انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: "اندر احوالاته شهر هرت" یا "مجله ی اوبونتو فارسی"  (دفعات بازدید: 25452 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
آقا من یه سوالی از مدیرا دارم،چرا اکانت محمد رضا رو محدود کردین؟
ملت میان دربارش پست می دن و از مثلا حرفای قدیمیش می گن و شما ها نمی ذارید از خودش دفاع کنه؟حتما رضا باید بهم خصوصی بگه که من من بیام به جاش پست بدم و ازش دفاع کنم و بگم چه خبر بوده؟

الان من هم همین حرفای شما رو زده بودم ها! یعنی الان انقدر اینجا مغلطه شد که یه سری پریدن به من ولی الان دارن حرفای منو تکرار میکنن!!! خب الان این همه بحث کلی اش توی صفحه ی قبل من با سلمان این بود که اون میگفت یه کسی میاد یه چیزایی میگه و برا خودش حرف درست میکنه ، و به این علت این بحث ها درست میشه ، حالا کاشف به عمل اومده (یعنی صداتون درومده) که آره آقا محمدرضا اصلا همچین حرفی نزده!
الان دانیال کو؟ جادی کو؟ مهدی کو؟ چرا من به دانیال توییت هم میدم جواب نمیده؟! چرا همه قایم شدن؟ داستان چیه؟
من هم آخر نفهمیدم پدر کشته گی با محمدرضا سر چیه؟!
در آخر اینکه آقا اینجا چه خبره؟ چرا هیشکی جوابگو نیست؟

Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
چرا اکانت محمد رضا رو محدود کردین؟
عدم رعایت ادب و گفتن کلماتی که خارج از عرف هستند، توی انجمن معادل با گرفتن اخطار خواهد بود، هم برای کاربران،‌ هم برای ناظرین. تعداد اخطارها هم که از یک حدی بیشتر بشه، به صورت خودکار پست‌های اون کاربر مدیریت می‌شه. متاسفانه ایشون به این قضیه اهمیتی ندادند و نتیجه اون واضح خواهد بود.

۷. لطفاً بدون حاشیه، پاسخ‌های همسو و در مورد عنوانِ پرسش یا بحث داشته باشید. انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش کاربران ماجراجو، بی‌مسئولیت، بی‌ادب، پرحاشیه، تحریک‌آمیز و گستاخ معذور است.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
من سعی کردم ادامه نوشته‌ها رو باز مرور کنم، البته خیلی سریع و کلی چون حجم مطالب و نوشته‌ها زیاد بود. به طور کل چیزی که میشه برداشت کرد از نوشته‌های دوستان این هست که می‌خوان نظارت بر انجمنها قانونمند‌تر باشه و کمتر اعمال سلیقه بشه توش و این البته با زیادتر شدن تعداد ناظران چیزی هست که ما هم شدیدا داریم پیگیری می‌کنیم. البته از نظر ما هم نظارتهای سلیقه‌ای می‌تونه آفت بزرگی برای هر جامعه‌ای چه کوچک و چه بزرگ باشه و ما دنبال راهکارهایی هستیم که بتونیم این قضیه رو به حداقل برسونیم.

برای رسیدن به این هدف همونطور که قبلا هم خدمتتون عرض کردم ما قوانینی رو برای نحوه نظارت ناظران آماده کردیم که ناظران موظف به مطالعه و اجراش هستند. دقت کنید که مکانیزمهایی گذاشته شده که یک ناظر به تنهایی نتونه اعمال قانون کنه (مگر در موارد بسیار خاص). این روش یک روش مکانیزه هست و درصد بروز خطا در اون نسبت به قبل بسیار پایین‌تره!

نکته دوم بحثهایی هست که ممکنه خارج از این مجموعه مطرح بشه یا وجود داشته باشه! قطعا ما هیچ نظارتی بر زندگی شخصی و خصوصی افراد نداریم و نمیتونیم داشته باشیم، تنها نکته‌ای که وجود داره اینه که افراد با هر سلیقه و عقیده‌ای که در انجمنها هستن باید به قوانین احترام بگذارن و اونها رو رعایت کنن.

