با بکترک، huh؟
اون جایی که ننوشتم مربوط به همون زیبایی طلبیتونه.
منم میدونم ناقص یعنی چی. کامل بودن برای شما یه چیزه، برای ایکس و ایگرگ میتونه چیز دیگه باشه. یه نفر IDM میخواد. یه نفر با آریا توی کنسول کارش راه میفته (و تورنت هم باهمون دانلود میکنه) یه نفر دیگه uGet هم نصب میکنه و میگنه بهبه کامل شد.
فن بازی دیگه چیه؟ من دارم میگم مشکلی نداشتم. تا حالا هم تو سر کسی نزدم. اگه با کسی حرف زدم از فلسفه حرف زدم. چون کاربری که از گنو/لینوکس استفاده کنه و از فلسفهی آزاد(یا اصلا متنباز اگه بیشتر میپسندید) خبر نداشته باشه چه به درد میخوره. خب بره همون ویندوز کرکشده استفاده کنه که نیازهاشو هم راحتتر برطرف کنه.
کسی هم نگفته دارابودن محیط گرافیکی به سیستمعامل ربط داره. اگه کسی وقت داره، دوست داره، خب بنویسه. یا همین که خودتون میگید، به یه شرکت درخواستشو ارائه کنه. نهایتش شرکت میگه بودجه یا نیرو نداریم. (شاید هم بگه شما چقد رو دارید!)
چیز کاملتر همیشه چیزی نیست که مردم میرن سراغش. گاهی وقتا زرق و برق هم مهمه، مگه نه؟
اصلا من فن باز. من نهایت حماقت. من ناقصپسند. شما میتونی این مسئله رو رد کنی که مردم قسمت قابل توجهی از عقلشون به چشمشونه؟ این که یه محصول برق بزنه چقدر فروش/فراگیرشدنش رو بالا میبره نسبت به وقتی که برق نزنه و فقط یه سمباده بکشن روش؟
شما که فلسفی هستی
فرض کن ببرنت تو بیابون 500 کیلومتر از هر طرف فاصله تا تمدن زیر نور آفتاب بدون هیچ چیزی رهات کنن حتی لباس هم ندن لخت مادر زاد زیر آفتاب
بگن شما آزادی هر کاری خواستی بکن و از آزادیت لذت ببر
کاربر دنبال آسایش رفاه و راه افتادن کارش هست
فلسفه به تنهایی کافی نیست
اگر کافی بود خود کسی که اون فلسفه رو ایجاد کرد شروع نمیکرد به نوشتن برنامه و بنیاد گنو راه بندازه و تمام چیز های مورد نیاز یک سیستم عامل رو بنویسن بعد بمونه هسته و لینوس بیاد با هسته لینوکس کامل و قابل استفادش کنه
حالا ما میگیم این مجموعه خوب یه عضویش نقص داره
همونطور که میز کار خوشگل براش ساختن مثل گنوم و کی دی ای و هزار تای دیگه
خوب وقتی ترمینال هست چرا یونیتی چرا گنوم ؟ ترمینال کامله نه ؟!
خوب همین در مورد دانلود منیجیر هم هست
دانلود منیجر تحت ترمینال خوب و عالی ولی یه دانلود منیجر خوب گرافیکی هم اگر باشه بهتر هم میشه
90 هست میشه 100 یعنی بهتر کاملتر راحت تر
کلا این جا دو موضوع با هم قاطی شد
شما که عقلت به چشمت نیست سعی کن با ترمینال وب گردی کنی
اصلا یه ایده
صفحات متنی بساز با فرمت .txt بعد از طریق ssh بفرست برای بقیه
اصلا مروگر اینا همش سوسول بازیه و برا کسیه که عقل نداره
وقتی میشه فایل ها رو اینجوری فرستاد اصلا مرورگر چرا !؟ والا مردم سواد ندارن میان عیب رو محصول میزارن
ما اف تی پی داریم ssh داریم مرورگر دیگه مال فلسفه ویندوزه که عقلشون به چششونه
.
