سئوال 13 من هنوز پا برجاست
14- ایا باید بعد از نصب خود اوبونتو میز کار رو جدا نصب کرد یا خودش میزکار پیش فرض داره
(اگر مثل عکس هاش باشه خوبه من می پسندم )
15- برای دانلود نرم افزار های مختلف بهتره ادم از سایت های دانلود ایرانی و یا خارجی استفاده کنه یا خوده دانلود سنتر اوبونتو
خوب 16- من چطوری سریع با لینوکس اشنا بشوم و باهاش مثل ویندوز رون کار کنم
17- چطوری اصطلاحاتی که در تاپیک های مختلف مطرح می شه رو یاد بگیرم الان تاپیک های این جا مثل reading هایی هستند که درش کلماتی وجود داره که تا حالا ندیدم و نمی تونم حدس بزنم منظور طرف از اون کلمات چی هست به همین خاطر هیچی از مطلب ممکنه نفهمم و این اذیتم می کنه
۱-اگر با تعویض سیستمعامل در هر ۸،۹ ماه مشکلی ندارید آخرین نسخه اوبونتو را نصب کنید.
۲-اینها رابط کاربری نیستند بلکه میزکار هستند،رابط کاربری میشه یونیتی و امثالهم که بهش میگن USER INTERFACE و یا پوسته "Shell"
3-همیشه آخرین نسخه
۵- ۶۴ بیتی
۶-هر چند روز و یا چندهفته یکبار آپدیتهای نرم افزارها و بعضا آپدیتهای امنیتی عرضه میشه.
۷- اگر از لپتاپ استفاده میکنید به درایور کارت گرافیک نیاز پیدا میکنید که متن باز و انحصاریش موجوده،در غیر این صورت خیر.
۸-بله،اصلش همینه که اوبونتو و کلا هر توزیع دیگری را اگر مخصوص Live نباشند روی هارد نصب کنید.
۹-این مورد اهمیتی نداره و نیستا ۱۵ تا ۲۰ ثانیه طول میکشه.
۱۰- اونها هم توزیع های گنو لینوکس هستند و بعضا بهتر از اوبونتو!
۱۱-میزکار شامل یکسری نرم افزار و رابط کاربری هست،پراستفاده ترین میزکارها XFCE,
LXDE,GNOME,KDE هستند.
۱۲-دلیلش بهینه بودن لینوکس هستش.
۱۳-ابونتو را نمیدونم ولی نقل قول از ویکیپدیا:
در پژوهشی جدید که بر روی توزیع لینوکس دبیان نسخه ۴٫۰ که در سال ۲۰۰۷ عرضه شده صورت گرفت ، مشخص شد این توزیع دارای نزدیک به ۲۸۳ میلیون خط کد بود که تخمین زده میشود هزینه گسترشاش با روشهای گسترش متعارف خصوصی بالغ بر ۸٫۰۷ میلیارد دلار (با قیمت دلار سال ۲۰۱۳) و زمان مورد نیاز حدود هفتاد و سه هزار نفر-سال میشود.
۱۴-به صورت پیش فرض با میزکار نصب میشه.
دوست عزیز اگر لینوکس را انتخاب کنید کم کم دانش رایانه شما افزایش پیدا میکنه.
و فهمیدم که نسخه های اوبنتو در بین تمام نسخه های لینوکس بهتره
اشتباه فهمیدید! هر توزیعی برای یک یا چند منظور ساخته شده و در بین توزیعهای هدف دسکتاپ من اپن سوزه را بهترین میدانم.من شخصا بهتون پیشنهاد میکنم توزیع اپن سوزه را نصب کنید که خیلی بهتر از اوبونتو هستش.