انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ***ساخت سیستم عامل شخصی***  (دفعات بازدید: 17632 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین אוּרִיאֵל

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
  • bin/Matin/ !#
    • bin/Matin/ !#
پاسخ : ***ساخت سیستم عامل شخصی***
« پاسخ #15 : 29 شهریور 1392، 12:31 ق‌ظ »
دوستان خواهشا طوری مطالب رو بگذارند که هر کسی (حتی یک کودک 8 ساله) به راحتی سیستم عاملی ساده طراحی کند
اگر آموزش ساخت یک هواپیما رو طوری توضیح بدیم که یک کودک ۸ ساله هم متوجه بشه، نتیجه اون یک هواپیمای کاغذی خواهد بود و هیچ وقت هم فراتر نخواهد رفت! متاسفم، طراحی سیستم‌عامل کار یک بچه ۸ ساله نیست.

اگر دوست دارید بدونید چطور یک سیستم‌عامل طراحی و ساخته می‌شه، ابتدا باید با مبانی پایه‌ای کامپیوتر و ریاضی شروع کنید، بعد به سمت معماری کامپیوتر برید، بعد تازه سراغ طراحی سیستم‌عامل. این پله‌ها هم نمی‌شه ۲تا ۲تا پرید، هر کسی هم سعی کرده بپره، در آخر شکست خورده.

اگر هم دوست دارید بدونید یک توزیع گنو-لینوکس چطور کار می‌کنه و اینکه چطور میشه ساخت، می‌تونید سراغ  کتاب LFS برید.
ال اف اس فارسیه ...
من واقعا دارم روش کار میکنم
این لینک فارسی خیلی بیشتر بدرد من خورد
http://www.shabgard.org/forums/showthread.php?21974-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%AF%D9%85
هنوز پاراگراف اولشم - الان دارم می خونم
کتابهاشم پس فردا انقلاب میگیرم

ولی فقط این دانشگاه جلوی کارمو کمی میگیره
من کم کم باید برم کارشناسی برنامه نویسی تحت وب بخونم (4 مهر) که اصلا ربطی به این کار نداره و من باید جدا آموزش ببینم / حتی کاردانی هم سخت افزار کامپیوتر بودم که اونم ربطی به این نداره ... کلا من در عمرم ویژوال بسیک بیشتر وارد نیستم / بقیه زبانهای کامپیوتر رو فقط در حد چاپ و اینا واردم - (یعنی کلا برای برنامه نویسی آموزش کامل و متنوع ندیدم ) -تخصص من برنامه نویسی تحت وب مثل php - asp - css - html - ... / mysql هست / پس انتظار نداشته باشید من بگم یافتم یافتم :دی
ولی همین تاپیک رو کاملش میکنم
خواهشا دل کاربرای اینجا رو سرد نکنید
ندونستن عیب همیشگی نیست
می خونم یاد میگیرم و یاد میدم
شما هم که کمک نمیکنید
فقط چون بیش از چیزی هست که فکر میکردم تا یک  ماه دیگه یک مقاله پی دی اف می نویسم و توش همه را توضیح میدم

اما می خوام همه بلد باشند
من مثل خیلی ها نیستم که علمشونو برای خودشون نگه می دارند ...

كار خوبى ميكنى اما مواظب درست باش ميتونى بعد از دانشگاهت بش برسى .
بنظر من اين كتاب و شروع نكن قبلش برو پيش نياز هايى كه آقا معين گفتند رو فرابگير بعدش شروع كن اگه واقعاً علاقه دارى .

