۱-دوباره واضح حرف بزن
۲-مدرن از نظظر من یه داک +گلوبال منو+اکثر کار ها برپایه داک (نظر شخصی و فکرکنم حدود ۴۰درصد جامعه)
۳-دارم میگم مک اونقدر هاهم بد نیست حداقل وابسته به ترمینال نیست پس کمی بهتر ازلینوکس(من به خاطر انحصاری نرفتم مک)
۴-همون گزینه دوم+سبک باشه
۵- ربط نداشت ولی بگذریم.نظر شماست پس فکر میکنیی برای چی کاربرای ویندوز چند برابر لینوکسه با این که دا دزی اطلاعات میکنه؟؟
چون ی فرد عادی که شناخت زیادی به کامپیوتر نداره.نمیتونه با سختی هااای ترمینال کنار بیاد میگه دییوونم بیام لینوکس
الانا اینجا مک برنده شده
1-میگه باید مدت زیاد تو گنوم باشی تا بفهمی
۲-این اشتباهه به نظرم چون داک باعث inefficiency میشه من واقعا با داک اذیت میشم به خاطر همین از مدیر پنجره ی موزائیکی استفاده میکنم چون دقیق و پربازده هستش پس مدرن بودن از نظرت اشتباهه
۳-اگه یک درصد فکر میکنی که مک بهتره برو سراغ همون کسی که این فکرو میکنه لایق گنو/لینوکس و آزادی نرم افزار نیستش
۴-ماته هم سبکه هم مدرنه ولی خب تو تعریفت از مدرن فرق داره
۵-ترمینا سخته چی میگی؟
۱- خوب پس اگه تازه میاد یه مدت تو گنوم باشه
۲-برای پر بازده بودن همون محیط ویندوز خوبه و در کنارش برای فشن بودن مک عالی عمل میکنه
۳- >:(با ادب باش و بعدم این آزادی نرم افزار خیلی حال میده و کرک کردنم حال خودشو \\
/داره ..شاید بیشتر یک درصد
اگه تونستم میریزم حتما
من بزرگ ترین دلیلم برای رفتن از وبندوز پریدنش پشت سر هم بودو مصرف بالای رم و cpuبود
۴-ببخشید ماته رو با ی میز کار اشتباه گرفتم :oops:با گنوم۲
۵-برای من اولا خیلی گیج کننده بود خواهرم که از من بزرگ تره برای همین از لینوکس و خاندانش بدش میاد
و هیچ کس تو فامیلمون هم برای همین لینوکس نمیاد
اگه بتونن دنیای فایل های .deb رو بزگ تر کنن که دیگه نیازی به apt و دستوراتش نباشه فکر کنم اونا هم بیان