سوال ؟ شما چرا میترسی یه قابلیت و نرم افزار جدید به مجموعه گنو لینوکس اضافه بشه ؟ یه دانلود منیجر گرافیکی قدرتمند و خوب اضافه بشه به ضرر کی هست ؟ هیچ کس پس چرا بحث میکنید . بودنش بهتره از نبودنش
در ضمن ما بیسواد هم نیستیم و از 14 سالگی سرور کانفیق میکردم الانم 7 سال از اون موقع گذشته و کار با لینوکس و ترمینال رو کامل بلدم ولی خوب دوس دارم رو همون مرورگر زرتی دکمه دانلود بیاد و بزنم و خودش با بهترین تنظیمات بگیره نه این که کپی کنم لینک رو بیارم تو ترمینال دستور بزنم 4 تا سویچ بزارم بعد حساب کنم چقدر حجمشه پس باید به چند قسمت چند مگی تقسیم کنم و با اعمال شاقه دانلودش کنم تهش هم امیدوار باشم که سالم دانلود شده باشه
کاری که تو ویندوز با IDm میشه در 1 ثانیه کرد رو اینجا 5 دقیقه زمان میبره
انجام میشه ولی زمان بر و اذیت کننده هست
-------------------------------------------
بنده عنایت خاصی به انسان شناسی . شناخت مغز . نورولوژی و ... داشتم رشته تخصصی من نیست ولی در موردشون مطالعه کردم به دلیل علاقه
قدرتمند ترین قسمت مغز انسان همون پردازش بصری هست شما وقتی فکر میکنی خیال میکنی یا همین متن رو مینویسی از اونجا استفاده میکنی و چیزی رو که انسان به چشم میبینه خیلی بهتر درک میکنه و خیلی بهتر باهاش ارتباط برقرار میکنه و کاربردی ترین حس هم همون بینایی هست
حتی وقتی توی ترمینال مینویسیم هم قوه تخیلمون فعاله و داریم دستور و کارشو تو ذهنمون دقیقا تو همون قسمت پردازش بینایی میبینیم
بعد شما بیا بگو مردم عقلشون به چشمشونه
خوب انسان اینجوری تکامل پیدا کرده که با دیدن بهتر یاد میگیره
حالا مثلا خفاش عقلش به گوششه
چرا باید از بزرگترین موهبت تکامل که طی میلیون ها سال ایجاد شده که با دیدن بهترین نتیجه رو میگیریم سریع تر درک میکنیم سریع تر کار میکنیم و نیاز به یادگیری نداره رو دور بندازیم و بیایم بریم کار ها رو با نوشتن و ... انجام بدیم
رابط کاربری که هر انسانی بلافاصله باهاش ارتباط برقرار میکنه دست بچه 3 ساله هم بدی میتونه باهاش کار کنه
چرا باید خودمون رو زجر بدیم
.
رابط کاربری نیاز به پردازش بیشتر و منابع بیشتر داره و زمان قدیم به دلیل ضعف سیستم ها و سختی برنامه نویسی و دانش کم در این موارد همه چی متنی بود
همون ویندوز هم یه زمانی فقط ترمینال داشته
بعد کم کم ویندوز لینوکس مک و ... اومدن به سمت گرافیکی کردن که همه بتونن استفاده کنن و نیاز به آموزش نباشه
چیزی که برای انسان ملموس باشه
پس سعی کردن شبیه دنیای واقعی طراحیش کنن
همین گوشی های موبایل زوم کردن ورق زدن و ... سعی کردن تا جای ممکن مثل دنیای واقعی باشه حتی یه آدمی که کار نکرده هم بعد چند ساعت باهاش میتونه کار کنه ولی با ترمینال و لینوکس باید 2 سالآموزش براش بزاری
البته تو رابط گرافیکی ممکنه یه چیزایی فدا بشه و ترمینال جاهایی راحت تر و بهتره
در نتیجه سیستمی که هر دو نوع روش ارتباط با کاربر رو داشته باشه برنده میشه
هم ترمینال هم محیط گرافیکی با هم البته به زودی دستیار صوتی داشتن هم باید به اینا اضافه کرد
اوج پیشرفت کامپیوتر ها اینه که درک پیدا کنند و بشه با حواس انسانی باهاشون ارتباط برقرار کرد
ما رو ببینن بو ها رو حس کنن و باهامون حرف بزنن و کارهامون رو انجام بدن
برمی تو اینترنت بگیم این آهنگ خوبه برام دانلودش کن خودش به بهترین نحو دریافتش کنه و ...
این یعنی پیشرفته و کامل تر
حالا هی بگید همین کار ها رو میشه با ترمینال هم کرد
بله به انگلیس پای پیاده هم میشه رفت ولی وقتی هواپیما هست وقتی ماشین هست چرا سختی بکشیم ؟
ما نمیگیم پای پیاده بده نه باید باشه همش باشه بعضی جاها پیاده راحت تره بهتره بیشتر حال میده و .. ولی نباید از فناوری جدید فراری و گریزان باشیم