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
« پاسخ #16 : 29 شهریور 1392، 02:20 ب‌ظ »
ساختن سیستم عامل جدید هم کار عاقلانه ای نیست چون هر سیستم نوع عاملی که نیاز بشر بوده بوجود اومده، حالا اینکه شما بخوای بری از اول بشینی علوم کامپیوتر و ریاضیات رو فرا بگیری با این هدف که سیستم عامل جدیدی بسازی این یعنی چرخ رو دوباره اختراع کردن. به نظر من بهترین کار اینه که شما این علوم رو یاد بگیری ولی بعدش بیای به پروژه ها وسیستم عاملهایی که الان موجود هست کمک کنی یا یه نرم افزار بنویسی. اگه بخوای از نو یه سیستم عامل درست کنی برای هیچکس مفید نخواهی بود حتی برای خودت.
ساختن سیستم عامل هم کار راحتی نیست که هرکسی به سه شماره درست کنه.
من آخرشم نفهمیدم شما دقیقأ دنبال چی هستی، ولی فقط اینو بگم که سعی کن وقتتو به بطالت نگذرونی و مثل من آخرش پشیما نشی، (البته شکست من ربطی به کامپیوتر نداره، من توی علم شیمی شکست خوردم) اگه هدفت تفریح و سرگرمیه، راههای خیلی بهتری برای این منظور هست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 29 شهریور 1392، 10:41 ب‌ظ »
رایانه موقع شروع به کار به ترتیب اولویتی که براش تعریف شده دنبال پارتیشن‌هایی با پرچم boot روشن می‌گرده و اگه پیدا کنه شروع می‌کنه به راه‌اندازی خودش از روی اون پارتیشن. برنامه‌ی موردنظر هم به صورت دودویی و قابل فهم برای ماشین باید روی اون پارتیشن قرار داشته باشه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین bax007

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
    • hosting
« پاسخ #18 : 12 شهریور 1393، 08:51 ق‌ظ »
با سلام.
میدونم که تاپیک خیلی قدیمیه و ماله یک سال پیشه خیلی ببخشید.
ببینید وقتی که اصلا نمیدونید باید چیکار کنید اینکه بخواید و بیاید که شروع به کار کنین اصلا خوب نیست پس بهتره اول از همه مطالبی رو از سایت ها فروم ها ویدئو ها(که من زیاد گشتم و فقط انگلیسی اش رو پیدا کردم)مطالبی رو کسب کنید و بعد شروع به کار کنید.
یه مطلبی رو در مورد بوت بهتون میگم. عمل بوت اینجوری هستش:
bios میاد و اولین سکتور از حافظه ما (فلش،هارد،فلاپی و ...)رو میخونه و اونو اجرا میکنه پس عمل بوت ما در اولین سکتور از حافظه اجرا میشه و ما زیاد نمیتونیم کدی در اینجا بنویسم یادم نمیاد چقدر حجم واسه استفاده داشتیم ولی خیلی کم بود و اینکه واسه نوشتن بوت بهتره از یه زبان 16بیتی استفاده کنیم که به نظر من بهترین انتخاب زبان اسمبلی هستش.
بعد از نوشتن بوت میتونید محیط سیستم عامل رو طراحی کنید.
