انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته باشد...  (دفعات بازدید: 237665 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: مسائلی که ممکن است یک تازه کار داشته
« پاسخ #330 : 05 آبان 1389، 12:10 ق‌ظ »
@Pyruzan
چشم

@zarifimohammad
سلام دادا
این صفحه ای که شما بهش راهنمایی شدی فقط در مورد اینکه چرا فایل های دانلودی به صورت پیش فرض این تیک رو ندارند توضیح داده و گفته شاید خطر ناک باشه بنابراین کاربر رو از اجرای ناخواسته منع میکنه تا با هوشیاری کامل تیک هر فایلی رو که خواست بزنه و بعد اجراش کنه ولی راه حلی پیشنهاد نداده
ببین مثل اینکه شما اجازه نوشتن روی سیستم فایل NTFS  رو نداری واسه همین وقتی تیک رو میزنی خود به خود برداشته میشه
برای اینکه مشکل مرتفع بشه راه حلش اینه که اون فایلی که میخوای اجرا کنی رو توی پوشه home/username/ که البته username نام کاربری خودته ، کپی کنی و بعد اونجا تیکش رو بزنی ، در نتیجه چون اونجا اجازه نوشتن رو داری تیک باقی میمونه
در ضمن قبلا Jet Audio رو توی اوبونتو نصب کرده بودی ؟ بعید میدونم بعد از نصب توسط واین بتونه چیزی برات پخش کنه

در مورد پست قبلی ، صد در صد کاری رو که یکی دیگه کره شما هم میتونی انجام بدی ولی وقت و انرژیت رو میگیره چون باید کار با برنامه رو کامل یاد بگیری ، در صورتی که تا چند روز دیگه آریوس میاد و تمام ملحقات اضافی هم همراهش نصب میشه ( همون کاری که شما میخوای بکنی رو آقا مهدی داره انجام میده ) تمام فرمت های صوتی و تصویری ، یه عالمه برنامه به درد بخوره ، ظاهر زیبا ، نصب گرافیک با یک کلیک و و و و  ;)

این صفحه ویکی Remastersys هم خیلی کمک میکنه ، مخصوصا این صفحه خود آموز

درمورد deb کارت گرافیک
من زمانی که گرافیکم رو یک سال و خورده ای پیش توی اوبونتو نصب میکردم یه فایل با اسم nvidia ( البته این قسمتی از اسمش بود ) در مسیر /var/cache/apt/archives/ که مسیر بسته های دانلود شده از نت هست موجود بود که بعد از نصب مجدد به راحتی با کلیک روی اون گرافیک رو نصب میکردم  ;) شاید هنوزم همونجوری باشه  ;D

فرمت run به راحتی نصب میشه
البته برای نصب گرافیک باید از محیط گرافیکی خارج بشی ولی برای نصب بقیه برنامه ها با این فرمت باید فقط یه ترمینال باز کنی و این کار ها رو بکنی
دستور زیر فایل مثلا NVIDIA-Linux-x86-260.19.12.run رو نصب میکنه
مثلا فایل در مسیر home/eman/graphic/ هست و من میخوام نصبش کنم
اول به صفحه ورودی میرم ( همونجا که نام کاربری رو میزنی و وارد سیستم میشی )
از گزینه session واژه console رو انتخاب میکنی
حالا وارد محیط متنی شدی
یوزر و پسورد رو میدی و وارد میشی
توی کنسول دستورات رو به ترتیب وارد میکنی
sudo service gdm stop
cd /home/eman/graphic
ls
sudo sh NVIDIA-Linux-x86-260.19.12.run
sudo reboot
با دستور اول gdm رو استاپ میکنی
با دستور دوم وارد پوشه ای که درایور گرافیکت هست میشی
با دستور سوم که فقط جنبه آموزشی داره محتویات پوشه ای که توش هستی رو میبینی
دستور چهارم هم دستور نصب درایور گرافیکت هست که به جای اسم کاملش میتونی اینجوری بنویسی و اگه فایل مشابه نباشه برنامه بقیه دستور رو خودش تشخیص میده
sudo sh NVIDIA*یا از کلید Tab برای پیدا کردن نام کامل فایل استفاده کنی
دستور آخر هم سیستم رو ری استارت میکنه

