دیگه چند تا tab که تکنولوژی نمیخواد. به نظرم این تب ریبون هم (تب و تابش منظورمه!) مانا نیست. بشخصه نیازی رو هم در این مورد حس نمیکنم!
حتما لیبره آفیس از MSOffice قویتره؟ چهار تا تب؟ همین ریبون تو office2007 برای خودش یه انقلابی بود؟ این مدل منوی لیبره آفیس مال آفیس 2003 است. بعد شما میای میگی چهارتب که تکنولوژی نمی خواد لطفا ضعیف بودن لیبره آفیس و منوش را با این حرف تون توجیه نکنید
مشخصا MS-Office قویتره. البته در بعضی موارد من با LibreOffice راحتترم ولی در هرحال در قویتر بودن MS-Office شکی نیست.
و البته که ریبون نوآوری خوبی بود، اما نه اونقدر خوب که در این دوران گذار GUIـها بخواد سهم قابل توجهی رو به خودش اختصاص بده. ریبون خلاقانه بود، چون از همون المانهای سابق (tab) در جهت بخشبندی امکانات رایج منوهای کلاسیک استفاده کرد. اما این همه ماجرا نیست. چینش امکانات در همین tabـها خودش جای سوال داره. همین tabـها اونقدری انعظاف ندارن که در صفحهنمایشهای کوچیک همه گزینههاشون رو به خوبی نشون بدن و در چنین حالتی کماکان با تعداد کلیکهایی (حتی بیشتر از حالت کلاسیک) امکان دسترسی به گزینهها رو میدن. در حالیکه فضای زیادی رو اشغال کردن و در این حالت راهی جز minimize کردنشون به ذهن نمیرسه.
من افراد زیادی رو سراغ دارم که با ریبون راحت نیستند. البته این دلیلی بر خوب بودن ساختار منوی کلاسیک نیست!