۱.کنجکاوی
۲. خواستم ببینم اگر ویندوز نباشه میتونم زنده بمونم که شکر خدا سالم و سرحالم
۳.bash
۴.بعضی کارها توی لینوکس راحت تره بعضی کارها سخت تر
۵.به طور کلی اگر کارش نداشته باشی ساکتتر از ویندوزه اگر بخواهی سر به سرش بگذاری چیزهای جالبی بهت نشان میدهد.
۶. همه چیز مثل لگو میماند فقط باید بدونید چه چیزی را به چه چیزی وصل کنید
۷. حس جالبی وقتی روی هر سخت افزاری دسترسی روت میگیری با این پوشه ها روبرو میشی home,etc,dev,var,boot و..
۸. عاشق apt upgrade هستم
۹.اینکه برای اتصال هر دستگاهی نیاز به نصب درایور نداری شاید خیلی مهم به نظر نرسد ولی خیلی به کار من آمده (البته اگر به هر دلیلی نشناسد داستان جدایی دارد مثل شناسایی گیرنده DVB)
۱۰. حوصله آنتی ویروس ندارم ( ولی دنبال یک فایروال مناسبم و یک راه خوب که بشه همه پورتهای باز را سر سامان بدم)
۱۱. متاسفانه به حریم خصوصیم روی ویندوز ۱۰ به شدت مشکوکم
۱۲. مجبور میشوید مشکل را به صورت مشکل بهش نگاه کنی -نه ایرادی که با برنامه x حل میشود- در نتیجه بعد از مدتی عادت میکنیدکه روی کاری که میخواهید انجام دهید تمرکز کنید نه ابزاری که ازش استفاده میکنید.(مشکل براتون مهمتر از ابزار میشوید)
۱۳. بعضی اوقات بخاطر یک مشکل ابزارهای جالبتری پیدا میکنید مثلا تا وقتی powerpoint را از خودتان دریغ نکنید impress.js را پیدا نمیکنید
۱۴. زحمت آدمها را می بینید مثلا همین Perspolis Downnload Manager که کم کم دارد کمبود IDM را کاملا برطرف میکند (پیش آمده به خاطر قابلیت دانلود از یوتیوب راحتتره همین برنامه از ویندوز به لینوکس بوت کردهام
)
۱۵.دلم میخواهد
(هر وقت بخواهم میرم سراغ ویندوز هر وقت بخواهم میام سراغ لینوکس دلیلی ندارد خودم را به هیچ کدام محدود کنم)
و...
البته به این معنی نیست که همه چیز هم رو به راهه هنوز نمیشود معادل هایی به قدرت dxo optic pro , adobeُ , آفیس و... پیدا کرد
----------------------------
معلوم نیست چرا شکلکها پایین پست نمایش داده می شوند