ولی در حالت کلی برا ینصب یه فایل با فرمت run در همون محیط گرافیکی ترمینال رو باز میکنی و با دستور cd وارد پوشه مقصد میشی و دستور زیر رو میزنی
sudo sh FILENAME.runدر مورد سوال آخر هم بگم ، بله ، یکم دردسر داره ، ولی اگه برنامه نویسی بلد باشی خروجی دستورات در صورت مورد داشتن به راحتی کمکت میکنه
همیشه این فایل ها یه فایل متنی readme با خودشون دارند که در قسمت Installation توضیحی درمورد دستورات داده و عموما دستورات configure/. و make و make install هستند
تبدیلشون به فرمت deb هم فکر نمیکنم کار راحتی باشه  ;D
موفق باشی

« آخرین ویرایش: 05 آبان 1389، 12:13 ق‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
eman عزيز سلام. توضيحات واضح و روشن بود و ممنون از لطفت ولي دو تا سئوال راجواب نداده بودي كه با عرض پوزش دوباره اينجا ميارم.
1. برخي برنامه ها كه دانلود ميكنم با فرمت tar , فكر كنم gz هستن. اينها را چجوري ميشه نصب كرد؟ در برخي پستها روش كامپايل كردن و ... را گفته بودن كه براي فرد تازه واردي مثل من واقعا مشكله. آيا راهي گرافيكي و يا برنامه اي هست كه اينها را راحت تبديل به فرمت deb بكنه؟
2. اینکه گفتی کدکهای صوتی و تصویر اول اسمشون gstream هستند را پیدا کردم و تیک زدم ولی موقع نصب بدون اینترنت و آفلاین نصب نمی کرد در حالی که من بکاپی که با aptoncd گرفته بودم را برگردونده ام. مشکل چیه؟
يه سئوال ديگه:
3. هستن از دوستان كساني كه ميخوان فعلا اوبونتو را با سيستم مجازي امتحان كنند و داخل وبندوز ولي يه مشكلي پيش مياد. شما فرض كنيد كارت گرافيك اين رفيق شفيق 512 باشه ولي در سيستم مجازي نهايت كارت گرافيكي كه ميتونه اختصاص بده 128 هست و موقع نصب كارت گرافيك با مشكل مواجه ميشه. بايد چكار كنه؟‌ راهي هست همون درايور قبلي را نصب كنه يا بايد چاره ديگري انديشيد؟
باز از لطفت به اين رفيقت ممنونم. علي يارت

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
سلام
1. برخي برنامه ها كه دانلود ميكنم با فرمت tar , فكر كنم gz هستن. اينها را چجوري ميشه نصب كرد؟ در برخي پستها روش كامپايل كردن و ... را گفته بودن كه براي فرد تازه واردي مثل من واقعا مشكله. آيا راهي گرافيكي و يا برنامه اي هست كه اينها را راحت تبديل به فرمت deb بكنه؟
در مورد سوال آخر هم بگم ، بله ، یکم دردسر داره ، ولی اگه برنامه نویسی بلد باشی خروجی دستورات در صورت مورد داشتن به راحتی کمکت میکنه
همیشه این فایل ها یه فایل متنی readme با خودشون دارند که در قسمت Installation توضیحی درمورد دستورات داده و عموما دستورات configure/. و make و make install هستند
موفق باشی
همونجور که گفتم یکم دردسر داره ( باید اکستراکتش  کنی  و بعد با ترمینال وارد پوشه بشی و اون فایل readme رو مطالعه کنی ;) )

من این gstream رو از سال پیش یادمه ولی اگه به مسیر var/cache/apt/archives/ بری باید پیداشون کنی ( اگه نبودند یه بار از طریق سیناپتیک نصب کن تا از نت دانلودشون کنی و مجدد بک آپ بگیر )
در ضمن لازم نیست حتما بک آپ APTonCD رو روی سی دی بریزی ، میتونی ایمیج بگیری و از طریق اون فایل ها رو سر جاشون ریستور کنی
در مورد سوال سوم ، ببین اصلا کارت گرافیک شما توی سیستم مجازی با کارت شما توی سیستم حقیقی فرق داره ، اون کارت ، کارت شبیه سازی شده توسط Vboxه که دیگه همینه و بیشتر از این نمیشه ( لااقل من فکر نکنم بشه )
موفق باشی
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #333 : 05 آبان 1389، 02:47 ب‌ظ »
سلام
در مورد سوال آخر هم بگم ، بله ، یکم دردسر داره ، ولی اگه برنامه نویسی بلد باشی خروجی دستورات در صورت مورد داشتن به راحتی کمکت میکنه
موفق باشی
همونجور که گفتم یکم دردسر داره ( باید اکستراکتش  کنی  و بعد با ترمینال وارد پوشه بشی و اون فایل readme رو مطالعه کنی ;) )

