انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا دبیان با اوبونتو در مصرف انرژی فرقی ندارد؟  (دفعات بازدید: 7786 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
دوست عزیز بسیار ممنون

در حال حاضر گذاشتم تا lUbuntu دانلود بشه. بعد به صورت زنده اجراش میکنم، اگه دیدم تفاوت زیادی با این حالتی که الان Ubuntu با میزکار lxde داشت هم اطلاع میدم تا دوستان دیگه هم باخبر باشند، و هم خودم نصب می کنم تا مشکلم حل بشه D:

در مورد tlp قبلا امتحان کردم، کار نکرد. الان هم دوباره امتحانش کردم ولی فرقی نداره.
نمی دونم شاید به علت مشکلی که لینوکس با بعضی سیستم ها داره باشه. که مثلا یک توضیح در یک لپ تاپ خوب کار می کنه ولی در لپ تاپ دیگه نه.
شاید اینجا هم همینطور باشه و کم کردن مصرف با روش های فوق برای این لپ تاپ مقدور نباشه.
ولی به هر حال از قدیم گفتند: جوینده، یابنست

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
سلام
یه چیز که واسه خودم هم بوده
ببین وقتی ویندوز رو لپتاپ نصب بوده و درایورهاش رو که همراه لپتاپ بوده نصب کردی
یه سری تنظیمات بهت داده واسه مصرف باتری سی پی یو اینا (احتمالا)
اگه اونجا مثلا مصرف سی پی یو رو بالا برده باشی اینجا هم کماکان بالا خواهد بود و پایین نرفته با تغییر سیستم عامل

مثلا من لپ تاپم داخل ویندوز بودم زدم 80٪ بیشتر شارژ نشه الان داخل اوبونتو فدورا مینت اوپن سوزه هم که رفتم باتری از 80٪ بیشتر نمیشه مگه اینکه برم ویندوز و اون حالت رو غیر فعال کنم (اگه ویندوز جدید هم بریزم 80٪ بیشتر نمیشه تا درایور های مخصوص لپتاپم رو نصب کنم)

در این رابطه من قبلا با مشکل مواجعه شده بودم. اما نه برای باطری. مشکلم با وایرلس بود

من قبل از اینکه ویندوز را پاک کنم و Ubuntu نصب کنم. از ویندوز شبکه وایرلس کامل خاموش کرده بودم ( به صورت سخت افزاری ). و وقتی Ubuntu به صورت Live اجرا کردم هیچ جوره نمی تونستم از وایرلس استفاده کنم. تا اینکه به طور اتفاقی در ویندوز وایرلس را خاموش نکردم و دیدم وایرلس در Ubuntu خیلی عالی کار میکنه.

این هم یکی از نقاط ضعف در لینوکس هست.

در این رابطه قبل از پاک کردن ویندوز من کله سیستم رو اول چک کردم که ممکنه با چه مواردی دچار مشکل بشم و بعد سراغ نصب Ubuntu رفتم که یک موردش همین باطری بود.

اما تا اونجا که یادم میاد از اول بر روی 100٪ تنظیم بود.

مشکل بعدی تنظیم نور صفحه بود. که اگه نور صفحه در ویندوز کاملا پایین بود. در Ubuntu نمی تونستم تغییر بدم. اما وقتی نور صفحه به سمت روشنایی بیشتر یا بر روی نور کامل بود. هیچ مشکل نداشت.

و...

تنها مشکلی که من احتمال میدم الان داره اذیت می کنه. و با اشاره شما دچار شک شدم اینه، آیا در ویندوز کارت گرافیک کامل نصب بوده یا نه؟
چون می تونسته در اینطرف هم تاثیر گذار باشه.
مثل ترفندهایی که در اینترنت هست برای غیر فعال کردن گرافیک دوم که هیچ کارایی نداره و مصرف را زیاد میکنه.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
دوست عزیز من همه کارهایی که دارید میگن و خواهید گفت را انجام دادم ولی کلا نتوستند بیشتر از 20 دیقه تاثیر بذارند.
اصل سوال من این نبود که چطوری مصرفا را کم کنم!؟! اصلا سوال من اینه که آیا دبیان مصرف کمتری نسبت به اوبونتو داره؟ چقدر؟
این که مدیریت بهینه انرژی در لینوکس از ویندوز و OS X به مراتب ضعیف‌تره یه واقعیته. خوشبختانه این مورد با هر انتشار کرنل داره بهتر میشه.
فکر نمی‌کنم با دبیان عمر باتری بیشتری بگری چون دبیان کرنل خیلی قدیمی‌تری از اوبونتو داره.
پیشنهاد من: از یه توزیع جدید مثل فدورا ۲۰ یا مجیا ۴  استفاده کن. هم کرنل‌های جدیدتر رو تست کردی، هم مدیرفرکانس پردازنده جدید Pstate که اینتل برای پردازنده‌های جدیدش طراحی کرده. مطمعنم تغییر زیادی در عمر باتری تجربه خواهی کرد.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
لطفا به تاپیک زیر مراجعه نمایید.

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,80097.0.html

باتشکر

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
 سلام دوستان

lUbuntu به صورت Live اجرا کردم. ولی برام جای تعجب، که چرا در حالت 100٪ شارژ باطری به من زمان 1:18 دیقه را نشان می دهد!!!

به نظر شما چرا؟

چون من وقتی Ubuntu نصب کردم، همین زمان داشتم مشاهده می کردم. که با تغییرات تونستم 20 دیقه بیشترش کنم. و الان هم با نصب میزکار lxde تونستم به زمان 2:20 دیقه برسم.

