انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ***ساخت سیستم عامل شخصی***  (دفعات بازدید: 17621 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
***ساخت سیستم عامل شخصی***
« : 28 شهریور 1392، 08:34 ب‌ظ »
امروز داشتم مقالاتی را می خواندم که چگونه یک سیستم عامل طراحی میکنند ...
خواستم دانش طراحی سیستم عامل رو برای دوستان علاقه مند (و خودم) در این تاپیک قرار بدهیم ...

اولین چیزی که برای سیستم عامل مورد سوال قرار میگیره بخش بوت سیستم عامل هست
دوستان خواهشا طوری مطالب رو بگذارند که هر کسی (حتی یک کودک 8 ساله) به راحتی سیستم عاملی ساده طراحی کند (که بعدا به اجزا و ریز کاری های اون وارد می شویم) ...
قطعا این کار برای همه مهم و مورد اهمیت قرار میگیره ...

سوالاتم را از بوت شروع می کنم :
اگر فردی برنامه ای را بخواهد در بوت اجرا کند باید با چه فایلی و چه دستوری آن را به بایاس بشناسد (مثلا من فلش 2 گیگ دارم و برنامه ی ماشین حساب را با وی بی نوشتم حالا وقتی من بوت را روی فلش بزنم بره و برنامه را اجرا کند)
اینجا یک سوال پیش میاد (زبان بوت چیه .exe ؟ ) اگه نه من با چه زبانی باید فایلی را در بوت اجرا کنم ؟

دوستان اینترنت رو گشتم مطلبی ساده و درست حسابی پیدا نکردم
خواهشا ساده بیان شود - دریغ از به رخ کشیدن دانش بالای خود - صرفا جهت افراد بسیار بسیار مبتدی که اصلا خاموش روشن کردن کامپیوتر بلد نیستند توضیح داده شود (اینجور گفتم که پیچیدش نکنید ;D) !!! ؟

قرار نیست از ابتدا سیستم عامل ما همه چیز داشته باشه (اول یک تصویر پس زمینه ساده فقط روی مانیتور - بعد ایجاد بخش به عنوان منو - بعد بخشی به شناسایی درایوها - بعد حذف و ویرایش و کپی (انتقال-کپی و حذف)  فایلهای درون درایو - افزودن زبان فارسی و کم کم تا آخر) - میگم اول نیاز نیست به اینترنت و بولوتوث و ... مجهز باشه ها - من و دوستان از ابتدا می خواهیم شروع کنیم ...

با توجه به اینکه این تاپیک ممکن هست به بحث انحرافی پیش بره مطالب مفید را در زیر لینک میکنم که مرحله مرحله پیش بروید :
مرحله ی اول (کار با بوت)
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,76577.msg645032.html#msg645032
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1392، 11:15 ب‌ظ توسط اتحاد این سه نفر »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین Afshin Bolvardi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
  • GOD
    • Afshin BOlvardi
پاسخ : ***ساخت سیستم عامل شخصی***
« پاسخ #1 : 28 شهریور 1392، 08:47 ب‌ظ »

سوالاتم را از بوت شروع می کنم :
اگر فردی برنامه ای را بخواهد در بوت اجرا کند باید با چه فایلی و چه دستوری آن را به بایاس بشناسد (مثلا من فلش 2 گیگ دارم و برنامه ی ماشین حساب را با وی بی نوشتم حالا وقتی من بوت را روی فلش بزنم بره و برنامه را اجرا کند)
اینجا یک سوال پیش میاد (زبان بوت چیه .exe ؟ ) اگه نه من با چه زبانی باید فایلی را در بوت اجرا کنم ؟

بنده تخصصی در این مورد ندارم اما سعی می کنم همیشه یه معادل پیدا کرده و کاملا فایل هارو بازبینی کنم
مثلا در مورد سخن شما اگر بنده بودم نرم افزار YUMI رو دانلود می کردم یک فلش را بوت می کردم و پیکربندی رو کامل می دیدم (‌این کار از خوندن مطلب بیشتر کمک می کنه !‌البته برای من !‌) 
YUMI برای بوت از grub و exe استفاده می کنه (‌اگر اشتباه نکنم )‌بزرگان نصحیح کنن

یا حق

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #2 : 28 شهریور 1392، 08:59 ب‌ظ »
دوست عزيز به هيچ عنوان قصد توهين ندارم اما سعى كن تو اين باتلاق توزيع دادن نيفتى اگر هم ميخواى بيفتى يه خورده اطلاعاتت رو زياد كن بعد بيوفت الآن اطلاعاتت واسه ياد دادن هم كمه خوب .

