شناختن وایرلس و بلوتوث؟
به اوبونتو مربوط نیست. درایور رو سازنده سخت افزار باید ارایه بده یا امکان تولید یک نسخه آزاد رو فراهم کنه
تغییرات ظاهری و..
قراره پایدار باشه نه اینکه تغییرچهره داده باشه
علاوه بر این اوبونتو بعد از سه سال دیگه ظاهر پایدار خودش رو پیدا کرده و از این به بعد تغییرات کلی نخواهد دید.
-وایرلس که باهاش من تو هیچ سیستم عاملی مشکل نداشتم (اوبونتو , اسلکس , آندروید , پاپی , اوپن سوزه و ...) . اما بوتوث رو حق میدم - البته می خونه ها اما با دنگ و فنگ - باید ابتدا با ویندوز بالا بیاید و بولوتوث رو از ویندوز روشن بزارید و بعد ویندوز را خاموش و حالا با اوبونتو باید بالا بیایید و میبینید مشکل حل شده . که البته در اوبونتو زنده (بدون نصب یا به قول خودم پیش نمایشی) این مشکل نیست !!!
-تغییرات ظاهری که قطعا باید عوض بشه - بک گراند ها
- تم ها
- برنامه ی شخصی سازی از پیش نصب شده (مثل Docky و Unity Tweak Tool) و ... که احساس میکنم مثل برنامه ی libreoffice خوب بود جزو برنامه های از پیش نصب شده ی سیستم عامل اوبونتو بودند .
-اما خارج از این مشکل فلش و بعضی از هاردهای اکسترنال که خیلی اذیت کننده شده واقعا باید حل بشه - شما فرمودید اوبونتو پایداره , فقط صفحه لوگینش با کمی دستکاری به ارور خوردن می افته ...
-یا نمایش بایتی از میزان حافظه ی اشغال شده یک فایل به صورت گرافیکی ماننده ویندوز در کنار واحدهای بالاتر ...
-انتظار فرمت کردن درایو ها به شکل گرافیکی به انواع سیستم فایلها و پارتیشن بندی ... دراوبونتو بدون نیاز به برنامه ی جداگانه اما قدرتمند مثل GParted ...
-مشکل متن فارسی- با نصب فونت از ویندوز و همچنین تنظیم سیستم عامل اوبونتو به این فونتها مشکل کمی بهبود میابد ... . البته این سلیقه ای و از روی عادت هست و شاید شما مشکل ندانید .
و ...
اینها مشکلات الان اوبونتو از نظر من بود