موافقم با مشکل
ولی راه حل نبود. پاک کردن صورت مسئله بود
البته با اومدن اسک اوبونتو یه خورده دوباره به صورت مسئله برمیگردیم
ولی حل نمیشه . فرض کنید یکی راجع به جاوا سوال بپرسه و در جواب یکی بگه کلا با جاوا کار نکن
به نظر من یکی از راه حل ها همون اومدن امتبازات مثبت و منفیه
من به عنوان یه انسان به این شکل تربیت شدم که از کسی که بهم کمک میکنه تشکر کنم و این کار رو در جمع انجام بدم. و اگر کسی اذیتم کرد جلوش وایشم و میتونم ناراحتیمو با امتیاز منفی کم کنم به جای این که انجمن رو به گند بکشم
لطف کنید در اینجا فقط مشکلات رو مطرح کنید، بحث در مورد مشکلات یا راهحلها به جلسات IRC موکول میشه. با اینحال با وجود IRC و ویکی فعّالی که خروجیهای کانال بهش منتقل بشه عملاً نیازی به انجمنها نیست. از اون ابتدا هم تا جایی که حافظه ی من یاری میکنه قرار بوده ویکی محور اصلی اوبونتو ایران باشه و انجمنها در حاشیه و برای موارد اضطراری/بحرانی باشن، با این حال یه سری کاستیها در سیستم ویکی مانع این امر میشد. ولی الآن که به حمدالله ویکی میخواد سروسامون بگیره به نظرم دیگه وجود انجمن به این شکل بیمعنیه و حداقل برای مدّتی تا وقتی کاربران به سیستم جدید عادت کنن، خوبه که انجمنهای فعلی بسته بشه و یواش یواش مطالب مهمّش به ویکی منتقل شه. بعد از اون هم میشه در مورد ماهیت سامانهی تعاملی جایگزین (اولویت سوم بعد از ویکی و IRC) بحث کرد که ایا اصلاً وجود داشته باشه یا نه و اگه بله به چه شکلی باشه، انجمن یا پرسش و پاسخ!
فکر کردم راه حل گفتم!
مشکل این بود که میخواهید صورت مسئله را پاک کنید
راه حل هم که گفتم
فقط اون قالب رو نداشت!
از مدیر محترم بابت این که احساس کردن بحثی رو شروع کردم... عذر میخواهم!!!!!!!
والا!
تو این پستم یه مشکل دیگه میگم تا دوباره نگید از قالب خارج شدید
مشکل : آقای بهزادی به عنوان مدیر بر اساس قضاوت شخصی مدیریت میکند و مهربان نیست
راه حل : آقای بهزادی به عنوان مدیر بر اساس قضاوت شخصی مدیریت نکند و مهربان باشد
البته به دل نگیرا! ما دوست داریم!
بحث هم نکنید. باشه واسه IRC
مشکل : ترس از پاک شدن بدون هماهنگی این پست
راه حل: پاک شدن با هماهنگی!!!! دی:
مشکل: با نوشتن این پست دارم احساس ترول بودن میکنم
راه حل: به ترول غذا ندهید ! با ادامه بحث با ترول ها آنها را بیشتر به این کار دعوت میکنید!
مشکل: از دست دادن افراد خوب انجمن!
راه حل: شما بگید! البته اینجا که نمیشه! منتظر IRC
مشکل : عدم همکاری بین دو نسل انجمن.
راه حل : افراد بزرگتر بدونن اینجا افراد کوچکتر از خودشون هم هست و به جای تمسخر یا واقعا راهنمایی کنند یا سکوت کنند
و افراد کوچکتر بدونن باید به بزرگتر ها احترام بزارن و بدونن افرادی اینجا هستن که کارهای باحالی انجام میدن و شاید وقت پاسخ دادن نداشته باشن و البته کوچکتر ها باید جستجو در گوگل رو یاد بگیرن
مشکل: من احساس میکنم مدیران از بزرگتر شدن انجمن میترسن! البته نمیدونم به چه دلیلی!(و البته خیلی دلایل زیادی میتونه باشه)
راه حل: من احساسمو عوض کنم!! و البته در یک IRC دیگه شاید جواب و جود داشته باشه!