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #3 : 28 شهریور 1392، 09:00 ب‌ظ »

بنده تخصصی در این مورد ندارم اما سعی می کنم همیشه یه معادل پیدا کرده و کاملا فایل هارو بازبینی کنم
مثلا در مورد سخن شما اگر بنده بودم نرم افزار YUMI رو دانلود می کردم یک فلش را بوت می کردم و پیکربندی رو کامل می دیدم (‌این کار از خوندن مطلب بیشتر کمک می کنه !‌البته برای من !‌) 
YUMI برای بوت از grub و exe استفاده می کنه (‌اگر اشتباه نکنم )‌بزرگان نصحیح کنن

یا حق

ممنون از راهنمایی
اما اگه با کمک نرم افزار از ابتدا شروع یک سیستم عامل باشه نمی فهمیم چی به چی شد (مثلا برای من سوال هست که چطور یک سی دی بوتیبل میشه و چطور یک فلش مثلا با Universal-USB-Installer یک فایل را باز و بوت میکند و همین طور مرحله به مرحله با نوشتن دستور بریم جلو)
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #4 : 28 شهریور 1392، 09:04 ب‌ظ »
دوست عزيز به هيچ عنوان قصد توهين ندارم اما سعى كن تو اين باتلاق توزيع دادن نيفتى اگر هم ميخواى بيفتى يه خورده اطلاعاتت رو زياد كن بعد بيوفت الآن اطلاعاتت واسه ياد دادن هم كمه خوب .
نه ناراحت نشدم - حق با شماست (باید به خیلی از زبانهای برنامه نویسی مسلط باشم ) - ولی آنقدر هم که فکر میکنیم ساخت یک سیستم عامل سخت نیست (به شرط اینکه مرحله به مرحله بریم جلو) قطعا اگه زبان بلد بودم تو فرومهای انگلیسی زبان این تاپیک در عرض مدت 5 روز به اون چیزی که تو فکرم هست می رسید - اما تو ایران شاید تا 50 صفحه بره این تاپیک - اما باز به نتیجه ی دلخواه نمی رسه -

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
« پاسخ #5 : 28 شهریور 1392، 09:14 ب‌ظ »
دوست عزیز ضمن ارادت و احترام، توصیه میکنم اگه واقعأ به نرم افزارهای آزاد علاقه داری، بجای بیرون دادن توزیع، به پروژه های موجود کمک کنی! لینوکس انقدر توزیعهای بی در و پیکر داره که دیگه خودشونم نمیدونن چجوری باید جمش کنن، شما دیگه لطفأ این اشتباهو نکن، الان با ذوق و شوق یه توزیع درست میکنی، یکی-دو سال هم بهش میرسی و بعدش کم کم میفهمی که خبری نیست، سرد میشی و بعدش میبوسی میذاریش کنار و میبینی که فقط عمرتو هدر دادی. بخدا اگه برنامه نویسای لینوکس بجای ساختن اینهمه توزیعِ کیلویی میومدن روی همون چندتا توزیع اصلی (دبیین، اوبونتو، فدورا و...) کار میکردن یا حتی یه نرم افزار کوچیک مینوشتن الان وضعیت نرم افزارای آزاد خیلی بهتر از این بود. توزیع جدید فورک کردن هنر نیست عزیز دلم. همۀ اینایی هم که توزیع دادن بیرون اولش مثل تو میگفتن: "نه ما دیگه میخوایم فلان کنیم و ..."
دستتو میبوسم، میدونم الان ذوق و شوق داری، ولی ازت خواهش میکنم عمرتو طوری صرف کن که برای خودت و دیگران مفید باشه.
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1392، 09:17 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
« پاسخ #6 : 28 شهریور 1392، 09:16 ب‌ظ »
نه ناراحت نشدم - حق با شماست (باید به خیلی از زبانهای برنامه نویسی مسلط باشم ) - ولی آنقدر هم که فکر میکنیم ساخت یک سیستم عامل سخت نیست (به شرط اینکه مرحله به مرحله بریم جلو) قطعا اگه زبان بلد بودم تو فرومهای انگلیسی زبان این تاپیک در عرض مدت 5 روز به اون چیزی که تو فکرم هست می رسید - اما تو ایران شاید تا 50 صفحه بره این تاپیک - اما باز به نتیجه ی دلخواه نمی رسه -

دوست عزيز بنده ميدونم خودم چجوريه اين قضيه تا حدودى در مورد سختى و اين ها هم نگفتم اما جمع كردن دو تا عدد هم نياز به دانش داره .

