انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ابونتو ۱۴.۰۴ رایگان نیست!  (دفعات بازدید: 5604 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
ابونتو ۱۴.۰۴ رایگان نیست!
« : 16 فروردین 1393، 10:04 ب‌ظ »

درحالی که تنها چند هفته به عرضه ابونتو 14.04 LTS مانده است و کاربران منتظر هستند تا ببینند کنونیکال گل سرسبد توزیع‌های لینوکس را با چه ویژگی‌ها و تغییراتی منتشر می‌کند؛ دیروز مارک شاتلورث (Mark Shuttleworth) مدیرعامل کنونیکال در کنفرانسی خبری همه را شوکه کرد!

mark_shuttleworth

مارک شاتلورث توضیح داد که با توجه به بررسی‌های تیم اقتصادی کنونیکال قرار بر این شد که ابونتو 14.04 و تمام توزیع‌های وابسته به آن، این‌بار غیر رایگان عرضه شود.

ubuntu-14.04-not-free

او در جواب سوال خبرنگاران مبنی بر این‌که آیا نگران نیستند که با این تصمیم کاربران ابونتو کم شوند؛ پاسخ داد که ابونتو دسکتاپ سهم خوبی در بین استفاده کاربران دارد و با توجه به این‌که قرار است هزینه کمی جهت این نسخه در نظر گرفته شود بعید می‌دانند سقوط قابل ملاحظه‌ای در کاربران این توزیع مشاهده شود. او گفت که هزینه دریافت شده قرار است جهت تقویت دیگر بخش‌ها از جمله ابونتو موبایل صرف شود. وی افزود که این تصمیم هیچ منافاتی با روح نرم‌افزارهای آزاد و خط‌مشی ابونتو نخواهد داشت و این توزیع فقط با صرف هزینه کمی قابل دریافت است.

با این تفاصیل احتمال این است که توزیع‌های دیگری مانند لینوکس مینت که از ابونتو گرفته می‌شوند نیز نسخه جدیدشان را به صورت غیر رایگان منتشر کنند!

نظر شما درباره این تغییرات چیست؟! آیا آن را مفید و در جهت تقویت ابونتو ارزیابی می‌کنید یا ضمینه شکستی برای ابونتو؟! مشکلات خرید آنلاین این توزیع از ایران را نیز چطور ارزیابی می‌کنید؟!

در آخر امیدوارم سیزده خوب و خوشی براتون بوده باشه ;)

منبع : linuxihaa.ir

اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
پاسخ : ابونتو ۱۴.۰۴ رایگان نیست!
« پاسخ #1 : 16 فروردین 1393، 10:13 ب‌ظ »
نه... خبر رسمی نیست. تو سایت های خارجی چیزی نیافتم...  8) یه همچین کاری نمی کنه. چون ضربه بزرگی به کاربرانش وارد می شود.
شک ندارم دروغ اول آوریله
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1393، 10:18 ب‌ظ توسط mohammad kazemi »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #2 : 16 فروردین 1393، 10:16 ب‌ظ »
دروغ اول آوریل که تاپیک زدن نداره :)

آفلاین mohammad kazemi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 896
  • ... :|
« پاسخ #3 : 16 فروردین 1393، 10:20 ب‌ظ »
ولی عجب شکی بهم وارد شد. یه لحظه قلبم رفت رو هنگ!

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #4 : 16 فروردین 1393، 10:39 ب‌ظ »
همون دروغ روز احمق آوریله.
به قول ghost shadow این که تاپیک زدن نداره.

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #5 : 16 فروردین 1393، 10:46 ب‌ظ »
دروغ اول آوریل که تاپیک زدن نداره :)

من این چند روز کل نتو دارم میسرچم که برای رضای خدا یکی بیادو این بتا دو رو دانلود کرده باشه و بگه که مثلا چه فرقی با 13.10 و 13.04 داشته - مشکل کیبورد و مشکل فلش مموری و مشکل هارد اکسترنال و ... به کجا رسید ...

شاهد حرفمم دو تاپیک مربوط به ارایه ی اوبونتو بتا 1 و بتا دو بود که میفهمید چقدر ثانیه که نه بلکه صدم ثانیه شماری میکنم .
ای خدا چی میشد که جا در جا همه چیز روی روال خودش نمیرفت و یهو میگفتند اوبونتو زود تر از وقت وعده داده شده ارایه شد ....

گفتم ناراحتم یک شکی به شما بدم  :)
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1393، 09:56 ق‌ظ توسط ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺ »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 16 فروردین 1393، 11:08 ب‌ظ »
من اوبونتو ۱۴.۰۴ رو از اولین روزی که آلفاش اومد تا الآن دارم و واقعاً عالیه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #7 : 17 فروردین 1393، 12:27 ق‌ظ »
یکی از شعارهای سه/چارگانه اوبونتو رایگان بودن برای همیشه است.

