انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بازی فکربکر  (دفعات بازدید: 29109 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
پاسخ : بازی فکربکر
« پاسخ #75 : 29 آذر 1392، 11:04 ب‌ظ »
نقل‌قول
خیلی وقته درست شده و در گیت‌هاب هم برده شده. ولی برای داشتن صدا باید از Qt5 استفاده کنید
چرا برای qt4 این امکان وجود نداره؟

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #76 : 29 آذر 1392، 11:12 ب‌ظ »
نقل‌قول
خیلی وقته درست شده و در گیت‌هاب هم برده شده. ولی برای داشتن صدا باید از Qt5 استفاده کنید
چرا برای qt4 این امکان وجود نداره؟
برای اینکه از چیزی استفاده کردم که فقط در Qt5 وجود داره.

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #77 : 30 آذر 1392، 12:45 ق‌ظ »
نقل‌قول
اون چیز چیه؟

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #78 : 30 آذر 1392، 06:33 ب‌ظ »
نقل‌قول
اون چیز چیه؟
QSoundEffect

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #79 : 03 دی 1392، 03:52 ب‌ظ »
اسکریپت نصب برای گنو\لینوکس ساخته شد. نیازی به کامپایل ندارید. به
صفحهٔ دانلود بروید و بر روی گزینهٔ GNU/Linux کلیک کنید. فایل دانلودی رو باز کنید و به پوشهٔ آن بروید و
chmod +x setup-qtmind.sh
sudo ./setup-qtmind.sh

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #80 : 03 دی 1392، 04:24 ب‌ظ »
الان دانلود کردم،اسکریپت رو که اجرا کردم نصب شد و تو منو هم رفت ولی وقتی روش کلیک میکنم اجرا نمیشه مینویسه QtMind starting ولی اجرا نمیشه.
اوبونتو 12.04 32 بیت.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #81 : 03 دی 1392، 04:43 ب‌ظ »
الان دانلود کردم،اسکریپت رو که اجرا کردم نصب شد و تو منو هم رفت ولی وقتی روش کلیک میکنم اجرا نمیشه مینویسه QtMind starting ولی اجرا نمیشه.
اوبونتو 12.04 32 بیت.
این نصب دستیه. باید پیش‌نیازها رو هم نصب کنید. qt  رو نصب کنید.

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #82 : 03 دی 1392، 04:55 ب‌ظ »
اوبونتو 12.04 32 بیت.
این نصب دستیه. باید پیش‌نیازها رو هم نصب کنید. qt  رو نصب کنید.
قبلش تو ترمینال زدم
sudo apt-get install qt*البته مخزن محلی دارم.ولی خوب قبلش qtcreator رو نصب داشتم.
میشه بگید دقیقا چه پکیج هایی رو لازم داره؟

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #83 : 03 دی 1392، 05:03 ب‌ظ »
نیاز به libqt4-core، libqt4-gui و ... دارید. بهتره کلی نصب کنید. اگر اوبونتو دارید qt-sdk

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • !no power geek
« پاسخ #84 : 03 دی 1392، 05:20 ب‌ظ »
بله مشکل از مخازن بود درست شد.ممنون

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #85 : 20 دی 1392، 12:04 ب‌ظ »
با اجازه جناب توانا امروز این بازی رو برپایه آخرین سورس موجود بر روی github برای اجرا روی اندروید کامپایل کردم که از لینک زیر می تونین دانلود کنین(برنامه روی اندروید 2.3 به بالا اجرا میشه):

https://www.dropbox.com/s/hcw1uwbxkr66llz/QtMind.apk

لینک اسکرین شات:
http://uplod.ir/zm3v5mln9rfa/QtMind01.png.htm

مشخصات محیط کامپایل:
ubuntu 12.04 64bit
Qt 5.2
android min sdk version : 9
android ndk version : r8d

