انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توزیع جدید و شرایط ثبت و انتشار آن  (دفعات بازدید: 8302 بار)

0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
پاسخ : توزیع جدید و شرایط ثبت و انتشار آن
« پاسخ #15 : 23 تیر 1392، 10:08 ب‌ظ »
تو ایزو اصلیت اصلا نرم افزار غیر آزاد نزار، فوقش فایل نصبی رو تو ایزو بزار ولی نزار اتوماتیک نصب بشه چون تو این ضمینه حتما انتخاب باید با کاربر باشه. در ضمن من تو اسکرین شات اول برنامه اسکایپ رو دیدم، این نه مربوط به مهندسی میشه و نه آزاده. یا مثلا وی ال سی. اینا همشون هم حجم میگیرن و هم مربوط به مهندسی نمیشن بهتره اینا انتخابشون پایه کاربر باشه. یه کاره دیگه هم که میتونی انجام بدی اینه که مثلا نرم افزار کد بلاکس رو حذف کنی! چون اکلیپس کارشو انجام میده یا مثلا از یه آی دی ای دیگه مثل جینی استفاده کنی
« آخرین ویرایش: 23 تیر 1392، 10:09 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
« پاسخ #16 : 23 تیر 1392، 10:25 ب‌ظ »
تو ایزو اصلیت اصلا نرم افزار غیر آزاد نزار، فوقش فایل نصبی رو تو ایزو بزار ولی نزار اتوماتیک نصب بشه چون تو این ضمینه حتما انتخاب باید با کاربر باشه. در ضمن من تو اسکرین شات اول برنامه اسکایپ رو دیدم، این نه مربوط به مهندسی میشه و نه آزاده. یا مثلا وی ال سی. اینا همشون هم حجم میگیرن و هم مربوط به مهندسی نمیشن بهتره اینا انتخابشون پایه کاربر باشه. یه کاره دیگه هم که میتونی انجام بدی اینه که مثلا نرم افزار کد بلاکس رو حذف کنی! چون اکلیپس کارشو انجام میده یا مثلا از یه آی دی ای دیگه مثل جینی استفاده کنی

سلام با تشکر از شما آقای مقدم حق باشماست اما خب این نرم افزار هارو برا این گذاشتم که اصول استفاده می شمن مخصوصا skyp واسه چت تصویری من خودمخلی ازش استفاده می کنم vlc به خاطر اینکه یه پلیر قویه نصب کردم تا فایل های آموزشی و غیره رو ببینن چون خودتون که بهتر می دونید کسی که میاد تو لینوکس و اینا نباشه مدام سویچ می کن به ویندوز اینا رو نصب کردم تا بیشتر تو اوبونتو بمونن و همجنین کرومم بکه به خاطر ذخیر ابریش نصب کردم جون من خودم که بین ویندوز و لینوکس سویج می کنم خیلی به دردم می خوره و بوک مارکر امو تو هردو سیستم برام میاره این دو تا IDE رو برا این نصب کردم که هردوشون قابلیت برنامه نویسی به زبان فورترن رو دارن چون زبان فورترن خیلی تو سی اف دی نیازه برا همین نصبشون کردم
البته مثلا نیاز نیس هر چهار نسخه اوپن فوم نصب باشه اما مدام می بینم بجه ها فایل های نسخه های دیگه رو با نسخه دیگه باز می کن و مدام بهم زنگ می زنن چرا ارور می ده برا همین بود
و قبلشم گفتم بیشتر سعی کردم مشکلاتی که بجه ها یا خودم تو این مدت که با اوبنتو کار می کردم رو رفع کنم

و خیلی خیلی از شما متشکرم که وقت می زارید و منو راهنمایی می کنید و خوشحالم که توی جمع شما هستم
منتظر پیشنهاد ها و راهنمایی های شما دوستان برای نسخه نهایی هستم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #17 : 23 تیر 1392، 10:47 ب‌ظ »
۱. می‌خوای سی‌دی باشه یا دی‌وی‌دی؟
۲. بنظر من هم اسکایپ رو پاک کن و بجاش Emacs و Vim نصب کن.
۳. اکلیپس نسخه‌ی چند هست؟
۴. بنظر من اکلیپس نسخه‌ی کاملش رو نصب کن و نه فقط سی/سی++. در هر صورت اگه نخواستی نسخه‌ی کاملش رو بذاری اونی رو بذار که برای برنامه‌نویسی موازی هست و سی/سی++/فورترن رو ساپورت می‌کنه. http://www.eclipse.org/ptp
۵. Scilab هم بنظر می‌یاد از رو سایتش گرفتی و نصب کردی. درسته؟