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #8 : 17 فروردین 1393، 09:27 ق‌ظ »

میشه چند نمونه رو ذکر کنید؟
 مشکل ابونتو با گرافیک های amd حل شده؟
شناختن وایرلس و بلوتوث؟
تغییرات ظاهری و..
ممنون
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #9 : 17 فروردین 1393، 10:03 ق‌ظ »

میشه چند نمونه رو ذکر کنید؟
 مشکل ابونتو با گرافیک های amd حل شده؟
ربطی به اوبونتو نداره، برو یقه AMD رو بگیر
شناختن وایرلس و بلوتوث؟
به اوبونتو مربوط نیست. درایور رو سازنده سخت افزار باید ارایه بده یا امکان تولید یک نسخه آزاد رو فراهم کنه

تغییرات ظاهری و..
قراره پایدار باشه نه اینکه تغییرچهره داده باشه
علاوه بر این اوبونتو بعد از سه سال دیگه ظاهر پایدار خودش رو پیدا کرده و از این به بعد تغییرات کلی نخواهد دید.

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #10 : 17 فروردین 1393، 10:36 ق‌ظ »

شناختن وایرلس و بلوتوث؟
به اوبونتو مربوط نیست. درایور رو سازنده سخت افزار باید ارایه بده یا امکان تولید یک نسخه آزاد رو فراهم کنه

تغییرات ظاهری و..
قراره پایدار باشه نه اینکه تغییرچهره داده باشه
علاوه بر این اوبونتو بعد از سه سال دیگه ظاهر پایدار خودش رو پیدا کرده و از این به بعد تغییرات کلی نخواهد دید.

-وایرلس که باهاش من تو هیچ سیستم عاملی مشکل نداشتم (اوبونتو , اسلکس , آندروید , پاپی , اوپن سوزه و ...) . اما بوتوث رو حق میدم - البته می خونه ها اما با دنگ و فنگ - باید ابتدا با ویندوز بالا بیاید و بولوتوث رو از ویندوز روشن بزارید و بعد  ویندوز را خاموش و حالا با اوبونتو باید بالا بیایید و میبینید مشکل حل شده . که البته در اوبونتو زنده (بدون نصب یا به قول خودم پیش نمایشی) این مشکل نیست !!!

-تغییرات ظاهری که قطعا باید عوض بشه - بک گراند ها :) - تم ها :) - برنامه ی شخصی سازی از پیش نصب شده (مثل Docky و Unity Tweak Tool) و ... که احساس میکنم مثل برنامه ی libreoffice خوب بود جزو برنامه های از پیش نصب شده ی سیستم عامل اوبونتو بودند .

-اما خارج از این مشکل فلش و بعضی از هاردهای اکسترنال که خیلی اذیت کننده شده واقعا باید حل بشه - شما فرمودید اوبونتو پایداره , فقط صفحه لوگینش با کمی دستکاری به ارور خوردن می افته ...

-یا نمایش بایتی از میزان حافظه ی اشغال شده یک فایل به صورت گرافیکی ماننده ویندوز در کنار واحدهای بالاتر  ...
-انتظار فرمت کردن درایو ها به شکل گرافیکی به انواع سیستم فایلها و پارتیشن بندی ... دراوبونتو بدون نیاز به برنامه ی جداگانه اما قدرتمند مثل GParted ...
-مشکل متن فارسی-  با نصب فونت از ویندوز و همچنین تنظیم سیستم عامل اوبونتو به این فونتها مشکل کمی بهبود میابد ... . البته این سلیقه ای و از روی عادت هست و شاید شما مشکل ندانید .
و ...

اینها مشکلات الان اوبونتو از نظر من بود

« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1393، 11:54 ق‌ظ توسط ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺ »

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
« پاسخ #11 : 17 فروردین 1393، 06:42 ب‌ظ »
نقل‌قول
-تغییرات ظاهری که قطعا باید عوض بشه - بک گراند ها :) - تم ها :) - برنامه ی شخصی سازی از پیش نصب شده (مثل Docky و Unity Tweak Tool) و ... که احساس میکنم مثل برنامه ی libreoffice خوب بود جزو برنامه های از پیش نصب شده ی سیستم عامل اوبونتو بودند .

-اما خارج از این مشکل فلش و بعضی از هاردهای اکسترنال که خیلی اذیت کننده شده واقعا باید حل بشه - شما فرمودید اوبونتو پایداره , فقط صفحه لوگینش با کمی دستکاری به ارور خوردن می افته ...
تغییرات ظاهری که به خود ملت مربوطه. بک گراند و تم که توی انترنت ریخته. برای ویندوزش هم باید کار کرد تا خوشکل بشه (تازه باز به سلیقه و حوصله‌ی کاربر بستگی داره). tweak رو میشه قبول کرد ولی داکی نه. فکر کنم تنها سیستم عاملی که توش به صورت پیشفرض بیشتر به خوشکلی اهمیت میدن مال اپل باشه.
درباره‌ی پایداری هم باید بگم که آیا تا بحال ویندوز را دستکاری فرموده‌اید؟ هر چیزی رو که «اشتباه» دستکاری کنید ارور میده. آدم یا باید بدونه با سیستمش چیکار میکنه، یا اینکه باید انتظار هرگونه خرابی رو داشته باشه.