من این gstream رو از سال پیش یادمه ولی اگه به مسیر var/cache/apt/archives/ بری باید پیداشون کنی ( اگه نبودند یه بار از طریق سیناپتیک نصب کن تا از نت دانلودشون کنی و مجدد بک آپ بگیر )
در ضمن لازم نیست حتما بک آپ APTonCD رو روی سی دی بریزی ، میتونی ایمیج بگیری و از طریق اون فایل ها رو سر جاشون ریستور کنی
در مورد سوال سوم ، ببین اصلا کارت گرافیک شما توی سیستم مجازی با کارت شما توی سیستم حقیقی فرق داره ، اون کارت ، کارت شبیه سازی شده توسط Vboxه که دیگه همینه و بیشتر از این نمیشه ( لااقل من فکر نکنم بشه )
موفق باشی
eman عزيز باز هم از راهنماييتان ممنونم و واقعا تشكر مي كنم. خيلي چيزها ازت ياد گرفتم. باز مزاحمت ميشم.
یه سئوال به ذهنم رسید. آیا میشه کاری کرد که در اوبونتو درایوهای هارد به طور اتوماتیک مانت بشن و نیاز نباشه که اجرا کنی تا مانت بشن؟
راستی یه روشی در یکی از سایتها دیدم در مورد اینکه بتونم از چیزهایی که به وسیله usb متصل میشن در virtualbox مثل هارد اکسترنال و فلش مموری و... استفاده کنم. و ظاهرا راه ساده و خوبی هست و تا حالا که راضی بودم ولی اگه اشکالی داشت و اشتباه بود یادآوری کن.
گفته بودن که پوشه media را اضافه کنم در shared folders که وقتی usb متصل میشه از این پوشه قابل دسترسی خواهد بود که با روشی که گفته بودی یه درایو هم در مای کامپیوتر سیستم مجازی درست کرد و الان از هارد اکسترنالم که همه اطلاعاتم در آنجاست به راحتی استفاده میکنم.
 ياعلي
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1389، 07:04 ب‌ظ توسط zarifimohammad »

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
فایل fstab رو ویرایش بفرمایید و براش تعریف کنید که کدوم درایوها رو می خواهید اتو مانت باشن. بعدش هر موقع سیستم رو بوت می کنید توی استارت آپ درایوها مانت خواهند شد.
من دبیان استفاده می کنم. کدهائی که من اضافه می کنم (زیر کدهای داخل این فایل ) برای درایو های ویندوزی یه چیزی شبیه این ها هستن:
/dev/hdc15  /media/W auto    rw,user,noauto,exec  0       0
/dev/hdc7 /media/N    ntfs-3g  defaults,  0 0
اولی رو برای درایو fat و دومی رو برای درایو ntfs استفاده می کنم. یکم دربارش تحقیق کنید براحتی درش میارید. سادست فقط باید بدونید جای اون hdc15  چی بذارید و توی دایرکتوری مدیا هم دایرکتوری همنام ( در مثال بالا برای اولی W ) رو ایجاد کنید. اون فایل کتابخانه ائی ntfs 3g هم ممکنه نیاز باشه یا نه. توی وب براحتی براش راهنمائی های خوبی پیدا می کنید.
امیدوارم مفید باشه!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #335 : 06 آبان 1389، 04:08 ق‌ظ »
فایل fstab رو ویرایش بفرمایید و براش تعریف کنید که کدوم درایوها رو می خواهید اتو مانت باشن. بعدش هر موقع سیستم رو بوت می کنید توی استارت آپ درایوها مانت خواهند شد.
من دبیان استفاده می کنم. کدهائی که من اضافه می کنم (زیر کدهای داخل این فایل ) برای درایو های ویندوزی یه چیزی شبیه این ها هستن:
/dev/hdc15  /media/W auto    rw,user,noauto,exec  0       0
/dev/hdc7 /media/N    ntfs-3g  defaults,  0 0
اولی رو برای درایو fat و دومی رو برای درایو ntfs استفاده می کنم. یکم دربارش تحقیق کنید براحتی درش میارید. سادست فقط باید بدونید جای اون hdc15  چی بذارید و توی دایرکتوری مدیا هم دایرکتوری همنام ( در مثال بالا برای اولی W ) رو ایجاد کنید. اون فایل کتابخانه ائی ntfs 3g هم ممکنه نیاز باشه یا نه. توی وب براحتی براش راهنمائی های خوبی پیدا می کنید.
امیدوارم مفید باشه!

