حالا من نمی دونم این دوستان چه کاری کردن که مستحق کنترل شدن باشن! ولی تا وقتی که توهین به کسی نمی کنن یا آشکارا قوانین انجمن رو نقض نمی کنن... بذاریم فعالیت کنن... خوب می تونیم ما کاری نداشته باشیم... چرا سانسور کنیم یا جلو شون رو بگیریم... ما که حکومت نیستیم...!
یه مثال میزنم و دوست دارم جوابتو بدونم
فکر کن ۴راه ولیعصر وایستادی و از یکی میپرسی آقا میدون ولیعصر میخوام برم .کجا باید برم.طرف هم به جای اینکه بهت بگه همینو مستقیم برو میرسی بگه این انقلابه تاکسی بگیر مستقیم برو اولین میدون انقلابه اون نه میدون بعدی
چیکارش میکنی؟
عملا فرستادتت میدون آزادی به جای ولی عصر
این فرد/افراد هم همینو جورین یه مثال دیگه میگی ls تو ترمینال چیچیه میگه ما تو هک به شبه-سیستم مکانیزه برای دستیابی به ریز کدهای بالارونده از حجم کمبایوس دوم سیستمهای مک که دارای سرریزی بافرهای کوتاهکننده لینک و درمان قطعی کوتاهی قد <
))> گفته میشه که تحت مجوز دانشگاه علمیکاربردی مجازی -غیرحضوری واحد دهلینو ساختمان جنگلهای بارانی منتشر شده و توی پکیج نرمافزاری شرکت قدرتمند اپل منتشر میشه
عملا داره پرتوپلا میگه و گمراه میکنه
اون موقع باز چیکارش میکنی؟:)))
بعد حالا باید ۵۰ نفر بیان ماسمالی کنی حرفای ایشون رُ که کلا این اشتباه میگه و فولان .عملاً کار سختیه و از هممون انرژی میگیره
احتمال من اینه اینتریپ حرفها و کارها مال یه سری تینیجر ۱۳ الی ۱۶ ساله (غیر سالارمقدم
) ) هست که از فرحزاد، ف ش رو میدونن و برات خاطرات سال ۳۲شونو از فرحزاد تعریف میکنن.ادعای و غرور کاذب دارن و اصولا نمیشه کاریش کرد چون تو سن بلوغ هستن و این رفتارهای غیر طبیعی تو این سن و سال متداول هست و یه جورایی نهادینه شده
باید یه جورایی کنترل بشن تا بلا سر خودشون/ما/انجمن نیارن چون به شدت تو این سنین احساسی عمل میکنن
موفق باشین