محیط اجرای برنامه:
galaxy nexus
android : 4.2.2
screen size : 1280 * 720

هدفم از کامپایل برنامه روی اندروید بررسی این موضوع بود که در عمل چه مشکلاتی برای تولید برنامه به صورت cross paltform با استفاده از Qt ممکنه پیش بیاد. به همین خاطر برنامه رو بدون هر گونه تغییر فقط کامپایل کردم و مواردی که روی این برنامه با اونها برخورد کردم اینها بود: UI برنامه نسبتا خوبه غیر از ویجتهایی مثل checkbox که خیلی کوچک نمایش داده میشه. در قسمت About برنامه هم تگهای html که برای فرمت دهی متن استفاده شده عمل نکرده. permissionهایی که Qt برای اجرای برنامه به صورت پیش فرض ایجاد کرده بیش از نیاز برنامه هست مثلا در این برنامه دسترسی به اینترنت و دوربین بی دلیل در برنامه اعمال شده. امکان انتخاب زبان در برنامه فعال نیست(combobox مربوطه فقط یک گزینه نمایش میده البته این مشکل در نسخه لینوکسی برنامه هم وجود داره).

به نظرم حالا که دوستمون زحمت کشیده و این برنامه رو به اشتراک گذاشته میشه از این فرصت استفاده کرد و تجربیات بدست اومده حول اون رو به اشتراک گذاشت تا اگه کسی تصمیم به تولید برنامه با استفاده از فریمورک کیوت گرفت بدونه چه امکاناتی، چه مشکلاتی و چه راه حلهایی برای اونها وجود داره. اگر هر کدوم از دوستان این برنامه رو روی موبایل تست کرد لطفا در صورت تمایل نوع گجت، ورژن اندروید، اندازه صفحه نمایش و مشکلات رو اعلام کنه.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #86 : 20 دی 1392، 12:36 ب‌ظ »
من رو xperia v اجرا کردم
ولی باید واسه صفحه‌ی کوچیک و لمسی بهینه بشه

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #87 : 20 دی 1392، 01:17 ب‌ظ »
با اجازه جناب توانا امروز این بازی رو برپایه آخرین سورس موجود بر روی github برای اجرا روی اندروید کامپایل کردم که از لینک زیر می تونین دانلود کنین(برنامه روی اندروید 2.3 به بالا اجرا میشه):

https://www.dropbox.com/s/hcw1uwbxkr66llz/QtMind.apk

لینک اسکرین شات:
http://uplod.ir/zm3v5mln9rfa/QtMind01.png.htm

مشخصات محیط کامپایل:
ubuntu 12.04 64bit
Qt 5.2
android min sdk version : 9
android ndk version : r8d

محیط اجرای برنامه:
galaxy nexus
android : 4.2.2
screen size : 1280 * 720

هدفم از کامپایل برنامه روی اندروید بررسی این موضوع بود که در عمل چه مشکلاتی برای تولید برنامه به صورت cross paltform با استفاده از Qt ممکنه پیش بیاد. به همین خاطر برنامه رو بدون هر گونه تغییر فقط کامپایل کردم و مواردی که روی این برنامه با اونها برخورد کردم اینها بود: UI برنامه نسبتا خوبه غیر از ویجتهایی مثل checkbox که خیلی کوچک نمایش داده میشه. در قسمت About برنامه هم تگهای html که برای فرمت دهی متن استفاده شده عمل نکرده. permissionهایی که Qt برای اجرای برنامه به صورت پیش فرض ایجاد کرده بیش از نیاز برنامه هست مثلا در این برنامه دسترسی به اینترنت و دوربین بی دلیل در برنامه اعمال شده. امکان انتخاب زبان در برنامه فعال نیست(combobox مربوطه فقط یک گزینه نمایش میده البته این مشکل در نسخه لینوکسی برنامه هم وجود داره).

به نظرم حالا که دوستمون زحمت کشیده و این برنامه رو به اشتراک گذاشته میشه از این فرصت استفاده کرد و تجربیات بدست اومده حول اون رو به اشتراک گذاشت تا اگه کسی تصمیم به تولید برنامه با استفاده از فریمورک کیوت گرفت بدونه چه امکاناتی، چه مشکلاتی و چه راه حلهایی برای اونها وجود داره. اگر هر کدوم از دوستان این برنامه رو روی موبایل تست کرد لطفا در صورت تمایل نوع گجت، ورژن اندروید، اندازه صفحه نمایش و مشکلات رو اعلام کنه.
ممنون از زحمتی که کشیدید. من هم قصد داشتم برای اندروید کامپایل کنم که هنوز نتونستم android-ndk رو دانلود کنم.

