه تاپیک جدید هم براش باز کردم. اما وقتی میبینم متاسفانه سطح دانش و فرهنگ هم‌میهنانم در همین حده، بجای سعی بیهوده برای اصلاح، راه خودم رو میرم و از این انجمن استفاده خودم رو می‌کنم.

نوجوون های بی‌ادب جویای نام ...
مشکل این جور پست ها نیست. خوب معلومه کسی بی ادبی رو نمی پذیره و انجمن اوبونتو هم همینطور.

نکته مهم در برخورد هست. بیشتر این نوع تایپیک ها مخاطبش مدیران و ناظران و نحوی پاسخ گویی آن هاست.
مثلا چرا این تایپیک رو قفل می کنی . پاسخ ناظر : مغایر با قوانین
خوب برادر بگید کجای قانونه تا توجیه بشه که دیگه مرتکب این فعل نشه. بدتر هم به جای توجیه اون فرد بهش اخطار منفی میدن. بدون اینکه توجیه شده باشه.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
گرچه کاربران خود فیلسوف پندار و دانشمند و با فرهنگ هم نباید اصلا در وضعیت کنونی انجمن دخیل دونست :).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
من خودم نه رفتار زورگویی و سفت و سخت رو میپسندم نه شل و ول.

آقا قانون قانون قانون. ایراد داره درستش کنید.به همه پرسی بزارید.دوست عزیز آقای فاراب این ناظران که شما میگید از دل قوانینی بیرون اومد. اگر مشکلی هست یا قانون سلیقه ای عمل میشه(که وا وایلا ) یا اینکه باگ داره.
 با مدیریت سلیقه ای کار به جایی نمیرسه. یکی خوشش میاد همچی اوکیه یکی بدش میاد وای وای وای میشه.
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1392، 09:59 ب‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
باید عرض کنم خدمتتون که من یه عادت خیلی بدی که دارم (;D) هر وقت آنلاین میشم، اول چک میکنم کی داره چه تاپیکی رو میبینه. بعد از اون میدونید چی کار میکنم؟ هیچی. اما این بار نیاز شد تا پستی این چنینی بدم (گرچه وجود یا عدم وجود این انجمن اصلا برام مهم نیست.). الان ۲ تا ناظر آنلاین داریم که هر دو با خیال راحت دارند تاپیک های دیگر رو نگاه میکنند و ککشون هم نمیگزه.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
الان هيچى نميگن بعد يهو ميان تاپيک رو قفل ميکنن.آقاى بهزادى ميگه من نيومدم تاپيک رو قفل کنم.آخه اصلا چرا بايد قفل بشه؟؟؟

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
به هر حال فکر نمیکنم اینکه کاربران خوب انجمن تو این سالها بی دلیل انجمن رو ترک کرده باشن، این تاپیک ریشه ی این مساله رو پیدا میکنه و از جا میکنه یا مدیرانش در مقابل فهمیدن فاجعه ای که ایجاد کردن مقاومت میکنن که مثلا مدیر باشن.باوشه .

و در اینجا نظر شما که با زیر بیس ساله ها مشکل دارید رو به بخشی از بیانیه منتور جلب میکنم :

نقل‌قول
نقل‌قول
   من در دبیرستان هستم. به معلم گوش می‌دهم که برای دفعه پانزدهم مشغول توضیح روش‌های کاهش اصطکاک است. من این را می‌فهمم. «نه خانم اسمیت. من نمی‌توانم مشقم را روی کاغذ نشان بدهم. من آن را در ذهنم حل کرده‌ام...»

...

بعله من مجرمم. جرم من کنجکاوی است. جرم من قضاوت کردن در مورد انسان‌ها نه بر اساس ظاهر که بر اساس آنچه می‌گویند و آنچه فکر می‌کنند. جرم من این است که از شما باهوش‌ترم، جرمی که هرگز به خاطر آن مرا نخواهید بخشید.

من یک هکرم، و این بیانیه من است. شما شاید بتوانید این یک نفر را متوقف کنید اما نمی‌توانید جلوی همه ما را بگیرید... به هرحال، همه ما مثل هم هستیم.

+++ منتور +++

قسمتی از بیانیه ی معروف هکر - ترجمه جادی. منبع نارنجی http://narenji.ir/3525

و حالا بیخیال این حرف ها، این رای ما، نه ببخشید این جواب سوال ما رو کسی نداد، اینکه یک کاربر عالی گذاشته رفته و عالی های دیگه بخاطر یکسری ملحد گذاشتن رفتن باید روشن بشه.

و آقایون و لیدی های محترم، این تاپیک رو چه جوابی دارید عزیزان دیکتاتور؛ البته که حق دارید جوابی نداشته باشید برای خطاهای سرخودانتون :

جایی که سایه ی انسانهای کوچک بزرگ شد، آنجا آفتاب در حال غروب است.

I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
یادم نمیاید توی این جور تاپیک ها شرکت کرده باشم، اما:

نقل‌قول
۱۰. آزمون مدیریتی یعنی چی آخه؟ مدیریت در نرم‌افزار ازاد فرق پایه‌ای با مدیریتی که در دانشگاه به یه سری بدبخت درس می‌دن داره و عقاید اون‌ها بر اساس اندیشه‌ی نرم‌افزار آزاد غلطه

آقای بهزادی دوست دارم منظورتون از عبارت "بدبخت" رو بدونم :‌)
یعنی من که مدیریت میخونم و این رشته رو از روی علاقه انتخاب کردم بدبختم و کسایی تحصیلات آکادمیکشون در رشته کامپیوتر هست ...
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
معذرت میخوام در همین ابتدا بابت اسپم.
من اگه جای ناظران و مدیران اینجا بودم بعضی رفتارها رو اصلا تحمل نمیکردم، بعضی از کاربران نباید دسترسی پست زدن بدون محدودیت رو داشته باشن، تا جو انجمن آروم بمونه.
Freedom and community are important

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
این قفل برای این تایپیک قشنگه :) :)

« آخرین ویرایش: 08 تیر 1392، 11:09 ب‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
من اگه جای ناظران و مدیران اینجا بودم بعضی رفتارها رو اصلا تحمل نمیکردم، بعضی از کاربران نباید دسترسی پست زدن بدون محدودیت رو داشته باشن، تا جو انجمن آروم بمونه.

نه خیر، بعضی از اراذل به جاهایی رسیدند که موجب شدند انجمن به این روز بیفته :).

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *

نه خیر، بعضی از اراذل به جاهایی رسیدند که موجب شدند انجمن به این روز بیفته :).

اراذل کلمه ی خوبی نیست. به نظرم تند داری میری دوست من حقیری.همه تابع قانون از اعضا تازه کار تا مدیرش .
« آخرین ویرایش: 08 تیر 1392، 11:16 ب‌ظ توسط Amir (شفقی) »

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
یادم نمیاید توی این جور تاپیک ها شرکت کرده باشم، اما:

نقل‌قول

آقای بهزادی دوست دارم منظورتون از عبارت "بدبخت" رو بدونم :‌)
یعنی من که مدیریت میخونم و این رشته رو از روی علاقه انتخاب کردم بدبختم و کسایی تحصیلات آکادمیکشون در رشته کامپیوتر هست ...

فکر نمی کنم منظور ایشون این بوده باشه که شما فهمیدید.به هر حال پاسخش با آقای بهزادی.