این دوتا رو هم ببینی بد نیست:
https://spins.fedoraproject.org/scientific-kde/#home
https://fedoraproject.org/wiki/Scientific_Packages_List
« آخرین ویرایش: 23 تیر 1392، 10:58 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #18 : 24 تیر 1392، 02:13 ق‌ظ »
۱. می‌خوای سی‌دی باشه یا دی‌وی‌دی؟
۲. بنظر من هم اسکایپ رو پاک کن و بجاش Emacs و Vim نصب کن.
۳. اکلیپس نسخه‌ی چند هست؟
۴. بنظر من اکلیپس نسخه‌ی کاملش رو نصب کن و نه فقط سی/سی++. در هر صورت اگه نخواستی نسخه‌ی کاملش رو بذاری اونی رو بذار که برای برنامه‌نویسی موازی هست و سی/سی++/فورترن رو ساپورت می‌کنه. http://www.eclipse.org/ptp
۵. Scilab هم بنظر می‌یاد از رو سایتش گرفتی و نصب کردی. درسته؟

این دوتا رو هم ببینی بد نیست:
https://spins.fedoraproject.org/scientific-kde/#home
https://fedoraproject.org/wiki/Scientific_Packages_List

1- حتما دی وی دی
2- اسکایپ پاک شد
3و4- آخرین نسخه اکلیپس  jeno ‌البته این نسخه C++ اونه اما من رو سیستم همون اکلیپس کامل رو دارم که هم از phortan‌ و هم برنامه نویسی موازی استفاده می کنه البته من نسخه جاوا رو داشتم بعد اینو بهش اضافه کردم می تونم همونو کپی کنم یا باید دوباره از سایت بگیرمش
5-بله از رو سایتش کرفته بودم

الان دارم نرم افزار محبوب خودم یعنی latex‌ رو اضافه می کنم خوب پست گذاشتم یادم رفته بود اینو به دی وی دی اضافه کنم
به همراه blender ,...

همچینین سعی کردم بیشتر نرم افزار های توصیه شده اینجا رو نصب کنم
https://help.ubuntu.com/community/UbuntuEngineering
i
« آخرین ویرایش: 24 تیر 1392، 02:39 ق‌ظ توسط meno »

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #19 : 27 تیر 1392، 08:50 ق‌ظ »
سلام
نسخه نهایی MeNoTu‌ آماده شد و ظرف امروز فردا آپلودش می کنم لطفا اگه تونستی دانلود کنید و نظر تونو بگید با تشکر

https://a.fsdn.com/con/app/proj/menotu/screenshots/MenoTo-desktop.png

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #20 : 27 تیر 1392، 09:15 ق‌ظ »
لاتک رو چجوری نصب کردی؟ از مخازن نصب کردی؟ چون نسخه‌ی توی مخازن ۱۲٫۰۴ قدیمی هست.
XePersian چی؟ نصب هست روش؟

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #21 : 27 تیر 1392، 11:59 ق‌ظ »
به جای اسکایپ می تونید ekiga را بگذارید.

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #22 : 27 تیر 1392، 01:16 ب‌ظ »
لاتک رو چجوری نصب کردی؟ از مخازن نصب کردی؟ چون نسخه‌ی توی مخازن ۱۲٫۰۴ قدیمی هست.
XePersian چی؟ نصب هست روش؟
سلام
نه لاتک رو از روی ایزو نسخه 2012 نصب کردم اما حجم دی وی دی بالای 5 گیگ می شد مجبور شدم پاکش کنم اما نرم افزار های تک میکر و تک استادیو رو نصب کردم کار بر بعد ا م یتونه خودش نصبش کنه

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #23 : 27 تیر 1392، 01:48 ب‌ظ »
نرم افزار های تک میکر و تک استادیو رو نصب کردم کار بر بعد ا م یتونه خودش نصبش کنه
هرچند در رابطه با انتشار ریمسترها دارای تز خاص خودم هستم (اینجا + اینجا)؛ اما حالا که تک میکر رو نصب کردی، پچ دوجهته اش رو هم نصب کن: http://bit.ly/150YdNt

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #24 : 27 تیر 1392، 02:19 ب‌ظ »
نرم افزار های تک میکر و تک استادیو رو نصب کردم کار بر بعد ا م یتونه خودش نصبش کنه
هرچند در رابطه با انتشار ریمسترها دارای تز خاص خودم هستم (اینجا + اینجا)؛ اما حالا که تک میکر رو نصب کردی، پچ دوجهته اش رو هم نصب کن: http://bit.ly/150YdNt

تک استادیو رو برا همین نصب کردم آخرین نسخه ای از تک میکر دوجهته بار لینوکس خیلی قدیمیه
من خودم با تک استادیو کار م یکنم

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #25 : 27 تیر 1392، 02:38 ب‌ظ »

