انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فواید داشتن ویندوز  (دفعات بازدید: 10696 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • درود خدا بر سه نفر ا.کوروش 2.داریوش 3.زرتشت
فواید داشتن ویندوز
« : 07 بهمن 1387، 01:10 ب‌ظ »
هان اگه شما ویندوز دارید ??? و یه موقع مهمون میاد خونه شماهم نیسی بعد بچه مهمون پا میشه  میشینه سر کامپیوترتون اگه رمز عبور ندادید که هیچی راهت میره  اگه رمز عبور ساده مثل تاریخ تولد....دادید که میره  اگه رمز عبور بسیار سخت هم که دادید با فلاپی یا هر راه دیگه ای میاد رمز عبور رو حذف میکنه بعد  میییاد تو ویندوز  هیجان زده میشه یهو  میره سر ریجیستری ویندوزتون  وهر چی که میتون حذف میکنه  بعد شما چیکار میتونی بکنی راستشو بگو  بعد هم  دوستا ویروس تو همون کامپیوتر خودتون درست میکنه میندازه به جونتون  شما هم باید یا دوباره ویندوز رو عوض کنید یا از خیر ویندوز بگذرید وبیاید  ابنتو که دیگه پسر خاله از این کارا نتئنه بکنه  که من البته همه این کارا رو رو کامپیوتر اموزشکاه کامپوتر که درس میخونم انجام دادم   یک با نمیدونم کجای ریجیستری ویندوز رو حذف کرده بود که اومدم  ویندوز رو خاموش کنم روی توران اف کلیک کردم دقیقا5 دقیقه بعد اومد  حالا روی استند بای  ریست  تورا اف کلک میکردم کاری انجام نمیدادن دفه بعد رفتم اموزشگاه دیدم ویندوز رو عوض کردن
درود خدا بر سه نفر اکوروش 2داریوش  3زرتشت

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: فواید داشتن ویندوز
« پاسخ #1 : 07 بهمن 1387، 03:46 ب‌ظ »
من که نفهمیدم منظورت چی بود و آیا ربطی داشت یا نه...ولی میتونی از syskey توی ویندوز برای رمز گذاری  استفاده کنی.

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #2 : 07 بهمن 1387، 04:31 ب‌ظ »
منظور از این تاپیک چی بود؟

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 07 بهمن 1387، 04:42 ب‌ظ »
منظور از این تاپیک چی بود؟
....1قصد شوخی بعد ببینید ویندوز در این مواقع چقدر ضعیفه

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 07 بهمن 1387، 04:54 ب‌ظ »
اهان بعد ببینید توی ویندوز توی کامپیوتر خودتون راهت خودتون میتونید ویرورس بنویسد در حالی که در لینوکس اینجوری نیست در گوگل  یک سرچ کوچیک در مورد ساخت ویروس بکنید به حرف من میرسید

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #5 : 07 بهمن 1387، 05:03 ب‌ظ »
IRC رو برای همین ساختن. حساب کنیم الان شما حدودا ۱۰ تا تاپیک الکی باز کردین.
ممنون میشیم تاپیک های الکی باز نکنید.

آفلاین بهزادubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 471
« پاسخ #6 : 07 بهمن 1387، 06:07 ب‌ظ »
ولی ویندوز برای من دوتا فایده داشت
۱- چون مرتب ریست میشد معمولا زود خسته میشدم و خاموشش میکردم
۲- معمولا یکی دوساعت در روز بیشتر وقتم صرف کامپیوترنمیشد  ](*,)
کتيبه سازمان ملل کوروش کبير
خداوند کشور را از دشمن خشکسالی و دروغ محفوظ دارد

برنامه حسابداری

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #7 : 07 بهمن 1387، 06:11 ب‌ظ »
very fine & funny
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
« پاسخ #8 : 08 بهمن 1387، 12:21 ق‌ظ »
حساب کنیم الان شما حدودا ۱۰ تا تاپیک الکی باز کردین.

اگه ناراحت نمیشین
+1

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 08 بهمن 1387، 01:37 ق‌ظ »
حساب کنیم الان شما حدودا ۱۰ تا تاپیک الکی باز کردین.

اگه ناراحت نمیشین
+1
ای خدا به تونگم به کی بگم این حرف دلو  پس کافه ابنتو رو بره چی ساختن کافه محلی برای صحبت دیگه تا پیک نمیدم :---) :-k :-X ](*,)

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 10 بهمن 1387، 04:20 ق‌ظ »
نگاه کنید تو گوگل گشتم و چند تا ویروس وترو جان وکرم....دانلود کردم  بعضی ویورس ها خیلی خطر ناک بودن اونها و زیپ کردم که خود به خود اجرا نشن  چند تا ویروس جالب که حالم رو بد جوری گرفت اینها بودن ببینید بگردید ببینید ایا میتونید مثل این ویورس ها رو تولینوکس پیدا کنید  جالبه که تو چند سایتی که ویروس دانلود میکردم  نوشته بود سیستم عامل های امن..یونیکس لینوکس  مک  غیرامن اکس پی ویستا سرور2000  2003...  وتو یکی از این سایت ها نوشته بود متن یک ویروس این بود اقای بل گیتس به جای اینه دنبال  پول جمع کردن باشی و نقاط ضعف سیستم عاملت بپرداز که این ویروس هم با اینترنت اکسپلوره یه رابطه ای داشت یادم رفت...حالا ویورسیا که امدن اجراشون کردم 1ویروسی که صدا رو کلا از سیستمم گرفت2ویروسی که هی مانیتورم رو روشن خاموش میکرد از همه هم بد تر 3ویروسی که هر20ثانیه میگفت از اینترنت قط میشی...دوستان من دنبالیه ویروس دیگه میگردم شدید ویروسی که اشعار سیاسی بالای کامپیوتر میاره اگه جای برام پیدا کردید بگید با این اوصاف ویندوز عوض میشود البته از اصلاعاتم بک گرفتم  که اینقدر بیخیالم

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #11 : 10 بهمن 1387، 04:39 ق‌ظ »
اسم ویروسش تا جایی که یادم میاد سالدوست (saldost) بود همونی که نوار زرد رنگ میاد بالای صفحه،  تا همین چند وقت پیش یه نمونش رو داشتم پاکش کردم .

