مساله اینه که این مشکل فقط مربوط به کشورهای با وضعیت اینترنت بد است و لینوکس یک سیستم است طراحی شده توسط استفاده کننده برای استفاده کننده .اونهایی که اینترنت رو توسعه می دن مشکل سرعت اینترنت ندارن و در نتیجه سراغ این تیپ راه حل ها هم نمی رن. کلا برای کسانی که اینترنت با سرعت پایین دارن، نسخه هایی که روی چند تا دی وی دی منتشر می شن راحت ترن.
موافقم صد در صد
اینکه یک سیستم عامل نیاز به اینترنت پر سرعت داشته باشه ضعف نیست.
این ما هستیم که فوق العاده عقب مانده هستیم وگرنه در کشورهای دیگر جهان اینترنت پر سرعت مفت است.
این لینک رو ببینید :
www.itif.org/files/BroadbandRankings.pdfوقتی رنکینگ اینترنت پر سرعت در جهان رو می بینم شرمنده میشم. فقط در توصیف عقب ماندگی ما در این زمینه همین رو بگم که میانگین سرعت اینترنت که در ژاپن به مردم داده میشه رقم عجیب 63 مگابیت بر ثانیه است!!!!!!!!!
اما نکته جالبتر اینکه در ژاپن هزینه اینترنت پرسرعت 1 مگابیت بر ثانیه در یک ماه میدونید چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟ متاسفم چون باید بگم 27 سنت!!!!! یعنی به پول ما 270 تک تومن!!!!!!
یا مثلا راه دور نریم همین ترکیه بغل دستمون 1 مگابیت بر ثانیه در ماه رو میده 17 دلار!!!!!!! تو ایران گذشته از اینکه به همه این سرعت رو نمیدن لااقل 400-500 هزار تومنه.
اونوقت ما تو ایران..........
پ.ن: آدم دوست داره زار زار گریه کنه!
* نکته : میدونم همه میدونن ولی یاد آوری می کنم : هر 8 بیت = 1 بایت . یعنی مثلا سرویس 63 مگابیت بر ثانیه سرعت دانلودش 7.8 مگابایت در ثانیه هست!!!!
نتیجه : نیاز یک سیستم عامل به اینترنت پر سرعت ضعف نمیتونه باشه.
ببخشید طولانی نوشتم...درد دل بود خداوکیلی.