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #7 : 28 شهریور 1392، 09:29 ب‌ظ »
نقل‌قول
دوست عزیز ضمن ارادت و احترام، توصیه میکنم اگه واقعأ به نرم افزارهای آزاد علاقه داری، بجای بیرون دادن توزیع، به پروژه های موجود کمک کنی! لینوکس انقدر توزیعهای بی در و پیکر داره که دیگه خودشونم نمیدونن چجوری باید جمش کنن، شما دیگه لطفأ این اشتباهو نکن، الان با ذوق و شوق یه توزیع درست میکنی، یکی-دو سال هم بهش میرسی و بعدش کم کم میفهمی که خبری نیست، سرد میشی و بعدش میبوسی میذاریش کنار و میبینی که فقط عمرتو هدر دادی. بخدا اگه برنامه نویسای لینوکس بجای ساختن اینهمه توزیعِ کیلویی میومدن روی همون چندتا توزیع اصلی (دبیین، اوبونتو، فدورا و...) کار میکردن یا حتی یه نرم افزار کوچیک مینوشتن الان وضعیت نرم افزارای آزاد خیلی بهتر از این بود. توزیع جدید فورک کردن هنر نیست عزیز دلم. همۀ اینایی هم که توزیع دادن بیرون اولش مثل تو میگفتن: "نه ما دیگه میخوایم فلان کنیم و ..."
دستتو میبوسم، میدونم الان ذوق و شوق داری، ولی ازت خواهش میکنم عمرتو طوری صرف کن که برای خودت و دیگران مفید باشه.
بله درست هست - اما وقتی معما حل شود آسان شود - هدف من از ایجاد تاپیک روشن کردن دانش ساخت سیستم عامل برای کاربران معمولی هست - که اگر این تاپیک درست پیش بره هر کسی کنار سیستم عامل اصلی خودش یک سیستم عامل توسط خودش در عرض 2 ساعت درست میکنه و راحتتر از دیگر توزیع ها و برای خودش گسترشش میده ...
حالا شاید اسم تاپیک تغییر کنه به 1 2 3 سیستم عاملم ساخته شد
بعد دیگه ارایه ی توزیع از انحصار افراد مسلط خارج خواهد شد ... (هر چند ما نمی توانیم سیستم عامل حرفه ای و کامل بسازیم اما اگه هر کس یک سیستم عامل شخصی درست کنه لذتی که میبره از بازی کردن با کامپیوتر بیشتر) استفاده از سیستم عامل شخصی درسته که امنیت رو برای سیستم به ارمقان نمیاره اما استفاده از اون هم بیشتر به عنوان یک مرورگر فایل و چند کار ساده فراتر نخواد رفت ...
بسته به زوق - استعداد و دانش اون کاربر از ادامه ی این تاپیک برای اهداف شخصی خودشه - اون توزیع قرار نیست جای توزیع های دیگه را بگیره - فقط به عنوان یک بازی ...

نقل‌قول
دوست عزيز بنده ميدونم خودم چجوريه اين قضيه تا حدودى در مورد سختى و اين ها هم نگفتم اما جمع كردن دو تا عدد هم نياز به دانش داره .

درست دوست گلم - اما همه افرادی که تو این انجمن وارد میشوند از یک روشن خاموش کردن کامپیوتر بیشتر میدوند و همه یک پا برنامه نویسند - دوم : قرار نیست همه ی دانش افراد برای ساخت یک سیستم عامل بسیار ساده و ابتدایی مورد استفاده قرار بگیره

مثلا شما در مرحله مثلا 170 در این تاپیک قرار میدهید که برای حذف در هر فرمتی از پارتیشن دستور خاصی می طلبه :

نقل‌قول
f16 =fat16
f32=fat32
if (fileselection==file) then
fifo=file
else
fifo=folder
end if
...
if (driveselection==f16)then
sys-act=del2
elseif(driveselection==f32)then
sys-act=del32
elseif(driveselection==ntfs)then
sys-act=dntfs-fifo
else
print "پارتشین ساپورت نشد"