در مورد زبان مطمئنن یه جای کار ایراد داره چون روی سیستم‌های شبه یونیکسی نباید مشکلی وجود داشته باشه. ولی روی اندروید من باید ساختار فایلها رو بدونم تا به برنامه بگم کجا فایلهای زبان رو کپی کنه و کجا پیداشون کنه.
اگر بتونم برای اندروید کامپایل کنم، می‌تونم تغییراتی رو انجام بدم. ممنون می‌شم اگه راهنمایی کنیم روش کامپایل برای اندروید رو.
« آخرین ویرایش: 20 دی 1392، 01:21 ب‌ظ توسط امید توانا »

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #88 : 20 دی 1392، 01:29 ب‌ظ »
روی نکسوس ۷ قابل قبوله شمایلش. برای موبایل باید یه فکری بکنم.
فایلهای زبان رو نمی‌تونه پیدا کنه (چون اصلن در فایل pro نگفتم کجا کپی کنه. همین‌طور آیکون برنامه.

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #89 : 20 دی 1392، 06:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مورد زبان مطمئنن یه جای کار ایراد داره چون روی سیستم‌های شبه یونیکسی نباید مشکلی وجود داشته باشه. ولی روی اندروید من باید ساختار فایلها رو بدونم تا به برنامه بگم کجا فایلهای زبان رو کپی کنه و کجا پیداشون کنه.

سورس رو نگاه کردم مشکل زبان به خاطر این بود که من برنامه رو از داخل QtCreator اجرا کرده بودم و چون برنامه از روی پکیجش نصب نشده در نتیجه فایلهای مورد نیاز در مسیرهای مورد نظر کپی نشدن.

برای کامپایل برنامه ها مبتنی بر کیوت برای اندروید موارد زیر لازمه.در صورتی که به مشکلی برخوردین بپرسین شاید بتونم راهنماییتون کنم چون من 7، 8 ماه پیش اینها رو نصب کرد ممکنه بعضی موارد یادم رفته باشه.اینها در اوبونتو 12.04 64bit انجام شده پس در سایر توزیعها ممکنه تفاوتهایی وجود داشته باشه.موقع دانلود موارد پایین به 32 یا 64 بیتی بودن توزیعتون حتما توجه کنین.

اول از همه و با کمال تاسف باید از پروک_سی یا v.p.n استفاده کنین به خاطر تحریمها!

نصب JDK ورژن 6 به بالا.فکر کنم با openjdk نمیشه برنامه ها رو کامپایل کرد و اونو باید uninstall کرد و به جاش jdk رسمی رو نصب کرد:
http://www.devsniper.com/ubuntu-12-04-install-sun-jdk-6-7

نصب Ant ورژن 1.8 به بالا:
نصب از مخازن یا از ant.apache.org

نصب android sdk tools :
از http://developer.android.com/sdk/index.html بخش DOWNLOAD FOR OTHER PLATFORMS

دانلود android ndk و اکسترکت اون در مسیر مناسب:
http://developer.android.com/tools/sdk/ndk/index.html

بر روی سیستمهای 64 بیتی ممکنه نصب ia32-libs هم مورد نیاز باشه که در توزیعهای جدیدتر اسمش تغییر کرده و نصبش مشکلاتی داره که با سرچ باید حلش کنین.

با اجرای sdk manager باید موارد مورد نیاز برای اندروید 2.3 رو نصب کنین.برای اجرای sdk manager در ترمینال به مسیر نصب sdk/tools برین و android رو اجرا کنین.اگه از پروک_سی استفاده می کنین لازمه که در tools -> options اطلاعاتش رو وارد کنین اگه گزینه port رو نمی بینین پنجره رو بزرگتر کنین.

حالا باید در QtCreator بخش tools -> options -> android مسیرهای نصب رو وارد کنین. خب اگه همه چی درست باشه باید با باز کردن فایل pro برنامه و رفتن به بخش projects و زدن دکمه add kit بتونین نسخه مورد نظر اندروید رو هم به پروژه اضافه کنین و برنامه رو build کنین.