انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237289 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
نوید جان شما به ویندوز بازگردید
سپس در روز های آینده از دوستان یا همکلاسهاتان که اوبونتو کار کرده اند بخواهید کمی شما را با این محیط اشنا کنند
از این انجمن هم میتوانید برای آشنایی اولیه با اوبونتو سود برید
امیدوارم شما را در چند ماه آینده در جمع اوبونتوکاران ببینم

آفلاین navidasdf

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
man az sshoma nasihat nakhastam faghat yek khat cod mikham ke linuxam drost beshe
man 2,3 roze ke linux nasb kardam
pas be in taze kar komak konid lotfan

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
دوستان من در مرحله انتخاب سیستم عامل که اوبونتو رو انتخاب میکنم Try (0,0) ntfsمیاد و بعد یه چیزی شبیه این میاد
grub>
نسخه لینوکس من : ubuntu 10.04
لطفا کمک کنید.
دوست عزیز بهتره سوالت رو تو یه تاپیک جداگانه مطرح کنی. اینجا چون کسایه دیگه هم سوال می پرسن موضوع عوض میشه و سوال دیرتر به جواب می رسه.
تو همین بخش یه تاپیک برای خودت درست کن و لینکش رو همین جا بزار.
از چند پست اولت تو همین تاپیک اینجور پیداست که اول ابونتو بالا می امد و میخواستی تو ترمینال دستور وارد کنی ولی ظاهرا الان دیگه از مرحله گراب جلو تر نمیره؛ درسته؟
چه اتفاقی افتاد که اینجوری شد؟
هر پیامی که میاد رو کامل بنویس اینجوری پیدا کردن راه حل خیلی راحتر میشه.

آفلاین navidasdf

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
من تویه سایت مشکل های اوبونتو 10.04 رو دیدم .
بعد کد هایی رو که گفته بودند رو وارد کردم.
کد مربوط به مشکل اوبونتو با ntfs بود.
حالا از گراب جلوتر نمیتونم برم.
از طریق دیسک زنده هم که وارد میشم وقتی دستورات رو میزنم اتفاق خاصی نمی افته.
حالا واقعا نمیتونم لینوکسم رو ریکاوری کنم؟
بابا این ویندوز با همه بدیهاش حداقل یه ریکاوری خوب داشت.
خواهشا کمک کنید.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
من تویه سایت مشکل های اوبونتو 10.04 رو دیدم .
بعد کد هایی رو که گفته بودند رو وارد کردم.
کد مربوط به مشکل اوبونتو با ntfs بود.
حالا از گراب جلوتر نمیتونم برم.
از طریق دیسک زنده هم که وارد میشم وقتی دستورات رو میزنم اتفاق خاصی نمی افته.
حالا واقعا نمیتونم لینوکسم رو ریکاوری کنم؟
بابا این ویندوز با همه بدیهاش حداقل یه ریکاوری خوب داشت.
خواهشا کمک کنید.
کدهایی که زدی رو دقیق اینجا بنویس، یا لینک سایت رو بزار

آفلاین hovabuneaer

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام
من پیرامون لینوکس یک تازه هستم وبرای کمپایل یک "open source"  اوبونتو را  در کنار "Windows xp" به وسیله "VirtualBox"  نصب نمودم  حالا مشکل من در کپی نمودن "include" مربوط به "open source" در شاخه "usr/include/" است  که چگونه پوشه جدید در این شاخه می توان ایجاد کرد با توجه به اینکه گزینه "create folder"در این قسمت غیر فعال است.
با تشکر

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
سلام
من پیرامون لینوکس یک تازه هستم وبرای کمپایل یک "open source"  اوبونتو را  در کنار "Windows xp" به وسیله "VirtualBox"  نصب نمودم  حالا مشکل من در کپی نمودن "include" مربوط به "open source" در شاخه "usr/include/" است  که چگونه پوشه جدید در این شاخه می توان ایجاد کرد با توجه به اینکه گزینه "create folder"در این قسمت غیر فعال است.
با تشکر
سلام
ALT+F2 رو بزن بعد تایپ کن
gksu nautilus /usr/include
یه پنجره باز میشه که ازت پاسورد میخواد، پاسورد رو وارد کن.
بعد برنامه مرورگر nautilus باز میشه که اجازه کاربری ریشه رو داره و می تونی هر جایی که دوست داری پوشه درست کنی، چیزی کپی کنی و ... همه کار انجام بدی

آفلاین hovabuneaer

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
دوست عزیز بابت جواب متشکرم
با راهنمایی شما کل "include" را درمسیر "usr/include/" کپی نمودم  سپس مراحل زیر باموفقیت انجام شد
configure --enable-shared --enable-pthread./
make
ولی متاسفانه در مرحله "sudo checkinstall" یا "make install" مجددا خطای "permission denied" ظاهر شد خواهشآ یک راه حل کلی ارایه فرمایید تا درکل قسمتهای اوبونتو عمل کند