این زبان مندراوردی منه = تو این حالت ها هست دیگه نهایت هم توضیح کوچک به برنامه ی نوشته شده داده میشه
الان ذهنیتی که از حذف یک فایل روی پارتیشن ها دارم اینه که هر پارتیشن دستور حذف متفاوتی داره ....
نه من بلکه همه ی دوستان این انجمن از باهوشای علم کامپیوترند هم تو خانواده و هم تو دانشگاه
می توانند بگند 2+2 برابر 4 :دی
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1392، 09:49 ب‌ظ توسط اتحاد این سه نفر »

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
« پاسخ #8 : 28 شهریور 1392، 09:48 ب‌ظ »
هر کسی کنار سیستم عامل اصلی خودش یک سیستم عامل توسط خودش در عرض 2 ساعت درست میکنه و راحتتر از دیگر توزیع ها و برای خودش گسترشش میده ...
بعد دیگه ارایه ی توزیع از انحصار افراد مسلط خارج خواهد شد ... (هر چند ما نمی توانیم سیستم عامل حرفه ای و کامل بسازیم اما اگه هر کس یک سیستم عامل شخصی درست کنه لذتی که میبره از بازی کردن با کامپیوتر بیشتر)
منظورتو گرفتم دوست گرامی، اما دو نکته رو بد نیست بگم،
این توزیع درست کردنی که شما منظورته توی هر نصبی اتفاق می افته، یعنی به محض اینکه کسی اوبونتو رو نعب کنه، توزیع خودشه چون اختیار داره که انواع و اقسام تغییرات رو روش اعمال کنه. پس این چیزی که گفتی موضوع جدیدی نیست به نظر من.
نقل‌قول
بسته به زوق - استعداد و دانش اون کاربر از ادامه ی این تاپیک برای اهداف شخصی خودشه - اون توزیع قرار نیست جای توزیع های دیگه را بگیره - فقط به عنوان یک بازی ...
اتفاقأ همین سرگرمی (ساختن توزیع جدید) بوده که لینوکس و نرم افزارهای آزاد رو به خاک سیاه نشونده! شما فکر میکنی اینهمه توزیع لینوکس چجوری بوجود اومد؟ اکثرشون به همین سبکی که شما گفتی بوجود اومده و قرار نبوده جای بقیۀ توزیعها رو تنگ گنه ولی...!. مسلمأ ساختن توزیع جدید برای همه آزاده و باید آزاد هم بمونه، ولی چقدر خوبه که کاربران لینوکس خودشون به این درک برسن که ساختن توزیع جدید (ولو بصورت سرگرمی) به درد هیچ کس نمیخوره، حتی خودشون و با این کار فقط عمرشون رو هدر دادن! به عبارت دیگه آدم بره یه باغچه رو بیل بزنه یا یه دست فوتبال بازی کنه خیلی مفیدتر از این کاره!

