انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دولت ایران استفاده از ویندوز را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کرد  (دفعات بازدید: 25977 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775

آفلاین MAXIMUM

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
  • mint 15 Olivia
من نفهمیدم که این اصلاحیه برای چی اومده خوب ما هم که داریم همینو میگیم دولت گفته باید ویندوز ها تون رو پاک کنید برید سراغ لینوکس

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
دیگه واجب شد واسه مجریان این طرح یه اسفند دود کنیم! همه جای دنیا اول فکر میکنن و بعدش ابلاغیه میدن، اینجا اول ابلاغیه میدن و بعدش میشینن فکر میکنن!
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1392، 03:39 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
از اون خبر هایی هست که برای افرادی مثل من خیلی خوشحال کننده هستش ! اما در عیم حال میدونیم این کار در این کشور عملی نیست !
مشکل فقط این نیست که بیان روی سیستم ها سیستم عامل لینوکس نصب کنند و یک کلاس آموزشی بگذارند تا افراد بتونند باهاش کار کنند. اون کسی که gui کار کرده فوق ۱ ماهه میتونه با linux gui حالا فرضا میزکار های نزدیک به ویندوز و حتی Unity کار کنه.

مشکل اینه که نرم افزار های این ادارات یا کرکی هستند یا در انحصار مایکروسافت و نرم افزار های مشابه حتی برای کاربران حرفه ای هم راضی کننده نیستند ! چه برسه به کاربرانی که حتی حاضر نیستند برای رفع مشکلشون یک جستجوی کوچیک توی وب انجام بدهند ! اینها چطور می خوان Libreoffice را جایگزین ms office کنند ؟ یا حالا برنامه های دیگه را ؟

اصلا بی خیال اینها ، نرم افزار هایی که برای این سازمان ها نوشته شده یا با visual basic بوده یا دلفی و سال های اخیر هم بیشتر روی c# .net بوده ! اینها را چطور میخوان حتی توی ۵ سال منتقل کنند ؟ به قول دوستمون برنامه ای را که ۳ سال زور زدن با چهار تا مجری و همکار بد قول با قیمت های نجومی ! حالا باید تحت لینوکس نوشته بشه ؟

من نمیدونم زنجان چطور بوده و چی کار کردند دقیقا اما در مقیاس کوچیک همه چیز امکان پذیره ! شما فکر میکنین قرارداد رسمی را میشه به این راحتی اخراج کرد ؟ یا به بهانه تغییر سیستم عامل اخراج کرد ؟