به نظر من نوشتن از صفر کاره خوبی نیست و فقط وقت هدر دادنه و بهترین کار اینه که بیاین و هسته سیستم عامل های دیگه مثل لینوکس یا ویندوز استفاده کنید(البته از خوده ویندوز نمیتونید استفاده کنید ولی از سیستم عاملای مشابه اون میتونید که قابلیت اجرای فایل های .exe رو دارن فعلا اطلاعاتی در مورد اینکه میشه از هسته خوده ویندوز استفاده کرد یا نه رو ندارم)و در هسته اونها تغییراتی بدین که بهترین کاره یه مثالی واستون میزنم که چرا نیاین و همه چیز رو از اول بنویسین الان سال 2014 هستیم و خیلی چیزا آماده هست اینکه ما بیایم و همه چیزو از اول بنویسم کاره احمقانه ای هست برای مثال کتابخانه جی کوئری رو زیاد میشناسید و شرکت گوگل رو هم که همتون میشناسید خوب چرا شرکت گوگل اومد و از جی کوئری استفاده کرد و چرا نیومد و کدهای جاوا اسکریپت رواز اول ننوشت؟
چون اینکار فقط وقت تلف کردن بود.
و یک چیز دیگه اینکه هر کسی یک سیستم شخصی داشته باشه به نظر جالب میاد ولی اصلا خوب نیست چون اگر اینجوری بشه دنیای نرم افزاری از بین میره .آینده ای رو فرض کنید که هر کسی یک سیستم عامل شخصی داشته باشه و هسته اش رو هم خودش نوشته باشه و مثلا بخواهد از پسر عمویش یک فایلی رو بگیره خوب الان چجور میتونه فایلی که با سیستم عامل شخصی پسر عمویش نوشته شده را در سیستم عامل شخصی خودش باز کند؟
به نظر من اینکار چیزه جالبی نیست و یک چیزه دیگر هم که هست لینوکس با اینکه متن باز هست و رایگان ولی به نظر من باز هم برای توسعه لینوکس وقت نگزارید و از هسته ویندوز استفاده کنید و با اون یک سیستم عامل متفاوت و بهتر از ویندوز بسازید چونکه ویندوز در جهان خیلی محبوب هست و خیلی از نرم افزار ها و بازی ها برای ویندوز هستند پس اگر میخواهید سیستم عامل شما هم محبوب باشد باید توانایی اجرای فایل های یک سیستم عامل محبوب دیگر را داشته باشد مگر اینکه این سیستم عامل شما فقط برای یک کار ساخته شده باشد و تمام ابزار های مورد نیازش را به طور پیش فرض داشته باشد که باز هم به نظر من اینکار جالبی نیست چون سیستم عامل شما فقط مورد استفاده یک سری از کاربران قرار میگیرد.
من برای ساخت سیستم عامل یک ایده جدید دارم که اگه عملی بشه هم کارآفرینی زیادی میشه و هم یک پیشرفت زیادی واسه کشور ایران هست کسانی که علم ساخت سیستم عامل رو دارند و میخوان با من همکاری کنند با ایمیل های زیر تماس داشته باشن(برای ایمیل فرستادن با جیمیل تماس داشته باشین و برای چت در یاهو آیدی یاهو مرا ادد کنید):
bax_0@yahoo.com
hoseinbax0@gmail.com
فعلا با چند نفری مشورت کردم اگر این ایده من عملی شود خیلی خوب میشود ولی به زمان زیاد و آدم های حرفه ای نیاز دارم خودم هم برنامه نویسی بلدم ولی خودم تنهایی از پس اینکار بر نمیام.
باز هم از اینکه تاپیک رو کشیدم بالا معذرت میخوام.