حرف شماکاملا متینه من توزیع رو بیشتر به سفارش استادم درست کردم . چون تقریبا دوستان من که میان تو ابونتو صرفا برای اوپن فوم میان به خاطر همین من سعی کردم توزیع بدم که حداقل بیشتر تو محیط اوبنتو بمونن و شاید لینوکسی شدن
چون اونه تا این سن تو ویندوز کار کردن و علاقه ای هم ندارن که بیان اوبونتو خودتون که بهتر می دونیین فقط کافیه پایان نامشون تموم بشه مطمينم فرداش اوبوتو رو شیفت دیلیت م یکنن . من با همه این چیزا خواستم فقط دوستانم تو این توزیع راحت باشن و این توزیع اگه خدا بخواد فقط با نسخه های Lst اوبوتو میاد اونم اگه عمری باشه. شاید باورتو نشه من شاید روز حداقل یک بار مجبور میشم به سوالاتشو جواب بدم به خاطر همین به سمت اینکار رفتم .اما خب گفتم اینو قبلش اینجا معرفی کنم تا اگه مشکل یا نظری هست برای قوت این توزیع بشنمو مو اعمال کنم . یه نسخه شم رو وب می زارم تا اگه کسی نیاز داشت دان کنه . با تشکر  همه دوستانی که منو همراهی کردن

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #26 : 27 تیر 1392، 04:26 ب‌ظ »
دستور زیر رو بزن تا ببینیم که چه برنامه‌هایی روی سیستمت نصب هست:
$ dpkg --list
و برای این‌که خروجی دستور بالا رو ذخیره کنی، دستور زیر رو بزن:
$ dpkg --list > my_apps

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #27 : 27 تیر 1392، 04:59 ب‌ظ »
بنظر من همزمان هم کروم و هم فایرفاکس داشتن زیادی هست، یکیش باشه بس هست یکیش رو نگه دار یکی رو پاک کن.
بنظر شخصی من چون فایرفاکس یه مرورگر آزاد هست، اگه نگهش داری بهتر هست.

و همچین Texmaker و Texstudio. جفتشون یک کار می‌کنن پس بهتره که الکی توزیع رو سنگین نکنی.
البته Code Blocks و Eclipse اشکال نداره. درسته که اکلیپس یک کم پیچیده هست و شاید بعضی‌ها نتونن باهاش کار کنن (مثل خودم :) ) ولی شاید برای برنامه‌نویسی موازی لازم بشه.
البته من از هیچ‌کدوم استفاده نمی‌کنم و از Emacs استفاده می‌کنم :)
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1392، 05:08 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #28 : 27 تیر 1392، 05:11 ب‌ظ »
من هم GNU TeXmacs رو توصيه ميكنم .

--

ویرایش توسط ناظر: قسمت حاشیه‌ای این پست حذف شد. پست‌های نامرتبط با این موضوع هم حذف شدند.
دوستان لطفا از بحث‌های حاشیه‌ای نامرتبط به این موضوع خودداری کنند.
« آخرین ویرایش: 27 تیر 1392، 06:47 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین meno

• Full Member
  • *
    • MeNoBLOG
« پاسخ #29 : 28 تیر 1392، 04:15 ق‌ظ »
بنظر من همزمان هم کروم و هم فایرفاکس داشتن زیادی هست، یکیش باشه بس هست یکیش رو نگه دار یکی رو پاک کن.
بنظر شخصی من چون فایرفاکس یه مرورگر آزاد هست، اگه نگهش داری بهتر هست.

و همچین Texmaker و Texstudio. جفتشون یک کار می‌کنن پس بهتره که الکی توزیع رو سنگین نکنی.
البته Code Blocks و Eclipse اشکال نداره. درسته که اکلیپس یک کم پیچیده هست و شاید بعضی‌ها نتونن باهاش کار کنن (مثل خودم :) ) ولی شاید برای برنامه‌نویسی موازی لازم بشه.
البته من از هیچ‌کدوم استفاده نمی‌کنم و از Emacs استفاده می‌کنم :)

در مورد فایر فاکس و کروم . تا اونجایی که یادمه هردوشون اوپن سورسن . کرومو به خاطر داده های ابریش نصب کردم و ایکنه بوک مار کرها و اطلاعات کار بری که از داده های ابری استفاده می کنه رو تو هردوسیستم عامل لیوکس و ویندوز میاره
و فایر فاکسم به خاطر اون افزونه مدیریت دانلودش دون دم آل نگه داشتم

در مورد تک میکر و تک استادیو به خاطر این هرودوشو نصب کردم که تک میکر من حالت دوجهته نداشت و البته تا اونجایی که من می دونستم برای لینوکسش خیلی قدیمی بودکه آقای  با اطلاع رسانی شون کمک بزرگی کردن چشم اگه موفق به کامپایل تک میکر دوجهته اقای رضی شدم تک استادیو رو پاک می کنم

نسخه اکلیپس نصب شده جاوا - سی پلاس پلاس و فورترن و برنامه نویسی موازی و البته افزونه برنامه نویسی اندروید هم بهش اضافه شد که فقط کافی اس دس کس اندروید رو بهش اضافه کنن تمومه

دوستان فقط یه کمکی کنیدی و بگید من چطوری می تونم حجم بیارم پایین و نرم افزار های غیر ضروری رو پاک کنم تا بتونم لاتک رو هم نصب کنم روی توزیم .