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #9 : 28 شهریور 1392، 09:59 ب‌ظ »
هر کسی کنار سیستم عامل اصلی خودش یک سیستم عامل توسط خودش در عرض 2 ساعت درست میکنه و راحتتر از دیگر توزیع ها و برای خودش گسترشش میده ...
بعد دیگه ارایه ی توزیع از انحصار افراد مسلط خارج خواهد شد ... (هر چند ما نمی توانیم سیستم عامل حرفه ای و کامل بسازیم اما اگه هر کس یک سیستم عامل شخصی درست کنه لذتی که میبره از بازی کردن با کامپیوتر بیشتر)
منظورتو گرفتم دوست گرامی، اما دو نکته رو بد نیست بگم،
این توزیع درست کردنی که شما منظورته توی هر نصبی اتفاق می افته، یعنی به محض اینکه کسی اوبونتو رو نعب کنه، توزیع خودشه چون اختیار داره که انواع و اقسام تغییرات رو روش اعمال کنه. پس این چیزی که گفتی موضوع جدیدی نیست به نظر من.
نقل‌قول
اتفاقأ همین سرگرمی (ساختن توزیع جدید) بوده که لینوکس و نرم افزارهای آزاد رو به خاک سیاه نشونده! شما فکر میکنی اینهمه توزیع لینوکس چجوری بوجود اومد؟ اکثرشون به همین سبکی که شما گفتی بوجود اومده و قرار نبوده جای بقیۀ توزیعها رو تنگ گنه ولی...!. مسلمأ ساختن توزیع جدید برای همه آزاده و باید آزاد هم بمونه، ولی چقدر خوبه که کاربران لینوکس خودشون به این درک برسن که ساختن توزیع جدید (ولو بصورت سرگرمی) به درد هیچ کس نمیخوره، حتی خودشون و با این کار فقط عمرشون رو هدر دادن! به عبارت دیگه آدم بره یه باغچه رو بیل بزنه یا یه دست فوتبال بازی کنه خیلی مفیدتر از این کاره!
:) درست دوست گلم - اما اصلا شاید این تاپیک از کرنل لینوکس استفاده نکنه !!!
پس توزیع لینوکس هم می تونه نباشه ...
بعد قرار هم نیست عمرمون را برای اینکار بگذاریم
1 2 3 سیستم عامل ساخته شد
این می تونه دید افرادو از یک سیستم عامل باز کنه
که چطور سیستم عامل ساخته شده - و ازش استفاده میکنند - مثلا فردی وقتی سایتی را میبینه اگه تازه وارد دنیای کامپیوتر شده و پیش خودش فکر میکنه همه ی سایتهای طراحی شده با قرار دادن چند عکس کنار هم اونم با فوتو شاپ و گذاشتن چند دستور ساده برای درست کردن یک پورتال و ... کار شده / در حالی که سخت در اشتباهه (و باید با برنامه نویسی بسیار سنگین و کار با پاگاه داده یک سایت ایجاد و طراحی می شود - که بحث شبکه و وب و دامنه و ... به وجود میاد که اصلا از آن آگاهی ندارد)

این آموزش که دوستان اصلا همراهی نمی کنند و فکر هم نکنم چینین هم شود - خیلی بدرد نه من - بلکه به درد همه دوستان می خوره و با اصطلاحات و ریز کاری ها - زمان - انژری و امنیت و .... که برای یک سیستم عامل گذاشته شده درک کنند و آشنا بشوند ...

« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1392، 10:11 ب‌ظ توسط اتحاد این سه نفر »

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
« پاسخ #10 : 28 شهریور 1392، 10:17 ب‌ظ »
من دقیق متوجه کاری که شما می‌خواین انجام بدید نشدم ولی اگه هدف شما ساخت یک سیستم‌عامل (و نه توزیع) هست می‌تونید برای درک بعضی از مفاهیم اساسی کتاب Understanding The Linux Kernel رو مطالعه کنید
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #11 : 28 شهریور 1392، 10:23 ب‌ظ »
دوستان روش آموزش دادن - برای راهنما من افراد دیگه :
مثال زیر حقیقی نیست - صرف نمونه آموزش دادن به زبان ساده هست

مثلا فایل .poi  برای نشان دادن بوت بودن درایو به سیستم هست و وقتی در این فایل آدرسی جلوی مثلا دستور آدرس بدید میره روی اون
یا برای منو دار کردن اون فایل
boot.poi
>
menu:
1f-menu=help>u.exe
2f-menu=install>in.exe

یا چجوری به سیستم فایلهای exe ja pet و .. را بشناسیونیم تا دستورات اونها برایش مفهوم باشه
مثلا کسپر اسکای در حالت بوت چجوری هست - یا دیگر نرم افزار های بوتیبل شده -

مرحله ی یک اینجور باشه
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1392، 10:31 ب‌ظ توسط اتحاد این سه نفر »

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
مرحله اول (کار با بوت)
« پاسخ #12 : 28 شهریور 1392، 11:13 ب‌ظ »
دوستان من یک سایت خارجی پیدا کردم و با کلی درد سر توانستم این بخش رو خوب یاد بگیرم
فعلا من روی فلش مموری خودم صفحه ی بوت درست کردم
تازه رنگ هم عوض می کنم مثل گراب
بزودی این بخش را روی همین تاپیک قرار خواهم داد
چون من هنوز یاد نگرفتم که چجوری بوت را روی سیستم ثبت کنم مثل گراب که جایگزین بوت ویندوز میشه !!!
اینو باید تو اون سیستمم تست کنم که اگه خراب کاری شد و به سخت افزاری آسیب زدم - برام مم نباشه
دوستان بعد از این پست / پست ندهند ...
« آخرین ویرایش: 28 شهریور 1392، 11:18 ب‌ظ توسط اتحاد این سه نفر »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #13 : 28 شهریور 1392، 11:48 ب‌ظ »
دوستان خواهشا طوری مطالب رو بگذارند که هر کسی (حتی یک کودک 8 ساله) به راحتی سیستم عاملی ساده طراحی کند
اگر آموزش ساخت یک هواپیما رو طوری توضیح بدیم که یک کودک ۸ ساله هم متوجه بشه، نتیجه اون یک هواپیمای کاغذی خواهد بود و هیچ وقت هم فراتر نخواهد رفت! متاسفم، طراحی سیستم‌عامل کار یک بچه ۸ ساله نیست.