اینها خواب و خیال هستند و یک چیزهایی مثل نظم نوین جهانی و هاله نور و از این حرفا البته توی IT ! واقعیت تلخه ولی همینه.
دقیقا من تو این دو روز داشتم به این قضیه فکر می کردم
که به نکات جالب پی بردم و شما تو حرفاتون هم بود
مشکلات :
1. تیم آی تی باید آموزش های بیشتر ببینند
2. تیم آی تی سازمانها و شرکت ها باید چند برابر بشه
3. مگه چقدر لینوکس کار داریم که بیاد حالا به افراد سازمانها درس بده
4. زنجان نمونه ی آزمایشی بود (به قول پدرم سال 84 هم قرار بود بیاند لینوکس)
5. لینوکس نیاز به اینترنت برای حل مشکل داره . که تو سازمانها معمولا اینترنت در شبکه به هر آی پی محدود کردند (مثلا 2 ساعت) / پس تیم آی تی سازمانها پوستشون هر روز کنده میشه
6. تو خونه من برای یکی از فامیلام که ادعای کامپیوتر میکنه نصب کردم تو اون روز 10000 بار از من سوال پرسید آخرش سیستمو پارتیشن بندی و بعد 7
7. لینوکس ناپایدارتر از 7 هست . زود ارور میده . و کارکنان از این قضیه رنج خواهند برد
8. بروز رسانی ها معمولا کانفیگ دقیق نداره و می تونه هر لحظه مثلا با آپ دیت کرنل یک مشکل روی کل شبکه بوجود بیاد در حالی که شبکه برای امنیت نیاز به بروز رسانی داره
9. لینوکس بخاطر توزیع های فراوان - جامعه کمی به هر توزیع برای ویرایل و رفع اشکال وجود دارد در حالی که روی ویندوز یک گروه با حمایت مالی کار میکنند - و روی کارشون (حمایت مالی) دقیق - حساس هستند ...
10. قول برنامه نویسان جهان رو خریدند و برای ماکروسافت و اپل وانحصاری کار میکنند ...
11. نرم افزارهای سازمانها برای تبدیل خیلی زمان میبرد تا درست کانفیگ با لینوکس شوند
اصلاح حرف دوستان برای تغییر قالب برنامه نویسی :
اون که شما می گویید کپی پیست نیست
از اول برنامه نوشتنههه - با ارورهای جدید و ریز کاری های جدید که همون ارورها مدت زمان برنامه نویسی برای سازمان رو 5 سال کرده
و البته نبود بعضی آیتم ها و کمبود کنترول کامل روی سیستم که این زمان و زیاد کم و نمی کنه فوقش 5 میشه 3 سال
12. در نهایت لینوکس هم بسیار نا امن میشود :
دلیل اول : همه سازمانها از یک یا دو توزیع برای کار خود استفاده میکنند
دلیل دوم : افراد خرابکاری هایی در سیستم به خاطر عدم آگاهی از اون سیستم روی امنیت اجام خواهند داد
13. کم برنامه نویسی هست که بتونه برای لینوکس برنامه نویسی کنه و همه این همه سال روی ویندوز برنامه نویسی می کردند
14. جامعه جوان و پیر آی تی باز دچار دگرگونی اطلاعاتی می شوند و باید دوباره چیزی جدید را به شکل حرفه ای یاد بگیرند که این یعنی حذف این افراد از کار -و بی کار کردن بسیاری از این افراد
15. مگه چند نفر تو ایران لینوکس کارند که بیاند برای اموزش کل سازمان ها وقت بالا اختصاص بدهند ...
16. مردم ایران زبان انگلیسی خوبی ندارند ...

این نکته را بگم که برای سازمانها نیازی نیست افراد با لینوکس کار کنند - اونها نیاز دارند با برنامه ی سازمانی خودشون کار کنند
اما در این زمان به چیزهایی بر می خورند که نیاز به جستجو تو فروم های انگلیسی زبان هست

به نظر من کسی که دکترا هم داشته باشه (اما زبان بلد نباشه) جلوی یک کودک 14 ساله اما مسلط به زبان انگلیسی بی سواد میدونم ...
یعنی اگه شرکتی داشته باشم شرط دوم بعد از مدرک رو زبان میدونم
با توجه به این نکته بسیار از افراد تو جامعه به زبان مسلط نیستند (من که برنامه نویسم زبان بلد نیستم پس بیسوادم چون نمی تونم پیشرفت کنم مگر با مدت زمان بیش از 20 برابر فردی که زبان انگلیسی بلده)

همه ی مشکلات این قضیه با زبان انگلیسی به کل رفعهه

من باز میگم
انگلیسی اجباریه (کاش از اول زندگی با توجه به استعمار قدرت مند انگلیس ) ایران زبان انگلیسی رو مثل سربازی اجباری میکرد
فکر کنم الان برای من دیرتر شده
باید زود تر به فکر بودم ...
شما هم اگر نمی دونید به فکر باشید
وگرنه بی سوادید حتی اگه دکترای هسته ای داشته باشید
همه منابع قدرت مند تو جهان به زبان انگلیسی نوشته شده نه فارسی
این استعمار نیست - این یک دید آینده بین انگلیس بود که توانست یک زبان - اونم زبان خودشو بین المللی کنه

پس این کار دولت بدون تسلط مردم به زبان و عدم فیلترینگ شدید روی شبکه به پیروزی خواهد رسید
خیلی ساده تر ازیارانه ها :دی
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1392، 07:55 ب‌ظ توسط ابونتو عشق من »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
این یک دید آینده بین انگلیس بود که توانست یک زبان - اونم زبان خودشو بین المللی کنه
زبان انگلیسی بخاطر اینکه زبان رسمی آمریکا بود تونست بین المللی بشه، همونطور که دلار آمریکا پول بین المللیه. اگه بجای کریستوف کلمب و دار و دستش، یه دار و دستۀ مثلأ فرانسوی قارۀ آمریکا رو کشف میکردن، زبان ملی آمریکاییها هم فرانسوی میشد و الان زبان بین المللی فرانسوی بود.
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1392، 08:24 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
این یک دید آینده بین انگلیس بود که توانست یک زبان - اونم زبان خودشو بین المللی کنه
زبان انگلیسی بخاطر اینکه زبان رسمی آمریکا بود تونست بین المللی بشه، همونطور که دلار آمریکا پول بین المللیه. اگه بجای کریستوف کلمب و دار و دستش، یه دار و دستۀ مثلأ فرانسوی قارۀ آمریکا رو کشف میکردن، زبان ملی آمریکاییها هم فرانسوی میشد و الان زبان بین المللی فرانسوی بود.
البته کریس انگلیسی نبود اما اگه یه دار و دستۀ مثلأ فرانسوی قارۀ آمریکا رو کشف میکردن، الان دیگه امریکا نبود! احتمالا چیزی شبیه مکزیک یا کوبا یا برزیل یا... بود.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
البته کریس انگلیسی نبود اما اگه یه دار و دستۀ مثلأ فرانسوی قارۀ آمریکا رو کشف میکردن، الان دیگه امریکا نبود! احتمالا چیزی شبیه مکزیک یا کوبا یا برزیل یا... بود.
اصلا زبان انگلیسی یعنی فارسی !!! و ایران یعنی کولومبیا !!! و اگر ایرانیا آمریکا میرفتند فارسی زبان بین المللی بود !!!
حرفم این نبود :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,75697.msg638817.html#msg638817
داره بحث عوض میشه

میگم این پروژه زمانی درست و بی نقص پیاده سازی میشه که مردم ایران زبان انگلیسی رامسلط باشند
پس بهتره با روزگار هماهنگ جلو بریم
و برای پیشرفت زبان انگلیسی رو با تلفظ آمریکایی مثل سربازی اجباری کنیم
در این حالت ایران این کلام از پیامبر اکرم (ص) محقق خواهد شد : اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد
حتما زمان ظهور زبان انگلیسی باز زبان بین المللی خواهد بود ...
وگرنه کتابها و منابع غیره فیزیکی که به زبان انگلیسی هست مثلا بشه عربی مردم باز باید زبان سوم یاد بگیرند (و این یعنی فشار به مردم جهان - اما اینکه همه مردم جهان یک زبان بین المللی داشته باشند باید باشه تا از اجبار یادگرفتن همه ی زبانها به دور باشیم)و ... منابع باید تغییر کنه و ... یعنی 1000 سال بعد :دی
البته ما نمیدونیم اون زمان چه اتفاقاتی می افته
اما کوچ به لینوکس که هیچ
اگه بخواهیم کوچ به ماه کنیم و به مشکلی بر بخوریم باید اینترت بریم و سایت ناسای آمریکا و دیگر منابع انگلیسی زبان بریم  تا برای مشکل خود راه حل پیدا کنیم
یا برای اینکه از کشور خارج بشیم بایییییید زبان انگلیسی را مسلط باشیم و یدک کش همراه مون نباشه که اگه خدای ناکرده مرد به مشکل برخورد کنیم و به دنبال یک ایرانی باشیم - اگه سرمون کلاه نزاره بعد بتونیم برگردیم به ایران و ...
و ...
کلا این کلام منه
انگلیسی راه این کوچ به لینوکس
و راه کوچ به هر آرمان و مقصدی هست

« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1392، 10:03 ب‌ظ توسط ابونتو عشق من »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
از نظر زبانی بله، زبانشون شبیه کشور استعمار کننده میشد ولی از نظر فرهنگ و پیشرفت خیر، چون پیشرفتشون به عوامل دیگری وابسته بود و هست.
بهتره این بحث رو ادامه ندیم چون به موضوع تاپیک ارتباط نداره، فقط خواستم اشتباه آقای عشق اوبونتو رو اصلاح کرده باشم. مهم منظور ایشان بود که داره میگه زبان ENGLISH خیلی مهمه و باید به مردم آموزش داده بشه، و انصافأ درست هم میگه.
« آخرین ویرایش: 22 شهریور 1392، 10:06 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 340
با اجباری شدنش مخالفم
هر چند رئیس دولت برای دولت تصمیم میگیره و اصن برای همین شد رئیس
یه عده از دوستان گفتند که لینوکس خوبه و نباید همه بیان :|
اولا که اگه خوبه پس خدا کنه همه بیان و همه از یه محصول خوب استفاده کنند
ثانیا :| این که خوبه پس باشه فقط برای یه عده ای که لیاقتش رو دارند ( مثل خودمون ) این که انحصارطلبی ه خاموش ه
من فکر میکنم لینوکس روح ازادی رو هم داشته باشه تو خودش
اما فکر کنم ۶ ماه برای اجرا نیست
فقط برای پیش نویس طرح کوچ به لینوکس در سازمان هاست
یعنی فقط بیان یه طرح بدند که چجوری سازمانشون میتونه بره رو لینوکس
بعد برایند این پیشنویس ها یحتمل ضرب العجل تعریف میکنه برای کوچ که مثلا چند ماه باشه یا چند ساله مثلا
در ضمن الان هم خیلی از مراکز امنیتی شدید لینوکس ه
مثلا سرورهای انرژی اتمی یه نسخه روسی از لینوکس هست
یا ذوب اهن لینوکس ه
در پایان هم ( با این که اصلا خوش بین نیستم که گل و بلبل کار انجام بشه ) ارزو میکنم ایران در تمام سطوح اصلاح ( به معنای واقعی کلمه ) بشه
در این زمانه بی های و هوی و لال پرست
خوشا بحال کلاغای قیل و غال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده میافتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
هنوز زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردمان زوال پرست

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
مسئله اينه كه بايد فرهنگش باشه اول ما هممون ايرانى ايم و هممون بايد قبول كنيم كه از لحاظ فرهنگى در زمان معاصر بسيار ضعيفيم و قطعا اگه همه گير بشه و فقط خبرش پخش بشه كه واسه لينوكس ويروس آنچنانى نيست پس فردا طرف كه به زور كامپيوترو روشن ميكنه واسه اين كه بگه منم آره ميشينه به خودش صبح تا شب فشار مياره كه واسه لينوكس ويروس بنويسه بعدشم قضاياى كپى رايت رو هم كه تو ايران ميمونيد در حال حاضر هم من خيلى از برنامه نويس ها رو از نزديك ميشناسم كه برنامه ى كد بستشون در حقيقت يك نسخه ى تغيير نام يافته ى برنامه ى آزاد ديگه اى تحت مجوز مثلاً gpl 3 هست و خوب بر كسى پوشيده نيست در صورت همه گير شدنش قطعاً فكرى هم براى انتقال ابزار جاسوسى ميشه . براى " مثال " بعضى از مرد هاى ايرانى به حجاب واسه خانوما اعتقادى ندارند اما مياند بگند خانواده ى خودشون بى حجاب برند بيرون در صورتى كه اجبار دولت هم در كار نباشه ؟ به احتمال خيلى زياد نه . اگه سطحى نگاه كنيم فكر ميكنيم غيرتى و جوگير شده و از اين حرفا اما خيلى از اين افراد در خارج از ايران هيچ مشكلى با اين قضيه ندارند چرا ؟ چون اونجا سطح فرهنگى متفاوتى وجود داره كاملاً . ( مثال بهتر از اين نبود خداييش ؟ :-" )

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
سلام
هرچند که منم اجرای این طرح رو در این مدت کم خیلی سخت و با مشکلات فراوان میدونم ولی لازمه به برخی نکات که دوستمون اوبونتو عشق من گفتن پاسخ بگم.
1. تیم آی تی باید آموزش های بیشتر ببینند
اینکه معلومه ! سازمانی که چنتا کارشناس بیاره و به داشته های اونها بسنده کنه بعد از چند سال دچار عقب موندگی شدیدی میشه. کارشناس های IT هم مثل پزشکا برای داشتن کارایی حداکثری باید همیشه به روز باشن و برعکس بقیه افراد در این حوضه که تو یک زمینه تخصص دارند تو همه زمینه ها دستی بر آب داشته باشند. این وظیفه سازمانه که آموزش های برنامه ریزی شده ای رو برای کارشناسای IT خودش بزاره و کارشناس ها هم باید با علاقه و جدیدت اونها رو فرا بگیرند تا بتونن ازشون استفاده کنند.
این دوره ها قبلا بوده و در آینده هم خواهد بود فقط محتوای اونها تغییرات زیادی خواهد کرد هرچند از چند سال قبل که زمزمه مهاجرت به گنو/لینوکس شروع شد سازمانها باید آموزش هایی در این زمینه رو شروع می کردن.
2. تیم آی تی سازمانها و شرکت ها باید چند برابر بشه
تیم IT سازمانها در ابتدای تغییرات فشار زیادی خواهد دید که اگر افزایش نیرو وجود داشته باشد این فشار کمتر خواهد شد ولی تغییر سیستم عامل فشار فلج کننده ای نیست که کار سازمان را با همین مقدار کارشناس IT متوقف کند.
3. مگه چقدر لینوکس کار داریم که بیاد حالا به افراد سازمانها درس بده
تو ایران گنو/لینوکس کار زیاد داریم و اون چیزی که برای عموم افراد یک سازمان لازم است با کمترین دانش در مورد این سیستم عامل قابل آموزش است. یک کارمند معمولی که همیشه با برنامه سازمانش سروکار داره نیازی به یاد گرفتن همه فرامین گنو/لینوکس نداره. نهایت کارش دیدن یک سایت یا گوش کردن موسقیه (البته در اوقات بی کاری به نحوی که مانع کارش نشه) که اینم آموزش خفنی نیاز نداره.
4. زنجان نمونه ی آزمایشی بود (به قول پدرم سال 84 هم قرار بود بیاند لینوکس)
در مورد زنجان زیاد نمی دونم ولی خیلی جاهای دیگه هم بیکار نبودن. نمونش محل کارم که ۷۰ تا ۸۰ درصد کارهای پایه ای انجام شده و مقدار کمی از اون باقی مونده. مثلا تمام سرورهای مرکزی توزیعی از گنو/لینوکس هستن و اغلب نرم افزارها به صورت تحت وب در اومدن. کارشناسا دوره های مورد نیاز گنو/لینوکس را فرا گرفتن و نیمی از اونها در محل کار خودشون از گنو/لینوکس استفاده می کنند و ......
5. لینوکس نیاز به اینترنت برای حل مشکل داره . که تو سازمانها معمولا اینترنت در شبکه به هر آی پی محدود کردند (مثلا 2 ساعت) / پس تیم آی تی سازمانها پوستشون هر روز کنده میشه
تیم IT همیشه پوستشون کنده میشه  :D البته الان دیگه شبیه کرگدن شدیم که هیچی رو پوستمون اثر نداره  ;D
از این مورد ۲ برداشت میشه کرد. اول اینکه مشکلات پیش اومده در گنو/لینوکس باید تو اینترنت جستجو بشه تا دستور و یا راه حل اون رو پیدا کنیم که چیز خاصی نیست. تو ویندوز هم اگه اینترنت باشه مشکلات زودتر حل میشه  ;)
دوم اینکه گنو/لینوکس نیاز حیاطی به اینترنت برای به روز رسانی و نصب هر نوع برنامه ای داره که برای این مشکل هم مثل محل کار من میشه مخازن رو به صورت محلی تو شبکه قرار داد تا همه از اونها آپدیتها و نرم افزار ها رو بگیرن و سرور اون مخازن محلی رو در دوره های زمانی مشخص زمانی که ترافیک کم هست به روز رسانی کرد. اینجوری نیازی به اینترنت پیدا نمیشه و به روز رسانی ها و  برنامه ها با سرعت بالایی در اختیار کاربران قرار میگیره.
6. تو خونه من برای یکی از فامیلام که ادعای کامپیوتر میکنه نصب کردم تو اون روز 10000 بار از من سوال پرسید آخرش سیستمو پارتیشن بندی و بعد 7
بهتر بود ویندوز و گنو/لینوکس  باهم براش نصب می کردید تا کم کم به سمت اون راغب بشه. با این حال همیشه با اولین نگاه همه عاشق اوبونتو نمیشن  ;D
7. لینوکس ناپایدارتر از 7 هست . زود ارور میده . و کارکنان از این قضیه رنج خواهند برد
چی !!!!   :o  ???
این حرفا از شما که دوستدار اوبونتو هستید بعید است   ???  ویندوز ۷ و پایداری :o  گنو/لینوکس و ناپایداری  :o
گنو/لینوکس بی دلیل پیام خطا نمیده! حتما یه مشکلی هست که پیام خطا نشون میده. کارکنان هم اگه در مواردی که تخصص ندارن فضولی نکنن بهشون خطا نمیده  ;)
8. بروز رسانی ها معمولا کانفیگ دقیق نداره و می تونه هر لحظه مثلا با آپ دیت کرنل یک مشکل روی کل شبکه بوجود بیاد در حالی که شبکه برای امنیت نیاز به بروز رسانی داره
کی همچین چیزی گفته؟؟؟ این گفته ها بر چه منبا و منبعی هستن؟؟؟؟ اتفاقا آپدیت های گنو/لینوکس کاملا دقیق و همیشگی هستن و حتی با به روز رسانی کرنل مشکلی برای کاربر به وجود نمیارن مگر مشکلاتی که به واسته سخت افزار و یا عدم پشتیبانی نرم افزارهای قبلی به وجود میان. با این حال هیچوقت گنو/لینوکس به صورت خودکار کرنل و نسخه توزیع رو به روز نمیکنه و برای انجام اون از کاربر اجازه میگیره.
9. لینوکس بخاطر توزیع های فراوان - جامعه کمی به هر توزیع برای ویرایل و رفع اشکال وجود دارد در حالی که روی ویندوز یک گروه با حمایت مالی کار میکنند - و روی کارشون (حمایت مالی) دقیق - حساس هستند ...
این حرفتون هم اصلا منطقی نیست. اگه اینطور است چرا امنیت گنو/لینوکس از ویندوز بیشتره و چرا بیشتر سرورهای اینترنت از گنو/لینوکس استفاده می کنند؟
10. قول برنامه نویسان جهان رو خریدند و برای ماکروسافت و اپل وانحصاری کار میکنند ...
خب بخرند ما که بخیل نیستیم  :D
ما هم برنامه نویس هایی داریم که قولند و برای لینوکس انحصاری کار می کنند.  ;)
11. نرم افزارهای سازمانها برای تبدیل خیلی زمان میبرد تا درست کانفیگ با لینوکس شوند
آیا چون نرم افزارهای سازمانها برای تبدیل خیلی زمان میبرند ما هیچوقت نباید به این سمت حرکت کنیم؟
امروز خیلی بهتر از فرداست و اگر دیروز این کار رو می کردیم امروز خیلی جلوتر بودیم
12. در نهایت لینوکس هم بسیار نا امن میشود :
دلیل اول : همه سازمانها از یک یا دو توزیع برای کار خود استفاده میکنند
دلیل دوم : افراد خرابکاری هایی در سیستم به خاطر عدم آگاهی از اون سیستم روی امنیت اجام خواهند داد
اینکه سازمانی بخواد از توزیعی استفاده کنه که ممکنه توش دستکاری شده باشه و امنیت خوبی نداشته باشه به خودش مربوطه ولی مطمئنا اگه تغییری بخواد داده بشه از متخصص و افراد خبره استفاده خواهد شد.
در نهایت هم خرابکاری سازمانی در تولید توزیعی مشکل دار دلیل بر بی امن شدن گنو/لینوکس نخواهد شد.