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
« پاسخ #19 : 12 شهریور 1393، 10:14 ق‌ظ »
با سلام.
میدونم که تاپیک خیلی قدیمیه و ماله یک سال پیشه خیلی ببخشید.
ببینید وقتی که اصلا نمیدونید باید چیکار کنید اینکه بخواید و بیاید که شروع به کار کنین اصلا خوب نیست پس بهتره اول از همه مطالبی رو از سایت ها فروم ها ویدئو ها(که من زیاد گشتم و فقط انگلیسی اش رو پیدا کردم)مطالبی رو کسب کنید و بعد شروع به کار کنید.
یه مطلبی رو در مورد بوت بهتون میگم. عمل بوت اینجوری هستش:
bios میاد و اولین سکتور از حافظه ما (فلش،هارد،فلاپی و ...)رو میخونه و اونو اجرا میکنه پس عمل بوت ما در اولین سکتور از حافظه اجرا میشه و ما زیاد نمیتونیم کدی در اینجا بنویسم یادم نمیاد چقدر حجم واسه استفاده داشتیم ولی خیلی کم بود و اینکه واسه نوشتن بوت بهتره از یه زبان 16بیتی استفاده کنیم که به نظر من بهترین انتخاب زبان اسمبلی هستش.
بعد از نوشتن بوت میتونید محیط سیستم عامل رو طراحی کنید.
به نظر من نوشتن از صفر کاره خوبی نیست و فقط وقت هدر دادنه و بهترین کار اینه که بیاین و هسته سیستم عامل های دیگه مثل لینوکس یا ویندوز استفاده کنید(البته از خوده ویندوز نمیتونید استفاده کنید ولی از سیستم عاملای مشابه اون میتونید که قابلیت اجرای فایل های .exe رو دارن فعلا اطلاعاتی در مورد اینکه میشه از هسته خوده ویندوز استفاده کرد یا نه رو ندارم)و در هسته اونها تغییراتی بدین که بهترین کاره یه مثالی واستون میزنم که چرا نیاین و همه چیز رو از اول بنویسین الان سال 2014 هستیم و خیلی چیزا آماده هست اینکه ما بیایم و همه چیزو از اول بنویسم کاره احمقانه ای هست برای مثال کتابخانه جی کوئری رو زیاد میشناسید و شرکت گوگل رو هم که همتون میشناسید خوب چرا شرکت گوگل اومد و از جی کوئری استفاده کرد و چرا نیومد و کدهای جاوا اسکریپت رواز اول ننوشت؟
چون اینکار فقط وقت تلف کردن بود.
و یک چیز دیگه اینکه هر کسی یک سیستم شخصی داشته باشه به نظر جالب میاد ولی اصلا خوب نیست چون اگر اینجوری بشه دنیای نرم افزاری از بین میره .آینده ای رو فرض کنید که هر کسی یک سیستم عامل شخصی داشته باشه و هسته اش رو هم خودش نوشته باشه و مثلا بخواهد از پسر عمویش یک فایلی رو بگیره خوب الان چجور میتونه فایلی که با سیستم عامل شخصی پسر عمویش نوشته شده را در سیستم عامل شخصی خودش باز کند؟
به نظر من اینکار چیزه جالبی نیست و یک چیزه دیگر هم که هست لینوکس با اینکه متن باز هست و رایگان ولی به نظر من باز هم برای توسعه لینوکس وقت نگزارید و از هسته ویندوز استفاده کنید و با اون یک سیستم عامل متفاوت و بهتر از ویندوز بسازید چونکه ویندوز در جهان خیلی محبوب هست و خیلی از نرم افزار ها و بازی ها برای ویندوز هستند پس اگر میخواهید سیستم عامل شما هم محبوب باشد باید توانایی اجرای فایل های یک سیستم عامل محبوب دیگر را داشته باشد مگر اینکه این سیستم عامل شما فقط برای یک کار ساخته شده باشد و تمام ابزار های مورد نیازش را به طور پیش فرض داشته باشد که باز هم به نظر من اینکار جالبی نیست چون سیستم عامل شما فقط مورد استفاده یک سری از کاربران قرار میگیرد.
من برای ساخت سیستم عامل یک ایده جدید دارم که اگه عملی بشه هم کارآفرینی زیادی میشه و هم یک پیشرفت زیادی واسه کشور ایران هست کسانی که علم ساخت سیستم عامل رو دارند و میخوان با من همکاری کنند با ایمیل های زیر تماس داشته باشن(برای ایمیل فرستادن با جیمیل تماس داشته باشین و برای چت در یاهو آیدی یاهو مرا ادد کنید):
bax_0@yahoo.com
hoseinbax0@gmail.com
فعلا با چند نفری مشورت کردم اگر این ایده من عملی شود خیلی خوب میشود ولی به زمان زیاد و آدم های حرفه ای نیاز دارم خودم هم برنامه نویسی بلدم ولی خودم تنهایی از پس اینکار بر نمیام.
باز هم از اینکه تاپیک رو کشیدم بالا معذرت میخوام.
من به شما پیشنهاد میکنم بری یوخده مطالعه کنی عزیز