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
دوست عزیز بابت جواب متشکرم
با راهنمایی شما کل "include" را درمسیر "usr/include/" کپی نمودم  سپس مراحل زیر باموفقیت انجام شد
configure --enable-shared --enable-pthread./
make
ولی متاسفانه در مرحله "sudo checkinstall" یا "make install" مجددا خطای "permission denied" ظاهر شد خواهشآ یک راه حل کلی ارایه فرمایید تا درکل قسمتهای اوبونتو عمل کند

make install رو به صورت sudo make install بزن
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین afshinh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام دوستان

من قصد دارم از xp به linux مهاجرت کنم نا گفته نماند اصلا با لینوکس کار نکردم

شنیدم امنیتش بالاتره

میشه تو لینوکس jetaudio و photoshop و برنامه های ftp و مرورگر موزیلا نصب کرد؟

کار با لینوکس سخته یا آسان

منتظر راهنمایتون هستم

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
سلام دوستان

شنیدم امنیتش بالاتره

منتظر راهنمایتون هستم

فایرفاکس بصورت پیشفرض روی اوبونتو هست. برنامه ftp من خودم الان filezilla رو دارم باهاش کار میکنم
jet audio خودش رو امتحان کردم درست حسابی کار نمیکنه ولی اوبونتو کلی برنامه مثل jet داره که تمامی امکاناتش رو دارن
فتوشاپ خودش هم قابل اجرا فکر کنم باشه ولی دردسر داره جایگزینش توی اوبونتو gimp هست.
به نظر من سعی شده اوبونتو تا جای ممکن کار باهاش راحت باشه که فکر کنم همینطور هم هستو زیاد کار باهاش سخت نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام دوستان

شنیدم امنیتش بالاتره

منتظر راهنمایتون هستم

سلام. به جمع گنو/لینوکس‌کارها خوش اومدید. اولین چیزی که باید بدونین اینه که گنو/لینوکس ویندوز نیست. یه سیستم‌عامل مجزاست که در اون کارها به روش خودش انجام می‌شن
در مورد سوال اولتون باید بگم که بله. امنیتش بالاتر هست و خبری از ویروس و این‌جور چیزها هم نیست.
در مورد مرورگر موزیلا خوبه بدونین که این مرورگر سال‌ها فقط بر روی گنو/لینوکس توسعه پیدا می‌کرد و چندسالی هست کع برای ویندوز هم توسعه پیدا می‌کنه. پس از این نظر مشکلی نخواهید داشت. فتوشاپ هم تا CS4 روی اوبونتو تست شده و خوب جواب داده، هر چند توصیه می شه که به جای اون کار با نرم‌افزار ازاد Gimp که خیلی قوی تر و حرفه‌ای تر از فتوشاپ هست رو یاد بگیرید و از اون استفاده کنید. در مورد jetaudio هم باید بدونین که این برنامه در برابر برنامه‌هایی که شما در گنو/لینوکس دارید مثل اسباب‌بازی هست و  ما این‌جا برنامه‌هایی صدها بار قوی‌تر از اون رو داریم.
در مورد سومین سوال باید بگم که کار با لینوکس برای مصارفی که یک کاربر معمولی با ویندوزش داره خیلی راحت‌تره. اتصال به اینترنت با مدیر اتصال گنوم یا کی‌دی‌ای، دیدن وب با فایرفاکس یا کروم، گوش دادن به آهنگ‌ها با ریتم‌باکس یا آماروک، دیدن فیلم با توتم یا وی‌ال‌سی، پیام‌رسانی فوری با امپثی یا پیجین، خوندن نامه‌های الکترنیکی با اولوشن یا تاندربرد، میکروبلاگینگ با گوییبر یا چغوک و صدها کار دیگه همشون انجامش در لینوکس راحت‌تر از ویندوزه.
امیدوارم این توضیحات براتون مفید بوده باشه ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
چندی پیش مقاله ای خوندم که روش نصب photoshop cs5 رو توی لینوکس آموزش میداد .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
GIMP قوی تر از فتوشاپ!!!
« پاسخ #253 : 31 شهریور 1389، 04:38 ق‌ظ »
نقل‌قول
فتوشاپ هم تا CS4 روی اوبونتو تست شده و خوب جواب داده، هر چند توصیه می شه که به جای اون کار با نرم‌افزار ازاد Gimp که خیلی قوی تر و حرفه‌ای تر از فتوشاپ هست رو یاد بگیرید و از اون استفاده کنید.