لطفا همچنان با حفظ آرامش ما رو از نقطه نظرات خودتون مطلع کنید و اگر راهکار خوبی به ذهنتون میرسه ما رو در جریان قرار بدید. به نظر من جامعه‌ای که توش نقد و اعتراض وجود نداشته باشه جامعه زنده و پویایی نیست و ما در شرایطی موفق خواهیم بود که بتونیم پاسخ مناسبی به اعتراض‌ها بدیم و نقاط ضعف خودمون رو مرتفع کنیم.

ذکر این نکته هم بسیار ضروریه که همیشه سعی شده با وسواس زیاد ناظران از بین بهترین و فعالترین کاربرا انتخاب بشن. قطعا ناظرانی که انتخاب میشن دلسوز و امین هستن و همه تلاششون برای ارتقای کیفی این فضا و استفاده بهتر کاربراست و باید از همشون برای این وقت و انرژی تقدیر کرد. البته قبول کنید که ناظرا هم روشها و سلیقه‌های متفاوت برای انجام کارهاشون دارن که ما داریم سعی می‌کنیم روشها رو قانونمندتر از گذشته کنیم :)

Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
من سعی کردم ادامه نوشته‌ها رو باز مرور کنم، البته خیلی سریع و کلی چون حجم مطالب و نوشته‌ها زیاد بود. به طور کل چیزی که میشه برداشت کرد از نوشته‌های دوستان این هست که می‌خوان نظارت بر انجمنها قانونمند‌تر باشه و کمتر اعمال سلیقه بشه توش و این البته با زیادتر شدن تعداد ناظران چیزی هست که ما هم شدیدا داریم پیگیری می‌کنیم. البته از نظر ما هم نظارتهای سلیقه‌ای می‌تونه آفت بزرگی برای هر جامعه‌ای چه کوچک و چه بزرگ باشه و ما دنبال راهکارهایی هستیم که بتونیم این قضیه رو به حداقل برسونیم.

برای رسیدن به این هدف همونطور که قبلا هم خدمتتون عرض کردم ما قوانینی رو برای نحوه نظارت ناظران آماده کردیم که ناظران موظف به مطالعه و اجراش هستند. دقت کنید که مکانیزمهایی گذاشته شده که یک ناظر به تنهایی نتونه اعمال قانون کنه (مگر در موارد بسیار خاص). این روش یک روش مکانیزه هست و درصد بروز خطا در اون نسبت به قبل بسیار پایین‌تره!

نکته دوم بحثهایی هست که ممکنه خارج از این مجموعه مطرح بشه یا وجود داشته باشه! قطعا ما هیچ نظارتی بر زندگی شخصی و خصوصی افراد نداریم و نمیتونیم داشته باشیم، تنها نکته‌ای که وجود داره اینه که افراد با هر سلیقه و عقیده‌ای که در انجمنها هستن باید به قوانین احترام بگذارن و اونها رو رعایت کنن.

لطفا همچنان با حفظ آرامش ما رو از نقطه نظرات خودتون مطلع کنید و اگر راهکار خوبی به ذهنتون میرسه ما رو در جریان قرار بدید. به نظر من جامعه‌ای که توش نقد و اعتراض وجود نداشته باشه جامعه زنده و پویایی نیست و ما در شرایطی موفق خواهیم بود که بتونیم پاسخ مناسبی به اعتراض‌ها بدیم و نقاط ضعف خودمون رو مرتفع کنیم.

ذکر این نکته هم بسیار ضروریه که همیشه سعی شده با وسواس زیاد ناظران از بین بهترین و فعالترین کاربرا انتخاب بشن. قطعا ناظرانی که انتخاب میشن دلسوز و امین هستن و همه تلاششون برای ارتقای کیفی این فضا و استفاده بهتر کاربراست و باید از همشون برای این وقت و انرژی تقدیر کرد. البته قبول کنید که ناظرا هم روشها و سلیقه‌های متفاوت برای انجام کارهاشون دارن که ما داریم سعی می‌کنیم روشها رو قانونمندتر از گذشته کنیم :)