ممنون از راهنماییت دوست عزیز
اگه میشه یه مقدار طرز کار در اوبونتو را توضیح بدید.
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1389، 06:44 ق‌ظ توسط zarifimohammad »

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
خوب این می تونه مفید باشه:

http://wiki.ubuntu.ir/fstab
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به
« پاسخ #337 : 07 آبان 1389، 02:19 ب‌ظ »
اشتباهی بود این پست، عفو بفرماید خواهشا!
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1389، 02:21 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
eman گرامی حق با شماست اگه اینجا مطرح کنم بهتره و بعد از این اینجا مطرح میکنم.
مشکل صدا حل شد در یکی از پستها لینک درایور صدای ویندوز ۷ را برای ویرچوال باکس گذاشته بودن که با نصب اون مشکل حل شد که اگه خواستید لینکش را قرار میدم.
فقط یه سئوال دیگه داشتم با عرض شرمندگی:
تا جایی که میدونم تمام پکیجها در آدرس var/cache/apt/archives قرار داره من هم بعد از نصب دوباره اوبونتو ایمیجی را که با aptoncd گرفته بودم را رستور کردم و نصب کردم و همه پکیجها به این پوشه اضافه شدن و بعد هم یه عده برنامه جدید نصب کردم. ولی جدیدا متوجه شدم که در این پوشه فقط پکیج نرم افزارهایی که جدیدا نصب کرده ام وجود دارن و بقیه نیستند در حالی که برنامه هاشون اجرا میشن و مشکلی ندارم. فقط یه فایل به نام lock وجود داره به اضافه پکیجهای تازه نصب شده.
الان هم که میخوام با aptoncd ایمیج جدید بگیرم فقط از جدیدها میگیره. ممنون میشم راهنماییم کنید.
یاعلی

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
@zarifimohammad عزیز
سلام
لینک اون درایور صدا رو بگذارید ، ممنون میشم ;) چون میخوام خودم هم توی VBox ویندوز 7 رو تست کنم
احتمالا برای نصب یه بسته ای ، چیزی ، دستور پاک شدن محتویات کش رو هم دادید که این اتفاق افتاده
ولی مشکلی نیست ، شما میتونید اون ایمیج قبلی رو دوباره ریستور کنید و از همه با هم مجدد ایمیج بگیرید
اون فایل lock  برای ایجاد نشدن بسته های شکسته و اختلال در سیستم ایجاد شده ، به طوری که فقط یه برنامه نصاب حق استفاده از اون رو داره و اگه برنامه ای بخواد مدیریت بسته ها رو انجام بده باید حتما از سد این فایل بگذره
در این صورت وقتی شما مثلا داری با apt از طریق ترمینال برنامه نصب میکنی دیگه اجازه نصب برنامه از طریق سیناپتیک یا اوبونتو سنتر رو نداری و بلعکس
ممکنه بعضی وقتها در حین نصب برنامه ای خطایی در مورد این فایل بگیری که معنیش میشه ( apt قادر به قفل کردن این فایل نیست ) در این صورت باید برنامه های در حال اجرا رو چک کنی و ببینی برنامه ای در حال آپدیت کردن سیستم یا نصب یه بسته نباشه تا apt بتونه به کار خودش ادامه بده
موفق باشی

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #340 : 09 آبان 1389، 12:01 ق‌ظ »
eman عزيز سلام
لينك درايور صدا را پيدا نكردم ولي برات آپلود كردم و از لينك زير ميتوني دانلودش كني
http://www.4shared.com/file/y_dEy8ka/6305_Vista_Win7_PG537.html
راستي يه سئوال هم داشتم
فرق اوبونتو با كوبونتو و زوبونتو چيه؟ آيا برنامه هاي اوبونتو در آنها هم نصب ميشه يانه ؟ مثلا ايميجي كه با aptoncd در اوبونتو گرفته ام در اونها كار ميكنه؟
بهترين توزيع لينوكس كدومه؟
اگه ميشه لينك دانلود آخرين نسخه كوبونتو و زوبونتو به صورت دي وي دي را بزاري.
ممنون از راهنماييهات موفق باشي دوست من
ياعلي
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1389، 12:10 ق‌ظ توسط zarifimohammad »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
ممنون
زحمتت دادم  ;D
فرق اینها توی DE هاشونه
یکی گنوم داره ، یکی KDE و ....
در مورد سوال آخر هم هر کسی یه جوابی داره و جواب من تا این زمان آرچه  ;) چون بنده سلطان سیستمم هستم  ;D البته همه کسایی که از آرچ استفاده میکنند سلطان سیستمشون هستند  ;)

آفلاین zarifimohammad

• Jr. Member
  • *
eman جان
اگه ميشه بيشتر توضيح بده
ممنون ميشم

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #343 : 09 آبان 1389، 02:34 ق‌ظ »
البته همه کسایی که از آرچ استفاده میکنند سلطان سیستمشون هستند  ;)
به امید روزی که من هم سلطان سیستمم بشم
با این ابونتو که آبدارچی هم نبودیم!!!

