انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ماهنامه نرم افزار های آزاد (تاریخ انتشار )  (دفعات بازدید: 14386 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
خیلی جالبه.
خوشحالم که شما دنبال کار رو گرفتید و اولین نسخه رو منتشر کردید و با عرض پوزش از بد قولی...
امیدوارم موفق باشید
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
راستی فایل نزدیک به 6 مگابایته  که فکر کنم برای 10 صفحه یکم زیادی زیاد باشه . در نتیجه یک عامل محدود کننده برای فراگیر شدن روزنامه محسوب میشه . میتونین سایز صفحات و عکسها رو کمی کوچکتر کنین .

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
راستی فایل نزدیک به 6 مگابایته  که فکر کنم برای 10 صفحه یکم زیادی زیاد باشه . در نتیجه یک عامل محدود کننده برای فراگیر شدن روزنامه محسوب میشه . میتونین سایز صفحات و عکسها رو کمی کوچکتر کنین .
موافقم... حجم خیلی زیاده!
در ضمن، برای این نشریه از نرم افزارهای غیر آزاد که استفاده نشده؟!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
    • مرکز خدمات انفورماتیک ساینا

دوست عزیز حجم بالا به دلیل این است که در تمامی صفحه ها عکس با وضوح تصویر بالا استفاده شده است . این ماهنامه با اطلاعات مطبوعاتی من در نشریات چاپی بسته شده است و اطلاع زیادی با نشریات الکترونیکی ندارم و این اولین کار من در نشریه الکترونیکی بود . سعی می کنیم در شماره های بعدی این مشکل را رفع کنیم. ;)
من و تو می توانیم ...

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
؟
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: آموزش لینوکس از طریق روزنامه (دریاف
« پاسخ #35 : 25 اسفند 1387، 06:05 ب‌ظ »
؟

متاسفانه از نرم افزار غیر آزاد استفاده شده :

Creator:  Adobe InDesign CS3 (5.0)
Producer: Adobe PDF Library 8.0

:( :( :(

ویرایش :

فکر کنم لینک این فایل حذف بشه بهتره ، با این وضع آبروریزی راه میوفته و همه بهمون می‌خندن.

هه هه  نشریه لینوکسی با نرم افزار های تحت ویندوز نوشته میشه !!! 
و نشون میده در مورد چیزی مطلب می‌نویسیم که بهش اعتقاد نداریم و خودمون ازش استفاده نکردیم !

در صورتی که اینطور نیست .

بهتره کار به این زیبایی رو با یه نرم افزار که حداقل نسخه تحت لینوکس هم نداره خراب نکنیم.
 :( :( :(

یک جایگزین اپن سورس برای Adobe InDesign  :

http://www.scribus.net

برای پیدا کردن برنامه های جایگزین اپن سورس میتونین به سایت  Open Source Alternatives  مراجعه کنین :

http://www.osalt.com
« آخرین ویرایش: 25 اسفند 1387، 06:22 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
دوست عزیز خیلی ها آمدن و گفتن ما هستیم و ولی نبودن.
منم نرم افزار آزاد زیاد میشناسم ولی مهم اینه که کارکردن باهاشون مهمه. لینوکس هم خیلی جاهاش آزاد نیست زیاد تو این بحث ها نباشید بهتره. نسخه InDesign من آزمایشی هست و سر 15 روز غیر فعال می شه. پس هیچ قانونی را زیر پا نزاشتم . شما اگه با scribus بلدی کار کنی از شماره بعد شما صفحه آرایی را انجام بدین. اگر این پست من قانونی را نقض کرده پس مدیران از ابتدای این پست را حذف کنند که بحثی در این مورد اینجا نباشه.
من و تو می توانیم ...

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
بحث نقض قانون نیست استاد . حتی من خیلی خوشبینانه به قضیه نگاه کردم و حساب رو بر این گذاشتم که شما لایسنس نرم افزار رو خریداری کردی . ولی حالا که مطرح کردی بذار یه سؤال ازت بپرسم .شماره های بعدی روزنامه هم توی این 15 روز  آماده میشن؟  یا مجبور میشیم 15 روز دیگه ازش به صورت آزمایشی استفاده کنیم؟ این آزمایش کی تموم میشه؟
کار شما قابل تحسینه ولی به نظر من نتیجه عکس میده .
بله شما در  زمینه روزنامه نگاری وارد هستی و من ناوارد ، قبول دارم . ولی شما داری این کار رو از راه غلط انجام میدی . فکر کنم مطلبی هم در مورد http://Linuxtoday.ir   توی سایت ایتنا دیدم ، این یعنی اینکه انتظار از این پروژه زیاده و چشم های زیادی مواظب حرکت های ما هستن .