آفلاین bax007

• Newbie
  • *
    • hosting
« پاسخ #20 : 13 شهریور 1393، 06:23 ق‌ظ »
دوسته عزیز اونقدری که من مطالعه کردمو از این و اون مشورت گرفتم اگه تو بودی همون اول کار بیخیال میشدی چون به اولین نفری که میگی میخوام سیستم عامل بسازم بهت میگه دیوونه شدی؟یا اینکه این کار کار منو تو نیست.این حرف دومی رو بزرگ ترین شبکه کاره اصفهان به من زد.
هنوز اطلاعاتم کامل نیست واسه همین نوشتم تا یک ماه دیگه شروع به کار میکنم. 8)

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #21 : 13 شهریور 1393، 09:45 ق‌ظ »
دوسته عزیز اونقدری که من مطالعه کردمو از این و اون مشورت گرفتم اگه تو بودی همون اول کار بیخیال میشدی چون به اولین نفری که میگی میخوام سیستم عامل بسازم بهت میگه دیوونه شدی؟یا اینکه این کار کار منو تو نیست.این حرف دومی رو بزرگ ترین شبکه کاره اصفهان به من زد.

- بحث علاقه و کسب تجربه جداست، ولی چرخ خیلی قبلتر اختراع شده، و الان تبدیل به بهترین اتومبیل ها هم شده.این راهُ از اول شروع کردن با هدف به آخر رسوندنش منطقی نیست.
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین linuxesabz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
  • عاشق کوهنوردی و جودو --------> متخصص و مدرس لینوکس
    • لینوکس سبز
« پاسخ #22 : 13 شهریور 1393، 10:27 ق‌ظ »
شبکه کاری که ازش سوال کردی ویندوز کار یا سیسکو کار بوده و از لینوکس چیزی نمیدونسته
یه سوال به نظرت چند نفر میان اوبنتو ویندوز و فدورای خودشون رو ول کنن از سیستم عامل تو استفاده کنن؟
به نظرت چند نفر مایلن دردسرهای یه سیستم عامل شخصی رو به جون بخرن و اونو داشته باشن؟ (نگو 123 یه سیستم عامل هزار تا دردسر داره؟ چون همیشه و در همه حالت ها که جواب نمیده میده؟)
چه طف آدم هایی دوست دارن یه سیستم عامل شخصی داشته باشن؟
از نظر شما یه سیستم عامل شخصی چی هست؟ (منظورم اینه که برپایه ویندوز باشه یا لینوکس یا نه از اول خودت کدش رو بزنی؟)
اینارو جواب بده من روی سیستم عامل ها کار کردم مخصوصا lfs لینوکس. اما تا دلیل منطقی برای ورود به کاری نداشته باشم درش ورود پیدا نمیکنم
اکانت قبلیم sallea به دلایلی حذف شد.
مدرس و عاشق لینوکس

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
« پاسخ #23 : 13 شهریور 1393، 01:43 ب‌ظ »
ببین دوست عزیز وقتی بهت میگم برو یوخده مطالعه کن به خاطر همینه
اگه شما برق یا مخابرات یا کامپیوتر خونده باشی میدونی که نوشتن یه سیستم عامل چیز زیاد پیچیده ای نیست و در خیلی از واقع به عنوانی مشق محصوب میشه(یه چیزی تو مایه های یه بوت لودر و یه شل ساده)
اما توسعه اون نیاز به پشتیبانی از طرف شرکت هایی داره که محصولات تجاری اونا از این سیستم عامل سود می بره . مثل درایو های راه انداز یا سرویس های افزورد و....
و اما ایده شما در مورد کرنل نشون میده چیزی از سیستم عامل نمیدونید (البته این بد نیست)
پیشنهاد من به شما مطالعه:
۱-مبانی دیجیتال
۲-زبان ماشین و برنامه نویسی به زبان سی استاندارد
۳-معماری دیجیتال
۴-مطالعه سورس کد سیستم عامل minix
درضمن دوست عزیز فقط داشتن ایده کافی نیست.
هم باید پول  داشته باشی و هم ادمای فنی
« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1393، 01:47 ب‌ظ توسط ممدرضا »

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #24 : 13 شهریور 1393، 03:22 ب‌ظ »
دوستان منظور ایجاد کننده‌ی بحث رو بد متوجه شدن. ایشون قصد راه انداختن یک توزیع و یا یک سیستم عامل کامل رو نداره.

فقط می‌خواد یاد بگیره چجوری این کار رو می‌کنن.

این روش هم یک روش معمول در آموزش هست. به عنوان مثال هنوز هم اول نقشه کشی رو با دست یاد می‌دن، بعد که طرف فهمید قضیه از چه قراره، بهش میگن با رایانه اینجوری انجامش می‌دن.

این کار برتری هایی داره که از جمله‌ی اون می‌شه به باز کردن راه خلاقیت برای آموزش بیننده و هم چنین ایجاد امکان تصحیح برخی از اشتباهاتی که در گذشته انجام شده و ... رو نام برد.