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #12 : 17 فروردین 1393، 07:20 ب‌ظ »
نقل‌قول

تغییرات ظاهری که به خود ملت مربوطه. بک گراند و تم که توی انترنت ریخته. برای ویندوزش هم باید کار کرد تا خوشکل بشه (تازه باز به سلیقه و حوصله‌ی کاربر بستگی داره). tweak رو میشه قبول کرد ولی داکی نه. فکر کنم تنها سیستم عاملی که توش به صورت پیشفرض بیشتر به خوشکلی اهمیت میدن مال اپل باشه.
درباره‌ی پایداری هم باید بگم که آیا تا بحال ویندوز را دستکاری فرموده‌اید؟ هر چیزی رو که «اشتباه» دستکاری کنید ارور میده. آدم یا باید بدونه با سیستمش چیکار میکنه، یا اینکه باید انتظار هرگونه خرابی رو داشته باشه.

بله ; اما بک گراندهای اصلی جزو تغییرات محسوب است - وگرنه کدام سیستم عاملی نمیشه از تصاویر دیگر به عنوان پس زمینه سیستم عامل استفاده کرد  ;D - قطعا وقتی هر سیستم عاملی که جدید هست و نصب میکنید به بک گراند های خود اون او اس توجه میکنید که این حس جالبی به آدم میده ... . و هر سیستم عامل جدید از تصاویر جدیدی به عنوان حس  نو بودن به کاربر نشان میده , خارج از برنامه ها و استایلها و ... . وگرنه چرا برای کاربران مهم هست که بک گراند های اوبونتو 14.04 چیه و به سرعت دانلود میکنند . مگه تصویر تو اینترنت نداریم .  :o | قالب هم به همین شکل ... قالبهای زیادی تو اینترنت هست اما قالب های تازه واصلی معمولا مورد استقبال کاربر از اون او اس بروز شده میشه حتی اگر ازش استفاده هم نکنند  ;D که نباید ازش چشم پوشی کرد و هیچ کجا هم چشم پوشی نمیشه ...

در مورد ویندوز , انصاف را به خرج بدم , میگم نه , واقعا پایدار تره ... حتی اول سخت افزار را برای ویندوز کانفیگ میکنند بعد برای کرنل های لینوکس - اونم میگند معمولا از 2.4.2 به بالا (کمتر ندیدم) . شاید بگید خب وقتی xp به ویستا رفت خیلی برنامه ها و فایلهای راه انداز (که در لینوکس نیست تقریبا) از کار افتاد - مگه از کرنل مثلا 2.4.2 تا 3.13 چنین نبوده !!! من پایداری ویندوز رو برتر میدونم - اما همون حس شخصی سازی و تازگی و امنیت و چندین مورد دیگر منو به اوبونتو علاقه مند کرد ....

قالب تاثیر داره . وقتی فایرفاکس , محصولات ادوبی , آفیس و ... را که به شما میگوند ورژن جدیدش اومده , تو دلتون میگید - چه شکلی شده !!!  .
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1393، 07:54 ب‌ظ توسط ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺ »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #13 : 17 فروردین 1393، 07:49 ب‌ظ »
اگه ویندوز پایدار تر بود الان این همه سرور لینوکسی نبود :D

ویندوز اجازه دسترسی به همه قسمت ها رو نمیده برای همین تغییر آن چنانی نمیشه توش داد مگر با استفاده از تم های غیر استاندارد که اونا هم باعث ناپایداریش میتونه بشه.من ویندوز رو بیشتر از 2 سال نتونستم نگه دارم( اونم خود به خود ترکید بدون ویروس و مخرب ها :D ) ولی در همون شرایط اوبونتو مثل روز اولش بود :)

بهتره این تاپیک بسته بشه.چون دیگه همه میدونیم دروغی بیش نبوده ;D

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #14 : 17 فروردین 1393، 07:52 ب‌ظ »
اگه ویندوز پایدار تر بود الان این همه سرور لینوکسی نبود :D

ویندوز اجازه دسترسی به همه قسمت ها رو نمیده برای همین تغییر آن چنانی نمیشه توش داد مگر با استفاده از تم های غیر استاندارد که اونا هم باعث ناپایداریش میتونه بشه.من ویندوز رو بیشتر از 2 سال نتونستم نگه دارم( اونم خود به خود ترکید بدون ویروس و مخرب ها :D ) ولی در همون شرایط اوبونتو مثل روز اولش بود :)
بهتره این تاپیک بسته بشه.چون دیگه همه میدونیم دروغی بیش نبوده ;D

بله , به این موضوع تاحالا فکر نکرده بودم ;)
البته دلیل استفاده از لینوکس به جای سرور ارزان یا رایگان بودنشون هست . دوم امنیت . سوم عادت از استفاده با لینوکس به عنوان سرور .

نقل‌قول
ویندوز اجازه دسترسی به همه قسمت ها رو نمیده برای همین تغییر آن چنانی نمیشه توش داد مگر با استفاده از تم های غیر استاندارد که اونا هم باعث ناپایداریش میتونه بشه.

این نکته ی جالبی بود ...
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1393، 07:59 ب‌ظ توسط ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺ »