انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237655 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین th54_2005

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
dvb ....کارت کیوباکس ...۸۹۲۰ اخرین نخسه داروریشو هم دان کردم ولی چطوری میشه نصب کرد نمیدونم درضمن دوتا نرم افزار دیگر وهم دانلود کردم.. وین رار و7zipاوناروهم بلد نیستم نصب کنم کمک وراهنمایی کنید بینهایت ممنون میشم

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
یکبار دیگه مطلب ویکی درباره دانلود و نصب نرم افزارها رو بخونید! نیاز به دانلود دستی و نصب دستی فکر نمی کنم باشهو مثلا با برنامه هائی مثل سیناپتیک یا apt-get نصب برنامه هائی مثل 7zip یا کودک باز کردن فایل های رر خیلی راحتتر از این حرف هاست!
البته درباره کارت دی وی بی اطلاعاتی ندارم ولی یه سر به بخش نصب و راه اندازی فروم بزنید و در صورت نبودن تاپیکی مشابه سئوال رو اونجا مطرح کنید ، فکر کنم سریعتر نتیجه بگیرید.
عجله نکن و نگران نباش و توقع هم نداشته باش که توی مدت کوتاهی همه مسائل رو یادبگیری! یکم به خودت زمان بده تا درست بشه!
راستی چرا 72 ساعت برای دانلود وقت گذاشتی؟ اگر عجله داشتی یه سر به برو بچه های لاگ شهرتون می زدی یا اعلام می کردی تا برات با پست بفرستیم تا یه روز زودتر به دستت برسه!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین th54_2005

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
یکبار دیگه مطلب ویکی درباره دانلود و نصب نرم افزارها رو بخونید! نیاز به دانلود دستی و نصب دستی فکر نمی کنم باشهو مثلا با برنامه هائی مثل سیناپتیک یا apt-get نصب برنامه هائی مثل 7zip یا کودک باز کردن فایل های رر خیلی راحتتر از این حرف هاست!
البته درباره کارت دی وی بی اطلاعاتی ندارم ولی یه سر به بخش نصب و راه اندازی فروم بزنید و در صورت نبودن تاپیکی مشابه سئوال رو اونجا مطرح کنید ، فکر کنم سریعتر نتیجه بگیرید.
عجله نکن و نگران نباش و توقع هم نداشته باش که توی مدت کوتاهی همه مسائل رو یادبگیری! یکم به خودت زمان بده تا درست بشه!
راستی چرا 72 ساعت برای دانلود وقت گذاشتی؟ اگر عجله داشتی یه سر به برو بچه های لاگ شهرتون می زدی یا اعلام می کردی تا برات با پست بفرستیم تا یه روز زودتر به دستت برسه!

متشکرم دوست عزیز واقعااز همتون متشکرم من تاحالا سایتی به این درستی که کاربراش همهشون خیلی بامرامن ندیدم واقعا ممنونم

آفلاین م ر رهنما

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
sudo hsfconfig

باسلام

درمورد دستور بالا در ترمينال اجرا نمي شود ايراد از چي مي باشد

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
وقتی این دستور رو توی ترمینال می زنید چه پیام خطائی میده؟ اگر ممکنه اون پیغام خطا رو برامون اینجا بذارید.
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین م ر رهنما

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
sudo hsfconfig

با سلام

دستور بالا پيغام notfondرا ميدهد

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
شما اصلا hsf رو  نصب کردید ؟
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین massna

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
دوستان من 2 سال پيش اوبونتو 8.4 نصب كردم ظاهراً اونموقع بد نصب شده بود اما به هر حال يه چيزايي ياد گرفتم تا اينكه پارسال 10.4 netbook رو نصب كردم با استفاده از چيزايي كه توي فروماي مختلف خوندم تونستم كارمو پيش ببرم هرچند الان اصلاً يادم نمياد فلان مشكلو چجوري حل كردم........به هر حال مشكلي كه در حال حاضر دارم اينه كه سيستمم خيلي كنده مشخصم هست كه ضعفش از گرافيكه براي نصب درايور nvidia  هم به سايتش رفتم درايورو دانلود كردم موقع نصبش توي ترمينال بعد از اجراش پيغام ميده كه بايد توي root باشم هرچند كه sudo  رو تايپ مي كنم اولش help me ](*,), di و يه چيز ديگه اينكه نميتونم  nvidia  رو active  كنم

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
خوش آمدید .

این به خاطر اینه که اوبونتو ۱۰.۰۴ از درایورهای آزاد nVidia استفاده میکنه و راه حل این مشکل توی همین فروم بیان شده . اگر جست و جو کنید حتما پیدا میشه .

موفق باشید
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین achilles

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام دوستان وقتی نرم افزار octave را برای نصب کردن configure می کنم با این دو ارور مواجه می شوم
configure: error: in `/home/hosein/octave-3.2.4':
configure: error: C++ preprocessor "/lib/cpp" fails sanity check
چه باید بکنم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام دوستان وقتی نرم افزار octave را برای نصب کردن configure می کنم با این دو ارور مواجه می شوم
configure: error: in `/home/hosein/octave-3.2.4':
configure: error: C++ preprocessor "/lib/cpp" fails sanity check
چه باید بکنم

dependency ها رو نصب کردید؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین achilles

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
نه
فکر کنم اولین باره که اسم dependency رو می شنوم ولی می تونم از اسمش حدس بزنم چیه
حالا از کجا باید بفهمم برنامه ای که می خواهم نصب کنم چه dependency هایی می خواهد

آفلاین shadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام
میخواستم بدونم کامندی هست که نشون بده من به چه وبسایتهایی وصل شدم؟؟(میدونم سوال احمقانه ای هست ولی برای چک کردن یه کد لازم دارم  :))

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نه
فکر کنم اولین باره که اسم dependency رو می شنوم ولی می تونم از اسمش حدس بزنم چیه
حالا از کجا باید بفهمم برنامه ای که می خواهم نصب کنم چه dependency هایی می خواهد
معمولا در همون سایتی که ازش سورس رو دانلود می کنین و یا در فایل readme که همراه سورس ارائه می‌شه، لیست dependency ها وجود داره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین M.Prince

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان !
من ubuntu  10.4  رو تو ويندوز نصب كردم ! يعني اينكه تو درايوي كه win هست نه ! درايو win درايو c هست من ubuntu‌ رو در درايو G‌ نصب كردم ! (خود سيدي ubuntu به صورت autorun از wubi براي نصب استفاده مي كرد منم تو درايو G نصب كردم! )
حالا win و عوض كردم ! ديگه نمي تونم وارد لينوكس بشم !
بعد تو wiki‌ بخش recover رو هم نگاه كردم ! و مثل اون عمل كردم ولي نشد !
يه پيغامي مي داد كه mnt/boot‌ وجود نداره منم كه دقت كردم ديدم mnt درايو c من هست ! و درايو G‌ در Media‌ هست !
داركتوري boot هم در اين شاخه هست
G:\ubuntu\disks\boot
بعد توش يه داركتوري به اسم Grub‌ هست ! كه تو جفتشون خالي هست !
 با تشكر  ???