0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من از کامپایل نتیجهای نگرفتم. ولی از مرکز نرم افزار نصبش کردم.به نظر یکم هوشش کم شده!! من اشتباه میکنم؟
صدا درست شده، ولی تو Qt>5. بعید میدونم بشه روی Qt4 درستش کرد.۲ نفره انجام خواهد شد.
بعد چرا تو گیتهاب commit نشده؟
نقلقول از: بابک طور در 12 آذر 1392، 05:43 بظمن از کامپایل نتیجهای نگرفتم. ولی از مرکز نرم افزار نصبش کردم.به نظر یکم هوشش کم شده!! من اشتباه میکنم؟از مرکز نرمافزار اوبونتو؟
نقلقول از: xubuntu4iran در 12 آذر 1392، 06:53 بظنقلقول از: بابک طور در 12 آذر 1392، 05:43 بظمن از کامپایل نتیجهای نگرفتم. ولی از مرکز نرم افزار نصبش کردم.به نظر یکم هوشش کم شده!! من اشتباه میکنم؟از مرکز نرمافزار اوبونتو؟آره با اسم colorcode
نقلقول از: بابک طور در 13 آذر 1392، 09:10 قظنقلقول از: xubuntu4iran در 12 آذر 1392، 06:53 بظنقلقول از: بابک طور در 12 آذر 1392، 05:43 بظمن از کامپایل نتیجهای نگرفتم. ولی از مرکز نرم افزار نصبش کردم.به نظر یکم هوشش کم شده!! من اشتباه میکنم؟از مرکز نرمافزار اوبونتو؟آره با اسم colorcodeپس یه بازی دیگه نصب کردی؟
ابن دیگه دقیقا شبیه اینه. حتی اون منویی که دوست عزیزمون به من گفت برم تا جای من و رایانه عوض شه هم بود.
این دیگه دقیقا شبیه اینه. حتی اون منویی که دوست عزیزمون به من گفت برم تا جای من و رایانه عوض شه هم بود.
نقلقول از: xubuntu4iran در 12 آذر 1392، 06:55 بظبعد چرا تو گیتهاب commit نشده؟کمی ریزهکاری داره هنوز. ولی به زودی به گیتهاب میره.
هنوز درست نشده؟
برای OS X کی عرضه میشه؟ (اگر کمک خواستید انجمن x--code.com میتونه کمک کنه!)