ولی چرا وقتی از خوده lUbuntu که با میزکار lxde هماهنگ هست استفاده می کنم تفاوت زمانی وجود نداره؟؟؟

من تنها احتمالی که میدم بخاطر نصب نبودن روی لپ تاپ هست. آیا نظر شما هم همینه؟ ممکنه بخاطر اینکه نصب نیست داره این زمان رو به من نشون میده؟

بدونه نصب کردن چطوری می تونم به نتیجه ای که می خوام دست پیدا کنم؟ ( چون فعلا امکان تعویض سیستم عامل و... ندارم. )

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
با پردازنده Ivy Bridge برای داشتن مصرف کمتر و کارایی بالاتر حتما به Pstate به عنوان CPU Governer احتیاج داری.
اما می‌دونی چیه؟ اصلا به حرف من گوش نکنی‌ها! برو چندتا توزیع از رده خارج دیگه مثل اوبونتو و دبیان رو تست کن و یه پست دیگه بنویس که چرا مشکلم حل نمیشه!

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
کسی رو به زور نمیشه برد بهشت!
آرچ نصب کن خیال خودتو همه‌رو راحت کن :‌)

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
با پردازنده Ivy Bridge برای داشتن مصرف کمتر و کارایی بالاتر حتما به Pstate به عنوان CPU Governer احتیاج داری.
اما می‌دونی چیه؟ اصلا به حرف من گوش نکنی‌ها! برو چندتا توزیع از رده خارج دیگه مثل اوبونتو و دبیان رو تست کن و یه پست دیگه بنویس که چرا مشکلم حل نمیشه!
سلام. این چیزی که می‌گین فقط برای Ivy bridge هست یا برای نسل اول هم کار میکنه؟
من از core i7 720qm استفاده می‌کنم.

در ضمن از کجا می‌شه گرفت. توی software center نبود.
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1392، 09:05 ب‌ظ توسط بابک طور »

آفلاین mojtabazn

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 260
  • Arch + Lxqt +compiz
سلام. این چیزی که می‌گین فقط برای Ivy bridge هست یا برای نصل اول هم کار میکنه؟

در ضمن از کجا می‌شه گرفت. توی software center نبود.

سلام همین که الان هست برای ما استفاده میشه   برای نسل جدید از اون بسته استفاده میکنن

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
Pstate برای Sandy Bridge و جدیدتره. اوبونتو کلا ازش پشتیبانی نمیکنه.
نقل‌قول
نصل

آفلاین Sina471

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
سلام دوستان

lUbuntu به صورت Live اجرا کردم. ولی برام جای تعجب، که چرا در حالت 100٪ شارژ باطری به من زمان 1:18 دیقه را نشان می دهد!!!

به نظر شما چرا؟

چون من وقتی Ubuntu نصب کردم، همین زمان داشتم مشاهده می کردم. که با تغییرات تونستم 20 دیقه بیشترش کنم. و الان هم با نصب میزکار lxde تونستم به زمان 2:20 دیقه برسم.

ولی چرا وقتی از خوده lUbuntu که با میزکار lxde هماهنگ هست استفاده می کنم تفاوت زمانی وجود نداره؟؟؟

من تنها احتمالی که میدم بخاطر نصب نبودن روی لپ تاپ هست. آیا نظر شما هم همینه؟ ممکنه بخاطر اینکه نصب نیست داره این زمان رو به من نشون میده؟

بدونه نصب کردن چطوری می تونم به نتیجه ای که می خوام دست پیدا کنم؟ ( چون فعلا امکان تعویض سیستم عامل و... ندارم. )

ببخشید این اصطلاح دیقه یعنی چی؟ منظور دقیقه هست؟ آخه هی هم تکرار شده!!!!

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
نقل‌قول
Pstate برای Sandy Bridge و جدیدتره. اوبونتو کلا ازش پشتیبانی نمیکنه.
نقل‌قول
نصل

خوب همه که نباید املا بیست بشن. من همیشه یا نصل و نسل و نسب ونصب و ... کلاً املا مشکل داشتم.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
ببخشید این اصطلاح دیقه یعنی چی؟ منظور دقیقه هست؟ آخه هی هم تکرار شده!!!!

دوست عزیز شما اصل سوال توجه نمی کنی. انوقت می یای یک سوال بی ربط میپرسی؟

این سوال شما چه ربطی به این تاپیک داشت؟!!

شما می تونستند این سوال را از طریق پ.خ بپرسید.

خوب همه که نباید املا بیست بشن. من همیشه یا نصل و نسل و نسب ونصب و ... کلاً املا مشکل داشتم.

دوست عزیز حرف های شما درست. اما اینطور نوشتن فقط به املاء مربوط نمیشه. (البته نمی خوام بگم سواد شما کمه یا سواد من بالاست. در کل گفتم.)

در جواب سوال "دیقه چیه؟":

همان دقیقه می باشد. اما به صورت گفتاری

مثل 2:40 که باید بگیم "ساعت 2 و 40 دقیقه". که اکثرا من شنیدم و عامیانه هم هست میگن "2 و 40 دیقه"

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
دوستان کمی در نوشتار فارسی دقت کنید که این همه پست‌های نامربوط ایجاد نشه. همچنین می‌تونید بجای توضیح اینکه دیقه(!) چی هست یا اینکه نمره املاتون رو بگید، پستتون رو ویرایش و تصحیح کنید! مطمئن باشید اینطوری به نتایج بهتری خواهیم رسید :)

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
علیرضاجان برای اینکه باطری لپتاپت بیشتر شارژ نگه داره توصیه میکنم از آخرین نسخه آرچ با اینترفیسِ openbox استفاده کنی (البته به اضافۀ استفاده از همون نرم افزارهایی که برای مدیریت انرژی سودمند هستن)