سلام عرض میکنم خدمت تمام گنو/لینوکس بازان عزیز مخصوصا از نوع اوبونتوش. (سعی کنید تا جای ممکن به جای لینوکس خالی از گنو/لینوکس استفاده کنید، چون اونطوری زیادی خوش به حال لینوس توروالدز خودخواه میشه ;D)

بنده الان چن ماهی میشه که تصمیم گرفتم گنو/لینوکس رو کامل یاد بگیرم. اولین تجربم با CentOS بود، اون زمان فقط برای کار خاصی احتیاج به گنو/لینوکس داشتم که کارم هم انجام نشد! و بعدم بی خیالش شدم (حدودا یک سال پیش). اما بعد با اوبونتو اشنا شدم که نصبش کردم و باعث علاقه مند شدنم به سیستم عامل گنو/لینوکس و فلسفه اون شد. تا الان بعد از تست چندین توزیع مختلف گنو/لینوکس (که همچنان ادامه داره) از جمله: Mandriva, Arch, Chakra, OpenSUSE, Fedora, Ubuntu, Kubuntu, Parsix, Mint, aptosid، باید بگم که بهترین ها برای من اوپن سوزه و اپتوسید (KDE) و مینت (GNOME) بوده. البته جناب Arch هم بسیار دوست داشتنی هستن که چون بدون دسکتاپه عنوان نکردم وگرنه من Arch رو هم دارم و استفاده میکنم (با 4 میزکار مختلف: KDE, GNOME, Xfce, FluxBox، البته Xfce و FluxBox رو فقط برای تجربه نصب کردم). این فروم رو هم خیلی وقته از مطالبش استفاده میکنم، اما خب چون همیشه هر چی لازم دارم یا هر جا گیر میکنم با کتاب یا سرچ مشکلمو حل میکنم، ثبت نام نکرده بودم. تا اینکه جمله بالا از دانیال عزیز که کوت کردم مجبورم کرد ثبت نام کنم!

پاراگراف بالا رو چون اولین پستم بود نوشتم و ربطی به اصل موضوع این پستم نداره  ::)!

من از ویندوز هم استفاده میکنم (مجبورم :-X!) و اونم صرفا به خاطر گیم و نرم افزارهایی مانند فتوشاپ بزرگ هست. از اونجایی که داداشم یه کانون تبلیغاتی داره از 7 8 سال پیش (دبیرستان) شروع کردم با فتوشاپ کار کردن و یادگیری اون و تا به امروز که مثلا اوسایی شدم واسه خودم باید بگم که هنوز خیلی راه مونده و جاده فتوشاپ و کارهای ممکن با اون پایان نداره. تنها لازمش خلاقیته.

بالا دیدم دانیال عزیز گفتن GIMP از فتوشاپ قوی تر و حرفه ای تره اونم بسیار :o. میتونم بپرسم با چه استدلالی این حرف رو زدین؟! شما چقدر با فتوشاپ کار کردین و چقدر به اون واردین؟ فتوشاپ 1000 دلار قیمتشه (نسخه Extended) و مطمئن باشید هیچ کس این همه پول رو از سر راه نیاورده که تا وقتی یه نرم افزار رایگان و به قول شما قوی تر! وجود داره بره اونو بده بالای فتوشاپ. حساب این موضوع با ویندوز و گنو/لینوکس متفاوته، کارهایی که میشه توی ویندوز انجام داد در مقابل گنو/لینوکس بچه بازیه ولی اینجا بحث سر سیستم عامل نیست بلکه سر یه نرم افزار تخصصیه که فقط کار خودشو میکنه و کار به خیر و شر هیچ چیز دیگه توی سیستم نداره (برعکسه سیستم عامل).

درسته که فلسفه نرم افزارهای آزاد بسیار زیبا و ایده آله ولی دیگه نباید بی انصافی و غرض ورزی کنیم و سالیان دراز تجربه، تکنولوژی، دانش و امکاناتی رو که شرکتی بزرگی مثل ادوبی در قالب نرم افزارهای فوق العاده ای مثل فتوشاپ به ارمغان اورده زیر سئوال ببریم.

از بی ربط بودن پستم با تاپیک و همچنین روده درازیم عذر خواهی میکنم. به بزرگی خودتون ببخشید، نتونستم طاقت بیارم و چیزی نگم :-X
« آخرین ویرایش: 01 مهر 1389، 07:33 ق‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
من با نسخه دوم فتوشاپ کار کردن باهاشو یاد گرفتم ;D و به هر جهت نه بطور حرفه ائی ولی به اندازه رفع نیاز یه طراح وب باهاش کار کردم. یه نسخه CS2 هم خریدم که البت دیگه آپگردش نکردم ( نه بخاطر فلسفه گنو ، می بردمش این ور و اونور از ترس اینکه تو فرودگاه یقمو نگیرن! این برنامه آنلاینه بعدا اومد )
خیلی از دوستانی هم که اینجا هستن تجربیات مشابه اینو دارن و احتمالا خیلی از سطح عمومی جامعه بالاتر. بی اغراق شکی توی اینکه فتوشاپ ابزار جامعیه نیست ولی مسئله سر اینه که گیمپ تا نود و نه درصد کارائی فتوشاپ رو داره: افزونه های فتوشاپ بهش می خوره و با اضافه کردن افزونه ها تقزیبا هیچ کاری که توی ایران ( این مسئله مهمه ! )بابتش پول بدن و بشه با فتوشاپ انجام داد نیست که نشه با گیمپ انجام داد.
همون خلاقیته که شما فرمودید رو اگر کمی مصرف کنیم ، با این هم بتوان آن کرد که با آن بشود!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!