تو ایزو اصلیت اصلا نرم افزار غیر آزاد نزار، فوقش فایل نصبی رو تو ایزو بزار ولی نزار اتوماتیک نصب بشه چون تو این ضمینه حتما انتخاب باید با کاربر باشه. در ضمن من تو اسکرین شات اول برنامه اسکایپ رو دیدم، این نه مربوط به مهندسی میشه و نه آزاده. یا مثلا وی ال سی. اینا همشون هم حجم میگیرن و هم مربوط به مهندسی نمیشن بهتره اینا انتخابشون پایه کاربر باشه. یه کاره دیگه هم که میتونی انجام بدی اینه که مثلا نرم افزار کد بلاکس رو حذف کنی! چون اکلیپس کارشو انجام میده یا مثلا از یه آی دی ای دیگه مثل جینی استفاده کنی
سلام با تشکر از شما آقای مقدم حق باشماست اما خب این نرم افزار هارو برا این گذاشتم که اصول استفاده می شمن مخصوصا skyp واسه چت تصویری من خودمخلی ازش استفاده می کنم vlc به خاطر اینکه یه پلیر قویه نصب کردم تا فایل های آموزشی و غیره رو ببینن چون خودتون که بهتر می دونید کسی که میاد تو لینوکس و اینا نباشه مدام سویچ می کن به ویندوز اینا رو نصب کردم تا بیشتر تو اوبونتو بمونن و همجنین کرومم بکه به خاطر ذخیر ابریش نصب کردم جون من خودم که بین ویندوز و لینوکس سویج می کنم خیلی به دردم می خوره و بوک مارکر امو تو هردو سیستم برام میاره این دو تا IDE رو برا این نصب کردم که هردوشون قابلیت برنامه نویسی به زبان فورترن رو دارن چون زبان فورترن خیلی تو سی اف دی نیازه برا همین نصبشون کردم
البته مثلا نیاز نیس هر چهار نسخه اوپن فوم نصب باشه اما مدام می بینم بجه ها فایل های نسخه های دیگه رو با نسخه دیگه باز می کن و مدام بهم زنگ می زنن چرا ارور می ده برا همین بود
و قبلشم گفتم بیشتر سعی کردم مشکلاتی که بجه ها یا خودم تو این مدت که با اوبنتو کار می کردم رو رفع کنم
و خیلی خیلی از شما متشکرم که وقت می زارید و منو راهنمایی می کنید و خوشحالم که توی جمع شما هستم
منتظر پیشنهاد ها و راهنمایی های شما دوستان برای نسخه نهایی هستم