انشالله همینطور که میگید باشه ، ما هم خوشحال میشیم :)
پس لطف کنید قوانین رو بروز کنید و دوستان رو هم از قوانین جدید با خبر کنید تا اونها هم سهمی در بهتر شدن اونها با نظراتشون داشته باشن ، و همچنین هم اینکه به طور کل متلک اندازی و ترور شخصیتی به هر نحو رو چه برای مدیران چه ناظران چه کاربران عادی متوقف و قوانین سفت و سخت تری رو براش اعمال کنید که از این بحث ها دیگه پیش نیاد (انشالله) که همگی با هم رستگار شویم.
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
شهر هرت یعنی اینکه:بعد از مدت‌ها جبیر میاد اولین پست شبه آدمیانش رو با تمام جزییات با بیان فلسفه و اهداف و ...ش میاد بیان می‌کنه و نسبت به پست‌های قبلش و انتقاداتی که بهش شد خیلی قاتع کننده تر و پخته‌تر ظاهر میشه،بعد یه عده مثل **ویرایش شد** سرشون رو می‌ندازن پایین و می‌آن پست رو قفل می‌کنن.
.
اون پست چه مشکلی داشت؟
اکثر کاربرای اینجا وبلاگ و انجمن دارن،پس جمع کنن برن سمت خودشون بنویسن دیگه،داشتن یه کامنیتوی جدا چه ربطی داره که نتونه اینجا پست بده؟من سوزه‌کار هستم قبل و بعد و حین افتتاح انجمن اوپن‌سوزه کاربر بودم و هم از اینجا استاده می‌کردم،یا دوست قدیمیون کرگردن که یه عمر بود اینجا در مورد فدورا می‌نوشت -کی گفته که هر کی باید بره سمت انجمن خودش بنویسه؟
.
اون پست خیلی کامل بود و هیچ‌کدوم از قوانین انجمن رو زیر ِپا نگذاشته بود!چرا بسته شد!
.
پ.ن:**ویرایش شد** در اینجا به اون مدیران عزیزی برمی‌گرده که بر اساس علایق شخصی و مشکلات شخصی‌شون با کاربرا برخورد می‌کنن!
من خودم بیش‌تر از همتون از پروژه ی جبیر و اکثر کارای آقای حقیری بدم میاد ولی نمی‌پرم پاچشو بگیرم!جایی اگه کمکی از دستم بر بیاد یا کمکی بخوام میرم به ایشون یا بقیه‌ی کاربرا می‌گم.
.
ناظرین باید بیشتر از کاربران قوانین رو رعایت کنن!خیلی بیشتر.
[]
پیشنهاد:پست ها رو بر اساس گزارش کاربران و علت  گزارش دادن قفل کنن،به غیر از پیشنهاد برای قفل کردن -باید کاربران امکان اعتراض به پست‌های قفل شده رو هم داشته باشن.
.
من چند ساله کاربر اینجام و دوست دارم پست های جبیر رو دنبال کنم،تو هیچ کدوم از قوانین انجمن هم نگفتن که جبیر اجازه ی پست دادن نداره!!!
من تو نظر سنجی شرکت کردم،نظر دارم،و منتظر جواب به نظرم و سوالاتم تو این انجمنم!
انجمنی که به اسم اوبونتو هستش ولی داره به عنوان جامعه‌ی نرم‌افزار‌های آزاد کار می‌کنه.
« آخرین ویرایش: 18 تیر 1392، 03:20 ب‌ظ توسط Sajjad Baroodkoo »

