سلام
یه چیز که واسه خودم هم بوده
ببین وقتی ویندوز رو لپتاپ نصب بوده و درایورهاش رو که همراه لپتاپ بوده نصب کردی
یه سری تنظیمات بهت داده واسه مصرف باتری سی پی یو اینا (احتمالا)
اگه اونجا مثلا مصرف سی پی یو رو بالا برده باشی اینجا هم کماکان بالا خواهد بود و پایین نرفته با تغییر سیستم عامل
مثلا من لپ تاپم داخل ویندوز بودم زدم 80٪ بیشتر شارژ نشه الان داخل اوبونتو فدورا مینت اوپن سوزه هم که رفتم باتری از 80٪ بیشتر نمیشه مگه اینکه برم ویندوز و اون حالت رو غیر فعال کنم (اگه ویندوز جدید هم بریزم 80٪ بیشتر نمیشه تا درایور های مخصوص لپتاپم رو نصب کنم)
در این رابطه من قبلا با مشکل مواجعه شده بودم. اما نه برای باطری. مشکلم با وایرلس بود
من قبل از اینکه ویندوز را پاک کنم و Ubuntu نصب کنم. از ویندوز شبکه وایرلس کامل خاموش کرده بودم ( به صورت سخت افزاری ). و وقتی Ubuntu به صورت Live اجرا کردم هیچ جوره نمی تونستم از وایرلس استفاده کنم. تا اینکه به طور اتفاقی در ویندوز وایرلس را خاموش نکردم و دیدم وایرلس در Ubuntu خیلی عالی کار میکنه.
این هم یکی از نقاط ضعف در لینوکس هست.
در این رابطه قبل از پاک کردن ویندوز من کله سیستم رو اول چک کردم که ممکنه با چه مواردی دچار مشکل بشم و بعد سراغ نصب Ubuntu رفتم که یک موردش همین باطری بود.
اما تا اونجا که یادم میاد از اول بر روی 100٪ تنظیم بود.
مشکل بعدی تنظیم نور صفحه بود. که اگه نور صفحه در ویندوز کاملا پایین بود. در Ubuntu نمی تونستم تغییر بدم. اما وقتی نور صفحه به سمت روشنایی بیشتر یا بر روی نور کامل بود. هیچ مشکل نداشت.
و...
تنها مشکلی که من احتمال میدم الان داره اذیت می کنه. و با اشاره شما دچار شک شدم اینه، آیا در ویندوز کارت گرافیک کامل نصب بوده یا نه؟
چون می تونسته در اینطرف هم تاثیر گذار باشه.
مثل ترفندهایی که در اینترنت هست برای غیر فعال کردن گرافیک دوم که هیچ کارایی نداره و مصرف را زیاد میکنه.