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #12 : 10 بهمن 1387، 11:23 ق‌ظ »
ای خدا به تونگم به کی بگم این حرف دلو  پس کافه ابنتو رو بره چی ساختن کافه محلی برای صحبت دیگه تا پیک نمیدم :---) :-k :-X ](*,)

نگران نشو حالا. تو تازه اومدی زیاد در جریان نیستی. اینجا خیلی ها جوگیر هستند و خیلی ها هم فکر می کنند اگه تاپیک باز بشه برای اونا صورتحساب میره دم خونشون.  ;) از کافه اوبونتو تا انجمن عمومی اینجا یه جوره! برای اینکه راحت باشی میتونی هم رنگ جماعت بشی  :P فرض کن میری کافه مثلا کافه نادری و روی درش نوشته اند اینجا فقط از چیزهایی که ما می خواهیم حرف بزنید یا مکالمه بیش از ۱۵ دقیقه ممنوع!!!!!!!!  :-X  :D
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 10 بهمن 1387، 04:05 ب‌ظ »

نگران نشو حالا. تو تازه اومدی زیاد در جریان نیستی. اینجا خیلی ها جوگیر هستند و خیلی ها هم فکر می کنند اگه تاپیک باز بشه برای اونا صورتحساب میره دم خونشون.  ;) از کافه اوبونتو تا انجمن عمومی اینجا یه جوره! برای اینکه راحت باشی میتونی هم رنگ جماعت بشی  :P فرض کن میری کافه مثلا کافه نادری و روی درش نوشته اند اینجا فقط از چیزهایی که ما می خواهیم حرف بزنید یا مکالمه بیش از ۱۵ دقیقه ممنوع!!!!!!!!  :-X  :D
خوب اینه ا میگن از یک طرف انجمن شلوغ نشه....ما باید اونجوری که اینها میخوان تاپیک بدیم...البته که ناراحت میشم  من اول برای جواب سوالام پیقام شخصی میفرستادم از کسی یک از رهبران سایت شنیدم  کار بران از پیغام خصوصی بیزارند..باشه خوب من برای حل مشکلم تاپیک زدم  خوب اگه بخوامم تا پیکی پیدا کنم که هم سوال وهم جواب من توش باشه باید کلی بگردم از و تا اخر اون قسمت..حالا هم که ما تازه کاریم و برای حل مشکل تاپیک میزنیم ..میگن تاپیک الکی نزن مگه من شوخی دارم که تاپیک الکی بزنم یا وقتم رو طلف کنم..اینها که خیلی وقته لینوکس کار میکنن و بهقولشون حرفه ای شدن  به ما تازه کارا میگن تا پیک الکی نزن چون برای اونها الکی وبرای ما لازمه....بعدشم این رو بگم من تاپیکی رو که میزنم برای تازه کارای مثل خودم میزنم  و اگه چیز جالبی در سایتی پیدا کنم برای تازه کارای که مثل من از ابنتو اشنا نیستن  میزنم  تا اونها هم یاد بگیرن البته  براش شما  که این موضوعات پیش پا افتادس...منظمرم موضوعات تاپیکه
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1387، 04:13 ب‌ظ توسط abolfazl1.rahime »

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 10 بهمن 1387، 04:09 ب‌ظ »
اگه با تاپیک های من زیاد مشکل دارید تمام لینک های تا پیک رو در همین تاپیک بدید  تا دلیل تاپیک زدنم رو بگم الکیه یا نه :-X...و در ضمن من با بقیه فرق دارم میگی چطوری خوب پس گوشکن اگه کسی به من بگه  من لینوکس یا یه برنامه لازم دارم ایا توداری بدی بهم من با کمال میل میگم اره میدم بهت  بگو کجا قرار بزاریم تابدم بهت شخصا  نکه پست کنم بعد چند روز بیاید وپول پست رو همدم  مگم اگه میخوای این نرم افزار رو برات کپی کم  که پولسی دی و هزینه اونجای که میام رو خودت  بدی  500بیشتر هم از کسی که ازم سی دی بخواد نمیگیرم..1 اگه سی دیرو که میخواد داشته باشم بهش میدم...و اگه هم بتونم کمکی هم بهش میکنم...فکر نکنید من بیکارم ها  هر کی سی دی بخواد همون لحضه براش میارم...من اگه اون روز کلاس در نداشته باشم همون روز براش میارم اگه داشته باشم فرداش اگه  فرداشم نتونم بیارم پس فرداش هتمن میارم سی دی رو براش...و به کسی هم که سی دی رو میخواد میگم کی میرسم..زیاد منتظر نشه
« آخرین ویرایش: 10 بهمن 1387، 04:25 ب‌ظ توسط abolfazl1.rahime »