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
ممنون که رعایت ادب نمیکنید.
پست شما به دلیل به کار بردن و نسبت دادن الفاظی همچون "گاو" به مدیریت ویرایش شد.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
شهر هرت یعنی اینکه:بعد از مدت‌ها جبیر میاد اولین پست شبه آدمیانش رو با تمام جزییات با بیان فلسفه و اهداف و ...ش میاد بیان می‌کنه و نسبت به پست‌های قبلش و انتقاداتی که بهش شد خیلی قاتع کننده تر و پخته‌تر ظاهر میشه،بعد یه عده مثل **ویرایش شد** سرشون رو می‌ندازن پایین و می‌آن پست رو قفل می‌کنن.
.
اون پست چه مشکلی داشت؟
اکثر کاربرای اینجا وبلاگ و انجمن دارن،پس جمع کنن برن سمت خودشون بنویسن دیگه،داشتن یه کامنیتوی جدا چه ربطی داره که نتونه اینجا پست بده؟من سوزه‌کار هستم قبل و بعد و حین افتتاح انجمن اوپن‌سوزه کاربر بودم و هم از اینجا استاده می‌کردم،یا دوست قدیمیون کرگردن که یه عمر بود اینجا در مورد فدورا می‌نوشت -کی گفته که هر کی باید بره سمت انجمن خودش بنویسه؟
.
اون پست خیلی کامل بود و هیچ‌کدوم از قوانین انجمن رو زیر ِپا نگذاشته بود!چرا بسته شد!
.
پ.ن:**ویرایش شد** در اینجا به اون مدیران عزیزی برمی‌گرده که بر اساس علایق شخصی و مشکلات شخصی‌شون با کاربرا برخورد می‌کنن!
من خودم بیش‌تر از همتون از پروژه ی جبیر و اکثر کارای آقای حقیری بدم میاد ولی نمی‌پرم پاچشو بگیرم!جایی اگه کمکی از دستم بر بیاد یا کمکی بخوام میرم به ایشون یا بقیه‌ی کاربرا می‌گم.
.
ناظرین باید بیشتر از کاربران قوانین رو رعایت کنن!خیلی بیشتر.
[]
پیشنهاد:پست ها رو بر اساس گزارش کاربران و علت  گزارش دادن قفل کنن،به غیر از پیشنهاد برای قفل کردن -باید کاربران امکان اعتراض به پست‌های قفل شده رو هم داشته باشن.
.
من چند ساله کاربر اینجام و دوست دارم پست های جبیر رو دنبال کنم،تو هیچ کدوم از قوانین انجمن هم نگفتن که جبیر اجازه ی پست دادن نداره!!!
من تو نظر سنجی شرکت کردم،نظر دارم،و منتظر جواب به نظرم و سوالاتم تو این انجمنم!
انجمنی که به اسم اوبونتو هستش ولی داره به عنوان جامعه‌ی نرم‌افزار‌های آزاد کار می‌کنه.

قضاوت با كاربرا . شما خودتون ذكر مرديد كه مخالفيد با اين حال منطقى رفتار ميكنيد ، با اين حال مديريت ميگند كه ما دشمنى نداريم اما غير منطقى رفتار ميكنند .

+ بنده اينو اضافه كنم كه من آقاى حقيرى نيستم دليل اثبات هم زياد دارم . ايشون يوزرشون هنوز بنه اينجور كه مديريت ميگه .

++ ميدونم مثله هميشه شنيده نميشه . چون مهم اينه كه افرادى مثله د . ب و … خوششون بياد يا نه .  :)

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
علت قفل شدن پست در ارتباط با جبیر سابقه ی بسیار بد این موضوع در انجمن هست سابقه ای مثل حرف های توهین امیز زیاد و موارد دیگری که در همان پست قفل شده گفته شد.
قبلا فرصت های زیادی داده شد که این مطلب بتواند درست در انجمن دنبال شود ولی نتیجه ای نداشت و در نهایت بعد از تمام راه هایی که  امتحان شده و فرصت هایی که داده شد تصمیم نهایی منع ادامه ی تاپیک های با این موضوع هست .

اقای حقیری یک بار به خاطر صحبت های نا شایست زیادی که در انجمن داشتند یوزرشون بلاک شده بود ولی باز هم به ایشون یک فرصت دوباره داده شد  و متاسفانه به خاطر تکرار موضوع یوزرشون برای بار دوم بسته شد و همه این موارد طبق قوانین و یک روند اوتوماتیک و روشن بوده.

در مقایسه با مواد مشابه در این مورد ما بیش از هر مورد دیگری  صبور بودیم و امیدوار به این که اشتباهات و توهین ها ادامه پیدا نکند.