« آخرین ویرایش: 29 آبان 1393، 01:56 ب‌ظ توسط بابک طور »

آفلاین bax007

• Newbie
  • *
    • hosting
« پاسخ #25 : 14 شهریور 1393، 07:32 ق‌ظ »
شبکه کاری که ازش سوال کردی ویندوز کار یا سیسکو کار بوده و از لینوکس چیزی نمیدونسته
یه سوال به نظرت چند نفر میان اوبنتو ویندوز و فدورای خودشون رو ول کنن از سیستم عامل تو استفاده کنن؟
به نظرت چند نفر مایلن دردسرهای یه سیستم عامل شخصی رو به جون بخرن و اونو داشته باشن؟ (نگو 123 یه سیستم عامل هزار تا دردسر داره؟ چون همیشه و در همه حالت ها که جواب نمیده میده؟)
چه طف آدم هایی دوست دارن یه سیستم عامل شخصی داشته باشن؟
از نظر شما یه سیستم عامل شخصی چی هست؟ (منظورم اینه که برپایه ویندوز باشه یا لینوکس یا نه از اول خودت کدش رو بزنی؟)
اینارو جواب بده من روی سیستم عامل ها کار کردم مخصوصا lfs لینوکس. اما تا دلیل منطقی برای ورود به کاری نداشته باشم درش ورود پیدا نمیکنم

ببین دوسته عزیز توی پست قبلی نوشتم که میخوام از هسته ویندوز استفاده کنم(اینکه بیام از اول بنویسم دیوانگیه)
ولی میخوام یه سرور و کلاینت رو اوکی کنم که همه چیزش با اینی که الان هست فرق کنه و یه چیزه بهتر باشه.
میدونم پول و سرمایه میخواد ولی خوب اگه یکم فکر کنین میدونین چقدر کارآفرینی میشه؟
اگه فقط چند نفر بشیم میتونیم انجامش بدیم و بعد از یه مدت که وسطای کار بودیم میتونیم از یه شرکت هم کمک بگیریم من شرکت های فناوری زیادی رو میشناسم که روی اینکارا سرمایه گزاری میکنن ولی خوب بری بگی میخوام اینکارو بکنم که چیزی بهت نمیدن باید یه چیزی نشونشون بدی.
به هر حال نمیخوام بگم بلدم، من برنامه نویس وب هستم ولی C و C++ رو هم کار کردم و در آینده زبان های دیگه رو هم میخوام یاد بگیرم مثل پایتون و... یاد گرفتن این زبان ها زیاد کار نمیبره.
به هر حال اگه بازم کسی خواست کمک کنه بگه.
و یک چیز رو هم بگم در این زمینه اطلاعات کمی توی وب هست من با کلی دردسر و جستجو تونستم یه سری ویدئو گیر بیارم که با ویژوال بیسیک محیط گرافیکی سیستم عامل رو طراحی میکرد که کاره جالبی نبود ولی واسه اینکه بگیم مثلا میخوایم یه همچین چیزی داشته باشیم به درد میخوره یعنی واسه نمونه با ویژوال بیسیک محیط اولیه رو طراحی کنیم.
باز هم اگه کسی خواست کمک کنه بگه.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #26 : 14 شهریور 1393، 08:44 ق‌ظ »
بهتره از یه زبان 16بیتی استفاده کنیم
واسه نمونه با ویژوال بیسیک محیط اولیه رو طراحی کنیم.
ببین دوسته عزیز توی پست قبلی نوشتم که میخوام از هسته ویندوز استفاده کنم

اگر می‌خوای چیزی یاد بگیری، این موارد رو به صورت عملی یاد نمی‌گیرند، باید شروع به مطالعه بکنی. طبق حرف‌هایی که زدی، فوق‌العاده اطلاعات پایه‌ای کم (و اشتباهی) در مورد کامپیوتر و سیستم‌عامل داری و حداقل یکی دو سال نیاز داری تا اطلاعات پایه‌ای خودت رو قوی کنی. بعدش می‌تونی شروع به یادگیری موارد پیشرفته‌تر بکنی. همه کسایی که سعی کردند پله‌ها رو دوتا دوتا بپرن، با صورت خوردن توی پله‌ها و هنوزم یک سری از اون‌ها مداوم کاربر جدید توی این انجمن درست می‌کنند که شناخته نشن :)

پیشنهاد من برای شروع پیش‌رفتن با سرفصل مدرک +A هستش. بعد از اون می‌تونی به یادگیری Assembly و C بپردازی و بعد از اون می‌تونی کتاب‌های طراحی سیستم‌عامل رو بخونی.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #27 : 14 شهریور 1393، 11:12 ق‌ظ »
از مراجعی که خیلی بهت کمک میکنه کتاب Operating Systems Design and Implementation  آقای    Andrew S Tanenbaum هستش.ایشون در پیوست کتاب کدهای سیستم عامل MINIX رو قرار داده.منظورش از MINIX  یونیسک کوچولو بوده.این سیستم عامل رو خودش نوشته و خلق کرده و هدفش آشنایی دانشجو با طراحی و پیاده سازی سیستم عامل های یونیکس بیس هستش.
شاید نصف کتاب Minix source code باشه.برای اینکه این سورس ها رو بفهمی باید به زبان سی مسلط باشی.
Linus Torvalds هم شاگرد Andrew S Tanenbaum بوده و از استادش سیستم عامل نویسی رو یاد گرفته.
البته شنیدم که انتقاد تنن باوم از لاینوس توروالد اینه که چرا ساختار کرنل لینوکس رو به صورت Monolithic نوشتی!؟
درضمن اگه سیستم عامل و ساختارهای اون رو خوب نمیشناسی اول باید کتاب فارسی مثل کتاب دکتر حقیقت -پارسه رو بخونی.من این کتاب رو خوندم و دکتر حقیقت واقعا خوب نوشته.و از یه کتاب کنکوری خیلی بهتره و کامل تره.
بعد بیای کتاب تنن باوم رو بخونی.کتاب تنن باوم رو هم آقای حقیقت ترجمه کردن.ولی خوب باید انگلیسی ات رو خوب کنی تا این کتاب رو درک کنی

پس نوشتن سیستم عامل کار شوخی نیست
در مورد دادن توزیع کار آسون تره.ولی من با تنوع توزیع مخالفم.و معتقدم توزیع زیاد خوبه ولی دیگه نباید هم دنبال اضافه کردن توزیع و میزکار باشن.دلایلم رو توی این پست نوشتم.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,98677.0.html
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین bax007

• Newbie
  • *
    • hosting
« پاسخ #28 : 17 شهریور 1393، 09:16 ب‌ظ »
دوستان درسته من هنوز چیزی از پروگرامینگ نمیدونم ولی دارم سعی خودم رو میکنم تمام تجربه ایی هم که در مورد خلق سیستم عامل میدونم از نوشته های آقای جوکر(که شاید در آینده یه ملاقاتی باهاش داشته باشم)و اون دانشجویی که سیستم عامل آراکس رو خلق کرده هستش پس از من انتظاری نداشته باشید ولی ایده خوبی دارم.
کسایی که دوست دارن ایده ام رو باهاشون در میون بزارم اعلام کنن تا یه قرار اسکایپ یا ریدکال(که به تازگی پورت ایران رو باز کردن)بزاریم.
دوستان محتوای فارسی در این مورد کمه پس اونایی که تجربه دارن و میخوان یه کمکی به جوانان این مملکت بکنن بیان و مطلب بزارن.
منم دارم از پایه پایه یعنی از کف کف کار شروع میکنم یاد گرفتن یعنی میخوام حتی اونایی که بلدم رو هم برم کلاس و یاد بگیرم
الان رفتم کلاس لینوکس مقدماتی. با یه نفر صحبت کردم که یکی از افراد با تجربه بود و همون آقای جوکر رو به من معرفی کرد قرار شده کلاس های همون آقا رو برم خیلی در این زمینه اطلاعات خوبی بهم داد هرچند که کلا 5-10 دقیقه واسم حرف زد ولی کلا بهم اطلاعات داد.
به هر حال بگین تا یه قرار بزاریم.

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
« پاسخ #29 : 17 شهریور 1393، 10:55 ب‌ظ »
آراکس از اون مشق شب ها بوده که بهت گفتم

nixoeen:
اگر می‌خوای چیزی یاد بگیری، این موارد رو به صورت عملی یاد نمی‌گیرند، باید شروع به مطالعه بکنی

کاملا باش موافقم