سخنرانی امام خمینی را دیدی یا یادتون هست .میگه نمیدونم چی را خودتان بسازید .وابسته به بیگانه نباشید.خودکافا باشید...... خدا بیامرزدش و اهداف او را انشالاه عملی کند
خوب بگذریم .واقعا باید گریه کرد یا از عصبانیت مرد یا خودکشی کرد.....
برنامه رایانه فردا یاتون هست الان داشتم نگاهش میکردم .یکی بپرسیده بود .با برنامه چی چی کپچر .میشه ویندوز غیر اورجینال. را بدون اجازه ماکروسافت اپدیت کرد. و مجریه هم گفت من تا حالا با این برنامه کار نکردم یا چیزی شبیه این چرا نمیگن این کارا زشته مجریه هم علنی علام کرد البته بدون اجازه ماکروسافت اپدیت میکنه چرا کاری نمیکنید . زنگی پیامی .. به این برنامه بفرستید و بگویید نامی از پارسیکس یا شریف یا کارامد یا ابنتو ببرند.بد نیست بخدا.
1000برابر ویندوز اینها امنیت دارند در ضمن ساخت کشور ایران هستند.وابسته به بیگانه نیستند .اگر از سی دی کپی کنید و به دیگری بدهید دزد نیستید.
اینجوری میشه پیشرفت کرد
در ضمن اگر خواستید زنگ بزنید و چیزی بگید شماره برنامه اینه22653226
یکی هم زنگ زد پرسید چطوری میتونم ماکروسافت افیس را نصب کنم .مجریه گفت چند صورت داره الان ما اسلاید هاش را نداریم که نشانتون بدیم اما جلسه های بعد اسلاید های نصب ماکرورسافت افیس را اماده میکنم.و توضیح مختصری در باره نصب ماکروسافت افیس داد گفت .یا با اتو را نصب میشه که دکمه ستاب را میزنی .یا کد میخواد...خوب یادم نیست ..اینها هیچی....به تره نگم
بخدا یک لینوکسی اینها را ببینه اتیش میگیره.وقتی لینوکس هست واینها کلمه ای بهتر از این پیدا نکردم ایراد نگیرید قوانین را زیر پا گذاشتم.این کثافت کاری ها را میکنند.اخه چرا
ضمیمه.کاری کنیم در قسمت پرسش و پاسخ یکی از لینوکسی ها زنگ بزنه و کمی از لینوکس اطلاعات به اینها بده.
ای کاش از ته دل ای ااااااااههههههه میکشم یک کلمه از اوپن سورس یا لینوکس در برنامه شان میاوردنند
این حرف ها را نزدم که بخوام شکایت کنم گفتم بلکه راه حلی پیدا کنیم که اینها از لینوکس هم کمی اموزش بدند یا خودمان در شبکه اموزش یک برنامه اموزشی کامپیوتر ولینوکس درست کنیم
باید اسم این برنامه که در شبکه اموزش پخش میککنند را رایانه دیروز یا رایانه بی ارزش میگذاشتند حالا دوستان چی پیشنهاد میکنند