ویرایش: شدیم سلطون
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1389، 11:33 ق‌ظ توسط Alir3z4 »
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #344 : 09 آبان 1389، 07:15 ق‌ظ »
البته همه کسایی که از آرچ استفاده میکنند سلطان سیستمشون هستند  ;)
به امید روزی که من هم سلطان سیستمم بشم
با این ابونتو که آبدارچی هم نبودیم!!!
;D
eman جان
اگه ميشه بيشتر توضيح بده
ممنون ميشم
سلام
من دقیق متوجه نشدم کدوم رو توضیح بدم ولی خب یه توضیحی در مورد هر دوتاش میدم
در مورد مسئله اول و فرق بین کوبونتو اوبونتو و ...
ببین ، بیس کار همه اینا یکیه ، مخازنشون به هم میخورن و با هم ساپورت میشن ، در اصل همه اینهایکی هستن ، یعنی یه توزیع با دسکتاپ های مختلف برای سلیقه های مختلف ، ولی تیم اصلی اوبونتو فعلا به صورت اختصاصی با گنوم ککار میکنه و این دسکتاپ رو به عنوان پیش فرض خودش قرار داده ، حالا برای احترام به بقیه کاربران و سلیقه های اونها اومده و دسکتاپ های دیگه هم در قالب کوبونتو و زوبونتو ... داده بیرون
باید دسکتاپ های مختلف رو تجربه کنی تا دقیق تر منظورم رو بفهمی ، در مورد ایمیج aptoncd هم بله ، اگه مثلا یه برنامه که مخصوص گنوم بوده رو بخوای روی کوبونتو نصب کنی بهت کمک میکنه و از دانلود مجدد برنامه جلوگیری میکنه ولی یه مشکلی داره و اونم اینه که کلی پیش نیاز که قبلا توی گنوم نصب بوده رو حالا میخواد نصب کنه  ;D و لازمه بدونی که مثلا KDE برنامه های هماهنگ شده با خودش رو داره پس زیاد کمک نمیکنه ، ولی برای نصب کدک ها و اینجور موارد خیلی به درد میخوره
در مورد مسئله " کدوم توزیع بهتره "
ببین اکثرا میگن برای گنوم اوبونتو حرف اول رو میزنه
خب دلایل خوبی هم دارند
در ضمن جامعه کاربری خیلی گسترده ای هم داره و مخازن بسیار غنی
ولی هر کسی یه نظری داره و اونم بر میگرده به خود کاربر ، بنده همه مدل دسکتاپی رو با آرچ بیشتر میپسندم
حالا آرچ چیه ؟
آرچ یه توزیع گنو لینوکسه که یه ویکی داره که نگو ، از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توی این ویکی هست و کلا مستندات خیلی جامعی داره ، پس کاربر کمتر در میمونه ، ولی به قول یکی از بچه ها این توزیع برای کاربرای نیمه تا تمام حرفه ایه ( البته این قانونش یه مثال نقضی به اسم ایمان داره ;D چون من تازه کارم دارم باهاش خوب کنار میام ;) )
این سیستم سادگی رو مد نظر قرار داده و یه جمله داره که میگه همه چیز رو ما حاضریم فدا کنیم ولی ساده باشیم
حالا سادگی یعنی چه ؟
سادگی یعنی اینکه سیستم شما هر کاری بخواد انجام بده شما باید متوجه بشی و هیچ کاری دور از چشم شما انجام نمیشه
برای نصب این سیستم شما تمام کارها رو به تنهایی انجام میدی
حتی اون sudo هیت که توی ترمینال باهاش مجوز ریشه میگیری ، اونم باید خودت نصبش کنی
برای همین یکم اطلاعات میخواد تا بتونی نصبش کنی ، ولی وقتی نصبش کردی احساس میکنی هر کاری خواستی میتونی انجام بدی چون تک تک اجزای سیستم رو میشناسی و خودت پیکر بندیشون کردی
به همین ترتیبه که سیستم به صورت کامل در اختیار شما قرار میگیره ،
فایل پیکر بندیش اینقدر ساده هستند که برای ویرایش و دستکاری اصلا نیازی به محیط گرافیکی ندارید و خیلی زود با نانو رفیق شش دنگ میشید
خیلی حرف زدم  ;D
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1389، 07:19 ق‌ظ توسط eMan »