امیدوارم این روزنامه هم مثل روزنامه ابتکار که عکسش رو گذاشتین نشه ، مطلبی که نوشتین در مورد لینوکسه ولی توی عکسی که گذاشتین روی کامپیوتر  اون کاربر محترم ویندوز نصب شده  ! منظورم این پستتون هست :

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,7568.msg58189.html#msg58189

ویرایش :

لینوکس هم خیلی جاهاش آزاد نیست زیاد تو این بحث ها نباشید بهتره.

شما که میخوای با این روزنامه فلسفه اپن سورس رو نشون بدی چرا این حرف  رو میزنی ؟!

در هر صورت من به آینده این کار با این وضعیت خوشبین نیستم . بذاریم بقیه دوستان هم نظر بدن ، من به عنوان کوچکترین عضو این انجمن نظر دادم و مطمئنا نظر من به تنهایی ملاک نخواهد بود .
« آخرین ویرایش: 25 اسفند 1387، 08:10 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین deprecated

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
ببخشید، چند تا ایراد به ذهنم رسیده، نمیشه نگم :)

۱) ایراد در گرامر بعضی جملات، مثلا: "تیم توسعه دهنده amarok با افتخار از انتشار نسخه ۲٫۰٫۲ گفتند."
شاید در زبان انگلیسی این جمله کاملا درست باشه ولی در زبان فارسی بهتره اینطور نوشته بشه: تیم توسعه دهنده Amarok با افتخار از انتشار نسخه ۲٫۰٫۲ خبر داد.

۲) باز متن (صفحه ششم)
open source بهتره بصورت "متن باز" ترجمه بشه نه "باز متن". در زبان فارسی برخلاف زبان انگلیسی جای کلمات open و source بر عکس میشه.

۳) در بعضی جاها هم ایراد در املاء لغات دیده میشه! مثلا جایی نوشته شده "بامتن" که دقیقا منظور همون "باز متن" بوده که به عللی اشتباه نوشته شده، همچنین اصطلاح "نرم باز متن" که کلمه افزار از قلم افتاده و همچنین باید جای "متن" و "باز" نیز تعویض شود. همچنین کلمه "خانههای" که یک فضای خالی لازم دارد! و در مکانی دیگر نیز دوبار کلمه "بودن" در کنار هم تکرار شده است. تمام این ایرادها مربوط به صفحه ششم است! و در جایی از صفحه نهم کلمه "دارشته" دیده میشود و و ... وجود غلط ‌های متعدد املایی در یک نشریه الکترونیکی جالب به نظر نمیرسه. حتی اگه بخاطر عجله کردن در تایپ متن نشریه باشه.

۴) من این قسمت رو قبول ندارم: "پایداری لینوکس را مدیون روش صحیح استفاده آن از سخت‌افزاریم که این خصلت را از UNIX به ارث برده"
ممکنه اشتباه کنم ولی فکر نمیکنم که پایداری لینوکس ربط زیادی به روش استفاده از سخت افزار داشته باشه.

در ضمن با آقا بهنام نیز موافقم. چرا تا وقتی نرم‌افزارهای لینوکسی هست و به بهترین شکل جوابگوی نیازهای ما هستند از ویندوز استفاده کنیم؟ مگه این روزنامه (یا نشریه) واسه لینوکس نیست؟ مثل اینه که سایت LinuxMagazine.com رو با asp.net راه انداخته باشند! ولی تو سایتشون همش از php طرفداری کنند! جور در نمیاد.

در کل برای اولین انتشار خوب بود، موفق باشید.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
البته دوستان جناب اکبری هم حق دارند. هیچ کس به ایشون کمک نکرد. حداقل کسانی که کار با نرم افزارهای آزاد برای نشریه رو بلدن یه کمکی بکنند!
نسخه اولیه این نشریه که من برای نشون دادن به آقای اکبری زده بودم فوق العاده ساده ولی زیبا بود و تنها از نرم افزار OOo استفاده شده بود! و خوب صفحه رو هم از Gimp. ولی چون ایشون می خواستن کار خیلی زیبا باشه مجبور شدن از نرم افزارهای تخصص خودشون استفاده کنن.
با تشکر
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
۴) من این قسمت رو قبول ندارم: "پایداری لینوکس را مدیون روش صحیح استفاده آن از سخت‌افزاریم که این خصلت را از UNIX به ارث برده"
ممکنه اشتباه کنم ولی فکر نمیکنم که پایداری لینوکس ربط زیادی به روش استفاده از سخت افزار داشته باشه.

