من سعی کردم ادامه نوشتهها رو باز مرور کنم، البته خیلی سریع و کلی چون حجم مطالب و نوشتهها زیاد بود. به طور کل چیزی که میشه برداشت کرد از نوشتههای دوستان این هست که میخوان نظارت بر انجمنها قانونمندتر باشه و کمتر اعمال سلیقه بشه توش و این البته با زیادتر شدن تعداد ناظران چیزی هست که ما هم شدیدا داریم پیگیری میکنیم. البته از نظر ما هم نظارتهای سلیقهای میتونه آفت بزرگی برای هر جامعهای چه کوچک و چه بزرگ باشه و ما دنبال راهکارهایی هستیم که بتونیم این قضیه رو به حداقل برسونیم.
برای رسیدن به این هدف همونطور که قبلا هم خدمتتون عرض کردم ما قوانینی رو برای نحوه نظارت ناظران آماده کردیم که ناظران موظف به مطالعه و اجراش هستند. دقت کنید که مکانیزمهایی گذاشته شده که یک ناظر به تنهایی نتونه اعمال قانون کنه (مگر در موارد بسیار خاص). این روش یک روش مکانیزه هست و درصد بروز خطا در اون نسبت به قبل بسیار پایینتره!
نکته دوم بحثهایی هست که ممکنه خارج از این مجموعه مطرح بشه یا وجود داشته باشه! قطعا ما هیچ نظارتی بر زندگی شخصی و خصوصی افراد نداریم و نمیتونیم داشته باشیم، تنها نکتهای که وجود داره اینه که افراد با هر سلیقه و عقیدهای که در انجمنها هستن باید به قوانین احترام بگذارن و اونها رو رعایت کنن.
لطفا همچنان با حفظ آرامش ما رو از نقطه نظرات خودتون مطلع کنید و اگر راهکار خوبی به ذهنتون میرسه ما رو در جریان قرار بدید. به نظر من جامعهای که توش نقد و اعتراض وجود نداشته باشه جامعه زنده و پویایی نیست و ما در شرایطی موفق خواهیم بود که بتونیم پاسخ مناسبی به اعتراضها بدیم و نقاط ضعف خودمون رو مرتفع کنیم.
ذکر این نکته هم بسیار ضروریه که همیشه سعی شده با وسواس زیاد ناظران از بین بهترین و فعالترین کاربرا انتخاب بشن. قطعا ناظرانی که انتخاب میشن دلسوز و امین هستن و همه تلاششون برای ارتقای کیفی این فضا و استفاده بهتر کاربراست و باید از همشون برای این وقت و انرژی تقدیر کرد. البته قبول کنید که ناظرا هم روشها و سلیقههای متفاوت برای انجام کارهاشون دارن که ما داریم سعی میکنیم روشها رو قانونمندتر از گذشته کنیم