اگر دوست دارید بدونید چطور یک سیستم‌عامل طراحی و ساخته می‌شه، ابتدا باید با مبانی پایه‌ای کامپیوتر و ریاضی شروع کنید، بعد به سمت معماری کامپیوتر برید، بعد تازه سراغ طراحی سیستم‌عامل. این پله‌ها هم نمی‌شه ۲تا ۲تا پرید، هر کسی هم سعی کرده بپره، در آخر شکست خورده.

اگر هم دوست دارید بدونید یک توزیع گنو-لینوکس چطور کار می‌کنه و اینکه چطور میشه ساخت، می‌تونید سراغ  کتاب LFS برید.

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #14 : 29 شهریور 1392، 12:23 ق‌ظ »
دوستان خواهشا طوری مطالب رو بگذارند که هر کسی (حتی یک کودک 8 ساله) به راحتی سیستم عاملی ساده طراحی کند
اگر آموزش ساخت یک هواپیما رو طوری توضیح بدیم که یک کودک ۸ ساله هم متوجه بشه، نتیجه اون یک هواپیمای کاغذی خواهد بود و هیچ وقت هم فراتر نخواهد رفت! متاسفم، طراحی سیستم‌عامل کار یک بچه ۸ ساله نیست.

اگر دوست دارید بدونید چطور یک سیستم‌عامل طراحی و ساخته می‌شه، ابتدا باید با مبانی پایه‌ای کامپیوتر و ریاضی شروع کنید، بعد به سمت معماری کامپیوتر برید، بعد تازه سراغ طراحی سیستم‌عامل. این پله‌ها هم نمی‌شه ۲تا ۲تا پرید، هر کسی هم سعی کرده بپره، در آخر شکست خورده.

اگر هم دوست دارید بدونید یک توزیع گنو-لینوکس چطور کار می‌کنه و اینکه چطور میشه ساخت، می‌تونید سراغ  کتاب LFS برید.
ال اف اس فارسیه ...
من واقعا دارم روش کار میکنم
این لینک فارسی خیلی بیشتر بدرد من خورد
http://www.shabgard.org/forums/showthread.php?21974-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%AF%D9%85
هنوز پاراگراف اولشم - الان دارم می خونم
کتابهاشم پس فردا انقلاب میگیرم

ولی فقط این دانشگاه جلوی کارمو کمی میگیره
من کم کم باید برم کارشناسی برنامه نویسی تحت وب بخونم (4 مهر) که اصلا ربطی به این کار نداره و من باید جدا آموزش ببینم / حتی کاردانی هم سخت افزار کامپیوتر بودم که اونم ربطی به این نداره ... کلا من در عمرم ویژوال بسیک بیشتر وارد نیستم / بقیه زبانهای کامپیوتر رو فقط در حد چاپ و اینا واردم - (یعنی کلا برای برنامه نویسی آموزش کامل و متنوع ندیدم ) -تخصص من برنامه نویسی تحت وب مثل php - asp - css - html - ... / mysql هست / پس انتظار نداشته باشید من بگم یافتم یافتم :دی
ولی همین تاپیک رو کاملش میکنم
خواهشا دل کاربرای اینجا رو سرد نکنید
ندونستن عیب همیشگی نیست
می خونم یاد میگیرم و یاد میدم
شما هم که کمک نمیکنید
فقط چون بیش از چیزی هست که فکر میکردم تا یک  ماه دیگه یک مقاله پی دی اف می نویسم و توش همه را توضیح میدم

اما می خوام همه بلد باشند
من مثل خیلی ها نیستم که علمشونو برای خودشون نگه می دارند ...
« آخرین ویرایش: 29 شهریور 1392، 12:29 ق‌ظ توسط اتحاد این سه نفر »