ربطی به سخت افزار نداره. (تا جایی که میدونم)
بخش بزرگی از امنیت لینوکس User Privileges است. یعنی برنامه ای ، یا فایلی که اجرا میشه دارای مراحل خاصی است که ویندوز خیلی ساده این مراحل رو پشت سر میزاره. این مراحل 3 تا هستند.
اگه منبع پیدا کردم حتما میزارم.  ;)

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
سلام مجدد.
1- بهنام من چیزی تو ایتنا در مورد linuxtoday پیدا نکردم ](*,)
2- ببخشیدا نمی خواهم به کسی توهین کرده باشم ولی همه میاین اینجا پست میزنین که فلان کار فلان نرم افزار اینطوری خوبه کلی دلیل و برهان میارید به نظرتون بهتر نیست این دلیل ها را به صورت یک مقاله بنویسید یا به صورت ایمیل یا به انجمن linuxtoday ارسال کنید. خیلی ها مثل من تازه کارن نمی دونن. قصد ما هم از راه اندازی این نشریه این هست که کمکی به آنها که نمی دانند کنیم وگرنه مقاله لینوکس چیست و تاریخچه از این جور چیزا را همه شما می دونین . من سال گذشته 1 ماه تمام کل اینترنت را گشتم کل انجمن ها پست زدم که آقا یه نرم افزار صفحه آرایی به من معرفی کنید همه گفتن فلان نسخه هست ولی تجاری هست. آخر با کلی دردسر و هیچ تجربه ای با inkscape صفحه را بستم ولی چی شد آخرش این نرم افزار کار 3 رنگ می ده نه 4 رنگ و بدرد چاپ نمی خورد یا OOo این نرم افزار هم برای ویرایش و تایپ متون میشه استفاده کرد و به کار چاپ نمیاد. حتما از scribus  هم استفاده می کنم و نتیجه را می گم.
3- بهتون قول می دم تا روزی که linuxtoday برپا باشه هر 15 روز یا هرماه یک شماره نشریه را انتشار بدم

از همه بچه ها برای راهنمایی هایی که کردن ممنونم :)
من و تو می توانیم ...

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
Behnam Golds ، Alinn،toti ،امیر ،Hosein-Mec تشکر بابت توجهتون  ;)

باز هم ازتون تقاضا دارم مارا در انتشار این ماهنامه یاری فرمائید. دوستانی که تو انجمن گفتن ما هستیم نبودن این ماهنامه با کمک دوستم آقای گنجی جمع آوری شد . ممنون می شوم اگر مقالاتی یا مطلبی دارید برای ما ارسال کنید تا از مطالب جدید در ماهنامه استفاده شده باشد.

سلام
من مطالبی ترجمه کردم و تو وبلاگم گذاشتم اگه به درد می خوره بگین:-X
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین اسماعیل اکبری

• Full Member
  • *
Behnam Golds ، Alinn،toti ،امیر ،Hosein-Mec تشکر بابت توجهتون  ;)

باز هم ازتون تقاضا دارم مارا در انتشار این ماهنامه یاری فرمائید. دوستانی که تو انجمن گفتن ما هستیم نبودن این ماهنامه با کمک دوستم آقای گنجی جمع آوری شد . ممنون می شوم اگر مقالاتی یا مطلبی دارید برای ما ارسال کنید تا از مطالب جدید در ماهنامه استفاده شده باشد.

سلام
من مطالبی ترجمه کردم و تو وبلاگم گذاشتم اگه به درد می خوره بگین:-X
تشکر حتما از مطالب وبلاگ شما هم استفاده می کنیم ;)
من و تو می توانیم ...

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
نمیدونم ، عرض کردم فکر کنم توی ایتنا دیده باشم ، یعنی جایی دیدم ولی نمیدونم کجا . حالا این مهم نیست ،‌ منم گفتم ارزش کار شما و زحمتی که می‌کشی غیر قابل انکار و قابل تحسینه .  من فقط نظر خودم رو در مورد اون یک مورد گفتم و  نگرانم قبل از اینکه خودمون در موردش بحث کنیم قضیه نقل محافل اجنبی بشه و ...  که  با پشت کاری که از شما دیدم مطمئن هستم برای اون هم فکری می‌کنی. 
بحث تازه کار و کهنه کار هم نیست ، مهم اینه که عمل کنی ، کلی کهنه کار داریم که فقط بلدن حرف بزنن .
در هر صورت موفق باشی .