انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: LocalRepository و نصب debs در کامپیوتر بدون اینترنت (حل شد)  (دفعات بازدید: 7636 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
با سلام
{حل شد } یادت نره
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
حل شد

اینجا نه . برو پست اولت  رو باز کن و به عنوانش  یه  [حل شد]  اضافه کن.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
شرمنده از حواس پرت
اصلا نفهمیدم که کجا نوشتم
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
سلام دوستان. شرمنده من این پست رو بعد از ۱۲۰ روز دوباره زنده می‌کنم! ;D خوب دیگه روزگاره. من وقتی فایلای این مخزن محلی رو  از درون همون فایلای آرشیوی اوبونتو انتخاب می‌کنم همه چیز درست و طبق روال کار می‌کنه. حالا من اومدم فالایی که جداگونه دانلود کردم، رو به این مخزن اضافه کردم. مث چه چیزایی؟‌ مث آنتی ویروس ای وی جی و یا پیکاسا گوگل و یا ویرچوال باکس. حتی بعد از اضافه کردن این برنامه ها باز هم مشکلی در ساخت مخزن محلی ندارم. اما بعد از اضافه کردن آدرس به سیناپتیک و آپدیت اون با یک پیغام خطا رو به رو می‌شم!
Could not download all repository indexes

The repository may no longer be available or could not be contacted because of network problems. If available an older version of the failed index will be used. Otherwise the repository will be ignored. Check your network connection and ensure the repository address in the preferences is correct.

The method driver /usr/lib/apt/methods/files could not be found.The method driver /usr/lib/apt/methods/files could not be found.

دیگه بعد از این پیغام من سیناپتیک ور نمی تونم آپدیت کنم و حتما باید اون آدرسی رو که دادم حذف کنم.
از طریق ترمینال هم وقتی آپدیت می کنم پیغام به صورت زیر هستش.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
سلام
من زیاد نتوستم که بفهمم که چه نوشتید
کمی اگه لطف کنید واضحتر بنویسید ممنون میشم
در ضمن من فکر می کنم که source.list اشکال داره. البته شاید!!!!
در ضمن اگه تونستید یه سری اینجا بزنید من دقیقا یه مشکل برعکس دارم:  http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=10314.new;topicseen#new

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
۱-بعد از اضافه کردن پکیج هایی که دستی اضافه کردین از دستور dpkg-scanpackage دوباره استفاده کردین که اون پکیج ها وارد لیست بشن؟
۲-آیا dependency ها رعایت شدن؟
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...