13. کم برنامه نویسی هست که بتونه برای لینوکس برنامه نویسی کنه و همه این همه سال روی ویندوز برنامه نویسی می کردند
این مشکل دلایل زیادی داره و نمیشه به این دلیل استفاده از گنو/لینوکس را عقب انداخت. برنامه نویس ها میتونند خیلی زودتر از بقیه خودشون را با سیستم عامل جدید وقف بدن و در بعضی زمینه ها تغییرات زیادی نیاز ندارند.
14. جامعه جوان و پیر آی تی باز دچار دگرگونی اطلاعاتی می شوند و باید دوباره چیزی جدید را به شکل حرفه ای یاد بگیرند که این یعنی حذف این افراد از کار -و بی کار کردن بسیاری از این افراد
این اصلا درست نیست. همونطور که گفتم کارشناسان IT درست مثل پزشکان باید همیشه به روز باشند (در ضمن باید مثل آچار فرانسه هر کاری هم تو این زمینه بتونند انجام بدن)و چه بهتر که توانایی کار با ویندوز و گنو/لینوکس را باهم داشته باشند. نمیشه در دنیای امروز کارشناس IT بود و فقط با پشتوانه مهارت به کار با ویندوز اتکا کرد.
15. مگه چند نفر تو ایران لینوکس کارند که بیاند برای اموزش کل سازمان ها وقت بالا اختصاص بدهند ...
این مورد رو قبلا هم جواب دادم. همونطور که در گذشته با برگزاری دوره های ICDL برای کارمندا ادارات و سازمانها اونها رو با رایانه و ویندوز و مایکروسافت آفیس آشنا کردند الان هم میتونند این کار را برای گنو/لینوکس انجام بدن با این تفاوت که نیازی نیست از صفر شرو کنند.
جامعه گنو/لینوکس ایران هم خیلی سریع رشد خواهد کرد و آموزش های مورد نیاز داده خواهد شد.
البته این زمان بیشتر از اون ۶ ماه است که تو خبر بوده ولی بلاخره شدنیه.
16. مردم ایران زبان انگلیسی خوبی ندارند ...
خب این که دلیل نمیشه. ویندوز هم انگلیسی هستش. اینکه گفتید نیاز به جستجو در فروم های انگلیسی دارند که کار افراد عادی نیست و یک کارمند عادی که با برنامه خاصی باید کار کند نیازی به جستجو تو فروم انگلیسی نداره. با این حال در صورت بروز مشکل باید از کارشناس رایانه سازمان خودش کمک بگیره نه از فروم انگلیسی .
-------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق و پیروز باشید
یا حق

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
نقل‌قول

:o :o :o :o

دبیان استیبل رو مگه از آدم گرفتن؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
نقل‌قول
سالار مقدم :o
redhat :|
centos :|
suse :|
debian :o
ubuntu server :o
...

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
نقل‌قول
...

+ Slackware & Patrick Volkerding :

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
نقل‌قول
...
اولی توزیع جدیده  :D ;D :o
دومی مگه هنوز استفاده میشه  ;)
سومی اگه ناپایداره چرا سرور ها با افتخار می نویسند ما از این توزیع لینوکس استفاده کردیم  :-X
چهارمی فقط سوسه میاد  ;D
پنجمی همه میگند پایدار  :)
ششمی من نشنیدم و جایی ندیدم اما اگه شما میگید یعنی هست  ::) حتما اسمشم سوبونتو  :o

اما کاش شرکت ها و سازمانها با توجه به کارایی یک نسخه را انتخاب کنند - که فکر نکنم - و همه از ابونتو و مینت استفاده خواهند کرد که هم خوبه هم بد ...
از دوستان هم بابت پاسخ های قشنگشون تشکر میکنم
جالب بود ...
و بعضا مفید ...

« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1392، 04:08 ب‌ظ توسط ابونتو عشق من »