در نهایت آرامش انجمن و ایجاد محیطی همراه با احترام برای گفتگو های فنی و رفع اشکالات مربوط به گنو/لینوکس و محصولات نرم  افزار آزاد و متن باز و  مرتبط برای ما اولویت بالایی دارد و این چیزی بیشتر از هدف انجمن نیست.
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
علت قفل شدن پست در ارتباط با جبیر سابقه ی بسیار بد این موضوع در انجمن هست سابقه ای مثل حرف های توهین امیز زیاد و موارد دیگری که در همان پست قفل شده گفته شد.
قبلا فرصت های زیادی داده شد که این مطلب بتواند درست در انجمن دنبال شود ولی نتیجه ای نداشت و در نهایت بعد از تمام راه هایی که  امتحان شده و فرصت هایی که داده شد تصمیم نهایی منع ادامه ی تاپیک های با این موضوع هست .

اقای حقیری یک بار به خاطر صحبت های نا شایست زیادی که در انجمن داشتند یوزرشون بلاک شده بود ولی باز هم به ایشون یک فرصت دوباره داده شد  و متاسفانه به خاطر تکرار موضوع یوزرشون برای بار دوم بسته شد و همه این موارد طبق قوانین و یک روند اوتوماتیک و روشن بوده.

در مقایسه با مواد مشابه در این مورد ما بیش از هر مورد دیگری  صبور بودیم و امیدوار به این که اشتباهات و توهین ها ادامه پیدا نکند.

در نهایت آرامش انجمن و ایجاد محیطی همراه با احترام برای گفتگو های فنی و رفع اشکالات مربوط به گنو/لینوکس و محصولات نرم  افزار آزاد و متن باز و  مرتبط برای ما اولویت بالایی دارد و این چیزی بیشتر از هدف انجمن نیست.

كجاى اون تاپيك آخرى حرف توهين آميز زده شد دقيقاً ؟

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
ظاهرا پيشگويى هايى از اجدادمون رسيده كه قرار بوده تو اون تاپيك توهين بشه.

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پیشنهاد میکنم بخش‌های بی‌ارتباط از این انجمن به‌طور کلی حذف شوند. کافه ابونتو هم هیچ نفعی برای فلسفه‌ی این انجمن نداشته. اصلا اگر موضوعی علمی نیست، نیازی به گفتنش نیست. بحش‌های حاشیه‌ای فقط از بار علمی میکاهند. این انجمن نباید فدای یک یا چند نفر بچه‌ی بیکار بشه که بزودی هم اینجا رو ترک میکنن و فقط ضربه به اعتبار اینجا میزنن. باور کنید الان هر کاربر جدیدی بیاد اینجا و پست‌های جدید مثل این جبیر یا حرف‌های زشت برخی ناظرین رو بخونه یا فقط میخنده یا احساس تاسف میکنه.
اینجا که نباید محل آزمون و خطای یک سری افراد باشه. کل انجمن متاسفانه مورد سو استفاده یه عده‌ی خاص با چند تا آی‌دی قرار گرفته. اصلا بحث در مورد توزیع زدن و هر توهم دیگه‌ای اینجا نیست.
احترام حدی داره یا باید اقدام درست کرد یا متاسفانه این انجمن شکست میخوره. اگر یک نفر ناراحت بشه بهتر از اینه خیلی‌ها آزرده بشن. اگر زودتر اقدام کرده بودید الان کار به اینجا نکشیده بود.
به نظر من کلیه‌ی مطالب نامرتبط هرچه سریعتر حذف بشن. قوانین برای تاپیک زدن اصلاح بشه و مدیر و ناظر نالایقی هم که شان مدیریت رو نمیتونه نگه داره به کاربر عادی تنزل پیدا کنه.
Godisnowhere

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
ظاهرا پيشگويى هايى از اجدادمون رسيده كه قرار بوده تو اون تاپيك توهين بشه.

ظاهراً پاسخ گو هم نيستند حتّى .

پیشنهاد میکنم بخش‌های بی‌ارتباط از این انجمن به‌طور کلی حذف شوند. کافه ابونتو هم هیچ نفعی برای فلسفه‌ی این انجمن نداشته. اصلا اگر موضوعی علمی نیست، نیازی به گفتنش نیست. بحش‌های حاشیه‌ای فقط از بار علمی میکاهند. این انجمن نباید فدای یک یا چند نفر بچه‌ی بیکار بشه که بزودی هم اینجا رو ترک میکنن و فقط ضربه به اعتبار اینجا میزنن. باور کنید الان هر کاربر جدیدی بیاد اینجا و پست‌های جدید مثل این جبیر یا حرف‌های زشت برخی ناظرین رو بخونه یا فقط میخنده یا احساس تاسف میکنه.
اینجا که نباید محل آزمون و خطای یک سری افراد باشه. کل انجمن متاسفانه مورد سو استفاده یه عده‌ی خاص با چند تا آی‌دی قرار گرفته. اصلا بحث در مورد توزیع زدن و هر توهم دیگه‌ای اینجا نیست.
احترام حدی داره یا باید اقدام درست کرد یا متاسفانه این انجمن شکست میخوره. اگر یک نفر ناراحت بشه بهتر از اینه خیلی‌ها آزرده بشن. اگر زودتر اقدام کرده بودید الان کار به اینجا نکشیده بود.
به نظر من کلیه‌ی مطالب نامرتبط هرچه سریعتر حذف بشن. قوانین برای تاپیک زدن اصلاح بشه و مدیر و ناظر نالایقی هم که شان مدیریت رو نمیتونه نگه داره به کاربر عادی تنزل پیدا کنه.

يه باره بگيند حكومت نظامى !
پست هاى زشت تاپيك آخر جبير كدوما بودند ؟ بار علمى نداشت ؟ حتّى در حد يه آشنايى ساده ؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
آقا به جای اینکه یکی بگه جبیر بد یکی بگه خوب و ... یه تایپیک نظر سنجی باز کنید و موافق ها و مخالف های جبیر رو مشخص کنید تا در موردش تصمیم گیری بشه ... در مورد بی اس دی هم همینطور.این تایپیک مسخره رو انقدر بالا نیارید :|
خواهشا یکی از ناظر ها فقط دو تا نظر سنجی در مورد این موضوعات بسازه تا دیگه جای بهانه ای هم برای این مسخره بازیانباشه.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
در مورد اون پروژه به اندازه کافی صحبت شده و به دلیل حاشیه‌ها و مخالفت کاربران با اون، توسط این انجمن پشتیبانی و تبلیغ نمی‌شه. ما دنبال یک جو مناسب و بدون تشنج همچنین بدون بزرگنمایی و دروغ برای گسترش اوبونتو هستیم و همین پست‌ها نشون می‌ده که این پروژه مخالف اهداف اینجا هستش.
دوستان اگر پیشنهاد یا انتقادی برای بهتر شدن این انجمن مشخصا در مورد توزیع «اوبونتو» دارند، لطفا در پست‌های جدا پیشنهاداتشون رو مطرح کنند.

فکر می‌کنم بیشتر از اینکه این پست به حاشیه بره، بهتره قفل بشه تا بعدا اگر لازم بود بشه بهش رجوع کرد.

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
بله توی این مدت انجمن واقعا عالی شده و داره منو یاد اون روزهای ۸۷-۸۸ (قبل سربازی) میندازه. هر چند اونموقع هم من تک و توک سر میزدم و فقط هم خواننده بودم اما جو اون روزها رو خوب یادمه و الان تقریا برام یه آرزو شده که بازم به همون موقع برگرده. به نظر من نیازی به نظرسنجی نیست چون هر پروژه ای باید برای خودش یه انجمن و سایت مجزا داشته باشه. همینطور نکته دیگه ای که داره من رو آزار میده بحث های تنش زایی مثل (linux versus bsd ) و اینجور چیزها هست که به نظرم بهتره سریعا تاپیکش قفل بشه. چون اینجا به bsd زیاد مربوط نمیشه و فقط به ترولها اجازه عرض اندام میده. (من هم اشتباه کردم چند ماه پیش اون تاپیک رو زدم والان پشیمونم چون به نظرم بیشتر از اینکه مفید باشه، مضر بود) پوزش.